כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי felix_r » 14 פברואר 2017, 17:51

שמואל1 כתב:אדם ריאל קרע את הרצועה הצידית בברך, כנראה גמר את העונה.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 87&lang=he

למזלו של גיא פניני זה לא היה הוא אלא מקל. אם אריאל היה נפצע מהמפגש עם פניני, התקשורת הייתה דורשת להרחיק אותו עד סוף הקריירה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 14 פברואר 2017, 19:36

יש איזו תמימות דעים בפורום לגבי הרצון שמגדל יפסידו לנו?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2017, 19:47

my man כתב:יש איזו תמימות דעים בפורום לגבי הרצון שמגדל יפסידו לנו?

כן.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 14 פברואר 2017, 19:52

win-win סיטואיישן מבחינתי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי arel123 » 14 פברואר 2017, 20:37

אני מאמין בניצחון ואני רציני
מכבי יכולים לקחת את זה
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2017, 20:48

arel123 כתב:

מכבי יכולים לקחת את זה

ברור שהם יכולים לקחת את זה. ירושלים קבוצה בינונית לחלוטין. זה פשוט הופך קשה יותר "בזכות" הבחור על פח האשפה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 14 פברואר 2017, 20:57

roy1000 כתב:
arel123 כתב:

מכבי יכולים לקחת את זה

ברור שהם יכולים לקחת את זה. ירושלים קבוצה בינונית לחלוטין. זה פשוט הופך קשה יותר "בזכות" הבחור על פח האשפה.

הוא היחיד שמפריע לך? זה שיש לך כמה שחקנים נכים, כמה שחקנים טיפשים, וחצאי סנטרים לא מפרע לך? זה הופך לקשה יותר כי מכבי גרועים יותר, הן מבחינת סגל השחקנים והן מבחינת המאמן, מה גם שמנטלית הם חזרו אחורנית לשלב שהם מרטיבים בתחתונים החל מרגע שהם עולים לפער דו ספרתי.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2017, 21:09

er79 כתב:
roy1000 כתב:
arel123 כתב:

מכבי יכולים לקחת את זה

הוא היחיד שמפריע לך? זה שיש לך כמה שחקנים נכים, כמה שחקנים טיפשים, וחצאי סנטרים לא מפרע לך? זה הופך לקשה יותר כי מכבי גרועים יותר, הן מבחינת סגל השחקנים והן מבחינת המאמן, מה גם שמנטלית הם חזרו אחורנית לשלב שהם מרטיבים בתחתונים החל מרגע שהם עולים לפער דו ספרתי.

הכל מפריע לי. אבל גם עם סגל הנכים שיש הסיכויים היו הרבה יותר טובים עם ליובין מעם האדון המקלל.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 14 פברואר 2017, 22:47

roy1000 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:
arel123 כתב:

מכבי יכולים לקחת את זה

הכל מפריע לי. אבל גם עם סגל הנכים שיש הסיכויים היו הרבה יותר טובים עם ליובין מעם האדון המקלל.

לא מסכים איתך. אף מאמן כבר לא יעשה כלום מהסגל הזה. ליובין בשני משחקי יורוליג הוכיח שאין לו כלום ושום דבר כמאמן ראשי. צריך להתפלל להברקה חד פעמית כמו שהיה נגד פנר' או אולימפיאקוס השנה. דהיינו התעלות רגעית נדירה של השחקנים. אחרת זה הפסד ודאי.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2017, 23:07

er79 כתב:לא מסכים איתך. אף מאמן כבר לא יעשה כלום מהסגל הזה. ליובין בשני משחקי יורוליג הוכיח שאין לו כלום ושום דבר כמאמן ראשי. צריך להתפלל להברקה חד פעמית כמו שהיה נגד פנר' או אולימפיאקוס השנה. דהיינו התעלות רגעית נדירה של השחקנים. אחרת זה הפסד ודאי.

לא מסכים איתך. ליובין לקח את צסק"א לקצה בהיכל. עשה דברים מאוד יפים (ראד בעמדה 5), הגנת פיק אנד רול טובה ועוד. בסופו של דבר הוא הלך עם ווימס שהפסיד לו את המשחק. מה בגאצקיס הראה? תרגיל אחד לא ראיתי בכל הכהונה שלו פה. כלום. ליובין טוב מהמקלל ב-10 רמות.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 14 פברואר 2017, 23:11

כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)
לפחות בגאצקיס קיבל שם תואר נוסף. נראה כמה זמן יקח לזה לתפוס.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 14 פברואר 2017, 23:21

rc4991 כתב:כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)

זה כל העניין, אני לא תולה את האשמה של איך שהקבוצה נראתה אז בליובין, אני רק אומר שני דברים: ראשית כל הקבוצה היא קבוצה מסריחה ולא מאומנת, בין אם למאמן קוראים הדר, ליובין או בגאצקיס, שנית כל, גם ליובין לא היה מביא תוצאות טובות יותר כי גם הוא הראה במעט שאימן את הקבוצה שאין לו שליטה על השחקנים ואין לו אינטליגנצית אימון גבוהה. מאמן ששורף את ווימס על זמן פרקט לאורך רבע אחרון שלם למרות שהשחקן הזה במו ידיו חירב לו משחק הוא מאמן טיפש. והיו עוד כמה החלטות הזויות שלו מהמעט שאימן. הקבוצה נראית רע ולא מאומנת, בין אם ליובין יעמוד בראשה עד תום העונה ובין אם בגאצקיס.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 14 פברואר 2017, 23:57

er79 כתב:
rc4991 כתב:כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)

זה כל העניין, אני לא תולה את האשמה של איך שהקבוצה נראתה אז בליובין, אני רק אומר שני דברים: ראשית כל הקבוצה היא קבוצה מסריחה ולא מאומנת, בין אם למאמן קוראים הדר, ליובין או בגאצקיס, שנית כל, גם ליובין לא היה מביא תוצאות טובות יותר כי גם הוא הראה במעט שאימן את הקבוצה שאין לו שליטה על השחקנים ואין לו אינטליגנצית אימון גבוהה. מאמן ששורף את ווימס על זמן פרקט לאורך רבע אחרון שלם למרות שהשחקן הזה במו ידיו חירב לו משחק הוא מאמן טיפש. והיו עוד כמה החלטות הזויות שלו מהמעט שאימן. הקבוצה נראית רע ולא מאומנת, בין אם ליובין יעמוד בראשה עד תום העונה ובין אם בגאצקיס.

התגובה היתה לרוי שחושב שליובין יותר טוב מבגאצקיס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 15 פברואר 2017, 00:37

לא מבין עד הסוף על מה הדיון אבל בגדול זה לא נראה לי כל כך משנה- העובדה(!) היא שעם איינראס אנחנו נראים הכי רע העונה.
ולמען האמת מה זה משנה מי אשם? הכל רקוב במערכת הזו- החל מהראש הפירמדיה ועד אחרון השחקנים ועמי ביטון..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 15 פברואר 2017, 02:24

מה הקשר זעזוע? ליובין עשה דברים טקטיים יפים שלא קשורים בכלום לזעזוע או לא זעזוע. הוא אימן. בגאצקיס עושה אפס אחד גדול. אין לו שיטה אין לו רוטציות ואין לו כלום.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 15 פברואר 2017, 02:28

er79 כתב:זה כל העניין, אני לא תולה את האשמה של איך שהקבוצה נראתה אז בליובין, אני רק אומר שני דברים: ראשית כל הקבוצה היא קבוצה מסריחה ולא מאומנת, בין אם למאמן קוראים הדר, ליובין או בגאצקיס, שנית כל, גם ליובין לא היה מביא תוצאות טובות יותר כי גם הוא הראה במעט שאימן את הקבוצה שאין לו שליטה על השחקנים ואין לו אינטליגנצית אימון גבוהה. מאמן ששורף את ווימס על זמן פרקט לאורך רבע אחרון שלם למרות שהשחקן הזה במו ידיו חירב לו משחק הוא מאמן טיפש. והיו עוד כמה החלטות הזויות שלו מהמעט שאימן. הקבוצה נראית רע ולא מאומנת, בין אם ליובין יעמוד בראשה עד תום העונה ובין אם בגאצקיס.

אין אף מאמן בעולם שהיה מביא תוצאות גרועות מגאצקיס. גם לא מאיר טפירו וגם לא מאמן קט-סל. ליובין חירב במו ידיו? אם הוא לא היה מביא את ההברקה של ראד בעמדה 5 בכלל לא היית במשחק מול צסק"א. אם היה לך את בגאצקיס על הקווים במשחק ההוא היית חוטף 40 כמו שתחטוף במוסקבה עם הלטבי הפסיכי שלך.

הקבוצה אכן נראית רע ולא מאומנת, אבל גם לזה יש דרגות וזה הולך בסדר יורד עם כל מאמן שפוטר.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 15 פברואר 2017, 03:39

עוד פעם ליובין תותח וראד צריך לשחק סנטר? לא יכול להיות שהוא זורק את הדברים האלה בפורום כדורסל ולא מקבל בראש.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי rc4991 » 15 פברואר 2017, 11:22

roy1000 כתב:

מה הקשר זעזוע? ליובין עשה דברים טקטיים יפים שלא קשורים בכלום לזעזוע או לא זעזוע. הוא אימן. בגאצקיס עושה אפס אחד גדול. אין לו שיטה אין לו רוטציות ואין לו כלום.

בסופו של דבר אלה שני משחקים שהוא הפסיד בהם לאחר מחציות שניות מביכות, בדיוק כמו שקורה גם עכשיו
אי אפשר להחליט על שני המשחקים האלה איזה מאמן הוא ועוד לקבוע שהוא טוב מבגאצקיס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 15 פברואר 2017, 11:24

ליובין ניהל את המשחק טוב מבגצקיס גם לדעתי, בגצקיס לא מגיב למתרחש ואין לו שום תוכנית משחק, גם גאודלוק אמר את זה אחרי אחד המשחקים
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 15 פברואר 2017, 11:40

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

בסופו של דבר אלה שני משחקים שהוא הפסיד בהם לאחר מחציות שניות מביכות, בדיוק כמו שקורה גם עכשיו
אי אפשר להחליט על שני המשחקים האלה איזה מאמן הוא ועוד לקבוע שהוא טוב מבגאצקיס

אני לא חושב שמול צסק"א הייתה מחצית שניה "מביכה". אלו פערי הרמות בין הקבוצות. גם בטורקיה אין מה להשוות בין ההפסד לדרוש (עם ההתעלות של ווילביקין) למה שקרה מול גלא.

בכל מקרה, אני מדבר על תוכנית המשחק, ניהול המשחק והרוטציות. הייתה לליובין תוכנית משחק סבירה, והוא ניהל את המשחק בצורה לא רעה. עשה טעות קשה עם ווימס במשחק מול צסק"א, אבל זו הייתה טעות מודעת. הוא רצה ללכת איתו עד הסוף.

לגבי בגאצקיס - אין שם כלום. אין תוכנית משחק, הרוטציות לא קשורות לכלום וניהול המשחק נראה רנדומלי לחלוטין. אם יום אחד הוא פותח עם מקל ויום אחרי כך עם יוגב זה די אומר הכל. אין לו שום מושג מה הוא רוצה מעצמו ומהקבוצה.

אז כן, ליובין אימן רק שני משחקים אבל בשני המשחקים האלה הוא ניסה לאמן. בגאצקיס בכלל לא מנסה לאמן. אפשר להחליף אותו בקוף שיעשה חילופים מקריים לחלוטין ולקבל את אותה התוצאה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים