חמישי:ערב של הכרעה : מכבי-זלגיריס,21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

חמישי:ערב של הכרעה : מכבי-זלגיריס,21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי where is the love? » 20 פברואר 2012, 13:22

חברים וחברות חוזרים למשחקים המלחיצים והמכריעים של השנה :heart
והפעם אחרי שהצלחנו לנצח את קאנטו ביותר מ-8 וגם לקחנו את הגביע ונצחנו נצחון חשוב במלחה, עכשיו אנחנו עם הפנים לזלגיריס.
אני יודע שהרבה מדברים על המשחק של ברצלונה מול קאנטו ובהחלט אין לי מושג מה יהיה שם.
אבל שימו לב שימו לב ושימו לב, אנחנו חייבים לנצח את זלגיריס, פשוט חייבים. אסור שהדיעה שלנו כאוהדים תהיה מוסחת למשחק באיטליה, אנחנו חייבים לעודד בדיוק כמו מול קאנטו , זאת הקבוצה שלנו ואנחנו חייבים לנצח, כי בלי זה אין אפילו סיבה לבדוק מה קורה באיטליה.
יוצא תמיד שיש משחק מכריע נגד זלגיריס, על הנס ב-2004 אין צורך להרחיב...
אבל היה עוד משחק חשוב שאולי אנשים קצת שכחו, בעונת 2007/2008 אחרי שמכבי נצחה בהארכה את ריאל מדריד בחוץ היא הייתה מקום ראשון אבל עדיין הייתה חייבת לנצח את זלגיריס בבית במחזור האחרון, מכבי עמדה בלחץ ונצחה נדמה לי בערך ב-20 הפרש.

אני מקווה ומאמין ובעזרת השם אנחנו ננצח את זלגיריס וגם בעזרת השם ברצלונה ינצחו את קאנטו!

אנחנו יודעים על זלגיריס המון, ונוכל לראות פה את אחד משחקני הכדורסל המלהיבים בשנים האחרונות, סוני ווימס, וכאן אני קורא לקית' ולסמית' לעשות שוב את השמירה הטובה שעשו בזלגיריס ארינה.

אין ספק שמכבי תצטרך את אוחיון וגם את פאפאלוקאס וגם סופו במשחק הזה אבל גם את הקהל.

אז הכל בתרד המסקרן הזה על המשחק של מכבי זלגיריס ואם תרצו גם ברצלונה - קאנטו, חברים וחברות זה הרגע ההכרעה של העונה, כי אנחנו רוצים רבע גמר ! :heart

וכמובן איך אפשר בלי שיר שיתאר את הרגע :

How we touched
And went our separate ways
שני דרכים, גם אנחנו מול זלגיריס וגם ברצלונה מול קאנטו, נוגעים זה בזה ולנו האוהדים חשובה שהדרך תהיה הדרך לרבע הגמר! דרכים נפרדות אבל חשובות ביחד לרבע הגמר, תבלו:
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

Re: חמישי:ערב של הכרעה : מכבי-זלגיריס,21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי MaccabiTA » 20 פברואר 2012, 14:57

הפסד זה בכלל לא אופציה, אם מפסידים את המשחק הזה אז באמת שאין לנו מה לחפש ברמות הגבוהות.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי felix_r » 20 פברואר 2012, 16:46

מקווה מאוד שבלאט יפסיק עם השטויות והניסוים ויחזיר את הקבוצה לשחק את המשחק הנכון עם השחקנים המתאימים ביותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 20 פברואר 2012, 16:56

felix_r כתב:מקווה מאוד שבלאט יפסיק עם השטויות והניסוים ויחזיר את הקבוצה לשחק את המשחק הנכון עם השחקנים המתאימים ביותר.

מסכים לגמרי. בלאט צריך לפתוח עם אוחיון, לנגפורד, סמית, אליהו והנדריקס, כאשר בעמדת הרכז ישחקו אך ורק אוחיון ופאפאס, ובקו האחורי יעלו מהספסל בורשטיין וקצת פניני, בלו ואליהו יחלקו את עמדה 4 וסופו והנדריקס את עמדה 5. לא רואה סיבה מיוחדת, למעט פציעה או בעיית עבירות קשה, לשיתופו של מאלט (שהוא שחקן טוב מאוד אבל מה לעשות, הגיע לקבוצה מאוחר מדי) ובטח שלא לשיתופו של שאייר (שצריך להתאמן ולשחק עם הנוער). אין סיבה במשחק כזה לשתף 12 שחקנים אלא צריך להסתפק ב-9-10.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 פברואר 2012, 17:03

לא זוכרת מי אמר את זה, אבל יש את האמירה שסנטר ראשון זה לאו דווקא מי שמתחיל את המשחק אלא מי שמסיים אותו..
בשבועות האחרונים(בעקבות הפציעה של סופו)הנדריקס דווקא זה שמתחיל בחמישייה ואז סופו עולה מהספסל..זה מוצא חן בעיניי..
אתה בעצם מכניס את סופו על הסנטר השני ואתה לא מתחיל את המשחק באותו תרגיל 5 פעמים של הכנסת כדור לסופו..
אתה מתחיל עם האנרגיות של יוגב,לאנגפורד והנדריקס ומסיים עם המאסיביות של סופו על מחליפים פחות טובים\שחקנים עייפים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 17:06

Holiday_Armadillo כתב:לא זוכרת מי אמר את זה, אבל יש את האמירה שסנטר ראשון זה לאו דווקא מי שמתחיל את המשחק אלא מי שמסיים אותו..
בשבועות האחרונים(בעקבות הפציעה של סופו)הנדריקס דווקא זה שמתחיל בחמישייה ואז סופו עולה מהספסל..זה מוצא חן בעיניי..
אתה בעצם מכניס את סופו על הסנטר השני ואתה לא מתחיל את המשחק באותו תרגיל 5 פעמים של הכנסת כדור לסופו..
אתה מתחיל עם האנרגיות של יוגב,לאנגפורד והנדריקס ומסיים עם המאסיביות של סופו על מחליפים פחות טובים\שחקנים עייפים..

זה טוב בעיקר כי מאמנים אוהבים ללכת חזק על סופו בהתקפות הראשונות ולהוציא ממנו פאולים, וזה מוציא אותו מהמשחק.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי felix_r » 20 פברואר 2012, 17:18

ראיתם שב YOUTUBE יש פרסומת של מכבי שמזמינה לצ'אט עם פניני ואוחיון ? :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי where is the love? » 20 פברואר 2012, 17:32

אני גם אוהב את הרעיון של הנדריקס כסנטר פותח ורק אחר כך עולה סופו, זה יותר טוב למכבי לדעתי.
אני בטוח שיש מאמנים שבאים להוציא עבירות מסופו ואז פתאום יש שיבוש בתוכנית המשחק שהם תכננו.

ופליקס, איך מצוטטים עם פניני ויוגי?
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 17:33

felix_r כתב:ראיתם שב YOUTUBE יש פרסומת של מכבי שמזמינה לצ'אט עם פניני ואוחיון ? :D

תנסו, זה ממש כיף.. דיברתי עם בלאט ומאלט, והיה ממש נחמד
תגיבו בגוגל+ שלהם או תשלחו מייל לעומר, האחראי תקשורת של מכבי
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 17:57

העניין הזה עם הנדריקס בחמישיה וסופו מהספסל עבד מול קאנטו, ולדעתי מאוד יעיל. הנדריקס פותח ישר עם האנרגיות וההתלהבות שלו, ויחד עם אוחיון, מכבי פותחת עם המון אנרגיות והתלהבות, ולא דוחפת בכח כדורים כל כך שקופים לסופו, כששחקני המטרה בהתחלה הם ליאור ולאנגפורד. מהספסל עולים לאחר מכן פאפאס,סופו, והקלעים (מאלט, פניני ובלו). יש שיתוף פעולה נפלא בין סופו לפאפאס, וכשמכניסים לסופו כדורים, ובחוץ עומדים 3 צלפים שמרווחים לו את הצבע טוב, הוא יכול ליהיות אפקטיבי, ולקלעים הטובים יהיו יותר מבטים חופשיים. השילובים האלה יכולים לעבוד יופי.
בלאט לא מספיק עושה את ההתאמות האלה בהרכבים, ובא עם תוכנית מוכנה מהבית.
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 18:07

asafb96 כתב:העניין הזה עם הנדריקס בחמישיה וסופו מהספסל עבד מול קאנטו, ולדעתי מאוד יעיל. הנדריקס פותח ישר עם האנרגיות וההתלהבות שלו, ויחד עם אוחיון, מכבי פותחת עם המון אנרגיות והתלהבות, ולא דוחפת בכח כדורים כל כך שקופים לסופו, כששחקני המטרה בהתחלה הם ליאור ולאנגפורד. מהספסל עולים לאחר מכן פאפאס,סופו, והקלעים (מאלט, פניני ובלו). יש שיתוף פעולה נפלא בין סופו לפאפאס, וכשמכניסים לסופו כדורים, ובחוץ עומדים 3 צלפים שמרווחים לו את הצבע טוב, הוא יכול ליהיות אפקטיבי, ולקלעים הטובים יהיו יותר מבטים חופשיים. השילובים האלה יכולים לעבוד יופי.

מסכים, בעיקר עם המשפט האחרון.
גם פאפאס והנדריקס עובד מעולה ולא ראינו את זה מספיק ביורוליג.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 18:14

Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:העניין הזה עם הנדריקס בחמישיה וסופו מהספסל עבד מול קאנטו, ולדעתי מאוד יעיל. הנדריקס פותח ישר עם האנרגיות וההתלהבות שלו, ויחד עם אוחיון, מכבי פותחת עם המון אנרגיות והתלהבות, ולא דוחפת בכח כדורים כל כך שקופים לסופו, כששחקני המטרה בהתחלה הם ליאור ולאנגפורד. מהספסל עולים לאחר מכן פאפאס,סופו, והקלעים (מאלט, פניני ובלו). יש שיתוף פעולה נפלא בין סופו לפאפאס, וכשמכניסים לסופו כדורים, ובחוץ עומדים 3 צלפים שמרווחים לו את הצבע טוב, הוא יכול ליהיות אפקטיבי, ולקלעים הטובים יהיו יותר מבטים חופשיים. השילובים האלה יכולים לעבוד יופי.

מסכים, בעיקר עם המשפט האחרון.
גם פאפאס והנדריקס עובד מעולה ולא ראינו את זה מספיק ביורוליג.

הנדריקס ופאפאס עובדים טוב, אבל גם אוחיון יודע להפעיל יפה מאוד את ריץ' בפיק-אנד-רול.
סך הכל אלא הציוותים פחות או יותר. שחקנים כמו הנדריקס, אוחיון, וסמית', צריכים תמיד לשחק לצד שחקנים שיכולים לייצר נקודות ברמה גבוה, וסופו לצד מקסימום קלעים
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 20 פברואר 2012, 18:21

felix_r כתב:ראיתם שב YOUTUBE יש פרסומת של מכבי שמזמינה לצ'אט עם פניני ואוחיון ? :D

אפשר לינק?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 פברואר 2012, 18:25

rc4991 כתב:

אפשר לינק?

http://www.youtube.com/watch?v=lMqVFwwzmjs
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי rc4991 » 20 פברואר 2012, 18:43

Ido_Maccabi כתב:
rc4991 כתב:

אפשר לינק?

http://www.youtube.com/watch?v=lMqVFwwzmjs

תודה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 20 פברואר 2012, 18:48

felix_r כתב:מקווה מאוד שבלאט יפסיק עם השטויות והניסוים ויחזיר את הקבוצה לשחק את המשחק הנכון עם השחקנים המתאימים ביותר.

+1, פאפאס ואוחיון ב1 כשלגנפורד ומאלט ב2 - מקווה שנראה את פניני נכנס קצת למשחק...
orelzor

הודעהעל ידי where is the love? » 20 פברואר 2012, 18:49

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2510416

אידסון יחמיץ את המשחק מולנו אבל גם את המשחק נגד קאנטו... חבל אולי אידסון היה עוזר לנו קצת....
דווקא נגדנו שהוא שיחק ברבע הרביעי בסוף הוא עשה כמה אסיסטים מכריעים.

ברצלונה נדמה לי הפסידה בגמר הגביע הספרדי לריאל, מה אתם חושבים, אולי דווקא הם ירצו להתאושש מזה ולכן הם יבואו לנצח את קאנטו?

זה פתאום נראה ממש מפחיד שקאנטו ינצחו את ברצלונה, אני ממש מפחד מזה, האם הפחד הזה רק אצלי , או אצל כולם? כי אני רואה אופטימיות יותר אצל אחרים... קיצר אני מקווה לטוב ובעזרת השם נצליח!
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 20 פברואר 2012, 18:53

לא יודע אם זה חדשות ממש רעות. החשיבות של זה זה בין היתר יותר דקות לנבארו, כשאיגנלס ומיקל (שכל אחד מהם יכול לתפוס יום וליהיות לא פחות טוב מאידסון) יסגרו את העמדה 3, ומה שנבארו ישאיר
לא חושב שזה יפגע בהם בצורה דרמטית כמו פציעה של לורבק או של נבארו
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 20 פברואר 2012, 19:27

where is the love? כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2510416

אידסון יחמיץ את המשחק מולנו אבל גם את המשחק נגד קאנטו... חבל אולי אידסון היה עוזר לנו קצת....
דווקא נגדנו שהוא שיחק ברבע הרביעי בסוף הוא עשה כמה אסיסטים מכריעים.

ברצלונה נדמה לי הפסידה בגמר הגביע הספרדי לריאל, מה אתם חושבים, אולי דווקא הם ירצו להתאושש מזה ולכן הם יבואו לנצח את קאנטו?

זה פתאום נראה ממש מפחיד שקאנטו ינצחו את ברצלונה, אני ממש מפחד מזה, האם הפחד הזה רק אצלי , או אצל כולם? כי אני רואה אופטימיות יותר אצל אחרים... קיצר אני מקווה לטוב ובעזרת השם נצליח!

בארסה תבוא לשחק על נצחון בכל מקרה. למה? כי היא עוד לא הבטיחה את מקומה בהצלבה. באופן תיאורטי אם בארסה מפסידה לקאנטו ולמכבי, היא יכולה לעוף (תלוי בהפרשים). אז נכון, הסיכוי לכך נמוך מאוד, אבל עדיין קיים, ולכן בארסה תבוא לנצח בקאנטו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 פברואר 2012, 22:34

אני חולה :(
כנראה לא הולך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־25 אורחים