Holiday_Armadillo כתב:אין ת'רד מתאים אז אני אכתוב את זה פה - ינאי, אני חושבת שפארגו שוחרר בצדק כי למרות שכמו גאודלוק אי אפשר להאשים אותו בסוף העונה, הוא כבר לא היה אותו שחקן
מה שעשה אותו פארגו של הקדנציה הראשונה (אתלטיות וחדירות לסל) נעלם לחלוטין
נאלצנו לראות אותו עונה שלמה מיידה שלשות מטר מעבר לקשת כשהוא מעולם לא היה קלעי שלשות סביר אפילו
מסכים שהוא שיחק בצורה רעה בחלק גדול מהעונה, וצורת המשחק לא התאימה למה שהוא צריך לעשות. נכון שיש את החוכמה בדיעבד, שהבאנו בכסף גדול את פארמר ורוצ'סטי, שפארגו היה טוב משניהם, אבל אני אחסוך את זה, כי חוכמה בדיעבד זו לא חוכמה.
לדעתי, וזה תיאורטי לחלוטין, ככה שהטענה שלך מבוססת יותר, אם היו בונים סביבו קבוצה טיפ טיפה יותר ראוייה, הוא גם היה משחק בצורה יותר שקולה, גם כי הוא לא היה מרגיש את הלחץ המנטלית לעשות הכול, וגם כי מבחינה פיזית היו לו יותר כוחות לחדור לסל. נגיד, בהצלבה, אני בטוח שזכור לך שהוא נתן מחצית ראשונה מדהימה, אולי המחצית הכי טובה שלו בעונה, ואז במחצית השנייה הוא כבר היה גמור. שימי גארד אחר במקום היינס, לא ענק, רק סולידי, ואני באמת ובתמים מאמין שהיינו לוקחים את המשחק הזה, ואת ההצלבה כולה. כי תכל'ס, פנר הייתה בינונית להחריד, אנחנו פשוט היינו גמורים.
זו הדעה שלי, לפחות, אבל זה הכול תיאורטי. ולזכותו של פארגו יאמר שהוא הרכז הכי טוב שעבר פה בשלוש השנים האחרונות. שזה בערך כמו להגיד שיש ערימת צואה אחת שמצחינה פחות מאחרות, אבל עדיין.