אנדרו גאודלוק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אנדרו גאודלוק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 פברואר 2017, 04:08

אני חושב שהסקנד גארד לידו יהיה חייב להיות שחקן מאוד מאוד איכותי.
המודל של ווימס כמוביל כדור אתלטי, גבוה לידו לא היה רע. סוני עצמו היה פשוט גרוע ביותר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2017, 04:17

החציל האצטקי כתב:אני חושב שהסקנד גארד לידו יהיה חייב להיות שחקן מאוד מאוד איכותי.
המודל של ווימס כמוביל כדור אתלטי, גבוה לידו לא היה רע. סוני עצמו היה פשוט גרוע ביותר.

זה ידוע מה שאני חושב על הנושא , לדעתי הדבר הפרקטי ביותר זה לקחת את ה2 מיליון הדולר האלו ולארגן את הקבוצה מחדש. כאמור ללא גאודלוק. אני בכלל לא מבין איך אתה מדבר על גאודלוק, 2 מאוד מאוד איכותי, כספי וטיוס ביחד וזה בלי לדבר על שאר השחקנים המשלימים. לי זה נראה כמו רעיון לא מספיק קרוב לקרקע.

מילה לגבי וימס. מעבר לכושר הרע שלו שהוא הפגין לא פעם העונה, אני חושב שהוא וגאודלוק (במיוחד וימס במקרה זה) ניזוקו מהעניין של מי בעל הבית בקבוצה הזאת. הייתה הרגשה שהם דורכים אחד על השני. וימס נראה טוב יותר בתקופה שגאולדוק נעדר לתקופה קצרה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 פברואר 2017, 04:25

סוני זה פאסה. הבן אדם גם היה בסך הכל אכזבה, משהו שגאודלוק (עדיין) לא.
יש לו הזדמנות להראות שהוא שווה משהו במשחקים על התארים בארץ.
מאחל לו ולמכבי שינצל אותה עד תום.

אני סה״כ אומר שאם יישאר כאן- זה הכיוון שנכון ללכת אליו. לא כ-2, אלא כ-1.

כספי, טיוס וחבריהם כולם בגדר הרהורים כרגע.
גאודלוק בינתיים כאן, ואם ירשים גם יישאר כאן. לגבי זה שהקבוצה חייבת להתחזק אני מקווה שיש תמימות דעים.
הסכומים באירופה לא הולכים לרדת. בNBA הם עלו משמעותית, בסין הם בעליה מתמדת, ואירופה בהתאם.

מכבי יכולה להיות או לא תחרותית, או לשלם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 פברואר 2017, 04:40

חייב להגיד שאני לא כל כך מתחבר לרעיון של גאודלוק כרכז.
לדעתי מכבי נראית השנה כמו שהיא נראית בין היתר בגלל העובדה שגאולדוק נאלץ לשחק דקות מרובות (מידי) בעמדה 1.
בעיניי אם היו יכולים לפטור אותו ממשימות ניהול המשחק, הוא ומכבי היו הרבה יותר יעילים וטובים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 פברואר 2017, 04:44

הסגל פשוט כל כך מחורבן שקשה להבין מה אפשר להוציא מפה בכלל.
הבעיה שכשיבנו מאפס זה כנראה יראה בדיוק אותו דבר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2017, 05:12

אגב כשאמרתי שגאודלוק מצדיק את המשכורת שלו, הכוונה שהוא עושה גם העונה את מה שהוא יודע לעשות , וזה לייצר נקודות. זה הסמל המסחרי שלו. ואת זה הוא עושה טוב. יש לו גם פוטנציאל להיות אחד כזה שמכווץ הגנות ומוסר לשחקן הפנוי. גם את זה עשה העונה מספר פעמים.
אבל דבר אחד חשוב שכבר אמרתי, גאודלוק הוא לא מנהיג. הוא לא יוביל קבוצה ולא יסחף קבוצה אחריו ואת זה חשוב להבין למקבלי ההחלטות במכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2017, 06:43

שמע שועל, אני זקוק לעזרתך. יש שמועות חזקות שיוני הולך לעזוב את תפקיד המנהל לטובת הגשמת חלום רחוק שלו וזה להצטרף ללהקת המעודדות של מכבי. אני אדבר ישירות , אני רוצה את תפקיד המנהל שיתפנה בעקבות עזיבתו.
לשם כך אני צריך להיכנס ללב שני המנהלים האחרים.
נתחיל עם רוני. הגעתי למסקנה שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לרכך את הביקורות על גאודלוק כדי לרכך את ליבו. אני צריך כמה שפחות אנטגוניזם מצידו. כל זה כבר נכנס לפעולה ואני אעשה את המעבר בהדרגה כדי שלא יראה חשוד. אתה מצידך, לא תשאל שאלות מיותרות על איך פתאום אני משנה צד , ומה קרה פתאום. בקיצור על תקשה עלי.
דבר שני, כל כתבה שרוני מעלה לכאן אני נותן לו אמוג'י מתלהבים. בדיוק 7 במספר. לא פחות ולא יותר וזה מבוסס על מחקרים מדעים למשל : :like: :heart :insist :dance1 :yahoo ^:)^ :dance4
אתה מצידך תעשה אותו דבר ושוב כדי לרכך את ליבו.בלי שתשים לב רוני יתחיל לשלוח לנו :heart בלי שהוא בעצמו יודע למה הוא עושה את זה. הכל מדעי בשיטת קארנגי.

נעבור לכרמל. כאן המצב קצת יותר בעייתי. כיוון שהטחתי בה את זעמי לא פעם בעבר. וכיוון שאני יודע שיש לה זיכרון טוב, אני יודע שהיא זוכרת. עליתי על תוכנית גאונית, תקשיב לי טוב- אני מספר לה בפרטי שאני בעצם בחורה ושיש לי רגשות חזקים כלפיה כבר הרבה זמן. אני אומר לה שהרגשתי שתמיד רציתי יותר תשומת לב ממנה ולא הצלחתי להגיע לליבה. בעקבות כך התעורר זעם ותסכול. אני אומר לה ש"אני מרגישה שאני רוצה לפתוח דף חדש ולהיפתח אליה". כיוון שאנחנו יודעים שיש לה חולשה לג'ינג'יות אתה מארגן לי תמונה של ג'ינג'ית לוהטת, אני שולח בפרטי ואומר "זאת אני". אתה משנה גם את תמונת הפרופיל שלי לג'ינג'ת שלא תשכח. בנוסף אני מתחיל להתחנף לאט לאט, אבל ביסודיות, בשיחות הקטנות של הפורום. למשל:
אורי " להסתכל על אחרים משחקים משחקי וידאו זה לא משעמם ובזבוז זמן?"
כרמל: " אל תשפוט, אתה לא יכול להגיד שזה בזבוז זמן ולשרוף עצי זיתים זה בסדר"

אנחנו מפציצים אותה בלייקים :like: :like: :like:

זה יעבוד וזה בדוק.

אתה עוזר לי ואני עוזר לך.
דבר ראשון כשאני מתמנה למנהל , לך בתור שועל, אני מארגן שפנפנות אכול כפי יכולתך.
דבר שני, אני מדליף לך את כל השיחות העסיסיות שקורות בין המנהלים.
דבר שלישי, אני דואג לך, כל מי שאומר לך ש ' אתה לא מבין כדורסל' , נכון יש 'חבר כבוד' בפורום? אז אני מדביק לאותו אחד את התואר - ' חבר מניאק' . עלי.

שועל אנחנו נשתלט על העולם ביחד . זה הטוז'ה והשועל חה חה חה חה חה חה החה החה החה חה החה החה החה החה
נמנמנמנמ..... :bored
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 15 פברואר 2017, 07:36

החציל האצטקי כתב:סוני זה פאסה. הבן אדם גם היה בסך הכל אכזבה, משהו שגאודלוק (עדיין) לא.
יש לו הזדמנות להראות שהוא שווה משהו במשחקים על התארים בארץ.
מאחל לו ולמכבי שינצל אותה עד תום.

אני סה״כ אומר שאם יישאר כאן- זה הכיוון שנכון ללכת אליו. לא כ-2, אלא כ-1.

אני מסכים שאת האופציה על גאודלוק חייבים לממש. שני מליון זה מחיר מציאה לשחקן כזה בעולם של מחירים שרק עולים.

אבל אני ל אמסכים לגבי השימוש בו בעמדה 1. כשאתה שם אותו בעמדה 1 אתה נותן לו להחזיק את הכדור המון ומוותר על יכולות הסקורינג שלו. זה עבד בלייקרס ששם קובי בעצם היה הרכז וגאודלוק היה מעביר את החצי ומוסר לו, אבל זה לא יעבוד במכבי. גם הובלת הכדור של גאודלוק לא מספיק טובה והוא יזמין לחץ.

אני חושב שהשימוש הכי טוב בגאודלוק הוא כמו שאוברדוביץ' השתמש בו בפנר - כלומר בעמדה 2 בתור המוציא לפועל העיקרי של הקבוצה.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 15 פברואר 2017, 11:21

toja27 כתב:שמע שועל, אני זקוק לעזרתך. יש שמועות חזקות שיוני הולך לעזוב את תפקיד המנהל לטובת הגשמת חלום רחוק שלו וזה להצטרף ללהקת המעודדות של מכבי. אני אדבר ישירות , אני רוצה את תפקיד המנהל שיתפנה בעקבות עזיבתו.
נתחיל עם רוני. הגעתי למסקנה שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לרכך את הביקורות על גאודלוק כדי לרכך את ליבו. אני צריך כמה שפחות אנטגוניזם מצידו. כל זה כבר נכנס לפעולה ואני אעשה את המעבר בהדרגה כדי שלא יראה חשוד. אתה מצידך, לא תשאל שאלות מיותרות על איך פתאום אני משנה צד , ומה קרה פתאום. בקיצור על תקשה עלי.
דבר שני, כל כתבה שרוני מעלה לכאן אני נותן לו אמוג'י מתלהבים. בדיוק 7 במספר. לא פחות ולא יותר וזה מבוסס על מחקרים מדעים למשל : :like: :heart :insist :dance1 :yahoo ^:)^ :dance4
אתה מצידך תעשה אותו דבר ושוב כדי לרכך את ליבו.בלי שתשים לב רוני יתחיל לשלוח לנו :heart בלי שהוא בעצמו יודע למה הוא עושה את זה. הכל מדעי בשיטת קארנגי.

נעבור לכרמל. כאן המצב קצת יותר בעייתי. כיוון שהטחתי בה את זעמי לא פעם בעבר. וכיוון שאני יודע שיש לה זיכרון טוב, אני יודע שהיא זוכרת. עליתי על תוכנית גאונית, תקשיב לי טוב- אני מספר לה בפרטי שאני בעצם בחורה ושיש לי רגשות חזקים כלפיה כבר הרבה זמן. אני אומר לה שהרגשתי שתמיד רציתי יותר תשומת לב ממנה ולא הצלחתי להגיע לליבה. בעקבות כך התעורר זעם ותסכול. אני אומר לה ש"אני מרגישה שאני רוצה לפתוח דף חדש ולהיפתח אליה". כיוון שאנחנו יודעים שיש לה חולשה לג'ינג'יות אתה מארגן לי תמונה של ג'ינג'ית לוהטת, אני שולח בפרטי ואומר "זאת אני". אתה משנה גם את תמונת הפרופיל שלי לג'ינג'ת שלא תשכח. בנוסף אני מתחיל להתחנף לאט לאט, אבל ביסודיות, בשיחות הקטנות של הפורום. למשל:

זה יעבוד וזה בדוק.

דבר שלישי, אני דואג לך, כל מי שאומר לך ש ' אתה לא מבין כדורסל' , נכון יש 'חבר כבוד' בפורום? אז אני מדביק לאותו אחד את התואר - ' חבר מניאק' . עלי.

שועל אנחנו נשתלט על העולם ביחד . זה הטוז'ה והשועל חה חה חה חה חה חה החה החה החה חה החה החה החה החה

הכי חולני שלך עד היום, אבל צחקתי בקול
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2017, 12:00

גאודלוק כרכז? בוא תסביר לי למה? אתה יודע שאני מעריך את טביעת העין שלך בשחקנים, אבל פה אתה מגזים בגדול, חציל.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 15 פברואר 2017, 12:10

toja27 כתב:שמע שועל, אני זקוק לעזרתך. יש שמועות חזקות שיוני הולך לעזוב את תפקיד המנהל לטובת הגשמת חלום רחוק שלו וזה להצטרף ללהקת המעודדות של מכבי. אני אדבר ישירות , אני רוצה את תפקיד המנהל שיתפנה בעקבות עזיבתו.

זה יעבוד וזה בדוק.

בדיוק המועצה הפדגוגית מתכנסת הערב לדון על כמה משתמשים ולרכילות הקבועה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 פברואר 2017, 13:03

rc4991 כתב:אני בעד לקבוע בקרוב משחק ראווה בקוריאה הצפונית ורגע לפני המשחק להטמין בתיק של גאודלוק אקדח ולטעון שהוא תכנן להתנקש בקים ג'ונג-און הדגול. מפה לשם הדרך לעריפת ראשו בכיכר העיר תהיה קצרה והאפס/חרא/זבל הזה יקבל את שמגיע לו.

אופס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4922814,00.html

טוז'ה הלך עם זה רחוק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 פברואר 2017, 14:19

er79 כתב:גאודלוק כרכז? בוא תסביר לי למה? אתה יודע שאני מעריך את טביעת העין שלך בשחקנים, אבל פה אתה מגזים בגדול, חציל.

אני אחדד, כדי שיהיה יותר ברור.
הוא לא מוביל הכדור הבלעדי, והוא לא רכז קלאסי שמסמן תרגילים, אבל את רוב נתח הדקות שלו נכון שיעשה בעמדה הזאת.
לידו חייבים להיות גארד או שניים גבוהים ממנו, אתלטיים, שומרים ממנו, שמסוגלים להוביל את הכדור לא פחות טוב.
בפנר למשל היו זיסיס ובוגדנוביץ'. שחקנים עם איכויות של רכזים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2017, 14:25

סורי, אני לא חושב שזה צעד נכון. גאודלוק היה ויישאר אקספלוסיבי כ-2. הוא יודע להוביל כדור בסדר, אך לא טוב מזה, הוא לא יודע לנהל משחק ולראות את החברים סביבו ולהפעילם. הוא הכי נפיץ או כ-2 שיוצר לעצמו מצבים (במקרה של העונה שהוא מוקף קונוסים) או כ-2 שמופעל על ידי מנהל משחק איכותי לידו שיודע להפעיל אותו כמו שצריך לקאץ' אנד שוט (שזה כמובן לא קיים העונה). בכל מקרה עדיף שיישאר בעמדה היותר טבעית שלו בעיניי.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 פברואר 2017, 15:25

אולי באמת נכון ללכת על שחקן כמו ארון ג'קסון, שלמד לשחק off-ball (ושיפר מאוד את הקליעה משלוש) ליד חבר'ה כמו תאודוסיץ' ודה-קולו, שמספק גם הגנה חזקה וגם יכולת יצירת מצבים.
הסייז שלו טוב מאוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי arel123 » 15 פברואר 2017, 15:35

החציל האצטקי כתב:אולי באמת נכון ללכת על שחקן כמו ארון ג'קסון, שלמד לשחק off-ball (ושיפר מאוד את הקליעה משלוש) ליד חבר'ה כמו תאודוסיץ' ודה-קולו, שמספק גם הגנה חזקה וגם יכולת יצירת מצבים.
הסייז שלו טוב מאוד.

ארון ג'קסון יכול להיות אופציה מעולה לשחקן שישחק ליד גאודלוק, הוא רכז מהטובים באירופה
אבל הוא קצת מבוגר זאת הבעיה היחידה בו
דרך אגב באוקטובר שנה שעברה הוא אמר שהוא היה חותם פה ב800 אלף !
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2017, 15:38

ג'קסון כמובן שמתאים יותר לנישת הרכז מגאודלוק. אני עדיין הייתי הולך על רייס, עם זאת, אם זה אפשרי.
er79

הודעהעל ידי arel123 » 15 פברואר 2017, 15:42

er79 כתב:ג'קסון כמובן שמתאים יותר לנישת הרכז מגאודלוק. אני עדיין הייתי הולך על רייס, עם זאת, אם זה אפשרי.

לשים פה גם את רייס וגם את גאודלוק אתה מתכוון?
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2017, 16:22

arel123 כתב:
er79 כתב:ג'קסון כמובן שמתאים יותר לנישת הרכז מגאודלוק. אני עדיין הייתי הולך על רייס, עם זאת, אם זה אפשרי.

מה פתאום. פדרמן לא גולדהאר. זה לא יקרה. אם זה היה יכול לקרות בכיף, אבל לא יקרה.
er79

הודעהעל ידי arel123 » 15 פברואר 2017, 16:27

er79 כתב:
arel123 כתב:

מה פתאום. פדרמן לא גולדהאר. זה לא יקרה. אם זה היה יכול לקרות בכיף, אבל לא יקרה.

זה באמת לא הגיוני בגלל זה לא הבנתי חחח
ר
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־16 אורחים