על ידי yellowaura » 09 פברואר 2012, 20:07
אנחנו רואים היום את מכבי האמיתית וקאנטו האמיתית.
לכל מי שאמר שבלו זקן רואה שוב את החשיבות שלו. הוא השחקן היחיד שיכול לסגור הפרש.
אם אני דיוויד הייתי אומר לכולם חוץ מבלו לקחת אופציה ראשונה חדירה לסל.
מאלט שחקן בינוני והוריד את הרמה של מכבי שהצטרף. המסירות שלו רעות מאוד וההגנה שלו רעה.
הנדריקס הפך להיות השחקן החשוב של מכבי. מצטער לומר שלפי דעתי הכמות הדקות המועט שסופו תורם כבר עדיף לרכוש סנטר איכותי אחר להרכב שנה הבאה. כזה שיוכל לתת דקות.
אני בחרתי את שרמדיני להרכבים שלי בפנטזי במשחקים מול מכבי כי היה לי ברור שהגבוהים שלנו לא יכולים מולו. סופו ואליהו מתמקמים רע מאוד בהגנה.
אנחנו רואים את ההבדל בין מכבי עם מאלט ולנגפורד למכבי עם פארמר. מדובר בשחקנים לקבוצות בינוניות. לאנגפורד עוד סביר אבל מכבי חייבת רכז בעונה הבאה.
מאכזב אותי העובדה שבעבר היה לנו קילר הגנתי לפחות בהגנה שהיה משתק גארד יריב והיום אין.
אגב פעם ראשונה שאנשים שדיברתי איתם לא מאמינים שמכבי תעבור. הסיבה היא חוסר קילר אינסטינקט. חסר שחקן סופרסטאר שיעשה החלטות נכונות ויש יותר מדי טיפשות ומשחק אחד על אחד.
למרות כל זאת יש עוד סיכוי ובמצב של מכבי עכשיו זה תלוי ביכולת של בלו מהשלוש מעל לכל, בחדירות של לאנגפורד ובהגנה של הנדריקס.
אם אני מכבי הייתי חושש יותר משרמידיני מאשר הזריקות לשלוש. מדובר בשחקן מאוד אפקטיבי. אני מאמין שלבזילה בעזרת משחק מעט יותר אגרסיבי יתיישרו הנתונים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די