איתי שגב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: איתי שגב

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2017, 14:40

הבן של ליף.

בכל מקרה, זה דיון עקר. עוד שחקן שיכול לתת "אנרגיות" ו "לב ונשמה" ומעט כדורסל. הוא יכול להיות בקבוצה מדהימה שזוכה בגביע אירופה והוא יכול להיות בחרא קבוצה שעפה בפלייאוף הישראלי. הוא לא פקטור. לא עליו יקום ויפול דברים. הוא מהמשלימים של המשלימים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 24 פברואר 2017, 14:43

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:אני מחבב אותו, הוא נשמה, אבל בלי ג'אמפ חצי מרחק, הוא לא שחקן לגיטימי, נקודה

כי זו הבעיה היחידה שלו...
מה עם ההגנה על גבוהים?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם הריבאונד?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם שיפור יכולת הסיומת מתחת לסל?(בכ"ז הוא גבוה)

אלו דברים שבעיניי יותר פשוט לשפר בהמשך, במיוחד כי הוא עדיין צעיר. ויש קבוצות שמנצחות על pure offense, בלי הגנה טובה על גבוהים ועם ריבאונד לא משהו(אני מתפתה לא לתת את הספרס כדוגמה, כי זה NBA, אבל גם באירופה בטח יש). אבל קליעה זה באמת הבסיס של הבסיס. כי באירופה הוא אמור להיות 4, ככה שהסיומת מתחת לסל שלו לא חייבת להיות מבריקה, ושוב, לא גיהינום לשפר אותה. ריבאונד זה גם כן עניין של אימון ותרגול, כי כוח פיזי כן יש לו. בלי קליעה באמת שאין לו מה למכור, וגם לנו, כי זה מאפשר לשמור אותו בצורה נורא פשוטה

לא מסכים איתך! יש לו בעיות ביסודות כדורסל שהוא חייב להשלים אותם כבר עכשיו כי אח"כ יהיה הרבה יותר קשה לשנות הרגלי משחק..ועוד לא דיברנו על אינטליגנציית כדורסל שלא קיימת אצלו כמעט..
אני לא משווה אני לא משווה!!!!!111
אבל לטיוס אין קליעה והוא "רק" עבד על הסיומת שלו מתחת לסל(ומעליו), על יכולת החסימה ועל ההגנת גבוהים שלו וכן על הריבאונד. ושנינו יודעים כמה טוב הוא בעמדתו..
אלו הדברים שאיתי צריך לעבוד עליהם בשביל להגיע לרמת יורוליג. קליעה הוא כבר לא יפתח..הוא 5 והוא ככל הנראה יישאר בעמדה הזו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 24 פברואר 2017, 14:49

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:אני מחבב אותו, הוא נשמה, אבל בלי ג'אמפ חצי מרחק, הוא לא שחקן לגיטימי, נקודה

מה עם ההגנה על גבוהים?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם הריבאונד?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם שיפור יכולת הסיומת מתחת לסל?(בכ"ז הוא גבוה)

אלו דברים שבעיניי יותר פשוט לשפר בהמשך, במיוחד כי הוא עדיין צעיר. ויש קבוצות שמנצחות על pure offense, בלי הגנה טובה על גבוהים ועם ריבאונד לא משהו(אני מתפתה לא לתת את הספרס כדוגמה, כי זה NBA, אבל גם באירופה בטח יש). אבל קליעה זה באמת הבסיס של הבסיס. כי באירופה הוא אמור להיות 4, ככה שהסיומת מתחת לסל שלו לא חייבת להיות מבריקה, ושוב, לא גיהינום לשפר אותה. ריבאונד זה גם כן עניין של אימון ותרגול, כי כוח פיזי כן יש לו. בלי קליעה באמת שאין לו מה למכור, וגם לנו, כי זה מאפשר לשמור אותו בצורה נורא פשוטה

לא מסכים איתך! יש לו בעיות ביסודות כדורסל שהוא חייב להשלים אותם כבר עכשיו כי אח"כ יהיה הרבה יותר קשה לשנות הרגלי משחק..ועוד לא דיברנו על אינטליגנציית כדורסל שלא קיימת אצלו כמעט..
אבל לטיוס אין קליעה והוא "רק" עבד על הסיומת שלו מתחת לסל(ומעליו), על יכולת החסימה ועל ההגנת גבוהים שלו וכן על הריבאונד. ושנינו יודעים כמה טוב הוא בעמדתו..
אלו הדברים שאיתי צריך לעבוד עליהם בשביל להגיע לרמת יורוליג. קליעה הוא כבר לא יפתח..הוא 5 והוא ככל הנראה יישאר בעמדה הזו..

מה אתה משווה ביניהם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 24 פברואר 2017, 14:50

rc4991 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

מה אתה משווה ביניהם?

תודה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 24 פברואר 2017, 14:50

הבעיה של איתי היא הבעיה של כל צעיר ישראלי שיש לו כישרון או פוטנציאל-"יופי ילד".
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 24 פברואר 2017, 15:01

כגבוה שלישי במכבי, ישראלי וצעיר הוא בסדר גמור לדעתי. לא הייתי מתלהב ממנו כרגע יתר על המידה ומנגד מצהיר שאין לו מה למכור. סה"כ שחקן מוגבל כמו טיוס הצליח ומצליח לעשות לא מעט דברים באירופה. אבל אני כן מסכים שכדי שהוא יחשב כשחקן רציני יותר, צריך לעלות קצת מסה ולהתחזק קודם כל אבל לא יותר מדי שלא יאבד מהזריזות. גם קליעה זה יהיה מצויין אבל לא רואה את זה קורה איתו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי איתי-שגב » 24 פברואר 2017, 15:07

אם הוא יתחיל לבנות את עצמו פיזית, הוא יכול להיות מדהים ולהיות גרסה ישראלית של טיוס עם כנראה אופי יותר טוב.
מקווה שהוא עדיין לא ילד שצריך את הקיץ וילך לעבוד בארה"ב.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 פברואר 2017, 15:08

אם הוא לא מעלה 15 קילו מה שהוא נותן היום זה גם מה שהוא יהיה מסוגל לתת עוד 5 שנים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 24 פברואר 2017, 15:09

איתי-שגב כתב:אם הוא יתחיל לבנות את עצמו פיזית, הוא יכול להיות מדהים ולהיות גרסה ישראלית של טיוס עם כנראה אופי יותר טוב.
מקווה שהוא עדיין לא ילד שצריך את הקיץ וילך לעבוד בארה"ב.

אופי טוב יותר..טיוס היה גלדיאטור בקרב. טוב מזה קשה למצוא.

צריך להתחזק קצת בגוף, זה יעזור לו בהחלט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי איתי-שגב » 24 פברואר 2017, 15:09

MTA2311 כתב:אם הוא לא מעלה 15 קילו מה שהוא נותן היום זה גם מה שהוא יהיה מסוגל לתת עוד 5 שנים

יש לו נקודת התחלה טובה.
אגב, יש לי הפסקה של שעתיים מהטיול, יש מצב ללינק לשידור המלא? רוצה לראות.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2017, 15:23

MTA2311 כתב:אם הוא לא מעלה 15 קילו מה שהוא נותן היום זה גם מה שהוא יהיה מסוגל לתת עוד 5 שנים

כמה הוא כבר יכול לעלות במהלך הקיץ?
הוא חייב לעבוד על עצמו. יש לו מבנה גוף טוב, הוא יכול להעמיס עוד הרבה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 פברואר 2017, 15:24

החציל האצטקי כתב:

כמה הוא כבר יכול לעלות במהלך הקיץ?
הוא חייב לעבוד על עצמו. יש לו מבנה גוף טוב, הוא יכול להעמיס עוד הרבה.

בקיץ אחד לא הרבה (לא מסה נקייה בכל אופן), אבל זה תהליך שצריך לקרות גם תוך כדי העונה. מישהו צריך לבנות לו תפריט ותכנית אימונים. זה באמת לא בשמים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי RonB » 24 פברואר 2017, 15:53

הוא שיפר מאוד את הקליעה מהעונשין ושינה לגמרי את הזריקה, מה שמראה על מוסר עבודה מבחינתו. השלב הבא זה אכן להתחזק ולהוסיף קליעה מחצי מרחק.
RonB

הודעהעל ידי felix_r » 24 פברואר 2017, 16:31

arel123 כתב:
felix_r כתב:
jay כתב:נוטה להסכים עם שמואל, הופעה מעולה יחסית לילד-ישראלי-נטול-כשרון-מיוחד-שחזר-מפציעה. נתן הרבה במעט דקות.

הוא שיחק טוב, אבל הוא כבר לא כזה ילד. שגב הוא בערך בגיל של שמואל

21 זה ילד

הוא יליד 1995

ליאור אליהו יליד 1985 (10 שנים מבוגר יותר) ובדיוק לפני 10 שנים בעונת ספאחיה (2006-7) פתח בהרכב של מכבי ביורוליג ברוב המשחקים, והגענו להצלבה. ליאור נתן 10.8 נקודות ו 5.3 כ"ח למשחק.

אז נכון, שגב עדיין צעיר, אבל הוא לא ילד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 פברואר 2017, 16:37

בגיל 21 יש ילדים שמסיימים קולג'.
יש לו עוד איזה שנתיים להתקדם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 24 פברואר 2017, 16:37

RonB כתב:הוא שיפר מאוד את הקליעה מהעונשין ושינה לגמרי את הזריקה, מה שמראה על מוסר עבודה מבחינתו. השלב הבא זה אכן להתחזק ולהוסיף קליעה מחצי מרחק.

הוא עדיין קלעי עונשין מזוויע, וכנראה יישאר כזה. התקפית חוץ מהאליהופים או דאנקים מריבאונד התקפה אין לו מה למכור. הגנתית הוא בסדר גמור. בסך הכל כגבוה שלישי שעולה מהספסל ומקבל דקות בליגה הוא בסדר. לרמת יורוליג הוא כנראה לא יתאים, אולי כפלסטר ל-5 או 10 דקות. זה אמור להיות באידיליה. בינתיים הוא מקבל יותר דקות כי הוא גיבוי של עוד סנטר שאמור היה להיות משלים, אייברסון.
er79

הודעהעל ידי איתי-שגב » 26 פברואר 2017, 19:33

https://www.facebook.com/bslisrael/vide ... 473094544/
בונה גגות. בהחלט, נגר.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי arel123 » 26 פברואר 2017, 19:48

איתי-שגב כתב:https://www.facebook.com/bslisrael/videos/1302965473094544/
בונה גגות. בהחלט, נגר.

חחחחחחחחחחח
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי BIG sofo » 26 פברואר 2017, 20:46

במקום להיכנס להגדרות ולסיסמאות,
פשוט צריך להבין ששחקן כמו איתי שגב הוא נכס לקבוצה.
הוא נותן גוף, נלחם, שחקן שלא מוותר ושחקנים כאלה אתה צריך בקבוצה שלך.
מי יעזור אם אני ארשום שהוא שחקן של 5 דקות? 10 דקות? 15 דקות?
פשוט זה שחקן שחייבים בסגל , במיוחד שהוא ישראלי ובליגה הוא יכול לתת הרבה דקות...
BIG sofo

הודעהעל ידי my man » 26 פברואר 2017, 20:47

BIG sofo כתב:במקום להיכנס להגדרות ולסיסמאות,
פשוט צריך להבין ששחקן כמו איתי שגב הוא נכס לקבוצה.
הוא נותן גוף, נלחם, שחקן שלא מוותר ושחקנים כאלה אתה צריך בקבוצה שלך.
מי יעזור אם אני ארשום שהוא שחקן של 5 דקות? 10 דקות? 15 דקות?
פשוט זה שחקן שחייבים בסגל , במיוחד שהוא ישראלי ובליגה הוא יכול לתת הרבה דקות...

ממש לא חייבים(אולי כן אבל רק בגלל חוק הצעירים)..
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים