jay כתב:וואו, מקום 2. בושה. גאודלוק האפס. אם ככה, אני לא רוצה גם את טרינקיירי פה.
לא על כל קיצוניות צריך לענות בקיצוניות. אתם רואים את המשחקים בכלל? גאודלוק זו הבעיה? בלי הזריקות הבלתי אפשריות שלו, ה-50% מהשלוש לאורך כל המשחק (אפילו שהאחוז יורד בסיומו) אנחנו בכלל לא עושים "מחציות קבוצתיות ותחרותיות שבהם אנחנו אפילו מובילים על היריבה" (אני לא בטוח למה שמתי מרכאות, זה לא באמת ציטוט).
זה לא אומר שהוא מתאים לכל קבוצה, לא אומר שהוא מתאים לכל מאמן, ובטח שלא בכל מחיר, אבל קצת פרופורציות.
לא בושה אבל בהחלט חוסר הצלחה להפסיד בגמר פעמיים 25 נקודות במצטבר. עשיתם מגאודלוק סופרסטאר ברמת היורוליג ונאמרו אין ספור שבחים על טרינקיירי (שאני הייתי בין המשבחים) אבל אפילו את את היורוקאפ הוא לא מסוגל לקחת עם סגל מסייע ברמה הגבוהה ביותר לרמת היורוקאפ שכולל את : צ'אק אידסון, קמיקוגלו, הרנגודי זיזיס, ויקאס, מקי, ניקיטה קורבנוב, סרגיי ביקוב ועוד. זאת קבוצה רצחנית ליורוקאפ. אז זה אכן מעמיד את הוינריות של גאודלוק וטרינקיירי בסימן שאלה.
אני ראיתי את המשחקים כשזה היה חשוב. לי אין מה לראות את המשחקים של גארבג' טיים של העונה, שמה גאודלוק בטוח יככב.
ואם לא הוא, היה במקומו שחקן אחר יותר מועיל.
ושוב הנה התמצית של גאודלוק בפי יאניס סטרלניקס: " We knew he will score, but he didn't link the team"
בטוח שזה השחקן שיוביל את הקבוצה קדימה אחרי שנתיים בשפל.