אנדרו גאודלוק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אנדרו גאודלוק

הודעהעל ידי yanay21 » 15 פברואר 2017, 22:08

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:ותמיד תמיד אתה יודע שזה ייכנס. ותמיד גם ברגע המתאים.
איזה ווינר! יואו איזה פרץ געגוע!!!!

מת על האיש הזה. גם כשהוא סבל מכאבים ,הוא נתן עונה מדהימה, בגיל 34 (לידיעת הקוראים יותם הלפרין וליאור אליהו).

מה שתמיד הדהים אותי בו, זה שכל הצלבה שעלינו לגמר, הוא תמיד נתן לפחות משחק אחד גדול.

משחק מספר 3 ב2008, מספר משחק 2 ב2011, מספר 3 ב2014.
בגמר מול ריאל ב2014, הוא היה עם 14 נקודות ו2 שלשות, אני עדיין בדעה שאם הוא היה מקבל את הכדור האחרון ברבע הרביעי במקום רייס, הוא היה קולע את זה.

נראה לי נכתבו על זה כמה עשרות הודעות..לגמרי! ולא סתם זה גם היה מזכה אותו בMVP של הפיינל פור ואיזה 2 מתנות פרידה מהאיש והשחקן הענק הזה אלו היו יכולות להיות..

לגמרי הגיע לבלו להיות הMVP של הגמר הזה, שלשה אחת, על הבאזר, 17 נקודות, הגנה מדהימה(!) על מירוטיץ' העמלק. זה הגיע לו.

מי שהחזיק אותנו במשחק עד הרבע הרביעי זה הוא ודווין. רייס היה ממש רע עד הרבע הרביעי, וגם בסוף המשחק האחוזים שלו ל2, אם זכור לי נכון, היו ממש רעים. אבל בואו נחתים אותו וניתן לו לסחוב את הקבוצה לבד, זה יעבוד :shimonsleeping:

בלו היה לוקח אותנו לגמר גם עונה אחרי זה אם הוא לא היה פורש. אני יכול לחתום לך על זה..

לגבי רייס- העונה הזו בבארסה מוכיחה שזה בחיים לא יעבוד בצורה הזו..
התלכיד של רייס-היקמן-בלו-טיוס(בכוונה התעלמתי מדווין כי לדעתי הרביעייה הזו היא שהביאה אותנו לאן שהגענו באותה עונה) היה כל מתאים אחד לשני- זה התחבר כל כך טוב ובדיוק בזמן..

אבל נו לך תבנה תלכיד כזה עכשיו..

אני מוכן לוותר מראש על הגמר רק כדי לראות עמדה 4 של בלו ורנדל. כמה הגנה :wubyellow

וגם התלכיד הזה לא הגיע בזכות עבודה משובחת של אבי אבן. אם בלו לא היה חוזר, היינו נשארים עם ג'ייק כהן ב4. ועם כל הכבוד ליהודי הלבן והחביב הזה, לא היינו מגיעים לשום מקום.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 15 פברואר 2017, 22:08

toja27 כתב:
yanay21 כתב:
toja27 כתב:
yanay21 כתב:אנדרו גאודלוק הוא שחקן מצויין, נקודה.
או שבונים סביבו קבוצה שמתאימה לו, ושמאפשרת לו לתפוס נישה של סקורר מדהים, בלי להנהיג ולרכז(וכמובן, בשכר שאינו 2 מיליון פאקינג דולר), או שמשחררים אותו, בין אם הוא לא מוכן לתפוס את הנישה הזו, ובין אם הנהלת הקבוצה לא יודעת או יכולה לבנות דבר כזה סביבו. לדעתי הוא ימשיך בעונה הבאה, וזה יהיה כישלון. אי אפשר להאשים שחקן שהוא מה שהוא. ונכון, היו דיבורים על האופי שלו, ושל סוני, אבל אני מוכן להתערב שפארגו בעייתי לא פחות ואף יותר, והוא עדיין שיחק פה שנתיים טובות סה"כ, שבשנה השנייה שוחרר שלא בצדק, אגב.

הגדר מצויין.
אני אלך קצת רחוק כאן, אבל אני אומר שאם אתה שם את גאודלוק במקום היקמן באותה עונה ומכבי לא לוקחת אליפות ואפילו לא קרובה לזה.

כדורסל זה משחק קבוצתי. אתה בונה קבוצה, יחידה אחת שצריכה להתלכד ליותר מסה"כ חלקיה. גאודלוק במובן הזה הוא כישלון.

במובן של לשחק סטריטבול 1 על אחד הוא אכן מצויין.

הוא סקורר מדהים, וכשצריך , יודע לתת את המסירה הנכונה(למרות שהוא לא רכז בשום צורה). אפשר לדבר על הגנה, או על ריבאונד, אבל אם הוא היה טוב בהכול, הוא לא היה פה. וב"פה", אני מתכוון לאירופה, לא מכבי.

מה שהדגשתי זה בדיוק העניין. אתה שם גאודלוק במקום היקמן, ומכבי לא לוקחת אליפות. אני מסכים. אבל זו בדיוק הנקודה. הקבוצה הזו הייתה בנויה בצורה מאוזנת מאוד, השחקן השלימו אחד את השני. זה לא היה בגלל היקמן, או בגלל רייס, או בגלל סופו. זה התלכיד. וזו הפעם האחרונה שבנו פה קבוצה כמו שצריך. גם בעניין הזה חשוב לומר, שאם בלו לא היה מחליט לחזור למכבי,מכבי לא הייתה לוקחת אליפות, ואפילו לא קרוב, גם אם היקמן היה, והיה טוב אפילו יותר. האם היית מאשים את היקמן?

כדורסל זה משחק קבוצתי, וקבוצה בונים. מסכים מאוד. האם גאודלוק בונה את הקבוצה? לא. גאודלוק הוא בורג במכונה. בורג קריטי מאוד, אבל בורג. אתה לא תוקע את הבורג בקרטון ומצפה מהקרטון לפעול כמו מכונה. אם הבניין התפרק, תאשים את מפקח הבנייה, לא את הלבנים.

ואורי ..גאודלוק אכן הולך להיות הטייריס רייס הבא . בלי להעליב ואני מצטער על זה אבל :laugh3

לא אמרתי את זה..אמרתי שאני יכול לראות את אנדרו מתחבר למועדון שלנו כמו רייס..עד היום כואב לרייס לראות אותנו מפסידים(והעונה הוא גם יכול להזדהות) תן לו קבוצה סביבו שהוא יתחבר אליה(חדר ההלבשה שלנו נראה כמו בגאצקיס ביום רע) ואני מאמין שהוא גם יסחוף אחרים איתו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2017, 22:27

לגבי התלכיד, אי אפשר לדעת. כי עד עכשיו ,הוא מעולם לא תפס תפקיד כל כך מרכזי בקבוצה. ועד שהוא כן תופס, הקבוצה נראית כמו מכבי "סושי ג'פניקה" רעננה. אין לנו מספיק אופציות התקפיות, או אינטילגנציית משחק קבוצתית(או אינדיבידואלית), בכדי שאודלוק אשכרה יוכל להשתחרר ולעשות משהו, להניע כדור למשהו. אנחנו לא נדע כמה הוא יכול להיות טוב לקבוצה, עד שלא תהיה, ובכן, קבוצה. ואין.
שמת לב איך כל שחקן במכבי, כמעט בלי יוצא מן הכלל, תמיד נראה פחות טוב כשהוא מגיע לפה?האם במקרה אנחנו נופלים תמיד על האיומים, או שמשהו באווירה הרעילה שבקבוצה, בחוסר הבנייה המשווע, פשוט מרסק את כולם? אפילו גל מקל, שאני שונא אותו מאוד, לא באמת רע כמו שהוא נראה פה. פשוט לא בנו הקבוצה נכון, הוא קיבל תפקיד גדול מדי, וכשזה לא עבד הוא נופל ל20% יכולת.

שוב פעם אשמת הקבוצה שגאודלוק לא רץ אחרי החסימות והשתחרר לזריקה..בואו אני אגיד לך , ראית פעם את ג'יסי קארול כשהוא מנסה להשתחרר בזריקה? ראית. באיזו נמרצות והתלהבות הוא עושה את זה.מתי ראית את גאודלוק מנסה להשתחרר כמוהו לזריקה פנויה. אני אישית לא ראיתי ממנו פעם אחת כל העונה! הוא עושה איזו הטעיה קטנה, וכמובן שזה לא יעבוד כשהגנת היריב שמה עליו דגש ואז מוותר ומגיע לקבל את הכדור. הוא לא עשה מספיק מזה כי התשוקה שלו זה לכדרר וליצור מצבים לעצמו. זה הדרייב שלו והגיע הזמן לומר את האמת. כשהכדור מגיע אליו, הוא נדבק לידיים שלו לכמה שניות לפחות. ראיתי מעט פעמים שהוא מקבל מסירה ונותן מסירה תוך שניה לשחקן האחר ובכך הוא עוצר את זרימת ההתקפה. וכל זה בלי לדבר על הצד ההגנתי כי הרבה מה לדבר.
גאודלוק משחק בבועה של עצמו, לא מנהיג ולא וינר. ועם ההצהרה הזאת אני רץ לנשיאות. בואו נחזיר את מכבי לgreat again.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי arel123 » 15 פברואר 2017, 22:33

אני אגיד את מה שאני חושב על גאודלוק .
לדעתי באמת באמת הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא לא שחקן טופ יורוליג, אז כל מי שאומר את זה אני באמת לא מבין אותו.
יש לו יכולות מדהימות, קודם כל הדרך שהוא מייצר לעצמו מצב קליעה זה פשוט מדהים, הדרך שהוא חודר לסל פשוט פנטסטית. אני כשחקן כדורסל ממש מתלהב מכל החדירות היפות האלה שלו, הוא עושה את הדריבלים האלה שלו : בין הרגליים קורוסובר הזה, ומתי שהוא רואה שהוא כבר בלבל את המגן הוא חודר בצורה מצוינת ומשאיר את השומר שלו מאחורה .
מה שעוד יותר טוב בו זה שהוא גם יודע לשמש כרכז טוב, היכולת של גאודלוק למצוא שחקנים פנויים באמת נהדרת.

קצת סטט שלו מהעונה :
יורוליג : 17.3 נקודות, 3 אסיסטים, 2.5 ריבאונדים, 46% לשלוש, 54% ל2 נק', ב29 דק'. המשחק עם מס' הנקודות הכי גבוה שלו העונה היה נגד מילאנו (27 נק'), המשחקים שסיים עם מס' הנקודות הכי נמוך העונה הם נגד דרוש ואפס (10 נק'). סיים 6 משחקים מעל 20 נק'

ליגת ווינר סל : 15.7 נק' ,3.3 אסיסטים, 1.7 ריבאונדים ,59% לשלוש, 48% ל2 נק' ב25 דק'. המשחקים עם מס' הנקודות הכי גבוה שלו העונה היו נגד אילת ונהריה (22 נק') המשחק שסיים עם מס' הנקודות הכי נמוך העונה היה נגד הפועל (0 נק') אך את כל שאר המשחקים סיים מעל 10 נק', שמותכם 5 הוא מסיים עם 20 ומעלה נקודות.

מה שניסיתי להראות זה שהוא שחקן סקורר שמועיל ועוזר ברוב הקטגוריות, ואין שום ספק שהוא שחקן טופ יורוליג, אפילו בעשירייה הראשונה .

עכשיו בנוגע להאם הוא צריך לרכז האם הוא כן צריך לרכז בלה בלה ובלה .

אז לדעתי, אם מעבירים אותו לעמדה 1, חייב אבל חייב שיהיה איתו חבר סקורר בעמדה 2, זה הדבר שהכי נחוץ לעשות אם יעבירו אותו לעמדה 1. למשל שחקן כמו היקמן לא יספיק, צריך שחקן סקורר שיודע לייצר נקודות וסלים טובים גם נגד הקבוצות הכי חזקות של אירופה.
הדבר השני שמתבקש הוא להביא לו מחליף שיודע לנהל ולרכז את המשחק וגם הוא שיהיה ברמת יורוליג סבירה, במצב שגאודלוק לא מסתדר כל כך כרכז, יהיה ניתן להכניס את המחליף שינהל את המשחק כמו שצריך.
בסהכ גאודלוק רכז טוב, הוא יודע לנהל טוב את המשחק ולמסור בדיוק מתי שצריך לשחקנים הפנויים, אבל כמובן שאף פעם לא כדאי לקחת סיכונים.

אם יחליטו להשאיר אותו בעמדה 2, יצטרכו להביא רכז ברמת יורוליג גבוהה, אך שלא יהיה רכז שירצה הרבה מאוד את הכדור, שיהיה רכז שאוהב לחלק את הכדורים ולהפעיל את שאר החברים על המגרש, לשים רכז שרוצה כל הזמן את הכדור וגם את גאודלוק בעמדה 2 יהיה דבר פשוט רע.
אם יהיה פה רכז ברמת יורוליג גבוהה שאוהב לחלק את הכדרים, השילוב שלו ושל גאודלוק פשוט יהיה מנצח .
נערך לאחרונה על ידי arel123 בתאריך 15 פברואר 2017, 22:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי yanay21 » 15 פברואר 2017, 22:36

toja27 כתב:
לגבי התלכיד, אי אפשר לדעת. כי עד עכשיו ,הוא מעולם לא תפס תפקיד כל כך מרכזי בקבוצה. ועד שהוא כן תופס, הקבוצה נראית כמו מכבי "סושי ג'פניקה" רעננה. אין לנו מספיק אופציות התקפיות, או אינטילגנציית משחק קבוצתית(או אינדיבידואלית), בכדי שאודלוק אשכרה יוכל להשתחרר ולעשות משהו, להניע כדור למשהו. אנחנו לא נדע כמה הוא יכול להיות טוב לקבוצה, עד שלא תהיה, ובכן, קבוצה. ואין.
שמת לב איך כל שחקן במכבי, כמעט בלי יוצא מן הכלל, תמיד נראה פחות טוב כשהוא מגיע לפה?האם במקרה אנחנו נופלים תמיד על האיומים, או שמשהו באווירה הרעילה שבקבוצה, בחוסר הבנייה המשווע, פשוט מרסק את כולם? אפילו גל מקל, שאני שונא אותו מאוד, לא באמת רע כמו שהוא נראה פה. פשוט לא בנו הקבוצה נכון, הוא קיבל תפקיד גדול מדי, וכשזה לא עבד הוא נופל ל20% יכולת.

שוב פעם אשמת הקבוצה שגאודלוק לא רץ אחרי החסימות והשתחרר לזריקה..בואו אני אגיד לך , ראית פעם את ג'יסי קארול כשהוא מנסה להשתחרר בזריקה? ראית. באיזו נמרצות והתלהבות הוא עושה את זה.מתי ראית את גאודלוק מנסה להשתחרר כמוהו לזריקה פנויה. אני אישית לא ראיתי ממנו פעם אחת כל העונה! הוא עושה איזו הטעיה קטנה, וכמובן שזה לא יעבוד כשהגנת היריב שמה עליו דגש ואז מוותר ומגיע לקבל את הכדור. הוא לא עשה מספיק מזה כי התשוקה שלו זה לכדרר וליצור מצבים לעצמו. זה הדרייב שלו והגיע הזמן לומר את האמת. כשהכדור מגיע אליו, הוא נדבק לידיים שלו לכמה שניות לפחות. ראיתי מעט פעמים שהוא מקבל מסירה ונותן מסירה תוך שניה לשחקן האחר ובכך הוא עוצר את זרימת ההתקפה. וכל זה בלי לדבר על הצד ההגנתי כי הרבה מה לדבר.
גאודלוק משחק בבועה של עצמו, לא מנהיג ולא וינר. ועם ההצהרה הזאת אני רץ לנשיאות. בואו נחזיר את מכבי לgreat again.

ג'ייסי קארול ואנדרו גאודלוק זה apples and oranges. ג'ייסי קארול נמצא בריאל בשביל זה. לעלות על חסימות, לזרוק זריקות פנויות, בלי יותר מדי זמן משחק. שחקן משלים מצויין. מזיל עליו ריר, הלוואי שהיה אצלנו.
אבל אנדרו גאודלוק הוא לא ג'ייסי קארול, הוא פה להנהיג, הוא פה כדי להיות עמוד תווך. יכול להיות שהוא לא צריך להיות, אבל כרגע זה התפקיד שמייעדים לו. כשמכבי תהיה ריאל מדריד, מבחינת העומק, התקציב והמשמעת, יהיה אפשר לדבר על זה שאנדרו גאודלוק איננו ג'ייסי קארול. עד אז, אי אפשר להשוות שני שחקנים שונים בתכלית, בסיטואציות שונות לחלוטין. כנראה שנסכים שלא להסכים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2017, 22:37

ינאי, תגיד עוד פעם עמוד תווך, i dare ya
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 15 פברואר 2017, 22:41

Holiday_Armadillo כתב:ינאי, תגיד עוד פעם עמוד תווך, i dare ya

אפשר להחליף את זה ב"הכותל המערבי" של מכבי?
כולם מתפללים שהוא יעזור להם, אבל אין טעם, כי הוא בעצם רק קיר תומך?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2017, 22:48

אראל, לא חושב שמישהו מטיל ספק כאן ביכולתו של גאודלוק לייצר נקודות. זה לא הדיון כאן בכלל. הדיון אם הוא השחקן הנכון למכבי.

זה טבעי שילד צעיר יתלהב ממהלכים יפים של שחקן, היה מוזר אם לא. אבל כיוון שאני מדבר על ההנהלה שלנו שיש להם אחריות לבנות קבוצה מנצחת, אני מצפה מהם ליותר מהתלהבות מיכולות סקורינג של שחקן.

ינאי, לא הבנתי למה גאודלוק לא יכול לרוץ בחסימות כמו קארול? מה האלטרנטיבה לתת לו את הכדור ולחכות מה הוא יעשה איתו? זה משחק התקפה? בזה הוא מראה יכולת מנהיגות? הוא קלעי, מהטובים ביבשת ולכן התפקיד שלו זה להתפנות לזריקה פנויה תוך שהוא שומר על הנעת כדור אקטיבית וזורמת של הקבוצה. אחר כך אנשים לא מבינים למה ההתקפה שלנו תקועה ולא חכמה ומסתכמת בכדורסל אחד על אחד, פעם וימס, פעם סמית ופעם גאודלוק. כי אין תנועה ללא כדור, אין פתיחה אקטיבית של זויות מסירה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yanay21 » 15 פברואר 2017, 22:51

toja27 כתב:אראל, לא חושב שמישהו מטיל ספק כאן ביכולתו של גאודלוק לייצר נקודות. זה לא הדיון כאן בכלל. הדיון אם הוא השחקן הנכון למכבי.

זה טבעי שילד צעיר יתלהב ממהלכים יפים של שחקן, היה מוזר אם לא. אבל כיוון שאני מדבר על ההנהלה שלנו שיש להם אחריות לבנות קבוצה מנצחת, אני מצפה מהם ליותר מהתלהבות מיכולות סקורינג של שחקן.

ינאי, לא הבנתי למה גאודלוק לא יכול לרוץ בחסימות כמו קארול? מה האלטרנטיבה לתת לו את הכדור ולחכות מה הוא יעשה איתו? זה משחק התקפה? בזה הוא מראה יכולת מנהיגות? הוא קלעי, מהטובים ביבשת ולכן התפקיד שלו זה להתפנות לזריקה פנויה תוך שהוא שומר על הנעת כדור אקטיבית וזורמת של הקבוצה. אחר כך אנשים לא מבינים למה ההתקפה שלנו תקועה ולא חכמה ומסתכמת בכדורסל אחד על אחד, פעם וימס, פעם סמית ופעם גאודלוק. כי אין תנועה ללא כדור, אין פתיחה אקטיבית של זויות מסירה.

כי הקבוצה הזו לא משחקת כדורסל. אתה שואל "למה הוא לא רץ על חסימות כמו קארול?". כי קארול משחק בריאל. לריאל יש המון שחקנים טובים שיודעים מה הם צריכים לעשות, איך, איפה ולמה. למכבי אין. החסימה היא לא פשוט דבר שקיים, עצם מוצק, שגאודלוק פשוט צריך לנצל אותו. אתה מצפה ממנו להיות גם מאמן וגם שחקן. יש מאמן שצריך להגיד לשחקנים "תעשו כך וכך, כדי שהשחקן הזה יעשה כך וכך". ויש הנהלה, שצריכה להחתים את המאמן הנכון(פעם רביעית גלידה?), ולתת לו את השחקנים הנכונים, כדי שיהיו מספיק חכמים כדי לשחק את הכדורסל הנכון שיאפשר לאותו לגאודלוק לעלות על החסימות האלו בצורה נורמלית ומתוכננת.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי arel123 » 15 פברואר 2017, 22:53

toja27 כתב:אראל, לא חושב שמישהו מטיל ספק כאן ביכולתו של גאודלוק לייצר נקודות. זה לא הדיון כאן בכלל. הדיון אם הוא השחקן הנכון למכבי.

יש פה כאלה שמפקפקים ביכולות שלו
והתייחסתי גם בסוף לנושא של הקטע עם הרכז
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2017, 22:59

yanay21 כתב:

כי הקבוצה הזו לא משחקת כדורסל. אתה שואל "למה הוא לא רץ על חסימות כמו קארול?". כי קארול משחק בריאל. לריאל יש המון שחקנים טובים שיודעים מה הם צריכים לעשות, איך, איפה ולמה. למכבי אין. החסימה היא לא פשוט דבר שקיים, עצם מוצק, שגאודלוק פשוט צריך לנצל אותו. אתה מצפה ממנו להיות גם מאמן וגם שחקן. יש מאמן שצריך להגיד לשחקנים "תעשו כך וכך, כדי שהשחקן הזה יעשה כך וכך". ויש הנהלה, שצריכה להחתים את המאמן הנכון(פעם רביעית גלידה?), ולתת לו את השחקנים הנכונים, כדי שיהיו מספיק חכמים כדי לשחק את הכדורסל הנכון שיאפשר לאותו לגאודלוק לעלות על החסימות האלו בצורה נורמלית ומתוכננת.

טוב, נגיד שזה סצנריו אפשרי שאף אחד מהמאמנים לא ארגן לגאדלוק תרגילי קלעי אם כי אני נוטה פחות להאמין לזה. בהתרשמות שלי גאודלוק לא נוטה לעשות תנועה ללא כדור באופן כללי. יכול להיות ששני הדברים נכונים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 15 פברואר 2017, 23:01

הדיון הזה יגמר מתישהו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2017, 23:01

rc4991 כתב:הדיון הזה יגמר מתישהו?

עדיין לא הפסקנו לדבר אם הפציעה של פרקינס מנעה מאיתנו יורוליג או נתנה לנו את הסיכוי הטוב ביותר לזכות אז..לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 15 פברואר 2017, 23:03

toja27 כתב:
yanay21 כתב:

טוב, נגיד שזה סצנריו אפשרי שאף אחד מהמאמנים לא ארגן לגאדלוק תרגילי קלעי אם כי אני נוטה פחות להאמין לזה. בהתרשמות שלי גאודלוק לא נוטה לעשות תנועה ללא כדור באופן כללי. יכול להיות ששני הדברים נכונים.

יש מצב שזה גאודלוק, שלא תבין אותי לא נכון. אבל עד שלא תהיה קבוצה טובה, לא מעולה ,טובה, לא נוכל להצביע על החולי שלה במדוייק. אין לי שום בעיה לצלוב אותו אם יתגלה שזה הוא. בעניין המאמנים, הקבוצה הזו תפקדה כל כך רע מההתחלה, שזה נראה כאילו אין תרגילים בכלל, בטח שלא לגאודלוק. אלא אם "להוריד כדור לפוסט אפ של אייברסון" זה תרגיל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2017, 23:04

רוני אם אתה שואל אותי, גאודלוק חייב להישאר. אם ניתן לו ללכת אנחנו יכולים לבכות עוד שנים למה אנחנו תמיד משחררים את השחקנים הלא נכונים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 15 פברואר 2017, 23:05

Holiday_Armadillo כתב:

עדיין לא הפסקנו לדבר אם הפציעה של פרקינס מנעה מאיתנו יורוליג או נתנה לנו את הסיכוי הטוב ביותר לזכות אז..לא

ועוד לא הגענו ל- מה היה קורה אם הלפרין היה אצלנו בעונת הגביע..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 15 פברואר 2017, 23:10

זה כמו התייצבות אצל קצין מבחן אחרי הכלא. אם אני לא אשתתף פה קצת, יגידו שאני רק מספים
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 15 פברואר 2017, 23:10

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ועוד לא הגענו ל- מה היה קורה אם הלפרין היה אצלנו בעונת הגביע..

ובכן, אם היינו זוכים הוא היה נראה מאוד יפה עם החצאית שהוא שומר לאירועים מיוחדים. חוץ מזה, לא היה תורם משהו מיוחד.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 15 פברואר 2017, 23:15

המזל שלי שרוני עצר אותי בדיוק ברגע הנכון. הייתי יכול להתווכח עוד שעות על גבי שעות. אני שמח שרוני ידע לזהות את הרגע הנכון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 15 פברואר 2017, 23:18

yanay21 כתב:

זה כמו התייצבות אצל קצין מבחן אחרי הכלא. אם אני לא אשתתף פה קצת, יגידו שאני רק מספים

גם אני אוהב להיכנס לדיונים כאלה אבל במידה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים