ההנהלה הכושלת V2 - צעדים בעקבות תצוגת הנפל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההנהלה הכושלת V2 - צעדים בעקבות תצוגת הנפל

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2017, 17:17

אחדשיודע כתב:הכי מצחיק שמדברים פה על בלאט בתור GM. האיש עדיין יכול להרוויח מיליונים מאימון, אבל בצהבת החליטו שיסכים להגיע למכבי על תקן עציץ מקצועי ולקבל שקל וחצי מהפדרמנים. יכול להיות שהוא יישאר בשנה הבאה בטורקיה ויכול להיות שלא, אבל יש לו חוזה לעונה הבאה בשווי של למעלה מ-2 מיליון דולר נטו. מיסטר בלאט יוותר על 2 מיליון דולר כדי לשמש כתפאורה להחלטות של ילדי הבעלים, ועל הדרך גם יודיע על הפסקה/פרישה מאימון אחרי יותר מ-20 שנה של פעילות? תרחיש הגיוני.

אני רוצה את פיל ג'קסון בתור מאמן.

אני גם חושב שזה לא הגיוני בטח בעונה הבאה עם החוזה שלו. אבל באופן תיאורטי התפקיד יושב עליו די טוב וההנהלה באמת יכולה לקבל את הסמכות שלו בהרבה מהמקרים, כי יש להם הערכה אליו. בכל אופן אני הייתי רוצה אותו בתור מאמן בעונה הבאה. גם זה אני לא יודע כמה זה ריאלי אבל אולי יש סיכוי קטן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2017, 17:19

החציל האצטקי כתב:טרינקיירי זה דרוקר באיטלקית. מלך הPR. הכדורסל של שניהם מצויין אבל הוא לא עשה שיט עדיין.

יש לשאראס כדורסל ואנחנו רואים את זה שבוע אחרי שבוע. את הכריזמה שלו אי אפשר ללמד. את הניסיון שלו מהמעמדים הכי גדולים אי אפשר לקחת.
הוא שיחק במכללות, הוא שיחק בNBA, הוא לקח אליפויות אירופה בכל מקום והתאמן אצל המאמנים הכי גדולים ביבשת הזאת.

חסר לו ניסיון, אבל הוא צובר אותו ממש עכשיו. עם חבורה של נגרים. והמאזן שלו טוב ממכבי, הכדורסל שלו טוב ממכבי.
הוא ניצח את צסק"א, דרושפאקה וברצלונה ברצף. כמה מאמנים באירופה בכלל יכולים לעשות דבר כזה?
עם פאקינג ז'לגיריס???

גם טרינקיירי עשה דברים יפים עם קבוצות קטנות. בעצם זאת בדיוק הסיבה שרוצים אותו כאן, רק שאני בכלל לא בטוח כבר שטרינקיירי זה האיש הנכון לתפקיד לעונה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 03 פברואר 2017, 17:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 03 פברואר 2017, 17:19

החציל האצטקי כתב:טרינקיירי זה דרוקר באיטלקית. מלך הPR. הכדורסל של שניהם מצויין אבל הוא לא עשה שיט עדיין.

יש לשאראס כדורסל ואנחנו רואים את זה שבוע אחרי שבוע. את הכריזמה שלו אי אפשר ללמד. את הניסיון שלו מהמעמדים הכי גדולים אי אפשר לקחת.
הוא שיחק במכללות, הוא שיחק בNBA, הוא לקח אליפויות אירופה בכל מקום והתאמן אצל המאמנים הכי גדולים ביבשת הזאת.

חסר לו ניסיון, אבל הוא צובר אותו ממש עכשיו. עם חבורה של נגרים. והמאזן שלו טוב ממכבי, הכדורסל שלו טוב ממכבי.
הוא ניצח את צסק"א, דרושפאקה וברצלונה ברצף. כמה מאמנים באירופה בכלל יכולים לעשות דבר כזה?
עם פאקינג ז'לגיריס???

טרינקיירי מאמן אדיר אבל בסדר, בואו לא נעשה סיפור מההצלחה הגדולה והעקבית שלו עם מועדון בינוני ודי עני
לשאראס יש פוטנציאל גדול אבל הוא עוד לא הוכיח את עצמו לאורך זמן (והאמת שגם לא בטוח שהעונה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2017, 17:20

arel123 כתב:לי אין בעיה ששאראס יגיע לפה בעונה הבאה, אני אפילו אשמח.
אבל יותר מעניין אותי מה אתם חושבים על גרשון ?
הוא צריך להגיע לפה בעונה הבאה ?

נגמר עידן הגרשון. האיש כבר לא מאמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 פברואר 2017, 17:22

יש לי קצת בעיה עם טרינקיירי. נראה לי בולשיטר עצבני.
שאראס מדבר דוגרי. זו אחת הסיבות שהוא אגדה פה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 פברואר 2017, 17:22

עם פאקינג ז'לגיריס???

מסכים עם הכל.
הוא גם מכיר את המערכת והנפשות הפעולות ויש לו חיבור יוצא מן הכלל עם הקהל והעיר.
זה חיבור קלאסי שפשוט נועד לקרות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2017, 17:27

החציל האצטקי כתב:יש לי קצת בעיה עם טרינקיירי. נראה לי בולשיטר עצבני.

חכה עם ההתלהבות. גם וויציץ' היה אגדה ותראה עכשיו , איך הוא שנוא. לא הייתה כאן דמות מקצועית אחת שבסוף לא נהפכה להיות שנואה ,להוציא את בלאט שגם הוא ניצל בפוקס. זאת בדיוק הסיבה ששאראס כנראה לא ירצה להגיע לכאן, כי הוא יודע לראות, גם שחקנים פנויים וגם מצבים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 03 פברואר 2017, 17:29

טוויסט בעלילה: ירושלים תזכה ביורוקאפ, שאראס יאמן אותה בעונה הבאה ביורוליג.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 פברואר 2017, 17:30

toja27 כתב:

חכה עם ההתלהבות. גם וויציץ' היה אגדה ותראה עכשיו , איך הוא שנוא. לא הייתה כאן דמות מקצועית אחת שבסוף לא נהפכה להיות שנואה ,להוציא את בלאט שגם הוא ניצל בפוקס. זאת בדיוק הסיבה ששאראס כנראה לא ירצה להגיע לכאן, כי הוא יודע לראות, גם שחקנים פנויים וגם מצבים.

וויצ'יץ' לא עשה שיט בתור איש מקצוע. הוא היה חלק מהליך הפירוק של ספליט. הוא עושה בדיוק אותו דבר במכבי כרגע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 03 פברואר 2017, 17:31

עזבו, שאראס איש רציני והגיוני, הוא לא יכנס למיטה החולה הזו. הוא יחפש מועדון יורוליג אחר שנמצא בעלייה ויציע לו את התנאים שהוא רוצה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 פברואר 2017, 17:32

toja27 כתב:

וויצ'יץ' הגיע לכאן בלי שום קבלות מקצועיות. כנראה בגלל חובות מפרשת פנאן. הוא איש מקצוע גרוע, ואת זה אנחנו רואים כל שנה מחדש.
לשאראס יש קבלות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2017, 17:33

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:

וויצ'יץ' לא עשה שיט בתור איש מקצוע. הוא היה חלק מהליך הפירוק של ספליט. הוא עושה בדיוק אותו דבר במכבי כרגע.

לויצ'יץ' היה יותר ניסיון בתור מנהל יותר מאשר לשאראס יש ניסיון בתור מאמן. כשהגיע לכאן לראשונה בהפתעה באחד המשחקים, הקהל עמד על הרגליים. האיש היה אגדה , נערץ. אנשים כיבדו את מה שעשה עבור המועדון. תראה עכשיו , לאיזה מצב הגיע שכל טוקבקיסט שני מקלל אותו ואת העם הקרואטי. עזוב אותך. שאראס לא צריך את הבעיות האלה על הראש.
לפי דעתי הייתה לו אפשרות גם לבוא לכאן העונה ובחר שלא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי איתי-שגב » 03 פברואר 2017, 17:33

לשאראס אין סיבה להיות פה.
ברצלונה רוצה אותו. הוא רוצה לברצלונה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2017, 17:34

שועל כתב:עזבו, שאראס איש רציני והגיוני, הוא לא יכנס למיטה החולה הזו. הוא יחפש מועדון יורוליג אחר שנמצא בעלייה ויציע לו את התנאים שהוא רוצה.

ברור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 03 פברואר 2017, 17:35

איתי-שגב כתב:לשאראס אין סיבה להיות פה.

יש בעיה עם החוקים של הליגה הספרדית הבנתי.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי איתי-שגב » 03 פברואר 2017, 17:36

שועל כתב:
איתי-שגב כתב:לשאראס אין סיבה להיות פה.

יש בעיה עם החוקים של הליגה הספרדית הבנתי.

יסדרו. בכל מקרה, הוא יחכה עוד עונה עם צריך.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי jol9 » 03 פברואר 2017, 18:15

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:לא חושב ששאראס יסכים לבוא לכאן. אני חושב שגם הוא בתוכו יודע שהוא עוד לא מוכן ולא בשל מספיק בשלב הזה של הקריירה בתור מאמן , להיות מאמן במכבי "בית קברות לקריירה " תל אביב.

מי כן בשל לזה, חוץ מאבי אבן?
תן לו חוזה נו קאט ל3 שנים. תן לו עוזר בכיר שהוא בוודאי מעריך בדמות דן שמיר, וצא לדרך.
צריך לשקם את המועדון הזה מההריסות.

הדבר היחיד שיכול לגרום לו לא להגיע זה האהבה שלו לברצלונה. יכול להיות שהוא ימתין בשבילם.

בדיוק לא.
הדבר הראשון שייראה לי האם יש שינוי או לא, זה מינוי של העוזרים ושל מאמן הכושר.

אם זה יהיה שאראס, טרנקיירי, ברצוקאס, בלאט או כל אחד אחר, העוזרים צריכים להיות אנשים שהמאמן מביא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 פברואר 2017, 18:21

שמואל1 כתב:

עם פאקינג ז'לגיריס???

מסכים עם הכל.
הוא גם מכיר את המערכת והנפשות הפעולות ויש לו חיבור יוצא מן הכלל עם הקהל והעיר.
זה חיבור קלאסי שפשוט נועד לקרות.

לשאראס יש בעיקר מה להפסיד מהחיבור הזה.
גם ניקולה היה אהוד כאן, אפילו יותר משאראס, עד שהגיע לכאן בתפקיד לא ברור, ושמו הפך להיות מזוהה
עם הכשלון הכי גדול של מכבי בהיסטוריה של המועדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 03 פברואר 2017, 19:13

שאראס לא מספיק מנוסה. פסלתם אותו כגימיק בתחילת העונה, מרימים אותו עכשיו על הכתפיים בגלל סוג-של הצלחה של ז'לגיריס, וכשהוא ייכשל במכבי תהיו הראשונים לקטול. וההנהלה מתה להביא אותו כגימיק, אין אחד שלא יחדש. עוד אגדה שתרד לטימיון, וכיף זה לא יהיה. מה שכן, הוא אולי מהבודדים באירופה שיש לו את הביצים והאופי לעמוד מול ההנהלה, וזה כן נותן לו נקודות בעיניי. רגשות מעורבים, אבל אני נגד בשלב הזה (כי הפרלמנט פה קובע, לא?).

טרינקיירי אכן מיוחצן פה יתר על המידה, אבל יש לו יכולות מוכחות ואת הניסיון הדרוש בקריירה כדי לעשות עוד צעד קדימה. לא יודע איך הוא מבחינת אופי, וזה אישיו מאוד רציני כשצריך לעבוד עם ההנהלה שלנו להבדיל מהנופש בגרמניה. רגשות מעורבים, אבל בעד.

בלאט.. כישורי הפוליטיקה/דיפלומטיה שלו באמת עולים על כישורי האימון (או לפחות ניהול המשחק), אבל עם תוצאות אי אפשר להתווכח, השנים איתו אכן היו טובות בהרבה ממה שהיה לפני ואחרי. על הניסיון, היכולת להוציא את המקסימום מהשחקנים ולעמוד בלחצים אין מה להכביר במילים. יש פה גם שאלה תקציבית. רגשות מעורבים, אבל בעד.

דן שמיר לא מתאים לדעתי להיות מאמן ראשי ביורוליג. אולי כמחליף של טרינקיירי בגרמניה, לא במכבי. אחלה איש מערכת אבל, ואחלה בנאדם בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jay » 03 פברואר 2017, 19:14

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:לא חושב ששאראס יסכים לבוא לכאן. אני חושב שגם הוא בתוכו יודע שהוא עוד לא מוכן ולא בשל מספיק בשלב הזה של הקריירה בתור מאמן , להיות מאמן במכבי "בית קברות לקריירה " תל אביב.

מי כן בשל לזה, חוץ מאבי אבן?
תן לו חוזה נו קאט ל3 שנים. תן לו עוזר בכיר שהוא בוודאי מעריך בדמות דן שמיר, וצא לדרך.
צריך לשקם את המועדון הזה מההריסות.

הדבר היחיד שיכול לגרום לו לא להגיע זה האהבה שלו לברצלונה. יכול להיות שהוא ימתין בשבילם.

בדיוק לא.
הדבר הראשון שייראה לי האם יש שינוי או לא, זה מינוי של העוזרים ושל מאמן הכושר.

אם זה יהיה שאראס, טרנקיירי, ברצוקאס, בלאט או כל אחד אחר, העוזרים צריכים להיות אנשים שהמאמן מביא.

1000%
סמל אישי של המשתמש
jay

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־8 אורחים