פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההנהלה הכושלת V2 - צעדים בעקבות תצוגת הנפל

14 פברואר 2017, 20:19

jol9 כתב:
אם אני עיתונאי ששואל את שמעון מזרחי מה קרה, והוא מספר סיפורים על זה שהסגל היה קצר, ושאייברסון שיחק פצוע,
ושמילר לא היה כשיר וכו', אני הופך עליו את הפח שעליו ישב בגאצקיס.

אל תנסה להראות קשוח, זה משחק אבוד

14 פברואר 2017, 21:36

שועל כתב:
jol9 כתב:
אם אני עיתונאי ששואל את שמעון מזרחי מה קרה, והוא מספר סיפורים על זה שהסגל היה קצר, ושאייברסון שיחק פצוע,
ושמילר לא היה כשיר וכו', אני הופך עליו את הפח שעליו ישב בגאצקיס.

אל תנסה להראות קשוח, זה משחק אבוד

תמונה

15 פברואר 2017, 16:48

מכבי ת"א וירושלים מחרימות את ישיבת המנהלת, שמינתה את חיים אוחיון ורמי כהן להיות נציגי התומכים בהשארת המנהלת, אך המתנגדים להשארת המנהלת לא מוכנים להפגש איתם.
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

15 פברואר 2017, 20:15

RomanR כתב:מכבי ת"א וירושלים מחרימות את ישיבת המנהלת, שמינתה את חיים אוחיון ורמי כהן להיות נציגי התומכים בהשארת המנהלת, אך המתנגדים להשארת המנהלת לא מוכנים להפגש איתם.

עוד גוף רקוב...כשחושבים על זה - איך לעזאזל מישהו מצפה שיצאו כדורסלנים טובים במדינה שלנו אם כל גוף שקשור לכדורסל הישראלי הוא כל כך בלוי

15 פברואר 2017, 20:17

my man כתב:
RomanR כתב:מכבי ת"א וירושלים מחרימות את ישיבת המנהלת, שמינתה את חיים אוחיון ורמי כהן להיות נציגי התומכים בהשארת המנהלת, אך המתנגדים להשארת המנהלת לא מוכנים להפגש איתם.

עוד גוף רקוב...כשחושבים על זה - איך לעזאזל מישהו מצפה שיצאו כדורסלנים טובים במדינה שלנו אם כל גוף שקשור לכדורסל הישראלי הוא כל כך בלוי

הכדורסל הישראלי לא נמצא בראש סדר העדיפויות שלהם, אפילו לא קרוב.
עסקנים בגרוש

15 פברואר 2017, 20:20

my man כתב:עוד גוף רקוב...כשחושבים על זה - איך לעזאזל מישהו מצפה שיצאו כדורסלנים טובים במדינה שלנו אם כל גוף שקשור לכדורסל הישראלי הוא כל כך בלוי

עברו לפחות 15 שנה מאז הפעם האחרונה ששמעתי מישהו משתמש בביטוי הזה.

15 פברואר 2017, 20:27

roy1000 כתב:
my man כתב:עוד גוף רקוב...כשחושבים על זה - איך לעזאזל מישהו מצפה שיצאו כדורסלנים טובים במדינה שלנו אם כל גוף שקשור לכדורסל הישראלי הוא כל כך בלוי

עברו לפחות 15 שנה מאז הפעם האחרונה ששמעתי מישהו משתמש בביטוי הזה.

ידעתי שתעריך :miller_erez:

15 פברואר 2017, 22:13

יאללה המנהלת. כל עוד מכבי לא פורשת מליגה שעושה הכול כדי להגביל אותה, זה מגיע לה. אל תאשים את הבואש שמשפריץ עליך סירחון, פשוט אל תתקרב אליו

15 פברואר 2017, 22:14

yanay21 כתב:יאללה המנהלת. כל עוד מכבי לא פורשת מליגה שעושה הכול כדי להגביל אותה, זה מגיע לה. אל תאשים את הבואש שמשפריץ עליך סירחון, פשוט אל תתקרב אליו

:miller_erez:

15 פברואר 2017, 22:15

my man כתב:
yanay21 כתב:יאללה המנהלת. כל עוד מכבי לא פורשת מליגה שעושה הכול כדי להגביל אותה, זה מגיע לה. אל תאשים את הבואש שמשפריץ עליך סירחון, פשוט אל תתקרב אליו

חשבתי על משהו ספרותי יפה בשבילך, שמח שאהבת

15 פברואר 2017, 22:16

yanay21 כתב:
my man כתב:

קלטת שהשתמשתי 2 הודעות למעלה במילה 'בלוי' בשביל להגדיר את כל מה שקשור לכדורסל בארץ?
כבר נגמרו לי המילים לתאר את הדיכאון שלי...

15 פברואר 2017, 22:17

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

קלטת שהשתמשתי 2 הודעות למעלה במילה 'בלוי' בשביל להגדיר את כל מה שקשור לכדורסל בארץ?
כבר נגמרו לי המילים לתאר את הדיכאון שלי...

שקלתי להגיד לך שאתה צריך להתבייש, אבל זה עדיף על המילה הצה"לית המאוסה מכל-"תקול"

16 פברואר 2017, 14:20

גם הפעם משחק מקדים המשיך בקמפיין המכירה של מכבי "פדרמן קובע הכל במכבי, הוא הורס את מכבי וצריך להיות הראשון למכור"
וגם דיברו על עצומה שהעבירו שבוע שעבר בהיכל כדי לגרום לפדרמן למכור

16 פברואר 2017, 15:50

אני חושב שהמשחק היום זה הזדמנות להעביר מסר נגד התנהלות ההנהלה, ובזבוז הכספים של המנויים, שחרור השחקנים ותחלופת המאמנים סוג ג'. שמעתי עוד כאלה שדיברו על זה. יהיו שלטים בנושא? הפסקת עידוד לכמה דקות? במשחק בית נגד קריית גת המסר יעבור בצורה פחות טובה. אי אפשר לתת למצב הזה להמשיך.

16 פברואר 2017, 17:34

אחד הדברים היותר גרועים שההנהלה הכושלת שלנו הביאה אותנו אליו זה למחשבה שירושלים היא אלטרנטיבה, גם לפדרמנים יש מניות בעליה של ירושלים.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36958.html

16 פברואר 2017, 17:43

goshimon כתב:אני חושב שהמשחק היום זה הזדמנות להעביר מסר נגד התנהלות ההנהלה, ובזבוז הכספים של המנויים, שחרור השחקנים ותחלופת המאמנים סוג ג'. שמעתי עוד כאלה שדיברו על זה. יהיו שלטים בנושא? הפסקת עידוד לכמה דקות? במשחק בית נגד קריית גת המסר יעבור בצורה פחות טובה. אי אפשר לתת למצב הזה להמשיך.

המסר הכי חזק יהיה הפסד ומה שיבוא בעקבותיו

16 פברואר 2017, 17:49

שועל כתב:
goshimon כתב:אני חושב שהמשחק היום זה הזדמנות להעביר מסר נגד התנהלות ההנהלה, ובזבוז הכספים של המנויים, שחרור השחקנים ותחלופת המאמנים סוג ג'. שמעתי עוד כאלה שדיברו על זה. יהיו שלטים בנושא? הפסקת עידוד לכמה דקות? במשחק בית נגד קריית גת המסר יעבור בצורה פחות טובה. אי אפשר לתת למצב הזה להמשיך.

לא יבוא בעקבותיו כלום, פרט לשנאה של האוהדים. שמעון מזרחי כבר אמר שיש להם שלל בעיות ופציעות של הגבוהים

16 פברואר 2017, 17:53

RomanR כתב:
שועל כתב:

לא יבוא בעקבותיו כלום, פרט לשנאה של האוהדים. שמעון מזרחי כבר אמר שיש להם שלל בעיות ופציעות של הגבוהים

לא בטוח שבטווח המיידי, אבל זו תהיה מכה קשה שמצטרפת לשלל המכות שחווינו בעונות האחרונות, בטח אם זה יהיה משחק במעמד צד אחד.
דווקא לאוהדים הפאנטיים, הפסד לירושלים, ועוד במשחק על תואר, הוא עוד יותר חמור מהפסדים אחרים, אפילו ביורוליג.

16 פברואר 2017, 18:08

RomanR כתב:אחד הדברים היותר גרועים שההנהלה הכושלת שלנו הביאה אותנו אליו זה למחשבה שירושלים היא אלטרנטיבה, גם לפדרמנים יש מניות בעליה של ירושלים.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36958.html

לא חושב שלפדרמנים יש הרבה מניות פה. אורי אלון מעמיד תקציב גדול והם מביאים יותר מ8,000 צופים למשחק.

ירושלים קרובה למכבי גם בתקציב וגם בכמות האוהדים. לא שווה, אבל קרובה.

אנחנו כנראה הולכים לכיוון של ליגה דו-ראשית כמו ביוון או ספרד.

16 פברואר 2017, 19:24

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.415.236957.html

"מזרחי: מה שמכבי ת"א חווה העונה קורה פעם ב-50 שנה"

מישהו יכול לעדכן אותו שזה כבר שנתיים ברציפות? (ולא שהעונה לפני כן היתה שיא ההצלחה...)
נושא נעול