http://sports.walla.co.il/?w=/196/2509707
"מוזר שאוהדי מכבי הגיעו, חשבתי שהם מתנגדים לשיטה של גביע", אמר קופל בחיוך. "ברצינות, אני לא מבין את ההתבכיינות הזאת. מה הם רוצים מאיתנו? למה אני לא רואה מחאות נגד פיינל פור האדריאטית? האוהדים האלו לא רואים כלום מעבר לאינטרסים המידיים של הקבוצה שלהם. הם אוהבים להתייחס למכבי בתור הקבוצה של המדינה, אבל פתאום, כשיש שיטת משחקים שטובה לכל הכדורסל הישראלי אבל לא בהכרח להם, אז הם שוכחים מהכדורסל הישראלי, מהמדינה, וחושבים רק על מכבי".
דיוויד פדרמן התקשר אליו הבוקר ומסר לו שמחאת האוהדים אינה על דעת ההנהלה. "אולי יש אוהדי מכבי שחושבים שהגביע והאליפות שייכים לקבוצה אחרת, והם טועים", ממשיך קופל. "השיטות ידועות מראש. אנחנו לא משנים שיטה במהלך העונה. החוקים ברורים וידועים. אז על מה התלונות? בוא לא נשכח שמכבי משחקת בבית שלה, מול קהל שברובו מורכב מאוהדים שלה, היא עם תקציב גדול פי 15 מהקבוצות האחרות, וכשאתה לוקח בחשבון את הכל – את האולם, התקציב, המסורת של מכבי לעומת האחרות – אז אפשר להתמודד ולנצח גם במשחק אחד. הנה, מכבי עשתה את זה אתמול".
ובכלל, ייתכן שבקרוב יספק להם קופל סיבה נוספת למחאה; אפשר שגמר הגביע הזה היה אחד האחרונים שנערכו ביד אליהו.
"בעוד שנתיים יהיו אלטרנטיבות ראויות ליד אליהו גם בירושלים, בחיפה, אפילו בחולון", אומר קופל. "40 שנה לא הוקמו כאן כמעט מתקנים ראויים, אבל זה משתנה. ברגע שהאולמות האחרים יהיו מוכנים, אני מניח שנראה את המשחקים הללו גם יוצאים מאזור תל אביב".
האידיוט הזה באמת באמת אידיוט או שהוא רק עושה את עצמו?
''נגד שיטת גביע''? אנחנו נגד שיטת גביע במפעל שהוא ליגה ולא גביע
הליגה האדריאטית היא ליגה אזורית ולא מחליפה את הליגות המקומיות של הקבוצות בסרביה ובקרואטיה ובגלל זה גם בה יש פיינל פור..
''על מה הם מתבכיינים''..חתיכת אידיוט..עאלק שיטה שטובה לליגה הישראלית..איפה האלופה מלפני שנתיים גליל? או חולון? או חיפה שהגיע לפני כמה שנים לגמר? אלופות ללילה זה מה שהוא יוצר עם השיטה הזאת..חתיכת כלום ושום דבר..
ומה פתאום פדרמן מתקשר להגיד לו שזה לא דעת ההנהלה כשכולם יודעים שכן? למה ההנהלה מסתירה את זה? לא מוכנים להיכנס בו? למה מה יעשו לנו? אותו דבר שמעון עשה לפני שנה כשהאוהדים הניפו את אותו שלט..