03 פברואר 2017, 17:43
שועל כתב:איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:רכז בלי קליעה באירופה לא אמור להיות שווה 1.2 מליון. גם לא מליון כנראה. אבל זה על חשבון מקל - כן ירבו.
שיפר קצת את הקליעה העונה אבל זה נכון, מה שאני אוהב בו זה שהוא כן קולע ברגעים חשובים.
30% זה לא בלתי סביל - אבל זה רק אם יהיה לידו 2 טוב.
שילוב של יוביץ וגאודלוק אגב, נשמע מבטיח.
אבל גאודלוק הוא לא 2 קלאסי, הוא צריך את הכדור ביד, הוא לא ירוץ על חסימות בשביל שיוביץ' ינהל את המשחק וימסור לו.
03 פברואר 2017, 17:43
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:רכז בלי קליעה באירופה לא אמור להיות שווה 1.2 מליון. גם לא מליון כנראה. אבל זה על חשבון מקל - כן ירבו.
להביא את יוביץ' ב1.2 ולהעיף את גאודלוק ומקל
זה יוצא רווח של 1.45 על שניהם (גאודלוק 2, מקל 650 אלף)
ועם הכסף הזה אפשר להביא את מלי למשל, או אפילו שני שחקנים לא רעים במחיר הזה
זה לא עובד ככה. אתה לא מביא שחקנים כי יש אחרים טובים יותר. אתה גם כנראה, לא תקבל את הכסף על מקל (שהוא בערך מליון 300 אחרי מס אם אני לא טועה).
אפשר לעבוד עם הכסף יותר טוב.
בכל מקרה אני לא חושב שאני משאיר פה את גאודלוק ב2 מיליון, מסכים איתי שאפשר להביא עם ה2 מיליון האלה 2 שחקני טופ יורוליג ל2 עמדות ?
זה לא משנה.
אם אתה מכניס את גאודלוק לסיסטם, הוא כמו 4 שחקני טופ יורוליג.
03 פברואר 2017, 17:45
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:להביא את יוביץ' ב1.2 ולהעיף את גאודלוק ומקל
זה יוצא רווח של 1.45 על שניהם (גאודלוק 2, מקל 650 אלף)
ועם הכסף הזה אפשר להביא את מלי למשל, או אפילו שני שחקנים לא רעים במחיר הזה
זה לא עובד ככה. אתה לא מביא שחקנים כי יש אחרים טובים יותר. אתה גם כנראה, לא תקבל את הכסף על מקל (שהוא בערך מליון 300 אחרי מס אם אני לא טועה).
בכל מקרה אני לא חושב שאני משאיר פה את גאודלוק ב2 מיליון, מסכים איתי שאפשר להביא עם ה2 מיליון האלה 2 שחקני טופ יורוליג ל2 עמדות ?
זה לא משנה.
בסדר אבל אתה לא יכול לבנות קבוצה עשירה בשחקנים טובים אם אתה משאיר את גאודלוק ב2 מיליון פה
יש הבדל באמת גדול בכמות השחקנים שאתה יכול להביא לפה .
03 פברואר 2017, 17:47
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:זה לא עובד ככה. אתה לא מביא שחקנים כי יש אחרים טובים יותר. אתה גם כנראה, לא תקבל את הכסף על מקל (שהוא בערך מליון 300 אחרי מס אם אני לא טועה).
זה לא משנה.
בסדר אבל אתה לא יכול לבנות קבוצה עשירה בשחקנים טובים אם אתה משאיר את גאודלוק ב2 מיליון פה
יש הבדל באמת גדול בכמות השחקנים שאתה יכול להביא לפה .
אפשר. עם קצת השקעה וסקאוטינג.
אתה תקבל במקומו כמה בלופים שיתווספו ביחד ל2 מליון ותגיד "אם לא היינו לוקחים את X ב800 אלף את Y ב900 אלף ואת Z ב700 אלף היינו יכולים להשאיר את גאודלוק ואת Q להפוך לU!.
03 פברואר 2017, 17:52
03 פברואר 2017, 17:53
איתי-שגב כתב:אני לא יודע למה אתה בונה חמישיות עדיין.
יש יותר מדי דברים שיקרו כדי שאני אחליט על איזו חמישייה אני באמת מעדיף, שהמרכזי בהם הוא החזרה של מילר.
מה סטרנליקס קשור?
03 פברואר 2017, 17:55
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:אני לא יודע למה אתה בונה חמישיות עדיין.
יש יותר מדי דברים שיקרו כדי שאני אחליט על איזו חמישייה אני באמת מעדיף, שהמרכזי בהם הוא החזרה של מילר.
מה סטרנליקס קשור?
סתם נתתי דוגמה לרכז שהוא לא טופ יורוליג
מה שניסיתי להראות זה שאם משאירים פה את גאודלוק לא תוכל להביא רכז טופ יורוליג
וגם אם תביא רכז טופ יורוליג אז לא יהיה מקום להאניקאט\מילר בעמדה 3
03 פברואר 2017, 18:18
03 פברואר 2017, 19:31
03 פברואר 2017, 19:34
jay כתב:וואו, מקום 2. בושה. גאודלוק האפס. אם ככה, אני לא רוצה גם את טרינקיירי פה.
לא על כל קיצוניות צריך לענות בקיצוניות. אתם רואים את המשחקים בכלל? גאודלוק זו הבעיה? בלי הזריקות הבלתי אפשריות שלו, ה-50% מהשלוש לאורך כל המשחק (אפילו שהאחוז יורד בסיומו) אנחנו בכלל לא עושים "מחציות קבוצתיות ותחרותיות שבהם אנחנו אפילו מובילים על היריבה" (אני לא בטוח למה שמתי מרכאות, זה לא באמת ציטוט).
זה לא אומר שהוא מתאים לכל קבוצה, לא אומר שהוא מתאים לכל מאמן, ובטח שלא בכל מחיר, אבל קצת פרופורציות.
03 פברואר 2017, 19:36
03 פברואר 2017, 19:37
שמואל1 כתב:jay כתב:וואו, מקום 2. בושה. גאודלוק האפס. אם ככה, אני לא רוצה גם את טרינקיירי פה.
לא על כל קיצוניות צריך לענות בקיצוניות. אתם רואים את המשחקים בכלל? גאודלוק זו הבעיה? בלי הזריקות הבלתי אפשריות שלו, ה-50% מהשלוש לאורך כל המשחק (אפילו שהאחוז יורד בסיומו) אנחנו בכלל לא עושים "מחציות קבוצתיות ותחרותיות שבהם אנחנו אפילו מובילים על היריבה" (אני לא בטוח למה שמתי מרכאות, זה לא באמת ציטוט).
זה לא אומר שהוא מתאים לכל קבוצה, לא אומר שהוא מתאים לכל מאמן, ובטח שלא בכל מחיר, אבל קצת פרופורציות.
אנשים איבדו את זה. מחפשים בעיות איפה שאין.
03 פברואר 2017, 19:39
שועל כתב:שמואל1 כתב:jay כתב:וואו, מקום 2. בושה. גאודלוק האפס. אם ככה, אני לא רוצה גם את טרינקיירי פה.
לא. אנשים פה פשוט חושבים אחרת ממך, כמה שזה נשמע לך בלתי נתפס...
03 פברואר 2017, 19:41
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:jay כתב:וואו, מקום 2. בושה. גאודלוק האפס. אם ככה, אני לא רוצה גם את טרינקיירי פה.
לא. אנשים פה פשוט חושבים אחרת ממך, כמה שזה נשמע לך בלתי נתפס...
אני האחרון פה שאפשר לומר עליו שהוא לא סובלני כלפי דעות של אחרים.
אבל במקרה הזה פשוט אין שום ביסוס לטענות. סתם ניסיון בכוח לחפש בעיות במקומות שאין.
03 פברואר 2017, 19:41
03 פברואר 2017, 19:46
jay כתב:וואו, מקום 2. בושה. גאודלוק האפס. אם ככה, אני לא רוצה גם את טרינקיירי פה.
03 פברואר 2017, 19:58
03 פברואר 2017, 20:54
03 פברואר 2017, 20:55
החציל האצטקי כתב:האמת, שיוביץ' הוא באמת שחקן שיכול להתאים לידו.
יוביץ', גאודלוק, פרנקלין יכול להיות בק קורט מעניין שיעשה הרבה בלאגן במצ'-אפים ליריבות.
כל אחד מהם הוא בעיית מצ'-אפ בפני עצמו. ביחד די משלימים זה את זה.
03 פברואר 2017, 20:57
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:האמת, שיוביץ' הוא באמת שחקן שיכול להתאים לידו.
יוביץ', גאודלוק, פרנקלין יכול להיות בק קורט מעניין שיעשה הרבה בלאגן במצ'-אפים ליריבות.
כל אחד מהם הוא בעיית מצ'-אפ בפני עצמו. ביחד די משלימים זה את זה.
איך ההגנה של יוביץ?