31 ינואר 2017, 11:28
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
בבקשה אל תתחילו עם זה מהתחלה
אם מה? אני פשוט רוצה להבין, כי בחיים לא שמעתי על ילד בן 3 שטס לבד למדינה אחרת.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לא כזה תרגיל מגעיל בהתחשב בעובדה שוימס עבד על מכבי ראשון. קיבל 1.5 מיליון דולר כדי לטייל בתל אביב, להתחיל עם הידידות של ליאב, לאבד כדורים ברצף ברגעים המכריעים של המשחק ולאמלל את צירבאס. איכשהו אני חי עם זה בשלום.
סבבה. אז אם הבוס שלך לא מרוצה מהמאמץ שלך הוא פשוט יכול לתפור לך תיק של סמים ולפטר אותך? זה נראה לך לגיטימי?
זה משהו רוסי הקטע הזה?
גבר תירגע, אף אחד לא תפר תיק עם סמים. אם וימס היה נשאר כמו שראד היה נשאר שדרך אגב גם הבדיקה שלו ארכה הרבה זמן ואיזה פלא , לראד לא היה איזה ילד לאסוף משדה התעופה ובכל זאת הם עיכבו אותו עד שיקבלו את התוצאה הנכונה. אתה מבין את המשמעות של זה אדון רוי ? או שתמשיך להגיב שוב אותו דבר ודבר? בנוסף, אתה מבין שיש סיכוי שמכבי הזמינו את הבודקים זמן נסויים לפני ולא ידעו שהילד של וימס מליטא אמור לנחות בשדה התעופה לבד? זה שהם קיוו למצוא אצל וימס או ראד שימוש בסמים לא הופך את זה שהם תיכננו כאן משימה בסגנון של אושן 11 עם ארגון wada.
דבר שני, אם אני הייתי מקבל משכורת עתק כמו וימס והייתי עובד גרוטאה כמוהו , קודם כל הייתי עושה חשבון נפש רציני עם עצמי.
דבר שלישי, חלאס עם גזענות בשקל שלך ולא פעם ראשונה. ירוד מאוד.
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
בבקשה אל תתחילו עם זה מהתחלה
אם מה? אני פשוט רוצה להבין, כי בחיים לא שמעתי על ילד בן 3 שטס לבד למדינה אחרת.
אז תטריח את עצמך לקרוא את מה שנכתב בעמודים האחרונים
דחילק, הנושא הזה מיצה את עצמו לגמרי
31 ינואר 2017, 11:29
yhgsy כתב:Amath m'baye במו״מ עם מכבי
Yhgay
Sent from my iPhone using Tapatalk
31 ינואר 2017, 11:30
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
מכבי טוענים שהוא הגיע עם אמא שלו , שזה יותר הגיוני , אבל לך תאמין לחבורת הנבלות הסרוחה הזאת.
אם אמא? בסדר גמור. עכשיו אני לא מבין מה הקשר שהילד לא מדבר עברית?
31 ינואר 2017, 11:30
שמואל1 כתב:yhgsy כתב:Amath m'baye במו״מ עם מכבי
Yhgay
עוד חתול בשק של אבי אבן?
31 ינואר 2017, 11:31
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
מכבי טוענים שהוא הגיע עם אמא שלו , שזה יותר הגיוני , אבל לך תאמין לחבורת הנבלות הסרוחה הזאת.
שמואל1 כתב:yhgsy כתב:Amath m'baye במו״מ עם מכבי
Yhgay
עוד חתול בשק של אבי אבן?
ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
אנגלית , אחי , אנגלית.
אתה בטוח שאתה לא על החומר של ווימס?
31 ינואר 2017, 11:32
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
אנגלית , אחי , אנגלית.
מה זה משנה שהילד לא מדבר בשום שפה עם הוא בא עם אמא ? וכאילו אם הוא כן היה מדבר, מה כבר ילד בן 3 יכול להגיד?
31 ינואר 2017, 11:33
toja27 כתב:felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
יש שירות בחברות תעופה שמלווים ילדים קטנים עם עובד מטעם החברה לאורך כל הטיסה. זה אכן קורה אם כי גיל 3 הוא גיל קצת חריג לטעמי. לא יודע אם טס עם האמא או לא , מצד אחד מכבי יכולים להגיד דבר כזה כי הם בלחץ, מצד שני, מוזר שהאמא תישאר בליטא ולא תבוא ללוות את הילד בן ה-3 לארץ ועל הדרך לטייל במקום חדש על חשבון האבא העשיר.
yhgsy כתב:Amath m'baye במו״מ עם מכבי
Yhgay
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
אנגלית , אחי , אנגלית.
מה זה משנה שהילד לא מדבר בשום שפה עם הוא בא עם אמא ? וכאילו אם הוא כן היה מדבר, מה כבר ילד בן 3 יכול להגיד?
31 ינואר 2017, 11:34
שמואל1 כתב:felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:
אנגלית , אחי , אנגלית.
אנחנו לא יודעים אם הוא בא עם אמא, זו הגרסה של מכבי.
סוני ווימס אמר שהילד הגיע לבד.
31 ינואר 2017, 11:36
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:
אנגלית , אחי , אנגלית.
אנחנו לא יודעים אם הוא בא עם אמא, זו הגרסה של מכבי.
סוני ווימס אמר שהילד הגיע לבד.
אז איפה הילד היה עד שסוני הגיע אחרי חצות לאסוף אותו? במחלקת אבידות ?
31 ינואר 2017, 11:37
toja27 כתב:felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:
אנגלית , אחי , אנגלית.
גם לי לא היה ברור לגמרי מה עניין השפה כאן לילד בן 3 שבקושי יודע לדבר משהו חוץ מליטאית. למה וימס דובר ליטאית?
31 ינואר 2017, 11:39
סוני לא צריך לדעת לדבר ליטאית. תאר את עצמך ילד בן 3 וכושי ענק בגובה 2 מטר מסתכל עליך. אין צורך במילים!
31 ינואר 2017, 11:45
31 ינואר 2017, 11:46
toja27 כתב:גבר תירגע, אף אחד לא תפר תיק עם סמים. אם וימס היה נשאר כמו שראד היה נשאר שדרך אגב גם הבדיקה שלו ארכה הרבה זמן ואיזה פלא , לראד לא היה איזה ילד לאסוף משדה התעופה ובכל זאת הם עיכבו אותו עד שיקבלו את התוצאה הנכונה. אתה מבין את המשמעות של זה אדון רוי ? או שתמשיך להגיב שוב אותו דבר ודבר? בנוסף, אתה מבין שיש סיכוי שמכבי הזמינו את הבודקים זמן נסויים לפני ולא ידעו שהילד של וימס מליטא אמור לנחות בשדה התעופה לבד? זה שהם קיוו למצוא אצל וימס או ראד שימוש בסמים לא הופך את זה שהם תיכננו כאן משימה בסגנון של אושן 11 עם ארגון wada.
דבר שני, אם אני הייתי מקבל משכורת עתק כמו וימס והייתי עובד גרוטאה כמוהו , קודם כל הייתי עושה חשבון נפש רציני עם עצמי.
דבר שלישי, חלאס עם גזענות בשקל שלך ולא פעם ראשונה. ירוד מאוד.
31 ינואר 2017, 11:46