rc4991 כתב:אין לי מושג מה היה מהרבע הרביעי אבל ממה שאתם אומרים היה דוחה(כמו גם בכל המשחק)
אני רק מקווה שלא יהללו עכשיו את הפועל על המשחק ה"גדול" שלהם
היה,נגמר וטוב שנגמר
ברבע הרביעי מכבי התחילו לשחק..מה שהיה דוחה זה השופטים לא מכבי..לפחות מהצד שלי..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אין לי מושג מה היה מהרבע הרביעי אבל ממה שאתם אומרים היה דוחה(כמו גם בכל המשחק)
אני רק מקווה שלא יהללו עכשיו את הפועל על המשחק ה"גדול" שלהם
היה,נגמר וטוב שנגמר
Holiday_Armadillo כתב:יוגב אוחיון עם 3 מ-3 מחוץ לקשת..אפשר בבקשה גם ביורוליג?
Holiday_Armadillo כתב:יוגב אוחיון עם 3 מ-3 מחוץ לקשת..אפשר בבקשה גם ביורוליג?
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוגב אוחיון עם 3 מ-3 מחוץ לקשת..אפשר בבקשה גם ביורוליג?
כן בטח, גם במשחק החוץ הקרוב בברצלונה. מאלט נראה לא קשור אחרי השבועיים האלה וזה אמור להדאיג אותנו כי אני בספק רב אם יוגב יכול לשים 10-14 נקודות גם ברבע גמר מול ההגנות של קאזאן או פאו.
''ואם כללללללל זה לא מספיק,יש לך שופטים שפושט שונאים אותנו!''
Holiday_Armadillo כתב:''ואם כללללללל זה לא מספיק,יש לך שופטים שפושט שונאים אותנו!''
תגובה של אוהד מכבי? חחחחחחחחח ככה זה נראה אבל לא..תבינו לבד..
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:''ואם כללללללל זה לא מספיק,יש לך שופטים שפושט שונאים אותנו!''
תגובה של אוהד מכבי? חחחחחחחחח ככה זה נראה אבל לא..תבינו לבד..
בואי נגיד שאני לא יתפלא אם תגידי ששלח אמר את זה
קודי כתב:8. עמדת הרכז צריכה להיות של אוחיוון ופאפאס, עמדה 2 של לנגפורד ובורשטיין, עמדה 3 של סמית ופניני. מאלט ושאייר צריכים לבקר מדי פעם אבל לא יותר מזה.
חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:8. עמדת הרכז צריכה להיות של אוחיוון ופאפאס, עמדה 2 של לנגפורד ובורשטיין, עמדה 3 של סמית ופניני. מאלט ושאייר צריכים לבקר מדי פעם אבל לא יותר מזה.
ממש לא מסכים.
שלושת הגארדים הטובים ביותר של מכבי הם לנגפורד אוחיון ומאלט.
זה שמאלט נמצא בכושר לא טוב ושבורשטיין מבליח בכמה משחקים מול קבוצות ישראליות, לא אומר שצריכים לעשות שינויים גדולים ברוטציה.
אוחיון, מאלט ולנגפורד צריכים לקבל את מירב הדקות בעמדות הגארד.
לגבי סעיף 9, אני נוטה להסכים.
שאייר לא שחקן ברמות האילו וכנראה שגם לא יהיה. מכבי כנראה תפרד ממנו בקיץ.
yzafrir כתב:פשוט מדהים לשמוע את שלח מדבר בהארכה על העייפות של הגארדים של הפועל ....כאילו דאאאאא , אנחנו אלו שמשחקים בשלוש מסגרות לעומת הפועל שמשחקת (אם אפשר לקרוא לזה כך) במפעל אחד , אם כבר מישהו עייף זה שחקני מכבי ולא הפועל .
מכביסט27 כתב:אוחיון נתן היום את המשחק הכי גדול שלו בקריירה לדעתי. גם בגליל ובירושלים היו לו משחקים טובים, אבל לא כל כך דומיננטיים כמו היום! הילד מתבגר לנו מול העיניים וזה פשוט כיף לראות! אוחיון הוא מסוג השחקנים שכשהוא טוב, הקבוצה רצה ועמדת הרכז תלויה בו לחלוטין. הלוואי שימשיך כך
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־20 אורחים