פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קופליג: הפועל מגדל ירושליים - מכבי ת"א, ראשון 20:00 ספור

19 פברואר 2012, 20:44

rc4991 כתב:אין לי מושג מה היה מהרבע הרביעי אבל ממה שאתם אומרים היה דוחה(כמו גם בכל המשחק)
אני רק מקווה שלא יהללו עכשיו את הפועל על המשחק ה"גדול" שלהם
היה,נגמר וטוב שנגמר

ברבע הרביעי מכבי התחילו לשחק..מה שהיה דוחה זה השופטים לא מכבי..לפחות מהצד שלי..

19 פברואר 2012, 20:45

Holiday_Armadillo כתב:יוגב אוחיון עם 3 מ-3 מחוץ לקשת..אפשר בבקשה גם ביורוליג?

כן בטח, גם במשחק החוץ הקרוב בברצלונה. מאלט נראה לא קשור אחרי השבועיים האלה וזה אמור להדאיג אותנו כי אני בספק רב אם יוגב יכול לשים 10-14 נקודות גם ברבע גמר מול ההגנות של קאזאן או פאו.

19 פברואר 2012, 20:46

הדבר הכי מבאס מהמשחק הזה הוא מכבי התישו את עצמם עוד יותר לפני יום חמישי וכאילו "פיצו" על זה שלא היה אדריאטית השבוע.

ידעתי שהיה עדיף אילו היה יורד שלג בי-ם!! :beee

19 פברואר 2012, 20:47

ביורוליג הוא לא קלע 3 שלשות עד עכשיו ב14 משחקים :D לא הייתי בונה על עוד הרבה משחקים כאלה (לצערי)

19 פברואר 2012, 20:47

שחף כתב:

כן בטח, גם במשחק החוץ הקרוב בברצלונה. מאלט נראה לא קשור אחרי השבועיים האלה וזה אמור להדאיג אותנו כי אני בספק רב אם יוגב יכול לשים 10-14 נקודות גם ברבע גמר מול ההגנות של קאזאן או פאו.

אני בספק אם מאלט יוכל לעשות את זה, אחרי שלא קלע נקודה מול ההגנה האימתנית של נעימי...

19 פברואר 2012, 20:49

עוד משהו שצריך לציין, טל היה מצויין היום. הוא ממשיך את היכולת מהגביע, וזה סימן טוב.

19 פברואר 2012, 20:53

''ואם כללללללל זה לא מספיק,יש לך שופטים שפושט שונאים אותנו!''

תגובה של אוהד מכבי? חחחחחחחחח ככה זה נראה אבל לא..תבינו לבד..

19 פברואר 2012, 20:54

Holiday_Armadillo כתב:

בואי נגיד שאני לא יתפלא אם תגידי ששלח אמר את זה

19 פברואר 2012, 20:56

כיף של משחק - מתח, דרמה ו...נצחון.
כמה הערות:
1. משחק אדיר של אוחיון, שמצדיק את העדפתו כרכז הראשון.
2. בורשטיין ממשיך את היכולת הנהדרת מגמר הגביע, עם כמה החלטות שניצחו את המשחק.
3. אליהו בכושר לא טוב, כמו גם גיא פניני שעוד לא הגיע לעונה הזו.
4. מכבי נתנה לירושלים פור של דווין סמית, שהיה יכול לתת המון בהגנה על הגארדים של ירושלים.
5. למכבי אין היום סנטר - סופו בעיקר מזיק כשהוא על המגרש והנדריקס לא סנטר ולא יעזור מה שאומרים. מה שכן, הנדריקס כנראה מתחיל להישחק ושיחק היום די רע.
6. השיפוט היום היה איום ונורא, עם לא מעט נסיונות של השופטים להחזיק את ירושלים במשחק.
7. מאלט צריך להיות שחקן שעולה מהספסל כדי לתת אינסטנט אופנס, לא מעבר לזה. הוא בטח לא צריך לרכז את המשחק של הקבוצה.
8. עמדת הרכז צריכה להיות של אוחיוון ופאפאס, עמדה 2 של לנגפורד ובורשטיין, עמדה 3 של סמית ופניני. מאלט ושאייר צריכים לבקר מדי פעם אבל לא יותר מזה.
9. בכלל, שאייר הוא ממש ממש לא שחקן ברמה של מכבי (וגם לא ברמה של ירושלים) ואין שום סיבה שסעולם להשאיר אותו כאן בעונה הבאה. 
10. תמיד כיף לנצח במלחה וככל שזה יותר קשה זה גם יותר מתוק.

19 פברואר 2012, 20:56

MaccabiTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בואי נגיד שאני לא יתפלא אם תגידי ששלח אמר את זה

חחחחחחחחחחחח הפעם לא..זה של אוהד הפועל שבטוח שניצחנו בזכות השופטים כשהם היו מפסידים עוד לפני ההארכה אילולא אותם שופטים שכל כך שונאים אותם..

19 פברואר 2012, 21:06

קודי כתב:8. עמדת הרכז צריכה להיות של אוחיוון ופאפאס, עמדה 2 של לנגפורד ובורשטיין, עמדה 3 של סמית ופניני. מאלט ושאייר צריכים לבקר מדי פעם אבל לא יותר מזה.

ממש לא מסכים.
שלושת הגארדים הטובים ביותר של מכבי הם לנגפורד אוחיון ומאלט.
זה שמאלט נמצא בכושר לא טוב ושבורשטיין מבליח בכמה משחקים מול קבוצות ישראליות, לא אומר שצריכים לעשות שינויים גדולים ברוטציה.
אוחיון, מאלט ולנגפורד צריכים לקבל את מירב הדקות בעמדות הגארד.

לגבי סעיף 9, אני נוטה להסכים.
שאייר לא שחקן ברמות האילו וכנראה שגם לא יהיה. מכבי כנראה תפרד ממנו בקיץ.

19 פברואר 2012, 21:45

תבינו מה זה עופר שלח:
לאחר העבירה של לנגפורד ששלחה את הפועל ל 3 זריקות, אמר ללא ספק שהייתה עבירה של בורשטיין לפני.
אבל, "אי אפשר להתלונן על כל דבר". מצחיק בהתחשב בזה שאם זה היה של הפועל, הוא היה מציין שהשופטים הותנים למכבי את המשחק. ומזכיר את הסיפור ההרואי של סמי בכר וההתנקלות האכזרית שלו לספורטאי הגדול מכולם, מאיר טפירו.

שונא אותו. שתום עין.

19 פברואר 2012, 21:53

יצא לי לראות רק מעט, וסה"כ כנראה הפסדתי משחק חביב.

שמח שמכבי הראו אופי וניצחו את הקופיפים של מלחה.
אני גם מאוד שמח שיוגי נתן משחק גדול. סה"כ מתפתח כאן רכז מצויין שמביא למגרש דברים מיוחדים מאוד שלא הרבה שחקנים מביאים,
בטח לא ישראלים.

כל השאר לא מאוד רלוונטי. לנוח ולהתכונן לז'לגיריס.

19 פברואר 2012, 22:39

אני לא מסכים ששאייר לא ברמה של מכבי, הוא שחקן מאוד מוכשר שהוכיח את עצמו כמה פעמים, לצערי הוא לא הוכיח את עצמו במכבי וגם לא ניתן לו מספיק קרדיט, אני בהחלט מאמין שאם יעבדו עליו בקיץ הוא יתפתח ויתרום הרבה למכבי...

19 פברואר 2012, 22:47

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:8. עמדת הרכז צריכה להיות של אוחיוון ופאפאס, עמדה 2 של לנגפורד ובורשטיין, עמדה 3 של סמית ופניני. מאלט ושאייר צריכים לבקר מדי פעם אבל לא יותר מזה.

ממש לא מסכים.
שלושת הגארדים הטובים ביותר של מכבי הם לנגפורד אוחיון ומאלט.
זה שמאלט נמצא בכושר לא טוב ושבורשטיין מבליח בכמה משחקים מול קבוצות ישראליות, לא אומר שצריכים לעשות שינויים גדולים ברוטציה.
אוחיון, מאלט ולנגפורד צריכים לקבל את מירב הדקות בעמדות הגארד.

לגבי סעיף 9, אני נוטה להסכים.
שאייר לא שחקן ברמות האילו וכנראה שגם לא יהיה. מכבי כנראה תפרד ממנו בקיץ.

מאלט צריך להיות כמו בלו, ביום קליעה טוב שלו הוא צריך לשחק, ביום קליעה לא טוב עדיף שישב בצד כי בתכלס חוץ משלשות הוא באמת לא נותן כמעט כלום.

19 פברואר 2012, 22:56

אוחיון נתן היום את המשחק הכי גדול שלו בקריירה לדעתי. גם בגליל ובירושלים היו לו משחקים טובים, אבל לא כל כך דומיננטיים כמו היום! הילד מתבגר לנו מול העיניים וזה פשוט כיף לראות! אוחיון הוא מסוג השחקנים שכשהוא טוב, הקבוצה רצה ועמדת הרכז תלויה בו לחלוטין. הלוואי שימשיך כך :)

לגבי השיפוט, אני לא חושב שהוא היה רק לרעתנו.. גם הפועל קופחה מספר פעמים. השיפוט היום היה רע לכדורסל.
ונעימי.. כשהבנאדם חם אי אפשר לעצור אותו לא בקליעה ולא בניהול משחק. אני חושב הרבה על איך הוא היה נראה במכבי תחת בלאט, אולי הוא היה מצנזר קצת את הקיצוניות ביכולת..

20 פברואר 2012, 06:12

פשוט מדהים לשמוע את שלח מדבר בהארכה על העייפות של הגארדים של הפועל ....כאילו דאאאאא , אנחנו אלו שמשחקים בשלוש מסגרות לעומת הפועל שמשחקת (אם אפשר לקרוא לזה כך) במפעל אחד , אם כבר מישהו עייף זה שחקני מכבי ולא הפועל .

כמו שזה נראה בזמן האחרון בלו מצדיק את הקרדיט שהוא מקבל מבלאט לפני ליאור שנראה זוועה . וגם אוחיון מצדיק את הקרדיט שהוא מקבל ....
לאנגפורד הראה שהוא ווינר והוא רעב לנצח בכל משחק ואוהב לקחת אחריות לטוב ולרע ולשימחתנו בנתיים זה רק לטוב...
סופו מתחיל לחזור לעצמו לאט לאט רק שזה לא הכי מדד בשבילו המשחק הזה .
הנדריקס מראה קצת סימני שחיקה וצריך לתת לו קצת לנוח רק שאין מי שיחליף אותו...
טל מבחינתי הוא הפתעה גדולה העונה הזאת וגם אם באופן כללי לאורך כל העונה הוא לא מצדיק את הסכום שהוא מקבל , הוא עדיין נותן עונה מעל הציפיות .
פניני לא הגיע לעונה הזאת עדיין כמו שאמרו פה וזה כבר לא רק עניין הפציעה כי גם לפני הוא היה חלש...

ומסקנה אחרונה שלי זה שחייבים שנה הבאה לעזוב את הקופליג ולשחק רק באדריאטית (ודיויד רמז לזה ...) כי שם לפחות מכבי מקבלת כבוד גם מהיריבות גם מהקהל וגם מהשופטים ולא צריכה לשחק רק עם 4 זרים....

20 פברואר 2012, 10:11

yzafrir כתב:פשוט מדהים לשמוע את שלח מדבר בהארכה על העייפות של הגארדים של הפועל ....כאילו דאאאאא , אנחנו אלו שמשחקים בשלוש מסגרות לעומת הפועל שמשחקת (אם אפשר לקרוא לזה כך) במפעל אחד , אם כבר מישהו עייף זה שחקני מכבי ולא הפועל .

שלא לדבר על זה שהפועל באה אחרי מנוחה של שבועיים....

20 פברואר 2012, 11:45

מכביסט27 כתב:אוחיון נתן היום את המשחק הכי גדול שלו בקריירה לדעתי. גם בגליל ובירושלים היו לו משחקים טובים, אבל לא כל כך דומיננטיים כמו היום! הילד מתבגר לנו מול העיניים וזה פשוט כיף לראות! אוחיון הוא מסוג השחקנים שכשהוא טוב, הקבוצה רצה ועמדת הרכז תלויה בו לחלוטין. הלוואי שימשיך כך :)

היו לאוחיון כבר משחקים גדולים גם לפני שנתים ביורוקאפ:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2009

הבעיה שאחר כך בשנה שעברה הוא נדפק בירושלים בגלל נעימי (כמו כל גארד אחר שמשחק עם נעימי)

20 פברואר 2012, 12:04

פרסם תגובה