פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יום חמישי: מכבי - קאנטו , 21:00 ערוץ 10

09 פברואר 2012, 20:01

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:מכיוון שפניני לא תורם הרבה כרגע על המגרש, אני מציעה שהוא ישגע לבאזילה את השכל עד שהזבל לא יוכל להתאפק ויתנפל עליו במכות.
אני פשוט לא רואה דרך אחרת להיפטר מהנבלה הזו!!

מכבי שמרה עליו טוב מאוד ברבע הראשון. אני חושב שבאיזשהו שלב זה ייפסק.

אני בטוחה שגם אמרו את זה במשחק שהוא תפר 34 נקודות..

למה פוקס? שרמינדי הציל, באזילה עמד חופשי על הקשת.
הוא לא יודע להחטיא במצבים האלו...

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:מכיוון שפניני לא תורם הרבה כרגע על המגרש, אני מציעה שהוא ישגע לבאזילה את השכל עד שהזבל לא יוכל להתאפק ויתנפל עליו במכות.

כמו שאנחנו מכירים את באזילה, זה לא ייפסק...

09 פברואר 2012, 20:02

MTA2311 כתב:עם כל הכבוד ליום "המטורף" שהם תפסו,הגנת השלשות של מכבי לא טובה, וזה ממש לא רק היום.

כשצ'יצ'יריני קולע את הזריקות המשוגעות האלה ונויינן לא מחטיא, ובאזילה קולע זריקות סופר קשות, אז כן - הם תפסו יום.

09 פברואר 2012, 20:03

אם כבר הגנה אז שמתי לב במשחקים האחרונים שסמית' גם לא שחקן הגנה כזה גדול כמו שאני ורבים אחרים חושבים פה

09 פברואר 2012, 20:03

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

אני בטוחה שגם אמרו את זה במשחק שהוא תפר 34 נקודות..

אני בטוח שגם אז כולם היו בטוחים שמכבי לא תעלה, רק חבל שהיא נפנפה את באזילה ובארסה מהדרך.
זה יקרה גם היום.

09 פברואר 2012, 20:04

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:עם כל הכבוד ליום "המטורף" שהם תפסו,הגנת השלשות של מכבי לא טובה, וזה ממש לא רק היום.

כשצ'יצ'יריני קולע את הזריקות המשוגעות האלה ונויינן לא מחטיא, ובאזילה קולע זריקות סופר קשות, אז כן - הם תפסו יום.

מצטער, לא קונה, זה פשוט לא מסתדר סטטיסטית. מכבי לא שומרת טוב, ונותנת מבטים חופשיים לשחקנים הלא נכונים.

09 פברואר 2012, 20:05

Allan Turing כתב:
jol9 כתב:

מצטער, לא קונה, זה פשוט לא מסתדר סטטיסטית. מכבי לא שומרת טוב, ונותנת מבטים חופשיים לשחקנים הלא נכונים.

זה נכון. אבל יחד עם זה הם גם ביום מטורף. זה לא סותר.

09 פברואר 2012, 20:06

הכל הרבה יותר פשוט. צריך לעייף את באזילה. כדי לעייף אותו מכבי צריכה לשחק בהתקפה על השחקן שבאזילה שומר. כמעט כל גארד של מכבי יכול לקחת את באזילה בחדירה, אבל משום מה בלאט לא אומר לשחקנים לעשות את זה.

09 פברואר 2012, 20:06

jol9 כתב:

זה לא רק היום, לאורך כל העונה מכבי לא שומרת טוב על זריקות מבחוץ. סגנון ההגנה של מכבי הוא כזה שמהמר על קליעות מ3, כשרואים שקבוצה קולעת בכאלה אחוזים צריך לשנות את הסגנון.

09 פברואר 2012, 20:07

אנחנו רואים היום את מכבי האמיתית וקאנטו האמיתית.
לכל מי שאמר שבלו זקן רואה שוב את החשיבות שלו. הוא השחקן היחיד שיכול לסגור הפרש.
אם אני דיוויד הייתי אומר לכולם חוץ מבלו לקחת אופציה ראשונה חדירה לסל.
מאלט שחקן בינוני והוריד את הרמה של מכבי שהצטרף. המסירות שלו רעות מאוד וההגנה שלו רעה.
הנדריקס הפך להיות השחקן החשוב של מכבי. מצטער לומר שלפי דעתי הכמות הדקות המועט שסופו תורם כבר עדיף לרכוש סנטר איכותי אחר להרכב שנה הבאה. כזה שיוכל לתת דקות.
אני בחרתי את שרמדיני להרכבים שלי בפנטזי במשחקים מול מכבי כי היה לי ברור שהגבוהים שלנו לא יכולים מולו. סופו ואליהו מתמקמים רע מאוד בהגנה.
אנחנו רואים את ההבדל בין מכבי עם מאלט ולנגפורד למכבי עם פארמר. מדובר בשחקנים לקבוצות בינוניות. לאנגפורד עוד סביר אבל מכבי חייבת רכז בעונה הבאה.
מאכזב אותי העובדה שבעבר היה לנו קילר הגנתי לפחות בהגנה שהיה משתק גארד יריב והיום אין.
אגב פעם ראשונה שאנשים שדיברתי איתם לא מאמינים שמכבי תעבור. הסיבה היא חוסר קילר אינסטינקט. חסר שחקן סופרסטאר שיעשה החלטות נכונות ויש יותר מדי טיפשות ומשחק אחד על אחד.
למרות כל זאת יש עוד סיכוי ובמצב של מכבי עכשיו זה תלוי ביכולת של בלו מהשלוש מעל לכל, בחדירות של לאנגפורד ובהגנה של הנדריקס.
אם אני מכבי הייתי חושש יותר משרמידיני מאשר הזריקות לשלוש. מדובר בשחקן מאוד אפקטיבי. אני מאמין שלבזילה בעזרת משחק מעט יותר אגרסיבי יתיישרו הנתונים.

09 פברואר 2012, 20:08

felix_r כתב:הכל הרבה יותר פשוט. צריך לעייף את באזילה. כדי לעייף אותו מכבי צריכה לשחק בהתקפה על השחקן שבאזילה שומר. כמעט כל גארד של מכבי יכול לקחת את באזילה בחדירה, אבל משום מה בלאט לא אומר לשחקנים לעשות את זה.

אתה צודק אבל הבעיה היא שהם לא טיפשים. הוא שומר על בלו ולא על הגארדים.

09 פברואר 2012, 20:09

אליהו יוצא מהכלל

09 פברואר 2012, 20:11

אי-השריקות לטובת מכבי לעומת השריקות לרעת מכבי זה משהו שמסתמן כבר מתחילת המחק וזה מתחיל להרתיח..

09 פברואר 2012, 20:12

השופטים החליטו לעזור לאיטלקים.

09 פברואר 2012, 20:14

בלאט פשוט גרוע! בלו מחרב את המשחק, אליהו יוצא מהכלל, והוא מוציא את ליאור.

09 פברואר 2012, 20:16

asafb96 כתב:בלאט פשוט גרוע! בלו מחרב את המשחק, אליהו יוצא מהכלל, והוא מוציא את ליאור.

3 עבירות לליאור...

מיקוב עושה עבירת תוקף בכל פעם שהוא חופר פנימה. בינתיים כל אלה נשרקו כעבירות לזכותו.

09 פברואר 2012, 20:17

asafb96 כתב:בלאט פשוט גרוע! בלו מחרב את המשחק, אליהו יוצא מהכלל, והוא מוציא את ליאור.

לא הייתה לו ברירה..ליאור עשה את העבירה השלישית שלו..

09 פברואר 2012, 20:17

jol9 כתב:

3 עבירות לליאור...

מיקוב עושה עבירת תוקף בכל פעם שהוא חופר פנימה. בינתיים כל אלה נשרקו כעבירות לזכותו.

אז תוציא את שניהם.
בלו לא רואה בעניים. אחד נכנס לו, אבל זה לא זה. הוא מחטיא ומחטיא בפתיחת המחצית, כמו במשחקים הקודמים

09 פברואר 2012, 20:19

יופי נגריקו. סופסוף משהו חיובי ממנו.

מה הלקח? לתת לכל אחד הזדמנות אבל ללכת עם השחקנים רק אם הם טובים.
פרסם תגובה