קלאסיקו: הפועל ירושלים נגד מכבי ת"א, ראשון, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קלאסיקו: הפועל ירושלים נגד מכבי ת

הודעהעל ידי jol9 » 06 פברואר 2017, 18:39

ankram כתב:פשוט לא יאומן איך כל התקפה הולכת לכיוון של גאודלוק ובמידה והוא נלחץ , פשוט אין תוכנית אחרת , אני צופה בחלחלה איך גל מקל , פאקינג רכז נבחרת ישראל , מעביר את החצי , מחפש את גאודלוק , לא מוצא אותו (כי הוא נשמר חזק) , וזהו , אין יותר המשך , מפה זה "שכל אחד יעשה מה בראש שלו" , פשוט לא יאומן , התקפה אחרי התקפה. ראד תקוע בפינה ורואה כדור אחד ב10 התקפות , אייברסון חוסם (חוסם אלק , עושה כאילו ונכנס פנימה ) , יש תרגיל בין 2 שחקנים וכל השאר עציצים , בלי ללכת לריבאונד התקפה , בלי לרדת מסודר להגנה , עם זריקות מחצי מגרש במקרה הטוב.
כל המחציות הראשונות שלנו בחודש וחצי האחרון נשענות על החטאות היריבות ממצבים נוחים , אין שום הגנה , שום משחק מסודר , כלום.
ובהגנה? סטודומאייר מקבל כדור , מכדרר , נכנס , אין דאבל אפ , אין עזרה , זה כאילו וויתרו על המשחק.
מאמן שלוקח פסק זמן 0.4 שניות לסיום המחצית ופסק זמן 13 שניות מתחילת המחצית , זאת פשוט בדיחה , אני ממש לא מבין איך יושבים שם אנשים שראו משהו בחייהם בכדורסל ופשוט נותנים לחרפה הזאת להמשיך.
אם כבר רס"ר , אז צביקה , מה חטאנו שמגיע לנו מאמן ברמה כל כך ירודה.

תשים לב לרמת האדישות... פעם הפסד של מכבי ועוד למגדל, ועוד בהפרש משמעותי יחסית, היה מעורר רעש ונשאר בכותרות לפחות כמה ימים.
הפסד שכזה אפילו הוציא את הודעת ההתפטרות המזוייפת של דני מהמנכלות (עוד שפל חבר תקדים שהמועדון הזה הגיע אליו). היום, אפילו זה לא.

פותרים אותנו בידיעה מפוברקת על שאראס...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: קלאסיקו: הפועל ירושלים נגד מכבי ת"א, ראשון, 21:00

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2017, 20:18

ועכשיו, בפרספקטיבה של יום אחרי, אפשר להגיד שהנקודה המרכזית שאפשר לקחת מהמשחק הזה, היא שירושלים לא הרשימה בשום צורה מול סגל מגוחך של מכבי, ועוד בבית.

האליפות עדיין על הרצפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי RomanR » 06 פברואר 2017, 20:23

MTA2311 כתב:ועכשיו, בפרספקטיבה של יום אחרי, אפשר להגיד שהנקודה המרכזית שאפשר לקחת מהמשחק הזה, היא שירושלים לא הרשימה בשום צורה מול סגל מגוחך של מכבי, ועוד בבית.

האליפות עדיין על הרצפה.

זה דיי דומה למה שאמרתי אתמול למישהו בקבוצת האוהדים. הבעיה רק שאין מי שיקח, מכבי לא באמת מתקדמת לשום מקום, ולא מצליחה לייצר שום אופציה התקפית פרט לגאודלוק והגנתית פרט לאיזורית-מסננת
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2017, 20:26

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:ועכשיו, בפרספקטיבה של יום אחרי, אפשר להגיד שהנקודה המרכזית שאפשר לקחת מהמשחק הזה, היא שירושלים לא הרשימה בשום צורה מול סגל מגוחך של מכבי, ועוד בבית.

האליפות עדיין על הרצפה.

זה דיי דומה למה שאמרתי אתמול למישהו בקבוצת האוהדים. הבעיה רק שאין מי שיקח, מכבי לא באמת מתקדמת לשום מקום, ולא מצליחה לייצר שום אופציה התקפית פרט לגאודלוק והגנתית פרט לאיזורית-מסננת

נכון, ועדיין, במשחק אחד ממש לא מופרך בעיני שמכבי תנצח. בטח אם מילר יחזור מתישהו. לא מצליח להתרשם מירושלים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2017, 20:53

האליפות עדיין על הרצפה.

ניצחו אותנו בהילוך ראשון. לא מבין ממה אתה מעודד פה? אין לנו שום דבר למכור מולם.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2017, 20:58

roy1000 כתב:

האליפות עדיין על הרצפה.

קודם כל, אני בטח לא "מעודד" משום דבר. כבר הספקת להכיר אותי.

לא יודע באיזה הילוך זה היה, אבל הם שיחקו מזעזע מול 7 שחקנים של מכבי. הפערים לא גדולים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 21:00

ברור שהאליפות על הרצפה. ברור שירושלים פגיעה.
לכן ההתבטלות של מכבי מרתיחה אפילו יותר.

הפורמט הזה, כולל כל חוקי הזרים/ישראלים ההזויים שלו, חייב להשתנות בקיץ, אגב. מישהו צריך לפרק את הליגה ולהרכיב מחדש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 06 פברואר 2017, 21:09

החציל האצטקי כתב:ברור שהאליפות על הרצפה. ברור שירושלים פגיעה.

הפורמט הזה, כולל כל חוקי הזרים/ישראלים ההזויים שלו, חייב להשתנות בקיץ, אגב. מישהו צריך לפרק את הליגה ולהרכיב מחדש.

לדעתי, מכבי מחכה שהסיכוים ביורוליג יעלמו אפילו באופן סופי, ואז הקבוצה תבחר להתחזק בשחקן שמתאין יותר לליגה המקומית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי RomanR » 06 פברואר 2017, 21:12

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:ברור שהאליפות על הרצפה. ברור שירושלים פגיעה.

לדעתי, מכבי מחכה שהסיכוים ביורוליג יעלמו אפילו באופן סופי, ואז הקבוצה תבחר להתחזק בשחקן שמתאין יותר לליגה המקומית

מכבי אמורה להתחזק, לפי גלדסטון, שזה מפיו של שמעון בערך.
לגביי החוקים בליגה, לפחות חוק הצעירים צריך להיות מבוטל. אני חושב גם שקרב היום בו קבוצות היורוליג יפרשו מהליגות וישחקו רק ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2017, 21:27

MTA2311 כתב:קודם כל, אני בטח לא "מעודד" משום דבר. כבר הספקת להכיר אותי.

לא יודע באיזה הילוך זה היה, אבל הם שיחקו מזעזע מול 7 שחקנים של מכבי. הפערים לא גדולים.

הפערים במשחק הזה לא היו גדולים (ובכל זאת נגמר 15). הפערים בסגל מאוד גדולים. אין לנו כלום מתחת לסל שיכול להתמודד איתם והגארדים שלהם בערך פי 100 יותר אגרסיביים משלנו.

במשחק אחד ברור שאפשר לנצח אבל אחרי מכירת החיסול של מכבי הפערים גדולים.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 21:33

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:קודם כל, אני בטח לא "מעודד" משום דבר. כבר הספקת להכיר אותי.

הפערים במשחק הזה לא היו גדולים (ובכל זאת נגמר 15). הפערים בסגל מאוד גדולים. אין לנו כלום מתחת לסל שיכול להתמודד איתם והגארדים שלהם בערך פי 100 יותר אגרסיביים משלנו.

במשחק אחד ברור שאפשר לנצח אבל אחרי מכירת החיסול של מכבי הפערים גדולים.

בדיוק. הניצחון שלהם במצ' אפים הוא מוחלט. טובים מאיתנו בכל עמדה על המגרש. דייסון הראה שגם גאודלוק לא בדיוק מפחיד אותם (תכל'ס, את מי הוא כן מפחיד בכלל?).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 פברואר 2017, 22:20

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

האליפות עדיין על הרצפה.

קודם כל, אני בטח לא "מעודד" משום דבר. כבר הספקת להכיר אותי.

מתוך כל הסגל של מכבי, רק אלכסנדר אמור לשחק בוודאות במשחק הבא.
לא נראה לי שהוא זה שיעשה את ההבדל.

אם מכבי תחליט לרשום גם את סמית' וגם את מילר, אז רק בתנאי ששניהם כשירים לגמרי, זה מחזק משמעותית את הסגל שלנו לקראת המאבק על האליפות.
הגביע בשבוע הבא, זה יהיה בלי מילר, ואולי עם סמית'. אני מאוד בספק שזה יספיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2017, 22:41

jol9 כתב:מתוך כל הסגל של מכבי, רק אלכסנדר אמור לשחק בוודאות במשחק הבא.
לא נראה לי שהוא זה שיעשה את ההבדל.

אם מכבי תחליט לרשום גם את סמית' וגם את מילר, אז רק בתנאי ששניהם כשירים לגמרי, זה מחזק משמעותית את הסגל שלנו לקראת המאבק על האליפות.
הגביע בשבוע הבא, זה יהיה בלי מילר, ואולי עם סמית'. אני מאוד בספק שזה יספיק.

למה שלא נלך לאילן ונרשום עוד איזה 20 שחקנים?

עוד שני נכים ממש לא יעזרו לך. כמו שזה עומד כרגע, מכבי תתקשה מאוד לסגור את הפער מירושלים. יש מחיר למכירת החיסול שעשו פה (ועוד היד נטויה).
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 06 פברואר 2017, 23:13

סמית זה לא חיזוק בשום עולם
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 פברואר 2017, 23:19

roy1000 כתב:עוד שני נכים ממש לא יעזרו לך. כמו שזה עומד כרגע, מכבי תתקשה מאוד לסגור את הפער מירושלים. יש מחיר למכירת החיסול שעשו פה (ועוד היד נטויה).

רק כדי להבהיר - לא אתה זה שדוחף שנה אחרי שנה לשחרר שחקנים ולחסוך עלויות כשלא הולך באירופה?

בעיניי אגב השחרורים של ווימס וצירבס הם פחות או יותר הצעדים החכמים ביותר (או היחידים) שנעשו פה ב-3 השנים האחרונות, גם אם באיחור של כמה חודשים. זה לא סותר את העובדה שמכבי תתקשה לקחת תואר בלי חיזוק כלשהו לסגל, היא גם ככל הנראה הייתה מתקשה להשיג כזה עם השניים ההרסניים ששוחררו כבר. מכבי בסופו של דבר משלמת על הטעויות שנעשו בקיץ ובהשתהות שלה בתיקון הסגל במהלך העונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 07 פברואר 2017, 11:02

לא כזה מפריע לי הויתור על האליפות בארץ, אז זה המשמעות של שחרור שני זרים מרכזיים בלי אפשרות להביא להם מחליפים.

זה היה קשה מקודם וכרגע פערי הרמות גדולים מדי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 פברואר 2017, 14:45

שמעתי היום את הדוש מדבר ברדיו 103, ואומר באופן ברור שהמשחק היה חסר חשיבות, ומה שמעניין אותם זה אירופה.

מכבי הפכה לקבוצת אימונים של קבוצת יורוקאפ בעצם
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2017, 14:52

אז הוא אמר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי איתי-שגב » 07 פברואר 2017, 14:53

jol9 כתב:שמעתי היום את הדוש מדבר ברדיו 103, ואומר באופן ברור שהמשחק היה חסר חשיבות, ומה שמעניין אותם זה אירופה.

דוש = אורי אלון?
למה שלא יגיד בעצם? התחביב שלו זה לצחוק על מכבי.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי הצופה » 07 פברואר 2017, 15:17

jol9 כתב:שמעתי היום את הדוש מדבר ברדיו 103, ואומר באופן ברור שהמשחק היה חסר חשיבות, ומה שמעניין אותם זה אירופה.

בגלל זה שברו שם את שיא הקהל העונה?
הצופה

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־9 אורחים