אבנר קופל נכנס חזיתית באוהדי מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אבנר קופל נכנס חזיתית באוהדי מכבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 14:25

ידעתי שזה עניין של זמן, אבל אחרי הנפת השלט אתמול בגמר הגביע נראה כאילו למר אבנר ''ג'ל בשיער'' קופל יש כמה דברים להגיד לאוהדים שלנו..

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2509707

"מוזר שאוהדי מכבי הגיעו, חשבתי שהם מתנגדים לשיטה של גביע", אמר קופל בחיוך. "ברצינות, אני לא מבין את ההתבכיינות הזאת. מה הם רוצים מאיתנו? למה אני לא רואה מחאות נגד פיינל פור האדריאטית? האוהדים האלו לא רואים כלום מעבר לאינטרסים המידיים של הקבוצה שלהם. הם אוהבים להתייחס למכבי בתור הקבוצה של המדינה, אבל פתאום, כשיש שיטת משחקים שטובה לכל הכדורסל הישראלי אבל לא בהכרח להם, אז הם שוכחים מהכדורסל הישראלי, מהמדינה, וחושבים רק על מכבי".

דיוויד פדרמן התקשר אליו הבוקר ומסר לו שמחאת האוהדים אינה על דעת ההנהלה. "אולי יש אוהדי מכבי שחושבים שהגביע והאליפות שייכים לקבוצה אחרת, והם טועים", ממשיך קופל. "השיטות ידועות מראש. אנחנו לא משנים שיטה במהלך העונה. החוקים ברורים וידועים. אז על מה התלונות? בוא לא נשכח שמכבי משחקת בבית שלה, מול קהל שברובו מורכב מאוהדים שלה, היא עם תקציב גדול פי 15 מהקבוצות האחרות, וכשאתה לוקח בחשבון את הכל – את האולם, התקציב, המסורת של מכבי לעומת האחרות – אז אפשר להתמודד ולנצח גם במשחק אחד. הנה, מכבי עשתה את זה אתמול".

ובכלל, ייתכן שבקרוב יספק להם קופל סיבה נוספת למחאה; אפשר שגמר הגביע הזה היה אחד האחרונים שנערכו ביד אליהו.

"בעוד שנתיים יהיו אלטרנטיבות ראויות ליד אליהו גם בירושלים, בחיפה, אפילו בחולון", אומר קופל. "40 שנה לא הוקמו כאן כמעט מתקנים ראויים, אבל זה משתנה. ברגע שהאולמות האחרים יהיו מוכנים, אני מניח שנראה את המשחקים הללו גם יוצאים מאזור תל אביב".

האידיוט הזה באמת באמת אידיוט או שהוא רק עושה את עצמו?
''נגד שיטת גביע''? אנחנו נגד שיטת גביע במפעל שהוא ליגה ולא גביע
הליגה האדריאטית היא ליגה אזורית ולא מחליפה את הליגות המקומיות של הקבוצות בסרביה ובקרואטיה ובגלל זה גם בה יש פיינל פור..
''על מה הם מתבכיינים''..חתיכת אידיוט..עאלק שיטה שטובה לליגה הישראלית..איפה האלופה מלפני שנתיים גליל? או חולון? או חיפה שהגיע לפני כמה שנים לגמר? אלופות ללילה זה מה שהוא יוצר עם השיטה הזאת..חתיכת כלום ושום דבר..
ומה פתאום פדרמן מתקשר להגיד לו שזה לא דעת ההנהלה כשכולם יודעים שכן? למה ההנהלה מסתירה את זה? לא מוכנים להיכנס בו? למה מה יעשו לנו? אותו דבר שמעון עשה לפני שנה כשהאוהדים הניפו את אותו שלט..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: אבנר קופל נכנס חזיתית באוהדי מכבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2012, 14:33

אותי אישית קופל כבר הפסיק להרגיז.
אני כבר מזמן התחלתי להתייחס אליו כאל קוריוז עלוב.

מה שמעצבן בכתבה זה מה שפדרמן עשה, מה הוא מנסה ללקק ולהתחנחן לאדיוט הזה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 14:37

חנו'ש כתב:אותי אישית קופל כבר הפסיק להרגיז.
אני כבר מזמן התחלתי להתייחס אליו כאל קוריוז עלוב.

מה שמעצבן בכתבה זה מה שפדרמן עשה, מה הוא מנסה ללקק ולהתחנחן לאדיוט הזה??

אני כל הזמן מנסה להתייחס לקופל באיזשהי..''קלילות''..לא עובד :neutral
הוא פותח את הפה ומתחיל לנשור לי שיער מהראש..

העניין עם הנהלת מכבי באמת מעצבן..פעם זה פדרמן פעם זה שמעון..
מתלוננים כמה השיטה לא ספורטיבית ואז מתקשרים להגיד לו שהדעה של האוהדים זה לא הדעה של ההנהלה
מתלוננים על חוק ארבעת הזרים ומצביעים בעד..נמאס כבר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 17 פברואר 2012, 14:38

הקטע שהנהלת מכבי לא תומכת במחאה שקרי לגמרי. מכבי עוזרים לנו במימוש החרם ולא קנו כרטיסים לפיינל פור, ובהתאם הם גם לא מוכרים
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2012, 14:43

אני מרגיש שקופל והשליחים שלו (סהר למשל) הם פשוט ילדים מפגרים.
ילדים מפגרים שחוזרים שוב ושוב על אותם טיעונים מטופשים, ומציגים אותם כאמת לאמיתה.

אז עכשיו הם ילדים מפגרים מזן הנחות יותר, שבעצם חושב שהם לא מפגרים, אלא חכמים. זאת בושה, שאנשים כאלה עומדים בצמרת הענף
ומייצגים אותו, ושיש עיתונאים שמשמשים להם פה.
מעולם לא נשמע טיעונים ברמה כ"כ נמוכה מאנשי כדורסל אינטלגנטים, בטח ובטח לא מאנשים ברמה כמו צביקה, וגם לא מאנשים שהם לאו דווקא מכביסטים, אבל שהם אנשים
נורמלים.
אפילו עופר שלח, שהוא שונא מכבי, אבל בן אדם עם שכל, לא אומר טיעונים כ"כ מטופשים. זה שמור רק לקופל ולסהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2012, 14:43

יכול גם להיות שה"טלפון" שקופל קיבל מפדרמן היה בעיקר בראש שלו (או של גרינוולד...) :whistle .

אבל בעיקרון ברור לכולם שיש מלחמה חזיתית בין קופל לבין אוהדי מכבי, והנהלת מכבי מוכרחה לקחת צד ברור בקרב הזה.
הם לא יכולים לרקוד על 2 החתונות!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 17 פברואר 2012, 14:44

jol9 כתב:אני מרגיש שקופל והשליחים שלו (סהר למשל) הם פשוט ילדים מפגרים.
ילדים מפגרים שחוזרים שוב ושוב על אותם טיעונים מטופשים, ומציגים אותם כאמת לאמיתה.

אז עכשיו הם ילדים מפגרים מזן הנחות יותר, שבעצם חושב שהם לא מפגרים, אלא חכמים. זאת בושה, שאנשים כאלה עומדים בצמרת הענף
מעולם לא נשמע טיעונים ברמה כ"כ נמוכה מאנשי כדורסל אינטלגנטים, בטח ובטח לא מאנשים ברמה כמו צביקה, וגם לא מאנשים שהם לאו דווקא מכביסטים, אבל שהם אנשים
נורמלים.
אפילו עופר שלח, שהוא שונא מכבי, אבל בן אדם עם שכל, לא אומר טיעונים כ"כ מטופשים. זה שמור רק לקופל ולסהר.

אני חשבתי שקופל חכם, וסתם מעדיף שיווק ושיוויוניות מדומה על פני כדורסל. אבל מסתבר שלא רק שהוא רשע, הוא גם אידיוט. הראיון הזה הוכיח לי את זה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 14:46

נורמלים.

כשאני קוראת את הטוקבקים של האוהדים מהיריבות שחוזרים שוב ושוב ושוב ושוב על השריון של מכבי ליורוליג ולא מבינים שיש עוד קבוצות באירופה שיש להן שריון וזה לא משהו שנקבע ע''י הליגה המקומית אני פשוט חושבת לעצמי שאין שום הבדל בין טוקבקים של אוהדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם לבין האנשים שבראש הכדורסל הישראלי...זה כל כך עצוב וכל כך מלחמה אבודה כבר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2012, 14:47

נורמלים.

אפרופו צביקה, הוא דווקא פירסם טור יפה מאוד בעיניין:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 73&Lang=he
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2012, 14:48

Holiday_Armadillo כתב:

נורמלים.

כשאני קוראת את הטוקבקים של האוהדים מהיריבות שחוזרים שוב ושוב ושוב ושוב על השריון של מכבי ליורוליג ולא מבינים שיש עוד קבוצות באירופה שיש להן שריון וזה לא משהו שנקבע ע''י הליגה המקומית אני פשוט חושבת לעצמי שאין שום הבדל בין טוקבקים של אוהדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם לבין האנשים שבראש הכדורסל הישראלי...זה כל כך עצוב וכל כך מלחמה אבודה כבר..

נכון מאוד.
בגלל זה, אני כמעט ולא מדבר על מכבי עם קולגות בעבודה. אין לי עצבים לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2012, 14:56

אין מה לעשות.. שנה הבאה ההנהלה תצטרך לקבל החלטה, אי אפשר להמשיך להתברבר ככה עם אדון קופל.
צריך לחשוב ולהחליט מה עדיף, לוותר על ליגת קופל ולסבול מעודף של טיסות, או לוותר על האדריאטית ולהמשיך לקבל יחס כזה מקופל. בכל מקרה ברתומיאו רמז בראיון שלו לפני שבוע שגם האופצייה הראשונה תהיה מקובלת עליו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 15:10

חנו'ש כתב:

נורמלים.

אפרופו צביקה, הוא דווקא פירסם טור יפה מאוד בעיניין:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 73&Lang=he

אל תדאגי, יתייחסו לטור הזה כמו שהכנסייה התייחסה אל גלילאו כשהוא אמר שהעולם מסתובב סביב השמש ולא להפך..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 פברואר 2012, 15:18

הזבל שהוא הוציא מהפה שלו גרם לי לרצות לעוף כבר מהליגה העלובה הזאת, ולהמשיך באדריאטית.
נראה איזה "ליגה" תישאר פה. אם יגיע לחצי אחוז רייטינג הוא וכל הקנופייה הפתאטית שלו צריכים לחגוג. בושה שזה אדם שעומד בראש הכדורסל. ועוד מתפלאים אחר כך שהכדורסל נראה ככה
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2012, 16:01

קופל הוא חתיכת אשפה. ופדרמן באמת מחפש לאוהדים עוד סיבות לשנוא אותו?? לא מספיק שיש פה כל מיני דווין סמית'ים בשקל וחצי ורכז שדייויד היה צריך להביא באמצע העונה?
שחף

הודעהעל ידי Lirca » 17 פברואר 2012, 21:33

אגב "חוקים שנועדו לטובת הכדורסל הישראלי", הרי לכם עד כמה גם חוק 4 הזרים לא עוזר ולא מקדם שום דבר:

בממוצע בכל משחק, כל אחד מ-4 הזרים שרושמת כל קבוצה משחק 35-40 דקות, במהלכן כל הזרים מוליכים את הקבוצה בנקודות, ריב', אסיסטים וכמעט כל אספקט במשחק. בשאר הדקות משחקים 3-4 ישראלים שכמעט ולא מורגשים ולא משפיעים באף תחום. הם עולים למגרש רק על תקן אלה שמאפשרים מנוחה לזרים ובתקווה עבור מאמנם שלא יספגו יותר מידי נק' בהגנה.
לפיכך נוצר מצב שלכל הישראלים בקבוצה יש בין 40 ל-60 דקות למשחק.
מכבי לעומת שאר הקבוצות בליגה משתפת ישראלים במשך יותר דקות והם גם משפיעים המון על המשחק.

החוק הרוסי לפי תיאוריה זו היה הטוב יותר עבור הכדורסלנים הישראלים שמשוועים למעמד וקידום. החוק היה מחייב כל קבוצה לשתף את הישראלים שלה לפחות 80 דקות בכל משחק.
מכבי כמובן הייתה משתפת ישראלים להרבה יותר זמן גם בחוק הרוסי כשהיו משחקים בהם נראו 3 ואף 4 ישראלים על המגרש. אצל שאר הקבוצות כמעט תמיד הישראלים התחלפו בינם לבין עצמם והזרים גם אז שיחקו בין 35 ל-40.

אז איפה בדיוק קיים קידום הכדורסלן הישראלי מר קופל? ניר אלון, האם בשביל זה נלחמתם והכרזתם על שביתה באמצע העונה שעברה?
פשוט חבורת פאתטים
Lirca

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 פברואר 2012, 21:39

Lirca כתב:אגב "חוקים שנועדו לטובת הכדורסל הישראלי", הרי לכם עד כמה גם חוק 4 הזרים לא עוזר ולא מקדם שום דבר:

בממוצע בכל משחק, כל אחד מ-4 הזרים שרושמת כל קבוצה משחק 35-40 דקות, במהלכן כל הזרים מוליכים את הקבוצה בנקודות, ריב', אסיסטים וכמעט כל אספקט במשחק. בשאר הדקות משחקים 3-4 ישראלים שכמעט ולא מורגשים ולא משפיעים באף תחום. הם עולים למגרש רק על תקן אלה שמאפשרים מנוחה לזרים ובתקווה עבור מאמנם שלא יספגו יותר מידי נק' בהגנה.
לפיכך נוצר מצב שלכל הישראלים בקבוצה יש בין 40 ל-60 דקות למשחק.
מכבי לעומת שאר הקבוצות בליגה משתפת ישראלים במשך יותר דקות והם גם משפיעים המון על המשחק.

החוק הרוסי לפי תיאוריה זו היה הטוב יותר עבור הכדורסלנים הישראלים שמשוועים למעמד וקידום. החוק היה מחייב כל קבוצה לשתף את הישראלים שלה לפחות 80 דקות בכל משחק.
מכבי כמובן הייתה משתפת ישראלים להרבה יותר זמן גם בחוק הרוסי כשהיו משחקים בהם נראו 3 ואף 4 ישראלים על המגרש. אצל שאר הקבוצות כמעט תמיד הישראלים התחלפו בינם לבין עצמם והזרים גם אז שיחקו בין 35 ל-40.

אז איפה בדיוק קיים קידום הכדורסלן הישראלי מר קופל? ניר אלון, האם בשביל זה נלחמתם והכרזתם על שביתה באמצע העונה שעברה?
פשוט חבורת פאתטים

כל מילה בסלע..
מה שעצוב הוא שדווקא לחוק הזה קופל התנגד וכמעט הייתה שביתה כי השחקנים דחפו את חוק ארבעת הזרים בלי להבין שהחוק הזה נוראי לשחקן הישראלי ולא יקדם בשיט..
מההנהלה ועד השחקנים לאף אחד אין טיפת IQ בשביל לקדם את הכדורסל שלנו..
אמרתי לאמא שלי אתמול שבכל מקום בעולם כשיש קבוצה כמו מכבי אז לוקחים את המודל הזה כפרוייקט ומנסים ללמוד ולחזק את כל שאר הקבוצות לפי המודל המצליח בזמן שאצלנו מנסים להרוס את המודל היחידי שאי פעם הביא כבוד למדינה הזאת ועוד מתרצים את זה ב''שוויוניות'' :thumbdown
כשהייתי בבית הספר היסודי(שהיה א' עד ח')אז היה לנו מירוץ כל שנה והמורים בשלב מסויים אמרו לנו לתת לילדים מכיתה א' לנצח..זה מה שהליגה שלנו הפכה להיות..מורידים את הרמה של ''הילדים הגדולים'' בשביל ש''הילדים הקטנים'' יוכלו להרגיש שהם השיגו משהו למרות שלא מגיע להם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 17 פברואר 2012, 22:42

אם קופל כ"כ אוהב להטיף לכולם על שוויוניות, שישמש דוגמה ויקצץ במשכורת שלו לטובת הפקידים במינהלת.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי אבי » 18 פברואר 2012, 05:38

ההצהרות האלה של קומנדנט קופל לא מפתיעות. האיש צובר משה לשנה יותר ויותר כוח בכדורסל הישראלי ונהנה מתקשורת אוהדת ומתרפסת שתשתחווה בפניו ככל שהוא יכנס יותר במכבי.
הדבר שהכי מצער אותי זה לראות את ההנהלה הסמרטוטית של מכבי מתבטלת בפניו של הדוצ'ה: לא מספיק שהנהלת מכבי תמכה במינוי שלו לתפקיד יו"ר האיגוד, היא גם מזדרזת להודיע לו שמחאות אוהדי מכבי נגד הפיינל 4 הן לא על דעתה. חבורת סמרטוטים עלובים מנהלת את מכבי.

העובדה שמכבי ת"א מנוהלת על ידי סמרטוטים חסרי חוט שידרה, יכולה גם לפעול לטובת אלו שרוצים בטובת מכבי. אם האוהדים יפעילו לחץ על ההנהלה לעזוב את ליגת קופל, יתכן שההנהלה תכנע ללחץ ותפרוש. אוהדי מכבי צריכים:

א. להחרים את משחקי ליגת קופל. לא להגיע לנוקיה ולא לצפות בהם. גולשי הפורום שיש להם חברים מנויים צריכים לפעול כדי לשכנע אותם שלא להגיע למשחקים.
ב. לבוא למשחקי הליגה האדריאטית. למלא את ההיכל בפיינל 4 האדריאטית. כך יבינו, אולי, הסמרטוטים באיזה ליגה האוהדים רוצים שהקבוצה תשחק.
ג. לאיים במכתבים להנהלה באי חידוש המינוי למשחקי הקבוצה אם מכבי תישאר בשנה הבאה בליגה הישראלית.

דרך אגב אפשר גם לפעול נגד קומנדנט קופל. אפשר לפנות לתנועה לאיכות השלטון ולהפנות את תשומת ליבם למינויו הבעייתי של אבנר קופל ליו"ר איגוד הכדורסל (ארגון שהוא גוף ציבורי). לא יתכן שאדם אחד יחזיק בכ"כ הרבה תפקידים בספורט הישראלי וירכז אצלו סמכויות כל כך רבות. גם יו"ר מנהלת ליגת הכדורסל, יו"ר איגוד הכדורסל, יו"ר סיעת בית"ר בהתאחדות לכדורגל, חבר הועד האולימפי (ומי יודע עוד איזה תפקידים). חשוב גם לציין שהאיש שהה במעצר בית בעבר בשל חשד לעבירות מס.

לינק לפניות הציבור של התנועה לאיכות השלטון:

http://www.mqg.org.il/%D7%A2%D7%9E%D7%9 ... fault.aspx
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי where is the love? » 18 פברואר 2012, 17:16

תראו הכאב מאוד מובן, זה פשוט לא הוגן ולא הגיוני.

לגבי שנה הבאה אני לא חושב שתיהיה אדריאטית , הרי שגם שלב הטופ 16 גדל בכמה משחקים אני לא יודע מה יהיה אפשר לעשות.

לדעתי הרעיון של לא להגיע למשחקי הקבוצה בליגה אולי רעיון טוב, למשל העניין לא להגיע לפיינל פור אני לא יודע עד כמה יתפוס, כי קבוצות אחרות ימלאו את האולם ותמיד יש אנשים שיקנו כרטיסים, העידוד למכבי כמובן יפגע ואז אולי ההנהלה תהיה חריפה יותר בתגובותיה.

בקשר לפדרמן, שבדרך כלל אני לא מסכים עם החלטותיו, בסך הכל זה שהוא ניסה להרגיע את קופל זה לא דבר כל כך רע, הרי הוא לא יכול לבוא ולהגיד אנחנו תומכים במחאה אנחנו מעודדים את המחאה כי זה לא מכובד, מצד שני זה נכון שמכבי לא קנתה כרטיסים לקהל אבל אוקי זה בתיאום עם הקבוצה.

למרות הכאב הגדול ולמרות כל מה שנאמר, לקבוצה שלנו קוראים מכבי תל אביב, ותל אביב זה כאן אצלנו בישראל , אסור לעזוב את הליגה למרות הכל.
מה שכן לדעתי צריך להיות התערבות גדולה מאוד של ההנהלה של מכבי , ההנהלה של מכבי מאוד מאוד חזקה ואני בטוח שהם ידעו כיצד לנסות להגיע להסדר עם מנהלת הליגה.
אולי באמת מה שצריך לעשות זה להתאחד עם ההנהלה של הפועל ירושלים, הרי בסופו של דבר למכבי ולירושלים יש הרבה אוהדים והרבה השפעה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 19 פברואר 2012, 06:09

אישית אני חושב שאת עיקר הנזק למכבי גורם חוק ארבעת הזרים ולא הפיינל פור . במובן מסויים אפשר אפילו להשתמש בשיטה הזאת לטובת הקבוצה על ידי זה שכאשר בטחנ את העלייה צריך לעלות לשחק עם כל המחליפים ולתת לשחקנים הבכירים לנוח גם במחיר של הפסדים .
אבל חוק ארבעת הזרים מכריח את מכבי לאלתר סגלים כל משחק ולבוא פחות מוכנים ליורוליג .
אם יתאפשר שנה הבאה לעזוב את הליגה ולשחק באדריטית במקום , אני בעד אלא אם כן ישונה חוק ארבעת הזרים . אגב לדעתי חוק הרוסי היה הרבה יותר טוב לכדורסלן הישראלי אבל כנראה שלא זה מה שקופל באמת מחפש....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־25 אורחים