03 פברואר 2017, 17:17
אחדשיודע כתב:הכי מצחיק שמדברים פה על בלאט בתור GM. האיש עדיין יכול להרוויח מיליונים מאימון, אבל בצהבת החליטו שיסכים להגיע למכבי על תקן עציץ מקצועי ולקבל שקל וחצי מהפדרמנים. יכול להיות שהוא יישאר בשנה הבאה בטורקיה ויכול להיות שלא, אבל יש לו חוזה לעונה הבאה בשווי של למעלה מ-2 מיליון דולר נטו. מיסטר בלאט יוותר על 2 מיליון דולר כדי לשמש כתפאורה להחלטות של ילדי הבעלים, ועל הדרך גם יודיע על הפסקה/פרישה מאימון אחרי יותר מ-20 שנה של פעילות? תרחיש הגיוני.
אני רוצה את פיל ג'קסון בתור מאמן.
03 פברואר 2017, 17:19
החציל האצטקי כתב:טרינקיירי זה דרוקר באיטלקית. מלך הPR. הכדורסל של שניהם מצויין אבל הוא לא עשה שיט עדיין.
יש לשאראס כדורסל ואנחנו רואים את זה שבוע אחרי שבוע. את הכריזמה שלו אי אפשר ללמד. את הניסיון שלו מהמעמדים הכי גדולים אי אפשר לקחת.
הוא שיחק במכללות, הוא שיחק בNBA, הוא לקח אליפויות אירופה בכל מקום והתאמן אצל המאמנים הכי גדולים ביבשת הזאת.
חסר לו ניסיון, אבל הוא צובר אותו ממש עכשיו. עם חבורה של נגרים. והמאזן שלו טוב ממכבי, הכדורסל שלו טוב ממכבי.
הוא ניצח את צסק"א, דרושפאקה וברצלונה ברצף. כמה מאמנים באירופה בכלל יכולים לעשות דבר כזה?
עם פאקינג ז'לגיריס???
03 פברואר 2017, 17:19
החציל האצטקי כתב:טרינקיירי זה דרוקר באיטלקית. מלך הPR. הכדורסל של שניהם מצויין אבל הוא לא עשה שיט עדיין.
יש לשאראס כדורסל ואנחנו רואים את זה שבוע אחרי שבוע. את הכריזמה שלו אי אפשר ללמד. את הניסיון שלו מהמעמדים הכי גדולים אי אפשר לקחת.
הוא שיחק במכללות, הוא שיחק בNBA, הוא לקח אליפויות אירופה בכל מקום והתאמן אצל המאמנים הכי גדולים ביבשת הזאת.
חסר לו ניסיון, אבל הוא צובר אותו ממש עכשיו. עם חבורה של נגרים. והמאזן שלו טוב ממכבי, הכדורסל שלו טוב ממכבי.
הוא ניצח את צסק"א, דרושפאקה וברצלונה ברצף. כמה מאמנים באירופה בכלל יכולים לעשות דבר כזה?
עם פאקינג ז'לגיריס???
03 פברואר 2017, 17:20
arel123 כתב:לי אין בעיה ששאראס יגיע לפה בעונה הבאה, אני אפילו אשמח.
אבל יותר מעניין אותי מה אתם חושבים על גרשון ?
הוא צריך להגיע לפה בעונה הבאה ?
03 פברואר 2017, 17:22
03 פברואר 2017, 17:22
עם פאקינג ז'לגיריס???
03 פברואר 2017, 17:27
החציל האצטקי כתב:יש לי קצת בעיה עם טרינקיירי. נראה לי בולשיטר עצבני.
שאראס מדבר דוגרי. זו אחת הסיבות שהוא אגדה פה.
03 פברואר 2017, 17:29
03 פברואר 2017, 17:30
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:יש לי קצת בעיה עם טרינקיירי. נראה לי בולשיטר עצבני.
חכה עם ההתלהבות. גם וויציץ' היה אגדה ותראה עכשיו , איך הוא שנוא. לא הייתה כאן דמות מקצועית אחת שבסוף לא נהפכה להיות שנואה ,להוציא את בלאט שגם הוא ניצל בפוקס. זאת בדיוק הסיבה ששאראס כנראה לא ירצה להגיע לכאן, כי הוא יודע לראות, גם שחקנים פנויים וגם מצבים.
03 פברואר 2017, 17:31
03 פברואר 2017, 17:32
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:יש לי קצת בעיה עם טרינקיירי. נראה לי בולשיטר עצבני.
חכה עם ההתלהבות. גם וויציץ' היה אגדה ותראה עכשיו , איך הוא שנוא. לא הייתה כאן דמות מקצועית אחת שבסוף לא נהפכה להיות שנואה ,להוציא את בלאט שגם הוא ניצל בפוקס. זאת בדיוק הסיבה ששאראס כנראה לא ירצה להגיע לכאן, כי הוא יודע לראות, גם שחקנים פנויים וגם מצבים.
03 פברואר 2017, 17:33
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:יש לי קצת בעיה עם טרינקיירי. נראה לי בולשיטר עצבני.
וויצ'יץ' לא עשה שיט בתור איש מקצוע. הוא היה חלק מהליך הפירוק של ספליט. הוא עושה בדיוק אותו דבר במכבי כרגע.
03 פברואר 2017, 17:33
03 פברואר 2017, 17:34
שועל כתב:עזבו, שאראס איש רציני והגיוני, הוא לא יכנס למיטה החולה הזו. הוא יחפש מועדון יורוליג אחר שנמצא בעלייה ויציע לו את התנאים שהוא רוצה.
03 פברואר 2017, 17:35
איתי-שגב כתב:לשאראס אין סיבה להיות פה.
ברצלונה רוצה אותו. הוא רוצה לברצלונה.
03 פברואר 2017, 17:36
שועל כתב:איתי-שגב כתב:לשאראס אין סיבה להיות פה.
ברצלונה רוצה אותו. הוא רוצה לברצלונה.
יש בעיה עם החוקים של הליגה הספרדית הבנתי.
03 פברואר 2017, 18:15
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא חושב ששאראס יסכים לבוא לכאן. אני חושב שגם הוא בתוכו יודע שהוא עוד לא מוכן ולא בשל מספיק בשלב הזה של הקריירה בתור מאמן , להיות מאמן במכבי "בית קברות לקריירה " תל אביב.
מי כן בשל לזה, חוץ מאבי אבן?
תן לו חוזה נו קאט ל3 שנים. תן לו עוזר בכיר שהוא בוודאי מעריך בדמות דן שמיר, וצא לדרך.
צריך לשקם את המועדון הזה מההריסות.
הדבר היחיד שיכול לגרום לו לא להגיע זה האהבה שלו לברצלונה. יכול להיות שהוא ימתין בשבילם.
03 פברואר 2017, 18:21
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:טרינקיירי זה דרוקר באיטלקית. מלך הPR. הכדורסל של שניהם מצויין אבל הוא לא עשה שיט עדיין.
עם פאקינג ז'לגיריס???
מסכים עם הכל.
הוא גם מכיר את המערכת והנפשות הפעולות ויש לו חיבור יוצא מן הכלל עם הקהל והעיר.
זה חיבור קלאסי שפשוט נועד לקרות.
03 פברואר 2017, 19:13
03 פברואר 2017, 19:14
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לא חושב ששאראס יסכים לבוא לכאן. אני חושב שגם הוא בתוכו יודע שהוא עוד לא מוכן ולא בשל מספיק בשלב הזה של הקריירה בתור מאמן , להיות מאמן במכבי "בית קברות לקריירה " תל אביב.
מי כן בשל לזה, חוץ מאבי אבן?
תן לו חוזה נו קאט ל3 שנים. תן לו עוזר בכיר שהוא בוודאי מעריך בדמות דן שמיר, וצא לדרך.
צריך לשקם את המועדון הזה מההריסות.
הדבר היחיד שיכול לגרום לו לא להגיע זה האהבה שלו לברצלונה. יכול להיות שהוא ימתין בשבילם.
בדיוק לא.
הדבר הראשון שייראה לי האם יש שינוי או לא, זה מינוי של העוזרים ושל מאמן הכושר.
אם זה יהיה שאראס, טרנקיירי, ברצוקאס, בלאט או כל אחד אחר, העוזרים צריכים להיות אנשים שהמאמן מביא.