ווימס סירב לעבור בדיקת סמים, עידכון - הושעה ל 4 שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ווימס סירב לעבור בדיקת סמים, עידכון - שוחרר מהקבוצה

הודעהעל ידי RomanR » 30 ינואר 2017, 21:34

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:זה לא הצוות של WADA שעשה את הבדיקות לפי מה שאני מבין. זה צוות מקומי. שוב, לארגן לו בדיקה כשהם יודעים שהוא צריך לאסוף את הבן שלו זה גובל בסוציופאתיות. יצרו מצב שבו שחקן שלא משתמש בסמים יתווייג כאחד שמשתמש ולמעשה יהרסו לו את הקריירה. מי עושה דבר כזה?

בלי קשר לעובדה שההתנהלות של מכבי בעניין הזה דומה להתנהלות הכללית שלה, לא הייתי ממהר לקבוע שהוא "לא משתמש בסמים" (בטח לנוכח העובדה שבילה 6 וחצי שעות בניסיון להוציא פאקינג דגימת שתן מסכנה). בכלל, רוב הזרים שנמצאים פה לדעתי מעשנים לעיתים קרובות. הרוב הגדול לא נתפס מתן הסתם כי אין יותר מידי בדיקות בארץ, וכשיש - המועדונים בדר"כ מוצאים את הדרך להזהיר את השחקנים שלהם מראש (לפחות אלה שרוצים לשמור על השחקנים שלהם).

רק שכאן הם כנראה היו אלו שיזמו את הבדיקה.
הרי נאמר גם שמעולם לא נבדקו שחקנים אחרי אימון...

כבר פרסמו פה שהצוות שבדק הוא אומנם לא מWADA אבל הוא הזרוע הביצועית של WADA בארץ, ככה שהם חלק מהארגון ממילא.
ההתנהלות שלהם בסיפור אבל ביזיונית למדי, זה שהם מנסים להיפטר משחקן באמצעות בדיקת סמים זה מסריח, אבל איכשהו קשר, אבל להשאיר ילד בן 3 בשדה תעופה בלילה במשך שעות? שימכרו כבר!
סמל אישי של המשתמש
RomanR

Re: ווימס סירב לעבור בדיקת סמים

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2017, 21:38

הסיפור של הילד מוזר מאוד.
מה, אף אחד לא יכל לנסוע ולהביא אותו (או את משפחתו מהשדה)?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2017, 21:38

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:זה לא הצוות של WADA שעשה את הבדיקות לפי מה שאני מבין. זה צוות מקומי. שוב, לארגן לו בדיקה כשהם יודעים שהוא צריך לאסוף את הבן שלו זה גובל בסוציופאתיות. יצרו מצב שבו שחקן שלא משתמש בסמים יתווייג כאחד שמשתמש ולמעשה יהרסו לו את הקריירה. מי עושה דבר כזה?

בלי קשר לעובדה שההתנהלות של מכבי בעניין הזה דומה להתנהלות הכללית שלה, לא הייתי ממהר לקבוע שהוא "לא משתמש בסמים" (בטח לנוכח העובדה שבילה 6 וחצי שעות בניסיון להוציא פאקינג דגימת שתן מסכנה). בכלל, רוב הזרים שנמצאים פה לדעתי מעשנים לעיתים קרובות. הרוב הגדול לא נתפס מתן הסתם כי אין יותר מידי בדיקות בארץ, וכשיש - המועדונים בדר"כ מוצאים את הדרך להזהיר את השחקנים שלהם מראש (לפחות אלה שרוצים לשמור על השחקנים שלהם).

תקרא מה שהוא אמר (ואני מאמין לו). הוא מילא 8 כוסות, אבל זרקו את הדגימות שלו וביקשו ממנו למלא עוד ועוד כוסות. הרי ברור שהוא לא התאפק 6 שעות נכון?

זה הסיפור הכי מסריח ששמעתי עליו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2017, 21:38

jol9 כתב:הסיפור של הילד מוזר מאוד.

איזה משפחה יש לו פה?
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 30 ינואר 2017, 21:39

כמה אתה נחרץ...
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2017, 21:40

יש פה גם הורות גרועה של ווימס. עם כל הכבוד, אף אחד לא החזיק אותך בכוח. אם ילד בן 3 מחכה לך בשדה תעופה, אתה הולך לקחת אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2017, 21:41

roy1000 כתב:

איזה משפחה יש לו פה?

יש את אדון עמי ביטון... יש את אדון ניקולה ווייצ'יץ'.
יש לו פאקינג חברים בקבוצה (חוץ מראד שלא הייתי סומך עליו גם עם אגרטל מהכל בדולר).

היה מתקשר אליי, הייתי קופץ לשדה ומביא את הילד. מה הסיפור בכלל?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 ינואר 2017, 21:41

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:

תקרא מה שהוא אמר (ואני מאמין לו). הוא מילא 8 כוסות, אבל זרקו את הדגימות שלו וביקשו ממנו למלא עוד ועוד כוסות. הרי ברור שהוא לא התאפק 6 שעות נכון?

זה הסיפור הכי מסריח ששמעתי עליו.

מה מסריח בזה? תקרא את זה:

ankram כתב:מועתק מסלניוז:

1. הבדיקה בוצעה על ידי הסוכנות הלאומית למניעת סמים בישראל, שהיא זרוע הביצוע של WADA בישראל.

2. בישראל אין מעבדות מוכרות על ידי WADA, ולכן כל הבדיקות שנעשות בישראל נשלחות אל מעבדה מוכרת של WADA בחוץ לארץ, בדרך כלל בגרמניה.

3. הסוכנות מורשית לבצע בדיקות "מחוץ לתחרות" (Out of competition) או "בתוך תחרות" (In-competition). אין חובה שהבדיקה תהיה אחרי משחק או אחרי אימון. לפעמים, אפשר אפילו לבוא לבית של השחקן ולבדוק אותו.

4. לפי התקנונים והנהלים, מרגע שהתחילה הבדיקה - אסור לעזוב. כמעט בשום אופן. כמעט בשום מצב. צריך לדעת את זה, כי הרבה ספורטאים נופלים בזה. אסור, פשוט אסור, לעזוב באמצע, עד שהבודק שחרר אותך. אסור גם לצאת מטווח הראייה של הבודק, אפילו לא לרגע, כי אז הבדיקה תיפסל מחשש ל- "התערבות" בדגימה (tampering).

5. הסוכנות עובדות לפי הסטנדרטים האחידים של WADA. לפי הסטנדרטים האלה, לא כל דגימה קבילה. דגימה צריכה לעמוד במספר תנאים כדי להיות קבילה, וביניהם Clarity (שקיפות) ו- Gravity (כוח כבידה). אם הדגימה מדוללת מדי, כי הספורטאי שתה הרבה מים אחרי אימון - הדגימה לא קבילה, ומרגע שהתחיל התהליך - הוא חייב להסתיים בדגימה קבילה. אם שחקן - לצורך הדוגמ בלבד - שתה הרבה מים אחרי האימון, ולכן הדגימה שלו לא עמדה בתנאי השקיפות וכוח הכבידה, הרי שהוא נדרש להמתין עם הבודק עד אשר תתקבל דגימה תקנית וקבילה. אם עזבת את התהליך באמצע, אפילו אם נתת דגימה אבל היא לא תקנית - הרי שתיחשב כמי שהתחמק או סירב להיבדק.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 30 ינואר 2017, 21:41

MTA2311 כתב:יש פה גם הורות גרועה של ווימס. עם כל הכבוד, אף אחד לא החזיק אותך בכוח. אם ילד בן 3 מחכה לך בשדה תעופה, אתה הולך לקחת אותו.

ומפסיד 2200K?
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2017, 21:43

MTA2311 כתב:יש פה גם הורות גרועה של ווימס. עם כל הכבוד, אף אחד לא החזיק אותך בכוח. אם ילד בן 3 מחכה לך בשדה תעופה, אתה הולך לקחת אותו.

האמת שזה מאוד בעייתי... אם אתה לא יכול ללכת, אבל אתה דואג שמישהו יילך במקומך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2017, 21:44

אחדשיודע כתב:מה מסריח בזה?

זה מסריח כשעושים אז זה בזמן שהם יודעים שמחכה לו ילד בשדה התעופה. הרי ברור שאם לא היה צריך לצאת לילד הוא היה משלים את הבדיקה וזה היה נגמר בכלום. מה שמכבי עשו זה סוציופאתי לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2017, 21:44

jol9 כתב:

אין לו מישהו אחר בארץ.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ינואר 2017, 21:46

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

איזה משפחה יש לו פה?

יש לו פאקינג חברים בקבוצה (חוץ מראד שלא הייתי סומך עליו גם עם אגרטל מהכל בדולר).

לדעתי זו פשוט הייתה התוכנית. הם תיאמו את הבדיקה בדיוק לשעת נחיתת הילד, כדי שהוא יעזוב את המקום ואז יוכלו לפסול אותו.
בגלל זה אף נציג מטעם מכבי לא הגיע לשדה התעופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2017, 21:46

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

אין לו מישהו אחר בארץ.

נו, אבל כתבתי... כל אחד מהמועדון יכול לנסוע ולהביא את הילד. זה לא אילת. זה שדה התעופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 ינואר 2017, 21:46

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:מה מסריח בזה?

זה מסריח כשעושים אז זה בזמן שהם יודעים שמחכה לו ילד בשדה התעופה. הרי ברור שאם לא היה צריך לצאת לילד הוא היה משלים את הבדיקה וזה היה נגמר בכלום. מה שמכבי עשו זה סוציופאתי לחלוטין.

הוא היה שם 6 וחצי שעות. מספיק זמן כדי להוציא לפחות דגימה תקינה אחת.
צריך להיות מאוד מוכשר כדי להוציא 7-8 דגימות לא תקינות.

ברור שמכבי לא יוצאת טוב מהסיפור הזה, אבל זה לא חדש. מכבי מוציאה לעצמה שם מאוד רע, ולא בפעם הראשונה השנה
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 30 ינואר 2017, 21:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 30 ינואר 2017, 21:47

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

איזה משפחה יש לו פה?

לדעתי זו פשוט הייתה התוכנית. הם תיאמו את הבדיקה בדיוק לשעת נחיתת הילד, כדי שהוא יעזוב את המקום ואז יוכלו לפסול אותו.
בגלל זה אף נציג מטעם מכבי לא הגיע לשדה התעופה.

השאלה היא האם סוני ביקש ממישהו לעזור, ואף אחד לא נענה... זה לא נשמע לי סביר בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2017, 21:48

אחדשיודע כתב:הוא היה שם 6 וחצי שעות. מספיק זמן כדי להוציא לפחות דגימה תקינה אחת, אבל הוא הוציא 7-8 דגימות לא תקינות.
צריך להיות מאוד מוכשר כדי להוציא 7-8 דגימות לא תקינות.

ברור שמכבי לא יוצאת טוב מהסיפור הזה, אבל זה לא חדש. מכבי מוציאה לעצמה שם מאוד רע, ולא בפעם הראשונה השנה

אתה מבין שזה לא אשמתו שהבדיקות יוצאות "לא תקינות" נכון? האו בסך הכל משתין לכוס ויש מישהו שאומר אם זה תקין או לא.

יש לי תחושה שגם זה שהיה אחראי להגיד אם הבדיקה "תקינה" היה חלק מהסיפור.

זו רמה חדשה לגמרי של גועל נפש מצידה של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2017, 21:49

jol9 כתב:השאלה היא האם סוני ביקש ממישהו לעזור, ואף אחד לא נענה... זה לא נשמע לי סביר בכלל.

ממי הוא יכול לבקש לעזור? הרי אין לו משפחה פה והוא היחידי שמכיר את הילד. הוא לא יכול לשלוח את ניקולה לאסוף את הילד.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 30 ינואר 2017, 21:50

קונספירציות נוסח טראמפ
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ינואר 2017, 21:51

שועל כתב:קונספירציות נוסח טראמפ

ברגע שהבודקים הודו שמכבי הזמינה אותם זה כבר לא "קונספירציה".
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], גל גל ו־19 אורחים