שמואל1 כתב:אדם ריאל קרע את הרצועה הצידית בברך, כנראה גמר את העונה.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 87&lang=he
למזלו של גיא פניני זה לא היה הוא אלא מקל. אם אריאל היה נפצע מהמפגש עם פניני, התקשורת הייתה דורשת להרחיק אותו עד סוף הקריירה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אדם ריאל קרע את הרצועה הצידית בברך, כנראה גמר את העונה.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 87&lang=he
my man כתב:יש איזו תמימות דעים בפורום לגבי הרצון שמגדל יפסידו לנו?
arel123 כתב:my man כתב:יש איזו תמימות דעים בפורום לגבי הרצון שמגדל יפסידו לנו?
אני מאמין בניצחון ואני רציני
מכבי יכולים לקחת את זה
roy1000 כתב:arel123 כתב:my man כתב:יש איזו תמימות דעים בפורום לגבי הרצון שמגדל יפסידו לנו?
מכבי יכולים לקחת את זה
ברור שהם יכולים לקחת את זה. ירושלים קבוצה בינונית לחלוטין. זה פשוט הופך קשה יותר "בזכות" הבחור על פח האשפה.
er79 כתב:roy1000 כתב:arel123 כתב:my man כתב:יש איזו תמימות דעים בפורום לגבי הרצון שמגדל יפסידו לנו?
מכבי יכולים לקחת את זה
ברור שהם יכולים לקחת את זה. ירושלים קבוצה בינונית לחלוטין. זה פשוט הופך קשה יותר "בזכות" הבחור על פח האשפה.
הוא היחיד שמפריע לך? זה שיש לך כמה שחקנים נכים, כמה שחקנים טיפשים, וחצאי סנטרים לא מפרע לך? זה הופך לקשה יותר כי מכבי גרועים יותר, הן מבחינת סגל השחקנים והן מבחינת המאמן, מה גם שמנטלית הם חזרו אחורנית לשלב שהם מרטיבים בתחתונים החל מרגע שהם עולים לפער דו ספרתי.
roy1000 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:arel123 כתב:my man כתב:יש איזו תמימות דעים בפורום לגבי הרצון שמגדל יפסידו לנו?
מכבי יכולים לקחת את זה
הוא היחיד שמפריע לך? זה שיש לך כמה שחקנים נכים, כמה שחקנים טיפשים, וחצאי סנטרים לא מפרע לך? זה הופך לקשה יותר כי מכבי גרועים יותר, הן מבחינת סגל השחקנים והן מבחינת המאמן, מה גם שמנטלית הם חזרו אחורנית לשלב שהם מרטיבים בתחתונים החל מרגע שהם עולים לפער דו ספרתי.
הכל מפריע לי. אבל גם עם סגל הנכים שיש הסיכויים היו הרבה יותר טובים עם ליובין מעם האדון המקלל.
er79 כתב:לא מסכים איתך. אף מאמן כבר לא יעשה כלום מהסגל הזה. ליובין בשני משחקי יורוליג הוכיח שאין לו כלום ושום דבר כמאמן ראשי. צריך להתפלל להברקה חד פעמית כמו שהיה נגד פנר' או אולימפיאקוס השנה. דהיינו התעלות רגעית נדירה של השחקנים. אחרת זה הפסד ודאי.
rc4991 כתב:כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)
לפחות בגאצקיס קיבל שם תואר נוסף. נראה כמה זמן יקח לזה לתפוס.
er79 כתב:rc4991 כתב:כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)
זה כל העניין, אני לא תולה את האשמה של איך שהקבוצה נראתה אז בליובין, אני רק אומר שני דברים: ראשית כל הקבוצה היא קבוצה מסריחה ולא מאומנת, בין אם למאמן קוראים הדר, ליובין או בגאצקיס, שנית כל, גם ליובין לא היה מביא תוצאות טובות יותר כי גם הוא הראה במעט שאימן את הקבוצה שאין לו שליטה על השחקנים ואין לו אינטליגנצית אימון גבוהה. מאמן ששורף את ווימס על זמן פרקט לאורך רבע אחרון שלם למרות שהשחקן הזה במו ידיו חירב לו משחק הוא מאמן טיפש. והיו עוד כמה החלטות הזויות שלו מהמעט שאימן. הקבוצה נראית רע ולא מאומנת, בין אם ליובין יעמוד בראשה עד תום העונה ובין אם בגאצקיס.
rc4991 כתב:כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)
er79 כתב:זה כל העניין, אני לא תולה את האשמה של איך שהקבוצה נראתה אז בליובין, אני רק אומר שני דברים: ראשית כל הקבוצה היא קבוצה מסריחה ולא מאומנת, בין אם למאמן קוראים הדר, ליובין או בגאצקיס, שנית כל, גם ליובין לא היה מביא תוצאות טובות יותר כי גם הוא הראה במעט שאימן את הקבוצה שאין לו שליטה על השחקנים ואין לו אינטליגנצית אימון גבוהה. מאמן ששורף את ווימס על זמן פרקט לאורך רבע אחרון שלם למרות שהשחקן הזה במו ידיו חירב לו משחק הוא מאמן טיפש. והיו עוד כמה החלטות הזויות שלו מהמעט שאימן. הקבוצה נראית רע ולא מאומנת, בין אם ליובין יעמוד בראשה עד תום העונה ובין אם בגאצקיס.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)
מה הקשר זעזוע? ליובין עשה דברים טקטיים יפים שלא קשורים בכלום לזעזוע או לא זעזוע. הוא אימן. בגאצקיס עושה אפס אחד גדול. אין לו שיטה אין לו רוטציות ואין לו כלום.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)
מה הקשר זעזוע? ליובין עשה דברים טקטיים יפים שלא קשורים בכלום לזעזוע או לא זעזוע. הוא אימן. בגאצקיס עושה אפס אחד גדול. אין לו שיטה אין לו רוטציות ואין לו כלום.
בסופו של דבר אלה שני משחקים שהוא הפסיד בהם לאחר מחציות שניות מביכות, בדיוק כמו שקורה גם עכשיו
אי אפשר להחליט על שני המשחקים האלה איזה מאמן הוא ועוד לקבוע שהוא טוב מבגאצקיס
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים