החציל האצטקי כתב:רכז טבעי זה אוברייטד.
תשימו לב שהרוב הגדול של הרכזים המובילים בNBA היום הם לא מה שנקרא "רכזים טבעיים".
לא יודע מה ההגדרה של רכז טבעי (אתה מתכוון שחקן שמתמחה בלרכז ופחות טוב בכל השאר?), אתה חייב מישהו קבוצתי שחושב מסירה ויודע למסור.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:רכז טבעי זה אוברייטד.
תשימו לב שהרוב הגדול של הרכזים המובילים בNBA היום הם לא מה שנקרא "רכזים טבעיים".
שועל כתב:לא יודע מה ההגדרה של רכז טבעי (אתה מתכוון שחקן שמתמחה בלרכז ופחות טוב בכל השאר?), אתה חייב מישהו קבוצתי שחושב מסירה ויודע למסור.
החציל האצטקי כתב:אראל- הדיון הזה הוא לא אשכול מלפפונים. אם אתה רוצה- אענה לך שם.
אני מדבר נטו על גאודלוק ועל האיכויות שלו כשחקן. ברור שהוא לא פוינט גארד טבעי, אבל המשחק היום כבר פשוט לא בנוי על כאלה.
האיכויות שלו כסקורר/פליימייקר וההבנה שהוא חייב כדור ביד כדי לייצר מצבים שמה אותו באופן די טבעי בעמדה הזאת.
כמובן שגם ההגנה.
arel123 כתב:הכוונה העיקרית שלי הייתה שלדעתי גאודלוק לא יכול להסתדר לבד כרכז בלי מישהו שיעזור לו בעמדה 2 .
הוא שחקן שיודע לייצר מצבים טובים על המגרש והוא יודע לזהות טוב מאוד שחקנים, ובשביל זה הוא צריך איתו עוד חבר שיעזור לו עמדה לידו
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:הכוונה העיקרית שלי הייתה שלדעתי גאודלוק לא יכול להסתדר לבד כרכז בלי מישהו שיעזור לו בעמדה 2 .
הוא שחקן שיודע לייצר מצבים טובים על המגרש והוא יודע לזהות טוב מאוד שחקנים, ובשביל זה הוא צריך איתו עוד חבר שיעזור לו עמדה לידו
אני מסכים לגבי זה. צריך לידו עוד גארדים שמייצרים מצבים. חשוב מאוד שגם ישחקו הגנה.
אני חושב שיותר נכון יהיה להביא סקנד גארד טוב ליד גאודלוק כרכז, מאשר רכז ליד גאודלוק, כי כאן יש איזשהו הפסד ואתה מאבד מהאפקטיביות שלו.
סרטון מעניין על תפקיד הרכז בNBA.
rc4991 כתב:דור, אני באמת לא מבין למה מדי פעם נכנס לך ג'וק לראש ואתה ננעל עליו
גדאולוק 2, ו-2 מצויין. הוא צריך להישאר בעמדה הזאת כי הוא לא יכול להפעיל קבוצה, וזה לא משנה באיזו פוזיציה תשים אותו
הוא צריך להיות כאן לצד רכז נוסף (אני מעדיף קומבו כזה) והכל יהיה טוב. לא צריך להמציא איתו את הגלגל
rc4991 כתב:דור, אני באמת לא מבין למה מדי פעם נכנס לך ג'וק לראש ואתה ננעל עליו
גדאולוק 2, ו-2 מצויין. הוא צריך להישאר בעמדה הזאת כי הוא לא יכול להפעיל קבוצה, וזה לא משנה באיזו פוזיציה תשים אותו
הוא צריך להיות כאן לצד רכז נוסף (אני מעדיף קומבו כזה) והכל יהיה טוב. לא צריך להמציא איתו את הגלגל
arel123 כתב:לשים את גאודלוק ב1 ואת ווסטרמן לידו יכול להיות מצוין
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:לשים את גאודלוק ב1 ואת ווסטרמן לידו יכול להיות מצוין
ממש לא.
ווסטרמן חלש הגנתית ולא מסוגל לייצר לעצמו מצב קליעה.
arel123 כתב:אבל הוא לפחות רכז אמיתי שיודע לנהל משחק, גם ישראלי וגם זול
משאיר לך מספיק כסף בשביל חבר לאנדרו בעמדה 2
arel123 כתב:לשים את גאודלוק ב1 ואת ווסטרמן לידו יכול להיות מצוין
החציל האצטקי כתב:בתקופה האחרונה התחיל להיווצר אצלי רושם שהעובדה שמשתמשים בו כ-2 ולא כ-1 פוגעת גם בו וגם בקבוצה.
הוא פליימייקר מעולה, והנזק ההגנתי שהוא מביא מהעמדה הזאת הוא יותר קטן.
הוא מושך כל כך הרבה אש בהתקפה ויודע למצוא את השחקן החופשי, ובקלאץ' הוא בלאו הכי האיש שאתה שם אצלו את הכדור.
ההתאמה שלו עם גארדים כמו מקל או אוחיון שלא קולעים בכלל ולא מייצרים פוזשנים בהגנה היא רעה מאוד.
jay כתב:הוא מוסר מדהים, אבל הוא לא פלור מנג'ר. נכון ש-NBA, אבל אני לא מבין איך אחרי העונה לא ברור לך שחסר לנו בעל בית על המגרש.
החציל האצטקי כתב:jay כתב:הוא מוסר מדהים, אבל הוא לא פלור מנג'ר. נכון ש-NBA, אבל אני לא מבין איך אחרי העונה לא ברור לך שחסר לנו בעל בית על המגרש.
אני לא חושב שזו הבעיה.
גאודלוק הוא בעל הבית. הצוות המסייע שלו מחפיר.
אף אחד מסביב פשוט לא שחקן.
עובדה שבשניה שמילר רואה פרקט פתאום יש כדורסל.
טוז׳ה- קבוצת כדורסל רצינית משחקת עם 2-3 ולפעמים גם 4 מובילי כדור בכל רגע נתון.
לא רואה סיבה שגם מכבי לא תשחק ככה.
החציל האצטקי כתב:jay כתב:הוא מוסר מדהים, אבל הוא לא פלור מנג'ר. נכון ש-NBA, אבל אני לא מבין איך אחרי העונה לא ברור לך שחסר לנו בעל בית על המגרש.
אני לא חושב שזו הבעיה.
גאודלוק הוא בעל הבית. הצוות המסייע שלו מחפיר.
אף אחד מסביב פשוט לא שחקן.
עובדה שבשניה שמילר רואה פרקט פתאום יש כדורסל.
טוז׳ה- קבוצת כדורסל רצינית משחקת עם 2-3 ולפעמים גם 4 מובילי כדור בכל רגע נתון.
לא רואה סיבה שגם מכבי לא תשחק ככה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים