jol9 כתב:
אם אני עיתונאי ששואל את שמעון מזרחי מה קרה, והוא מספר סיפורים על זה שהסגל היה קצר, ושאייברסון שיחק פצוע,
ושמילר לא היה כשיר וכו', אני הופך עליו את הפח שעליו ישב בגאצקיס.
אל תנסה להראות קשוח, זה משחק אבוד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:
אם אני עיתונאי ששואל את שמעון מזרחי מה קרה, והוא מספר סיפורים על זה שהסגל היה קצר, ושאייברסון שיחק פצוע,
שועל כתב:jol9 כתב:
אל תנסה להראות קשוח, זה משחק אבוד
RomanR כתב:מכבי ת"א וירושלים מחרימות את ישיבת המנהלת, שמינתה את חיים אוחיון ורמי כהן להיות נציגי התומכים בהשארת המנהלת, אך המתנגדים להשארת המנהלת לא מוכנים להפגש איתם.
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
my man כתב:RomanR כתב:מכבי ת"א וירושלים מחרימות את ישיבת המנהלת, שמינתה את חיים אוחיון ורמי כהן להיות נציגי התומכים בהשארת המנהלת, אך המתנגדים להשארת המנהלת לא מוכנים להפגש איתם.
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
עוד גוף רקוב...כשחושבים על זה - איך לעזאזל מישהו מצפה שיצאו כדורסלנים טובים במדינה שלנו אם כל גוף שקשור לכדורסל הישראלי הוא כל כך בלוי
my man כתב:עוד גוף רקוב...כשחושבים על זה - איך לעזאזל מישהו מצפה שיצאו כדורסלנים טובים במדינה שלנו אם כל גוף שקשור לכדורסל הישראלי הוא כל כך בלוי
roy1000 כתב:my man כתב:עוד גוף רקוב...כשחושבים על זה - איך לעזאזל מישהו מצפה שיצאו כדורסלנים טובים במדינה שלנו אם כל גוף שקשור לכדורסל הישראלי הוא כל כך בלוי
עברו לפחות 15 שנה מאז הפעם האחרונה ששמעתי מישהו משתמש בביטוי הזה.
yanay21 כתב:יאללה המנהלת. כל עוד מכבי לא פורשת מליגה שעושה הכול כדי להגביל אותה, זה מגיע לה. אל תאשים את הבואש שמשפריץ עליך סירחון, פשוט אל תתקרב אליו
my man כתב:yanay21 כתב:יאללה המנהלת. כל עוד מכבי לא פורשת מליגה שעושה הכול כדי להגביל אותה, זה מגיע לה. אל תאשים את הבואש שמשפריץ עליך סירחון, פשוט אל תתקרב אליו
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:יאללה המנהלת. כל עוד מכבי לא פורשת מליגה שעושה הכול כדי להגביל אותה, זה מגיע לה. אל תאשים את הבואש שמשפריץ עליך סירחון, פשוט אל תתקרב אליו
חשבתי על משהו ספרותי יפה בשבילך, שמח שאהבת
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:יאללה המנהלת. כל עוד מכבי לא פורשת מליגה שעושה הכול כדי להגביל אותה, זה מגיע לה. אל תאשים את הבואש שמשפריץ עליך סירחון, פשוט אל תתקרב אליו
חשבתי על משהו ספרותי יפה בשבילך, שמח שאהבת
קלטת שהשתמשתי 2 הודעות למעלה במילה 'בלוי' בשביל להגדיר את כל מה שקשור לכדורסל בארץ?
כבר נגמרו לי המילים לתאר את הדיכאון שלי...
goshimon כתב:אני חושב שהמשחק היום זה הזדמנות להעביר מסר נגד התנהלות ההנהלה, ובזבוז הכספים של המנויים, שחרור השחקנים ותחלופת המאמנים סוג ג'. שמעתי עוד כאלה שדיברו על זה. יהיו שלטים בנושא? הפסקת עידוד לכמה דקות? במשחק בית נגד קריית גת המסר יעבור בצורה פחות טובה. אי אפשר לתת למצב הזה להמשיך.
שועל כתב:goshimon כתב:אני חושב שהמשחק היום זה הזדמנות להעביר מסר נגד התנהלות ההנהלה, ובזבוז הכספים של המנויים, שחרור השחקנים ותחלופת המאמנים סוג ג'. שמעתי עוד כאלה שדיברו על זה. יהיו שלטים בנושא? הפסקת עידוד לכמה דקות? במשחק בית נגד קריית גת המסר יעבור בצורה פחות טובה. אי אפשר לתת למצב הזה להמשיך.
המסר הכי חזק יהיה הפסד ומה שיבוא בעקבותיו
RomanR כתב:שועל כתב:goshimon כתב:אני חושב שהמשחק היום זה הזדמנות להעביר מסר נגד התנהלות ההנהלה, ובזבוז הכספים של המנויים, שחרור השחקנים ותחלופת המאמנים סוג ג'. שמעתי עוד כאלה שדיברו על זה. יהיו שלטים בנושא? הפסקת עידוד לכמה דקות? במשחק בית נגד קריית גת המסר יעבור בצורה פחות טובה. אי אפשר לתת למצב הזה להמשיך.
המסר הכי חזק יהיה הפסד ומה שיבוא בעקבותיו
לא יבוא בעקבותיו כלום, פרט לשנאה של האוהדים. שמעון מזרחי כבר אמר שיש להם שלל בעיות ופציעות של הגבוהים
RomanR כתב:אחד הדברים היותר גרועים שההנהלה הכושלת שלנו הביאה אותנו אליו זה למחשבה שירושלים היא אלטרנטיבה, גם לפדרמנים יש מניות בעליה של ירושלים.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36958.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים