והפעם אחרי שהצלחנו לנצח את קאנטו ביותר מ-8 וגם לקחנו את הגביע ונצחנו נצחון חשוב במלחה, עכשיו אנחנו עם הפנים לזלגיריס.
אני יודע שהרבה מדברים על המשחק של ברצלונה מול קאנטו ובהחלט אין לי מושג מה יהיה שם.
אבל שימו לב שימו לב ושימו לב, אנחנו חייבים לנצח את זלגיריס, פשוט חייבים. אסור שהדיעה שלנו כאוהדים תהיה מוסחת למשחק באיטליה, אנחנו חייבים לעודד בדיוק כמו מול קאנטו , זאת הקבוצה שלנו ואנחנו חייבים לנצח, כי בלי זה אין אפילו סיבה לבדוק מה קורה באיטליה.
יוצא תמיד שיש משחק מכריע נגד זלגיריס, על הנס ב-2004 אין צורך להרחיב...
אבל היה עוד משחק חשוב שאולי אנשים קצת שכחו, בעונת 2007/2008 אחרי שמכבי נצחה בהארכה את ריאל מדריד בחוץ היא הייתה מקום ראשון אבל עדיין הייתה חייבת לנצח את זלגיריס בבית במחזור האחרון, מכבי עמדה בלחץ ונצחה נדמה לי בערך ב-20 הפרש.
אני מקווה ומאמין ובעזרת השם אנחנו ננצח את זלגיריס וגם בעזרת השם ברצלונה ינצחו את קאנטו!
אנחנו יודעים על זלגיריס המון, ונוכל לראות פה את אחד משחקני הכדורסל המלהיבים בשנים האחרונות, סוני ווימס, וכאן אני קורא לקית' ולסמית' לעשות שוב את השמירה הטובה שעשו בזלגיריס ארינה.
אין ספק שמכבי תצטרך את אוחיון וגם את פאפאלוקאס וגם סופו במשחק הזה אבל גם את הקהל.
אז הכל בתרד המסקרן הזה על המשחק של מכבי זלגיריס ואם תרצו גם ברצלונה - קאנטו, חברים וחברות זה הרגע ההכרעה של העונה, כי אנחנו רוצים רבע גמר !

וכמובן איך אפשר בלי שיר שיתאר את הרגע :
How we touched
And went our separate ways
שני דרכים, גם אנחנו מול זלגיריס וגם ברצלונה מול קאנטו, נוגעים זה בזה ולנו האוהדים חשובה שהדרך תהיה הדרך לרבע הגמר! דרכים נפרדות אבל חשובות ביחד לרבע הגמר, תבלו: