המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אני חושב שהסקנד גארד לידו יהיה חייב להיות שחקן מאוד מאוד איכותי.
המודל של ווימס כמוביל כדור אתלטי, גבוה לידו לא היה רע. סוני עצמו היה פשוט גרוע ביותר.
החציל האצטקי כתב:סוני זה פאסה. הבן אדם גם היה בסך הכל אכזבה, משהו שגאודלוק (עדיין) לא.
יש לו הזדמנות להראות שהוא שווה משהו במשחקים על התארים בארץ.
מאחל לו ולמכבי שינצל אותה עד תום.
אני סה״כ אומר שאם יישאר כאן- זה הכיוון שנכון ללכת אליו. לא כ-2, אלא כ-1.
toja27 כתב:שמע שועל, אני זקוק לעזרתך. יש שמועות חזקות שיוני הולך לעזוב את תפקיד המנהל לטובת הגשמת חלום רחוק שלו וזה להצטרף ללהקת המעודדות של מכבי. אני אדבר ישירות , אני רוצה את תפקיד המנהל שיתפנה בעקבות עזיבתו.
לשם כך אני צריך להיכנס ללב שני המנהלים האחרים.
נתחיל עם רוני. הגעתי למסקנה שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לרכך את הביקורות על גאודלוק כדי לרכך את ליבו. אני צריך כמה שפחות אנטגוניזם מצידו. כל זה כבר נכנס לפעולה ואני אעשה את המעבר בהדרגה כדי שלא יראה חשוד. אתה מצידך, לא תשאל שאלות מיותרות על איך פתאום אני משנה צד , ומה קרה פתאום. בקיצור על תקשה עלי.
דבר שני, כל כתבה שרוני מעלה לכאן אני נותן לו אמוג'י מתלהבים. בדיוק 7 במספר. לא פחות ולא יותר וזה מבוסס על מחקרים מדעים למשל :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אתה מצידך תעשה אותו דבר ושוב כדי לרכך את ליבו.בלי שתשים לב רוני יתחיל לשלוח לנובלי שהוא בעצמו יודע למה הוא עושה את זה. הכל מדעי בשיטת קארנגי.
נעבור לכרמל. כאן המצב קצת יותר בעייתי. כיוון שהטחתי בה את זעמי לא פעם בעבר. וכיוון שאני יודע שיש לה זיכרון טוב, אני יודע שהיא זוכרת. עליתי על תוכנית גאונית, תקשיב לי טוב- אני מספר לה בפרטי שאני בעצם בחורה ושיש לי רגשות חזקים כלפיה כבר הרבה זמן. אני אומר לה שהרגשתי שתמיד רציתי יותר תשומת לב ממנה ולא הצלחתי להגיע לליבה. בעקבות כך התעורר זעם ותסכול. אני אומר לה ש"אני מרגישה שאני רוצה לפתוח דף חדש ולהיפתח אליה". כיוון שאנחנו יודעים שיש לה חולשה לג'ינג'יות אתה מארגן לי תמונה של ג'ינג'ית לוהטת, אני שולח בפרטי ואומר "זאת אני". אתה משנה גם את תמונת הפרופיל שלי לג'ינג'ת שלא תשכח. בנוסף אני מתחיל להתחנף לאט לאט, אבל ביסודיות, בשיחות הקטנות של הפורום. למשל:
אורי " להסתכל על אחרים משחקים משחקי וידאו זה לא משעמם ובזבוז זמן?"
כרמל: " אל תשפוט, אתה לא יכול להגיד שזה בזבוז זמן ולשרוף עצי זיתים זה בסדר"
אנחנו מפציצים אותה בלייקים![]()
![]()
![]()
זה יעבוד וזה בדוק.
אתה עוזר לי ואני עוזר לך.
דבר ראשון כשאני מתמנה למנהל , לך בתור שועל, אני מארגן שפנפנות אכול כפי יכולתך.
דבר שני, אני מדליף לך את כל השיחות העסיסיות שקורות בין המנהלים.
דבר שלישי, אני דואג לך, כל מי שאומר לך ש ' אתה לא מבין כדורסל' , נכון יש 'חבר כבוד' בפורום? אז אני מדביק לאותו אחד את התואר - ' חבר מניאק' . עלי.
שועל אנחנו נשתלט על העולם ביחד . זה הטוז'ה והשועל חה חה חה חה חה חה החה החה החה חה החה החה החה החה
נמנמנמנמ.....
toja27 כתב:שמע שועל, אני זקוק לעזרתך. יש שמועות חזקות שיוני הולך לעזוב את תפקיד המנהל לטובת הגשמת חלום רחוק שלו וזה להצטרף ללהקת המעודדות של מכבי. אני אדבר ישירות , אני רוצה את תפקיד המנהל שיתפנה בעקבות עזיבתו.
לשם כך אני צריך להיכנס ללב שני המנהלים האחרים.
נתחיל עם רוני. הגעתי למסקנה שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לרכך את הביקורות על גאודלוק כדי לרכך את ליבו. אני צריך כמה שפחות אנטגוניזם מצידו. כל זה כבר נכנס לפעולה ואני אעשה את המעבר בהדרגה כדי שלא יראה חשוד. אתה מצידך, לא תשאל שאלות מיותרות על איך פתאום אני משנה צד , ומה קרה פתאום. בקיצור על תקשה עלי.
דבר שני, כל כתבה שרוני מעלה לכאן אני נותן לו אמוג'י מתלהבים. בדיוק 7 במספר. לא פחות ולא יותר וזה מבוסס על מחקרים מדעים למשל :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אתה מצידך תעשה אותו דבר ושוב כדי לרכך את ליבו.בלי שתשים לב רוני יתחיל לשלוח לנובלי שהוא בעצמו יודע למה הוא עושה את זה. הכל מדעי בשיטת קארנגי.
נעבור לכרמל. כאן המצב קצת יותר בעייתי. כיוון שהטחתי בה את זעמי לא פעם בעבר. וכיוון שאני יודע שיש לה זיכרון טוב, אני יודע שהיא זוכרת. עליתי על תוכנית גאונית, תקשיב לי טוב- אני מספר לה בפרטי שאני בעצם בחורה ושיש לי רגשות חזקים כלפיה כבר הרבה זמן. אני אומר לה שהרגשתי שתמיד רציתי יותר תשומת לב ממנה ולא הצלחתי להגיע לליבה. בעקבות כך התעורר זעם ותסכול. אני אומר לה ש"אני מרגישה שאני רוצה לפתוח דף חדש ולהיפתח אליה". כיוון שאנחנו יודעים שיש לה חולשה לג'ינג'יות אתה מארגן לי תמונה של ג'ינג'ית לוהטת, אני שולח בפרטי ואומר "זאת אני". אתה משנה גם את תמונת הפרופיל שלי לג'ינג'ת שלא תשכח. בנוסף אני מתחיל להתחנף לאט לאט, אבל ביסודיות, בשיחות הקטנות של הפורום. למשל:
אורי " להסתכל על אחרים משחקים משחקי וידאו זה לא משעמם ובזבוז זמן?"
כרמל: " אל תשפוט, אתה לא יכול להגיד שזה בזבוז זמן ולשרוף עצי זיתים זה בסדר"
אנחנו מפציצים אותה בלייקים![]()
![]()
![]()
זה יעבוד וזה בדוק.
אתה עוזר לי ואני עוזר לך.
דבר ראשון כשאני מתמנה למנהל , לך בתור שועל, אני מארגן שפנפנות אכול כפי יכולתך.
דבר שני, אני מדליף לך את כל השיחות העסיסיות שקורות בין המנהלים.
דבר שלישי, אני דואג לך, כל מי שאומר לך ש ' אתה לא מבין כדורסל' , נכון יש 'חבר כבוד' בפורום? אז אני מדביק לאותו אחד את התואר - ' חבר מניאק' . עלי.
שועל אנחנו נשתלט על העולם ביחד . זה הטוז'ה והשועל חה חה חה חה חה חה החה החה החה חה החה החה החה החה
נמנמנמנמ.....
rc4991 כתב:אני בעד לקבוע בקרוב משחק ראווה בקוריאה הצפונית ורגע לפני המשחק להטמין בתיק של גאודלוק אקדח ולטעון שהוא תכנן להתנקש בקים ג'ונג-און הדגול. מפה לשם הדרך לעריפת ראשו בכיכר העיר תהיה קצרה והאפס/חרא/זבל הזה יקבל את שמגיע לו.
er79 כתב:גאודלוק כרכז? בוא תסביר לי למה? אתה יודע שאני מעריך את טביעת העין שלך בשחקנים, אבל פה אתה מגזים בגדול, חציל.
החציל האצטקי כתב:אולי באמת נכון ללכת על שחקן כמו ארון ג'קסון, שלמד לשחק off-ball (ושיפר מאוד את הקליעה משלוש) ליד חבר'ה כמו תאודוסיץ' ודה-קולו, שמספק גם הגנה חזקה וגם יכולת יצירת מצבים.
הסייז שלו טוב מאוד.
er79 כתב:ג'קסון כמובן שמתאים יותר לנישת הרכז מגאודלוק. אני עדיין הייתי הולך על רייס, עם זאת, אם זה אפשרי.
arel123 כתב:er79 כתב:ג'קסון כמובן שמתאים יותר לנישת הרכז מגאודלוק. אני עדיין הייתי הולך על רייס, עם זאת, אם זה אפשרי.
לשים פה גם את רייס וגם את גאודלוק אתה מתכוון?
er79 כתב:arel123 כתב:er79 כתב:ג'קסון כמובן שמתאים יותר לנישת הרכז מגאודלוק. אני עדיין הייתי הולך על רייס, עם זאת, אם זה אפשרי.
לשים פה גם את רייס וגם את גאודלוק אתה מתכוון?
מה פתאום. פדרמן לא גולדהאר. זה לא יקרה. אם זה היה יכול לקרות בכיף, אבל לא יקרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים