my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:ותמיד תמיד אתה יודע שזה ייכנס. ותמיד גם ברגע המתאים.
איזה ווינר! יואו איזה פרץ געגוע!!!!
מת על האיש הזה. גם כשהוא סבל מכאבים ,הוא נתן עונה מדהימה, בגיל 34 (לידיעת הקוראים יותם הלפרין וליאור אליהו).
מה שתמיד הדהים אותי בו, זה שכל הצלבה שעלינו לגמר, הוא תמיד נתן לפחות משחק אחד גדול.
משחק מספר 3 ב2008, מספר משחק 2 ב2011, מספר 3 ב2014.
בגמר מול ריאל ב2014, הוא היה עם 14 נקודות ו2 שלשות, אני עדיין בדעה שאם הוא היה מקבל את הכדור האחרון ברבע הרביעי במקום רייס, הוא היה קולע את זה.
נראה לי נכתבו על זה כמה עשרות הודעות..לגמרי! ולא סתם זה גם היה מזכה אותו בMVP של הפיינל פור ואיזה 2 מתנות פרידה מהאיש והשחקן הענק הזה אלו היו יכולות להיות..
לגמרי הגיע לבלו להיות הMVP של הגמר הזה, שלשה אחת, על הבאזר, 17 נקודות, הגנה מדהימה(!) על מירוטיץ' העמלק. זה הגיע לו.
מי שהחזיק אותנו במשחק עד הרבע הרביעי זה הוא ודווין. רייס היה ממש רע עד הרבע הרביעי, וגם בסוף המשחק האחוזים שלו ל2, אם זכור לי נכון, היו ממש רעים. אבל בואו נחתים אותו וניתן לו לסחוב את הקבוצה לבד, זה יעבוד
בלו היה לוקח אותנו לגמר גם עונה אחרי זה אם הוא לא היה פורש. אני יכול לחתום לך על זה..
לגבי רייס- העונה הזו בבארסה מוכיחה שזה בחיים לא יעבוד בצורה הזו..
התלכיד של רייס-היקמן-בלו-טיוס(בכוונה התעלמתי מדווין כי לדעתי הרביעייה הזו היא שהביאה אותנו לאן שהגענו באותה עונה) היה כל מתאים אחד לשני- זה התחבר כל כך טוב ובדיוק בזמן..
אבל נו לך תבנה תלכיד כזה עכשיו..
אני מוכן לוותר מראש על הגמר רק כדי לראות עמדה 4 של בלו ורנדל. כמה הגנה

וגם התלכיד הזה לא הגיע בזכות עבודה משובחת של אבי אבן. אם בלו לא היה חוזר, היינו נשארים עם ג'ייק כהן ב4. ועם כל הכבוד ליהודי הלבן והחביב הזה, לא היינו מגיעים לשום מקום.