המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני מחבב אותו, הוא נשמה, אבל בלי ג'אמפ חצי מרחק, הוא לא שחקן לגיטימי, נקודה
כי זו הבעיה היחידה שלו...
מה עם ההגנה על גבוהים?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם הריבאונד?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם שיפור יכולת הסיומת מתחת לסל?(בכ"ז הוא גבוה)
אלו דברים שבעיניי יותר פשוט לשפר בהמשך, במיוחד כי הוא עדיין צעיר. ויש קבוצות שמנצחות על pure offense, בלי הגנה טובה על גבוהים ועם ריבאונד לא משהו(אני מתפתה לא לתת את הספרס כדוגמה, כי זה NBA, אבל גם באירופה בטח יש). אבל קליעה זה באמת הבסיס של הבסיס. כי באירופה הוא אמור להיות 4, ככה שהסיומת מתחת לסל שלו לא חייבת להיות מבריקה, ושוב, לא גיהינום לשפר אותה. ריבאונד זה גם כן עניין של אימון ותרגול, כי כוח פיזי כן יש לו. בלי קליעה באמת שאין לו מה למכור, וגם לנו, כי זה מאפשר לשמור אותו בצורה נורא פשוטה
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני מחבב אותו, הוא נשמה, אבל בלי ג'אמפ חצי מרחק, הוא לא שחקן לגיטימי, נקודה
מה עם ההגנה על גבוהים?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם הריבאונד?(בכ"ז הוא גבוה) מה עם שיפור יכולת הסיומת מתחת לסל?(בכ"ז הוא גבוה)
אלו דברים שבעיניי יותר פשוט לשפר בהמשך, במיוחד כי הוא עדיין צעיר. ויש קבוצות שמנצחות על pure offense, בלי הגנה טובה על גבוהים ועם ריבאונד לא משהו(אני מתפתה לא לתת את הספרס כדוגמה, כי זה NBA, אבל גם באירופה בטח יש). אבל קליעה זה באמת הבסיס של הבסיס. כי באירופה הוא אמור להיות 4, ככה שהסיומת מתחת לסל שלו לא חייבת להיות מבריקה, ושוב, לא גיהינום לשפר אותה. ריבאונד זה גם כן עניין של אימון ותרגול, כי כוח פיזי כן יש לו. בלי קליעה באמת שאין לו מה למכור, וגם לנו, כי זה מאפשר לשמור אותו בצורה נורא פשוטה
לא מסכים איתך! יש לו בעיות ביסודות כדורסל שהוא חייב להשלים אותם כבר עכשיו כי אח"כ יהיה הרבה יותר קשה לשנות הרגלי משחק..ועוד לא דיברנו על אינטליגנציית כדורסל שלא קיימת אצלו כמעט..
אני לא משווה אני לא משווה!!!!!111
אבל לטיוס אין קליעה והוא "רק" עבד על הסיומת שלו מתחת לסל(ומעליו), על יכולת החסימה ועל ההגנת גבוהים שלו וכן על הריבאונד. ושנינו יודעים כמה טוב הוא בעמדתו..
אלו הדברים שאיתי צריך לעבוד עליהם בשביל להגיע לרמת יורוליג. קליעה הוא כבר לא יפתח..הוא 5 והוא ככל הנראה יישאר בעמדה הזו..
rc4991 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אני מחבב אותו, הוא נשמה, אבל בלי ג'אמפ חצי מרחק, הוא לא שחקן לגיטימי, נקודה
לא מסכים איתך! יש לו בעיות ביסודות כדורסל שהוא חייב להשלים אותם כבר עכשיו כי אח"כ יהיה הרבה יותר קשה לשנות הרגלי משחק..ועוד לא דיברנו על אינטליגנציית כדורסל שלא קיימת אצלו כמעט..
אני לא משווה אני לא משווה!!!!!111
אבל לטיוס אין קליעה והוא "רק" עבד על הסיומת שלו מתחת לסל(ומעליו), על יכולת החסימה ועל ההגנת גבוהים שלו וכן על הריבאונד. ושנינו יודעים כמה טוב הוא בעמדתו..
אלו הדברים שאיתי צריך לעבוד עליהם בשביל להגיע לרמת יורוליג. קליעה הוא כבר לא יפתח..הוא 5 והוא ככל הנראה יישאר בעמדה הזו..
מה אתה משווה ביניהם?
איתי-שגב כתב:אם הוא יתחיל לבנות את עצמו פיזית, הוא יכול להיות מדהים ולהיות גרסה ישראלית של טיוס עם כנראה אופי יותר טוב.
מקווה שהוא עדיין לא ילד שצריך את הקיץ וילך לעבוד בארה"ב.
MTA2311 כתב:אם הוא לא מעלה 15 קילו מה שהוא נותן היום זה גם מה שהוא יהיה מסוגל לתת עוד 5 שנים
MTA2311 כתב:אם הוא לא מעלה 15 קילו מה שהוא נותן היום זה גם מה שהוא יהיה מסוגל לתת עוד 5 שנים
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:אם הוא לא מעלה 15 קילו מה שהוא נותן היום זה גם מה שהוא יהיה מסוגל לתת עוד 5 שנים
כמה הוא כבר יכול לעלות במהלך הקיץ?
הוא חייב לעבוד על עצמו. יש לו מבנה גוף טוב, הוא יכול להעמיס עוד הרבה.
arel123 כתב:felix_r כתב:jay כתב:נוטה להסכים עם שמואל, הופעה מעולה יחסית לילד-ישראלי-נטול-כשרון-מיוחד-שחזר-מפציעה. נתן הרבה במעט דקות.
הוא שיחק טוב, אבל הוא כבר לא כזה ילד. שגב הוא בערך בגיל של שמואל
21 זה ילד
RonB כתב:הוא שיפר מאוד את הקליעה מהעונשין ושינה לגמרי את הזריקה, מה שמראה על מוסר עבודה מבחינתו. השלב הבא זה אכן להתחזק ולהוסיף קליעה מחצי מרחק.
איתי-שגב כתב:https://www.facebook.com/bslisrael/videos/1302965473094544/
בונה גגות. בהחלט, נגר.
BIG sofo כתב:במקום להיכנס להגדרות ולסיסמאות,
פשוט צריך להבין ששחקן כמו איתי שגב הוא נכס לקבוצה.
הוא נותן גוף, נלחם, שחקן שלא מוותר ושחקנים כאלה אתה צריך בקבוצה שלך.
מי יעזור אם אני ארשום שהוא שחקן של 5 דקות? 10 דקות? 15 דקות?
פשוט זה שחקן שחייבים בסגל , במיוחד שהוא ישראלי ובליגה הוא יכול לתת הרבה דקות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים