toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לא כזה תרגיל מגעיל בהתחשב בעובדה שוימס עבד על מכבי ראשון. קיבל 1.5 מיליון דולר כדי לטייל בתל אביב, להתחיל עם הידידות של ליאב, לאבד כדורים ברצף ברגעים המכריעים של המשחק ולאמלל את צירבאס. איכשהו אני חי עם זה בשלום.
סבבה. אז אם הבוס שלך לא מרוצה מהמאמץ שלך הוא פשוט יכול לתפור לך תיק של סמים ולפטר אותך? זה נראה לך לגיטימי?
זה משהו רוסי הקטע הזה?
גבר תירגע, אף אחד לא תפר תיק עם סמים. אם וימס היה נשאר כמו שראד היה נשאר שדרך אגב גם הבדיקה שלו ארכה הרבה זמן ואיזה פלא , לראד לא היה איזה ילד לאסוף משדה התעופה ובכל זאת הם עיכבו אותו עד שיקבלו את התוצאה הנכונה. אתה מבין את המשמעות של זה אדון רוי ? או שתמשיך להגיב שוב אותו דבר ודבר? בנוסף, אתה מבין שיש סיכוי שמכבי הזמינו את הבודקים זמן נסויים לפני ולא ידעו שהילד של וימס מליטא אמור לנחות בשדה התעופה לבד? זה שהם קיוו למצוא אצל וימס או ראד שימוש בסמים לא הופך את זה שהם תיכננו כאן משימה בסגנון של אושן 11 עם ארגון wada.
דבר שני, אם אני הייתי מקבל משכורת עתק כמו וימס והייתי עובד גרוטאה כמוהו , קודם כל הייתי עושה חשבון נפש רציני עם עצמי.
דבר שלישי, חלאס עם גזענות בשקל שלך ולא פעם ראשונה. ירוד מאוד.
יתרה מזאת , הסיכוי שאותה הנהלה כושלת שכשלה בכל מהלך כלשהו בשלוש השנים האחרונות , תצליח להרים פרוייקט הונאה כזאת , שכולל זימון בודקים לבדוק אנשים ספציפיים, תזמון הגעת הילד של ווימס , שיחוד\הפעלת לחץ על הבודקים להשמיד ראיות , ועוד ל"הצליח" בזה , שקול לסיכוי שמכבי לא תאבד אף כדור במשחק , זה פשוט לא יכול להיות , אגדה אורבאנית.
אתם מדברים על הנהלה שכשלה בכל מהלך מקצועי\הנהלתי\אנשוי ב3 השנים האחרונות , הנהלה שנמצאת בשיתוק מוחלט מתחילת העונה , הנהלה שלא מסוגלת לבצע החתמת גבוה אחד ראוי לרפואה , הנהלה שחתכה יותר חוזים מאשר האריכה אותם , אתם מצפים שהנהלה כזאת תצליח לבצע עקיצה שכזאת בהצלחה מוחלטת? אין סיכוי.