Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שאלוהים ירחם עליי שאני נכנס לזה, אבל, אנדרו גאודלוק הוא לא הפרנצ'ייז פלייר. כי אין פרנצ'ייז. אתה לא יכול לצפות משחקן שיביא תואר כשאין לו עם מי לצאת למלחמה. זה כאילו הטובים היו יוצאים לקרב על הגוורטס מגובים רק בגמדוני בית. זה לא עובד.
אני מאלה שרוצים שהוא יישאר, ומן הסתם (זה no brainer) שהוא ייראה יותר טוב עם קבוצה טובה מסביבו, אבל..ויש אבל, אי אפשר לתת את המפתחות לשחקן שיוצר רק לעצמו ושאי אפשר ליצור לו
הוא שחקן מדהים כשאתה רוצה לשנות פאזה, נגיד כמו שהיו מעלים את סופו מהספסל (עם הספסל) בשביל שייתן את ה-12 דקות ו-12 נקודות שלו, אבל אין למכבי את היכולת לעשות את זה עם שחקן של 2 מיליון
הוא מוסר מעולה, אבל הוא לא יהפוך לרכז אם תשים אותו בעמדה 1 עם 4 שחקנים טובים סביבו
הוא קצת על אותה משבצת כמו של אלן אנדרסון מבחינתי
שניהם עם כישרון על בהשוואה לאירופה, אבל יצליחו באמת רק בקבוצת NBA ששם ברור להם שהם לא הכוכבים
לחלוטין מסכים. האיש קלעי וסקורר מפחיד, אולי הג'אמפ שוטר הכי טהור שהיה לנו פה אי פעם(לא יודע אם מבחינת אחוזים, אבל היכולת לייצר קליעה חלקה מכלום. הייתה איזו תקופה העונה של כמה משחקים שהוא באמת לא החטיא. כאילו, בכלל).
כל המחשבה של לשים אותו ב1, כי זה מה שהוא עושה הרבה, היא איומה בעיניי. הוא לא רכז, והתפקיד הזה נכפה עליו. לחילופין, גם אם הוא לא יכפה עליו והוא באמת ירצה בו, זו לא הנישה שלו. הוא שוטינג גארד קלאסי. ליטרלי, הוא גארד, והוא שוטר מדהים, אבל הוא לא צריך לעשות יותר מזה. ואני חושב שהמחיר שלו בעייתי גם אם הוא היה מגוון יותר, כי במחיר הזה הציפייה של ההנהלה ממנו תהיה לכסות "שטח" של יותר משחקן אחד, בדיוק כמו שיעשו עם כספי כשיביאו אותו בסכום עתק, או עם רייס. כל השיט הזה של שחקנים בערימות של כסף, גם אם הם שחקנים מצויינים, לא עובד אם אתה לא ריאל, צסק"א ושאר קבוצות מהסוג הזה. בהתחשב במה שאני יודע שהקבוצה הזו תבנה, הוא צריך ללכת. ולא באשמתו.