יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 22:03

ankram כתב:אבל הוא בור בהגנה , משחקים עליו ועל סופו , אליהו רוצה לשחק? שישמור.
אי אפשר לנצח שאתה לא שומר.

ובלו כן שומר? מילא היה לו איזה טלטוביץ' על הראש שיקבל את הדקות האלה, אבל בלו לא תורם יותר לא בהתקפה, ולא בהגנה.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2012, 22:05

בשנה שעברה ליאור שיחק 20 דק' למשחק ומכבי עשתה גמר יורוליג.
אני לא מבין למה זה צריך להשתנות פתאום. רק לפני שבועיים, ליאור היה מצויין מול ז'לגיריס בחוץ, שיחק 25 דק' והיה אחד הטובים. אז למה פתאום
להפסיק עם זה?

אתה יודע מה, בוא נלך בשיטת האלימינציה. יש לך בלו ואליהו. בלו לא מספיק טוב התקפית בתקופה האחרונה, ובהגנה הוא פחות טוב אפילו מליאור. אז מה עשינו בזה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 פברואר 2012, 22:05

למכבי פשוט אין כלום בעמדות 1 ו-3.
משם נובע כל צורת המשחק הגרועה של הקבוצה.
למכבי יש כ-14 אסיסטים למשחק והיא במקום ה-10.
המיקום הכי נמוך מאז 2002!!
אין למכבי כמעט משחק קבוצתי, הכל תקוע והסלים שנקלעים הם לרוב קשים או שנעשים ממהלכים אישיים.
גם שחקנים שיודעים למסור והם לא אגואיסטיים כמו סופו, אליהו ואפילו אוחיון ברמה מסוימת פשוט מנסים בכוח והפסיקו למסור.

בעמדה 1, יש לנו שחקן אחד שדווקא יודע לקלוע אבל הוא לא מנהל משחק בשיט, ו-2 שיודעים לנהל אבל לא יודעים לשים את הכדור בסל.
בעמדה 3, יש לנו את אחד הזרים המשמעותיים הכי פחות טובים מאז ימי קאמינגס וכאילו זה לא מספיק, פניני מחליט לתת את העונה הכי פחות טובה שלו מאז הגיע למכבי (והוא לא היה טוב גם לפני הפציעה).
כשזה המצב פתאום החסרונות בקו הקדמי (שבתכלס אני חושבת שהיתרונות שלו עולים על החסרונות) בולטים הרבה יותר.
וכל קבוצה קצת מאומנת מצליחה בקלות להבליט את החסרונות שלנו ולהעלים בקלות את היתרונות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Sabonis » 02 פברואר 2012, 22:05

הנתון של המשחק 19-8 לקנטו באסיסטים, שמלמד על אופי ההתקפות שראינו משתי הקבוצות.
ובאופן כללי 93-73 לקנטו במדד.
Sabonis

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 פברואר 2012, 22:06

קודי כתב:לא הייתי מזלזל ביכולת של קאנטו לנצח גם בארץ. הם משחקים משחק קבוצתי נהדר ומול האין הגנה של מכבי הגיעו היום כמעט כל התקפה לזריקה חופשית ואני לא רואה סיבה שלא יעשו את זה גם כאן. בשבוע הבא שחקני מכבי גם יהיו הרבה יותר בלחץ וזה בהחלט עלול להיגמר רע. לפחות סופו נראה טוב יותר אבל מול קבוצת פיק אנד רול כל כך טובה הוא פשוט הופך לטרף קל בהגנה.

זה גם יכול להיגמר טוב , אתה יודע... :)

אפשר להסכים ששבוע הבא זה משחק על כל הקופה גם אם נקבל את שני הצדדים המנוגדים שהועלו פה על אפשרות מסויימת לעלות עם ניצחון פחות מ-8 ומנגד אפשרות תיאורטית להישאר בבית גם עם ניצחון ביותר מ-8 , ברור לגמרי שניצחון שבוע הבא ב-9 הפרש יעשה את הכול הרבה הרבה יותר פשוט.
יוסי22

הודעהעל ידי misha » 02 פברואר 2012, 22:07

דווקא בתקופה כזאת קריטית של העונה חזרנו להציג כדורסל לא חכם . הזוי שאף שחקן מכבי לא מסר יותר מ2 אסיסטים שפאפאס השיג כבר ב4 וחצי דק' ראשונות של המשחק. על ההגנה אין בכלל לדבר, כל הקבוצה לא שמרה. הנדריקס הוא היחיד שבאמת אפשר לציין אותו לטובה.

לא ברור לי מה דיוויד מנסה לעשות עם פאפאס בזמן האחרון (וזה דווקא אחרי שהוא החזיר אותו לעניינים בפגרה של היורוליג). גם בשבוע שעבר וגם השבוע הוא נכנס לא רע למשחק, ירד ולא חזר. בשני המשחקים יכולנו מאוד להיעזר בניהול המשחק שלו (מאלט לוקה מאוד בקטע הזה) וההרכב של פאפאס - מאלט - לנגפורד יכל להיות די אפקטיבי. בשביל מה הבאנו את פאפאס אם לא להשתמש בניסיון שלו במשחקים האלה? במקום זה משחקים כדורסל שכונתי (ברבע האחרון קיבלנו כמה וכמה הזדמנויות לחזור למשחק אבל פשוט בעטנו בדלי) ומקבלים שוב ושוב את סמית' ליותר מדי דקות.

אם לא מנצחים בשבוע הבא ביותר מ-8, ולא משנה מה נעשה בשאר המפעלים, זו תהיה עונה שתיזכר ככישלון לא קטן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 02 פברואר 2012, 22:10

asafb96 כתב:
refael כתב:מאלט 0 אסיסטים ב20 דקות
פאפא 2 אסיסיטים ב4 דקות

אמרת הכל.
בלאט הורג את ליאור ופאפאס. כולם פה קופצים שליאור מקבל שלשה על הפנים, למרות שהוא קופץ ומכריח זריקה קשה. למה אף אחד לא אומר מילה שבהתקפה אולי הכי קריטית במשחק, בלו פשוט עמד 5 מטר מהשחקן שלו, ונתן לו שלשה חופשית (שנכנסה כמובן..), מה שגמר את המשחק?
בלו רע בהגנה לא פחות מליאור, וזה לא מהיום. שבוע אחר שבוע חוגגים עליו כאילו אין מחר, ואנשים פה מטייחים את זה. על ההתקפה אין מה לדבר, בלו מוגבל מאוד, וליאור שחקן הרבה הרבה יותר טוב, ופשוט מקופח
סמית' פשוט שחקן עלוב. גרוע. מחריד. מה שלא תרצו. אין לו מקום במכבי.
פאפאס היה מצוין 4 דקות, ולא ראה יותר מגרש. אוחיון הפתיע לטובה, ולטעמי יכול ליהיות בשנה הבאה רכז מחליף, וככזה הוא יהיה לא רע בכלל. לאנגפורד וסופו יוצאים מהכלל. לעשות הכל כדי להשאיר אותם
הנדריקס היה היום המצטיין. משחק נפלא שלו. צריך לנסות להשאיר אותו, אבל כמובן עד גבול מסויים. עשה עבודה מצוינת היום, כמו כמעט בכל ערב

כל מילה נכונה.
ליאור לא שומר כ"כ זוועה, ובטח שלא הרבה פחות טוב מבלו. אני חייב להוסיף שאליהו גם הוסיף בשנתיים האחרונות משחק גב לסל, הוא נותן כמה כדרורים, לפעמים מוסר (הוא מוסר נהדר, בעיקר בין גבוהים) ולפעמים זורק. הוא יותר מגוון התקפית מבלו והוא יתרון מול כמעט כל הגנה.
פאפאס היה מצוין ושוב בלאט פשוט משאיר אותו על הספסל. הוא מנסה לתמוך, מוחא כפיים, נותן טיפים אבל בלאט מייבש אותו, וכואב לי על זה. היו כמה שלבים שלאנגפורד או בלו הגזימו ופשוט רצו לתוך הטבעת בלי לחשוב, רק פאפאס יכול להרגיע את המשחק.
והנדריקס נתן משחק הגנה יוצא מן הכלל.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי קודי » 02 פברואר 2012, 22:11

יוסי22 כתב:
קודי כתב:לא הייתי מזלזל ביכולת של קאנטו לנצח גם בארץ. הם משחקים משחק קבוצתי נהדר ומול האין הגנה של מכבי הגיעו היום כמעט כל התקפה לזריקה חופשית ואני לא רואה סיבה שלא יעשו את זה גם כאן. בשבוע הבא שחקני מכבי גם יהיו הרבה יותר בלחץ וזה בהחלט עלול להיגמר רע. לפחות סופו נראה טוב יותר אבל מול קבוצת פיק אנד רול כל כך טובה הוא פשוט הופך לטרף קל בהגנה.

זה גם יכול להיגמר טוב , אתה יודע... :)

אפשר להסכים ששבוע הבא זה משחק על כל הקופה גם אם נקבל את שני הצדדים המנוגדים שהועלו פה על אפשרות מסויימת לעלות עם ניצחון פחות מ-8 ומנגד אפשרות תיאורטית להישאר בבית גם עם ניצחון ביותר מ-8 , ברור לגמרי שניצחון שבוע הבא ב-9 הפרש יעשה את הכול הרבה הרבה יותר פשוט.

זה ברור, אבל מכבי משחקת כדורסל רע מאוד, המצב הפיזי של השחקנים נורא והם יהיו בלחץ אדיר בשבוע הבא (הפסד יסיים סופית את עונת היורוליג). מצד שני, האיטקלים יבואו לכאן משוחררים כשהם בכושר טוב ובלי הרבה מה להפסיד. סיטואציה לא פשוטה כשאתה צריך לנצח אותם ב- 9 הפרש אבל בכל זאת נקווה לטוב. 
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 פברואר 2012, 22:24

האיטלקים בלחץ בדיוק כמו מכבי והפסד יסיים עבורם את העונה עוד יותר ממכבי שעשתה ניצחון חוץ גדול בקובנה .

למרות המשחק המביש נגד ברצלונה אני עוד מאמין שבהיכל במשחק על כל העונה מכבי תעשה את העבודה ומכבי נתנה לנו מספיק סיבות להאמין בה בייחוד בהיכל.
יוסי22

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 פברואר 2012, 22:30

התיחסות שלי למשחק,

קודם כל, קאנטו קבוצה די בינונית. לא זיהיתי שם שום כשרון גדול או שחקן באמת איכותי, אלא בעיקר חבורה (די מגובשת יש לציין) של שחקנים בינוניים שרובם כבר נמצאים בשלהיי הקריירה. גם אליל הפורום שרמדיני נתפס בעיניי כשחקן די ממוצע, שנע בגמלניות על המגרש ומתקשה לקלוע סלי שדה פחות ממטר מהטבעת.
עם זאת, לקאנטו יש מאמן נהדר שיודע לנהל משחק היטב (מה שלא ניתן לומר על בלאט) ומצליח להפיק מאוסף שחקנים די בינוני את המירב.

ובגזרה של מכבי, היו היום שני אנשים שבלטו לי היום מעל כולם.
הראשון הוא דוין סמית' שהצליח להפתיע; אם היינו רגילים לשחקן שנראה לא רע בהגנה אך חלש בהגנה, היום סמית' הצליח להראות שהוא חלש בשני צדי המגרש. אם בעבר חשבנו שמדובר בשחקן בינוני, אז כמו שמישהו כאן כתב בעבר, סמית' הצליח "להשתיק הרבה פיות" ולהוכיח שמדובר בשחקן פשוט חלש. אחת הנפילות הגדולות ביותר של דיויד בלאט במכבי.
השני הוא דיויד בלאט ששוב ניהל משחק בצורה די מוזרה. שוב ראינו חמישיה ראשונה די מוזרה, שוב אליהו ופאפלוקאס מיובשים ושוב, הרבה מאוד אי-סדר והרכבים שונים ומשונים על המגרש.
מאלט גם נתן משחק די חלש (החלש ביותר שלו עד כה במכבי) ובורשטיין מראה שהיכולת ההגנתית שלו רק הולכת ומדרדרת (לא האמנתי ששחקן בן 36 מצליח לעבור אותו בצעד ראשון).
נקודות האור היחידות היו הנדריקס ולנגפורד. הראשן ממשיך להיות אחד הגובהים המחליפים הטובים ביותר שהיו למכבי ומראה יכולת טובה משני צדי המגרש (למרות שהיום הוא לא פגש קו קדמי איכותי במיוחד) והשני הוא העוגן של מכבי בקו האחורי. גם לפאפאלוקאס מגיעה מילה טובה והיום היבוש שלי באמת היה נראה מאוד תמוהה.

בנוגע להמשך הדרך, אני דוקא אופטימי.
אני מאמין שמכבי יכולה לנצח את קאנטו בהפרש גבוה ומכבי עדיין פיבוריטית לעלות לשלב רבע הגמר.
פיינל-פור? הסיכוי תמיד קיים, אבל לקבוצה הזאת פשוט לא מגיע. אין לנו קבוצה מספיק איכותית ונצטרך להשלים עם זה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 02 פברואר 2012, 22:31

יוסי22 כתב:האיטלקים בלחץ בדיוק כמו מכבי והפסד יסיים עבורם את העונה עוד יותר ממכבי שעשתה ניצחון חוץ גדול בקובנה .

למרות המשחק המביש נגד ברצלונה אני עוד מאמין שבהיכל במשחק על כל העונה מכבי תעשה את העבודה ומכבי נתנה לנו מספיק סיבות להאמין בה בייחוד בהיכל.

ההבדל הוא שלאיטלקים לא היו ציפיות לרבע גמר ולכן אין עליהם שום לחץ. גם כך הם כבר עשו יותר ממה שציפו מהם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 02 פברואר 2012, 22:34

אגב, גם בלאט אומר שהבעיה העיקרית של מכבי היא העייפות. נו, היה שווה לגמור את עונת היורוליג בשביל להשתתף באדריאטית המטופשת הזאת?
קודי

הודעהעל ידי refael » 02 פברואר 2012, 22:35

אני חייב לומר שלאנגפורד פשוט שחקן כישרוני אין מילים אולי באמת אחד מהגארדים המשובחים ביבשת אבל וזה אבל גדול לא משנה איזה קבוצה הוא ישחק הוא יהיה שם הכוכב וכשהוא הכוכב רוב הכדורים אצלו וזה משבש את כל המשחק הקבוצתי.
בלאט מסתמך יותר מידי על האחד על אחד של לאנגפורד,אני בכל מקרה מעדיף שחקן אחר על פניו אפילו הלפרין במקומו בחמישיה ושיביאו 3 תותח במקום סמית.
עוד מילה אחת על בלו- פשוט הורס את המשחקים האחרונים של מכבי.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 02 פברואר 2012, 23:22

מכבי הפסידה במשחק הזה בדיוק בגלל מה שכתבתי בעמוד הראשון של התרד .
אנחנו מגעים לשלב הזה לא בכושר טוב וככה זה נראה . נכון שהפסדנו לברצלונה (שאגב גם כן לא נימצאת בשיאה) אחרי משחק צמוד אבל מכבי נראתה זוועה במשחק נגדם והמשיכה את היכולת הזאת גם הערב .
אני לא חי באשליות וכמו שחשבתי בתחילת העונה הסגל של מכבי לא שווה יותר מהצלבה מה שגם נמצא עכשיו בספק גם אם ננצח מעל 8 .
הקבוצה לא מחוברת בגרוש , שחקנים גמורים פיזית ומנטאלית ודיויד נראה אבוד לאור היכולת של השחקנים שלו.
אין פה מה להאשים שחקן זה או אחר כי פשוט כמעט כולם היו חלשים משני צידי המגרש . למעט לאנג ,הנדריקס , וסופו בהתחלה....
אז מה אתם אומרים , נשחרר את סופו לניתוח עכשיו ??
מיקוב מסתמן כאיידסון החדש , שחקן שעושה הכל על המגרש....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מכביסט24 » 02 פברואר 2012, 23:24

מישהו זוכר מתי בפעם האחרונה הפסדנו 3 משחקים בשבוע, ביניהם 2 בבית?!?!
זה אומר הכל על העונה הארורה הזאת. דווקא במאני טיים מכבי מגיעה שבעה, עייפה ופצועה מעומס משחקים. אפילו בלאט חדל מלתפקד..
המשחק הקבוצתי פתאום נזרק לעזאזל, שחקנים עושים טובה שהם עומדים על המגרש, על הגנה מהם אין בכלל על מה לדבר בשלב הזה..
היה עצוב היום לראות איך קבוצה מבוגרת שרק פעמיים עד המשחק הערב עברה 80 נק', עושה ביצפר קבוצתי מהחבורה שלנו. אני בטוח שהם מעולם לא הרגישו כל כך חופשיים ומשוחררים מהשלוש ובצבע..

אני מאוד מאוד מקווה שמכבי יפיקו את הלקחים לקראת הגומלין בשבוע הבא. יש מנוחה השבוע בליגה כך שיהיה אפשר סופסוף להתאמן כמו שצריך וכשיש יותר אימונים מכבי בדרך כלל נראית טוב יותר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי er79 » 02 פברואר 2012, 23:26

להלן הטעויות של מכבי השנה, ואני חזיתי את כולן לצערי:
1. האדריאטית הייתה טעות. גם בפעם הקודמת השחקנים הסריחו את הפרקט בטופ 16. הליגה הזאת, על מכלול הטיסות שהיא גורמת והחורים שמכבי משחקת בהם, גומרת את השחקנים פיזית ומנטלית. והנזק הכי גדול הוא שאיבדנו 50 אחוז מהתועלת של סופו בגלל זה. אבל העיקר פדרמן הרוויח 2 מליון יורו.
2. בנייה מעוותת של עמדה מס' 1 ו-3. טעות אדירה הייתה להסתמך על פרמאר, שכולנו ידענו שלא יסיים פה את העונה. וטעות עוד יותר גדולה הייתה, ואמרתי זאת אולי אלף פעם, לשים לצידו רכז ישראלי בינוני שלא יכול לקלוע גם אם החישוק היה בגודל של מדינת קליפורניה, ורכז מצויין אבל מזדקן. הבאת פרמאר הייתה צריכה להילקח בחשבון רק, ואך ורק אם, מתחילת העונה היה משחק לצידו רכז איכותי. זה לא קרה, וזה גם לא קורה היום, כאשר בקו האחורי של לנגפורד ומאלט אין מנהל משחק. סמית' זוועה, כולנו ידענו שיבוא לפה שחקן בינוני ב-400 אלף, והסימן המקדים אולי הכי מובהק היה שבעונת היורוליג הקודמת שלו, עם פנר, הוא גם הסריח את הפרקט. ומעניין את הסבתא שלי ההגנה שלו, שהיום דרך אגב היא לא הורגשה אף היא.
3. מכבי קבוצת השלשות הכי גרועה ביורוליג. כשגם בלו מחרבן קוביות, אין מה לעשות. לא יזיק למכבי בעונה הבאה פיור שוטר כמו קארול.

לכבי המשחק, התאכזבתי קשות. קבוצה של פנסיונרים בגיל 35 עשתה לנו בית ספר. אין להם כוכבים, אבל הם משחקים בשיטתיות מרשימה. כל מי שחושב שניצחון ב-8 הפרש בכיס שלנו חי בסרט. קאנטו היא הקבוצה הכי עקשנית ביורוליג העונה, היא פשוט לא מפסידה בהפרשים כאלו. גם בארסה הזיעו נגדם. דווקא מבחינת הסתברויות, ישנם סיכוים גבוהים יותר שמכבי תנצח, אבל לא בהפרש הזה. באזילה הבן בליעל הזה, כל פעם שהוא רואה את מכבי זה כאילו הוא רואה את אנג'לינה ג'ולי ברגליים פשוקות. הוא פשוט תופר את מכבי כל פעם. מיקוב שחקן פנטסטי. מכל השאר לא נפלתי, אבל הם משחקים בלי שטנצים, ועם הרבה רוח.
er79

הודעהעל ידי where is the love? » 02 פברואר 2012, 23:29

קודי אני ואתה כבר מזמן אמרנו שהליגה האדריאטית פגעה במכבי קשות, העונה נגמרה מתי שמכבי החליטה להכנס לאדריאטית, טוב אז נזכה באדריאטית ולא תהיה קבוצה, פשוט חבל חבל.

באשר לבלאט כולנו אמרנו שהוא לא קוסם ואין תקופה מעמדות 1-2-3

אני בין השרופים על בלאט ואני פשוט לא מבין מדוע אחרי שפתח עם פאפאלוקאס שהיה טוב , למה הוא הוציא אותו?

היום הניהול של המשחק שלו היה לא טוב, ונכון שסמית היה לא טוב היום אבל הוא לא אשם. זה פשוט בלתי נתפס שתמיד בלאט ישר מעניש את ליאור ואת פאפס ומשום מה את בורשטיין אוחיון בלו וסמית הוא משאיר כל הזמן, משהו עובר על דיוויד בלאט, ההתעקשות הזאת לא מתאימה לו, הוא צורח על השחקנים וזה טוב כי הם באמת משחקים רע, אבל לפני שהוא צורח הוא צריך להסתכל גם קצת על עצמו ולא ללכת בכוח, היום שהבנתי שפאפאס פותח בחמישיה ממש שמחתי, חשבתי הנה ההזדמנות, ומה קרה? היה טוב אבל אחר כך שוב ישב בצד, אני חושב שכבר על המקרה הזה צריכה איזה וועדת חקירה.

פשוט חבל באמת חבל למרות הסגל הלא טוב השנה היינו יכולים להראות יותר טוב.

יחד עם זאת אני אוהב מאוד את בלאט ואני מקווה שישאר אתנו, שנה הבאה יהיה כבר יותר טוב.

לגבי האדריאטית, אנחנו כבר שם ואין מה לעשות, העונה הזאת תגמר והיא נועדה להעביר את הזמן וגם כל סיפור פארמר היה נועד כדי להעביר את הזמן, ככה לא בונים קבוצה.

בואו נקווה שננצח את קאנטו ביותר מ-8 כי אם נעלה בהרגשה חיובית אולי אולי אולי יהיה סיכוי קטן להפתעה בקאזאן.

אבל כולנו צריכים להרים את הראש וחברים וחברות זה מה שיש לנו ובעזרת השם ובהמון עידוד בשבוע הבא נצליח במשימה!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 פברואר 2012, 23:52

yzafrir כתב:מכבי הפסידה במשחק הזה בדיוק בגלל מה שכתבתי בעמוד הראשון של התרד .
אנחנו מגעים לשלב הזה לא בכושר טוב וככה זה נראה . נכון שהפסדנו לברצלונה (שאגב גם כן לא נימצאת בשיאה) אחרי משחק צמוד אבל מכבי נראתה זוועה במשחק נגדם והמשיכה את היכולת הזאת גם הערב .
אני לא חי באשליות וכמו שחשבתי בתחילת העונה הסגל של מכבי לא שווה יותר מהצלבה מה שגם נמצא עכשיו בספק גם אם ננצח מעל 8 .
הקבוצה לא מחוברת בגרוש , שחקנים גמורים פיזית ומנטאלית ודיויד נראה אבוד לאור היכולת של השחקנים שלו.
אין פה מה להאשים שחקן זה או אחר כי פשוט כמעט כולם היו חלשים משני צידי המגרש . למעט לאנג ,הנדריקס , וסופו בהתחלה....
אז מה אתם אומרים , נשחרר את סופו לניתוח עכשיו ??
מיקוב מסתמן כאיידסון החדש , שחקן שעושה הכל על המגרש....

אם מכבי היו מנצחים הייתי שולח את סופו לניתוח כרגע מכבי נלחמת על ההצלבה ומשם הסיכויים לא רעים בכלל לפיינל פור אם נקבל באמת את קאזאן ואני ממש לא מזלזל בהם אבל הם עבירים .

בכל מקרה זה ממש המאני טיים של העונה כשלמכבי יש סיכויים לא רעים בכלל לעלות שלב , הייתי אומר שהיא אפילו פייבוריטית לעשות את זה ואני בניגוד למזועזעים פה ממש לא מזלזל בקאנטו ובכל זאת אם אני צריך להמר הייתי הולך על מכבי במשחק עם הגב לקיר בהיכל.
יוסי22

הודעהעל ידי קובי » 02 פברואר 2012, 23:55

איזה משחק דיכאון...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2012, 00:10

jol9 כתב:

בשנה שעברה ליאור שיחק 20 דק' למשחק ומכבי עשתה גמר יורוליג.
אני לא מבין למה זה צריך להשתנות פתאום. רק לפני שבועיים, ליאור היה מצויין מול ז'לגיריס בחוץ, שיחק 25 דק' והיה אחד הטובים. אז למה פתאום
להפסיק עם זה?

אתה יודע מה, בוא נלך בשיטת האלימינציה. יש לך בלו ואליהו. בלו לא מספיק טוב התקפית בתקופה האחרונה, ובהגנה הוא פחות טוב אפילו מליאור. אז מה עשינו בזה?

תבדוק כמה דקות הוא קיבל בטופ 16 והלאה.
אני לא מסכים איתך בנושא ההגנה של בלו. נכון, הוא לא שומר גדול, אבל היום ליאור הוכיח שגם אני שומר יותר טוב ממנו.
אני גם חושב שליאור צריך לשחק יותר, בטח כשבלו נראה ככה, אבל להגיד שהוא לא שומר כל כך גרוע? להגיד שזה סטיגמה? בגלל שגרף השיפור של ליאור, בכל התחומים, עומד על אפס, צריך להבין שאם נותנים לו לשחק, לרוב הוא יביא תפוקה התקפית, אבל גם יקבל על הראש לא פחות נקודות ממה שהוא יקלע. מאמן שישלים עם זה יוכל למצוא לליאור בדיוק את הנישה שמתאימה לו, שהיא פורוורד שני, אחרי מצ'באן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־15 אורחים