06 פברואר 2017, 18:39
ankram כתב:פשוט לא יאומן איך כל התקפה הולכת לכיוון של גאודלוק ובמידה והוא נלחץ , פשוט אין תוכנית אחרת , אני צופה בחלחלה איך גל מקל , פאקינג רכז נבחרת ישראל , מעביר את החצי , מחפש את גאודלוק , לא מוצא אותו (כי הוא נשמר חזק) , וזהו , אין יותר המשך , מפה זה "שכל אחד יעשה מה בראש שלו" , פשוט לא יאומן , התקפה אחרי התקפה. ראד תקוע בפינה ורואה כדור אחד ב10 התקפות , אייברסון חוסם (חוסם אלק , עושה כאילו ונכנס פנימה ) , יש תרגיל בין 2 שחקנים וכל השאר עציצים , בלי ללכת לריבאונד התקפה , בלי לרדת מסודר להגנה , עם זריקות מחצי מגרש במקרה הטוב.
כל המחציות הראשונות שלנו בחודש וחצי האחרון נשענות על החטאות היריבות ממצבים נוחים , אין שום הגנה , שום משחק מסודר , כלום.
ובהגנה? סטודומאייר מקבל כדור , מכדרר , נכנס , אין דאבל אפ , אין עזרה , זה כאילו וויתרו על המשחק.
מאמן שלוקח פסק זמן 0.4 שניות לסיום המחצית ופסק זמן 13 שניות מתחילת המחצית , זאת פשוט בדיחה , אני ממש לא מבין איך יושבים שם אנשים שראו משהו בחייהם בכדורסל ופשוט נותנים לחרפה הזאת להמשיך.
אם כבר רס"ר , אז צביקה , מה חטאנו שמגיע לנו מאמן ברמה כל כך ירודה.
06 פברואר 2017, 20:18
06 פברואר 2017, 20:23
MTA2311 כתב:ועכשיו, בפרספקטיבה של יום אחרי, אפשר להגיד שהנקודה המרכזית שאפשר לקחת מהמשחק הזה, היא שירושלים לא הרשימה בשום צורה מול סגל מגוחך של מכבי, ועוד בבית.
האליפות עדיין על הרצפה.
06 פברואר 2017, 20:26
RomanR כתב:MTA2311 כתב:ועכשיו, בפרספקטיבה של יום אחרי, אפשר להגיד שהנקודה המרכזית שאפשר לקחת מהמשחק הזה, היא שירושלים לא הרשימה בשום צורה מול סגל מגוחך של מכבי, ועוד בבית.
האליפות עדיין על הרצפה.
זה דיי דומה למה שאמרתי אתמול למישהו בקבוצת האוהדים. הבעיה רק שאין מי שיקח, מכבי לא באמת מתקדמת לשום מקום, ולא מצליחה לייצר שום אופציה התקפית פרט לגאודלוק והגנתית פרט לאיזורית-מסננת
06 פברואר 2017, 20:53
MTA2311 כתב:ועכשיו, בפרספקטיבה של יום אחרי, אפשר להגיד שהנקודה המרכזית שאפשר לקחת מהמשחק הזה, היא שירושלים לא הרשימה בשום צורה מול סגל מגוחך של מכבי, ועוד בבית.
האליפות עדיין על הרצפה.
06 פברואר 2017, 20:58
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ועכשיו, בפרספקטיבה של יום אחרי, אפשר להגיד שהנקודה המרכזית שאפשר לקחת מהמשחק הזה, היא שירושלים לא הרשימה בשום צורה מול סגל מגוחך של מכבי, ועוד בבית.
האליפות עדיין על הרצפה.
ניצחו אותנו בהילוך ראשון. לא מבין ממה אתה מעודד פה? אין לנו שום דבר למכור מולם.
06 פברואר 2017, 21:00
06 פברואר 2017, 21:09
החציל האצטקי כתב:ברור שהאליפות על הרצפה. ברור שירושלים פגיעה.
לכן ההתבטלות של מכבי מרתיחה אפילו יותר.
הפורמט הזה, כולל כל חוקי הזרים/ישראלים ההזויים שלו, חייב להשתנות בקיץ, אגב. מישהו צריך לפרק את הליגה ולהרכיב מחדש.
06 פברואר 2017, 21:12
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:ברור שהאליפות על הרצפה. ברור שירושלים פגיעה.
לכן ההתבטלות של מכבי מרתיחה אפילו יותר.
הפורמט הזה, כולל כל חוקי הזרים/ישראלים ההזויים שלו, חייב להשתנות בקיץ, אגב. מישהו צריך לפרק את הליגה ולהרכיב מחדש.
לדעתי, מכבי מחכה שהסיכוים ביורוליג יעלמו אפילו באופן סופי, ואז הקבוצה תבחר להתחזק בשחקן שמתאין יותר לליגה המקומית
06 פברואר 2017, 21:27
MTA2311 כתב:קודם כל, אני בטח לא "מעודד" משום דבר. כבר הספקת להכיר אותי.
לא יודע באיזה הילוך זה היה, אבל הם שיחקו מזעזע מול 7 שחקנים של מכבי. הפערים לא גדולים.
06 פברואר 2017, 21:33
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:קודם כל, אני בטח לא "מעודד" משום דבר. כבר הספקת להכיר אותי.
לא יודע באיזה הילוך זה היה, אבל הם שיחקו מזעזע מול 7 שחקנים של מכבי. הפערים לא גדולים.
הפערים במשחק הזה לא היו גדולים (ובכל זאת נגמר 15). הפערים בסגל מאוד גדולים. אין לנו כלום מתחת לסל שיכול להתמודד איתם והגארדים שלהם בערך פי 100 יותר אגרסיביים משלנו.
במשחק אחד ברור שאפשר לנצח אבל אחרי מכירת החיסול של מכבי הפערים גדולים.
06 פברואר 2017, 22:20
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ועכשיו, בפרספקטיבה של יום אחרי, אפשר להגיד שהנקודה המרכזית שאפשר לקחת מהמשחק הזה, היא שירושלים לא הרשימה בשום צורה מול סגל מגוחך של מכבי, ועוד בבית.
האליפות עדיין על הרצפה.
ניצחו אותנו בהילוך ראשון. לא מבין ממה אתה מעודד פה? אין לנו שום דבר למכור מולם.
קודם כל, אני בטח לא "מעודד" משום דבר. כבר הספקת להכיר אותי.
06 פברואר 2017, 22:41
jol9 כתב:מתוך כל הסגל של מכבי, רק אלכסנדר אמור לשחק בוודאות במשחק הבא.
לא נראה לי שהוא זה שיעשה את ההבדל.
אם מכבי תחליט לרשום גם את סמית' וגם את מילר, אז רק בתנאי ששניהם כשירים לגמרי, זה מחזק משמעותית את הסגל שלנו לקראת המאבק על האליפות.
הגביע בשבוע הבא, זה יהיה בלי מילר, ואולי עם סמית'. אני מאוד בספק שזה יספיק.
06 פברואר 2017, 23:13
06 פברואר 2017, 23:19
roy1000 כתב:עוד שני נכים ממש לא יעזרו לך. כמו שזה עומד כרגע, מכבי תתקשה מאוד לסגור את הפער מירושלים. יש מחיר למכירת החיסול שעשו פה (ועוד היד נטויה).
07 פברואר 2017, 11:02
07 פברואר 2017, 14:45
07 פברואר 2017, 14:52
07 פברואר 2017, 14:53
jol9 כתב:שמעתי היום את הדוש מדבר ברדיו 103, ואומר באופן ברור שהמשחק היה חסר חשיבות, ומה שמעניין אותם זה אירופה.
מכבי הפכה לקבוצת אימונים של קבוצת יורוקאפ בעצם
07 פברואר 2017, 15:17
jol9 כתב:שמעתי היום את הדוש מדבר ברדיו 103, ואומר באופן ברור שהמשחק היה חסר חשיבות, ומה שמעניין אותם זה אירופה.
מכבי הפכה לקבוצת אימונים של קבוצת יורוקאפ בעצם