חמישי:ערב של הכרעה : מכבי-זלגיריס,21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי:ערב של הכרעה : מכבי-זלגיריס,21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2012, 22:32

LIAV10 כתב:פיני: "פפאלוקאס עדיין חי, להשוותו לשאראס? כמו וודקה לגזוז. "

מי הוודקה ומי הגזוז?

ידעתי שיהיה לו מה להגיד על ההשוואה הזאת..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2012, 22:33

yellowaura כתב:
felix_r כתב:jol9,

תשמע, בעונה שעברה, כשהקבוצה שיחקה באמת מעבר לכל הציפיות, היו לי רק שבחים על בלאט.
העונה, כשהקבוצה משחקת גרוע (לרוב בגלל המאמן), אני יוצא בביקורת.
אתה חושב שזה מגמתי? לי זה נראה דווקא אובייקטיבי לגמרי.

פליקס אני רוצה להזכיר לך כמה דברים:

1. פארגו שבלאט בנה עליו דפק ברז
2. פארמר את סופו שנתנו משחקים טובים והיו הסופר סטארים של הקבוצה התפרקו
3. לאנגפורד הגיע בשלב מאוד מאוחר של העונה
4. סופו נפצע
5. אליהו בכושר רע

למרות כל זה בלאט בנה כמעט מחדש מערך חלופי בהתאם לאילוצים שנכפו עליו בכל שלב... מערך שכלל את הנדריקס שאליו התנגדת וטענת שהוא טווינר נמוך לעמדה שלו... בקיצור בלאט בנה קבוצה משאריות והפך אותה למצליחה.
המשחק המשעמם זה לא באשמתו של בלאט, לצערי יש לו סגל אפור מאוד אחרי העזיבה של פארמר. בכל זאת למכבי יש יחס נצחונות/הפסדים טוב מאוד אז אני לא מסכים שמכבי משחקת רע פשוט קצת משעמם ושוב לא באשמת המאמן.

גם אם נקבל את כל התירוצים שציינת, למרות שאני מסכים רק עם חלקם (מי שגורם לאליהו להיות בכושר רע זה בלאט עם הקרדיט הבלתי פוסק לבלו הגרוע), עדיין הקבוצה כבר ניראתה טוב בסוף שלב הבתים, אבל פתאום היא שוב התדרדרה לרמה של תחילת העונה כאילו אנחנו רק בחודש הראשון של המשחקים. למה זה קרה? בגלל הניסוים האינסופיים של בלאט שממש, אבל ממש לא מובן לי למה הוא התחיל איתם עכשיו.

בשורה הסופית, אם פאפאלוקס לא היה מציל את בלאט היום (למרות שנדפק על ידי בלאט כל העונה), הינו מסיימים היום את העונה האירופית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 23 פברואר 2012, 22:36

עוד משחק מזוויעה שמסנוור את כולנו .
העונה הזאת ניראת בדיוק כמו שסמית' נראה היום בחצי הראשון קיללו אותו פה כאילו הוא מחבל שבא לעשות פיגוע בהיכל ובחצי השני הוא הציל לנו את המשחק....גם פאפאס שנתן משחק טוב בסך הכל עשה כמה טעויות קריטיות שיכלו לעלות לנו במשחק אבל עדיין קושרים לו כתרים על סמך משחק אחד מול היריבה שהיא אחרונה בבית עם 0 ניצחונות .
אליהו הראה שבכושר שהוא נימצא פשוט אין ברירה אלא לתת לבלו לשחק שכמו במקרה סמית' פתח גרוע והיה שם במאני טיים....
היחיד שהוא פשוט סלע של יציבות לא רק מהעונה הזאת אלא שלוש שנים ברציפות זה לאנגפורד שמעמיד את אותם ממוצעים כמעט כל עונה . קשה לי לראות אותו נשאר פה , האמת שהוא שחקן NBA לא פחות לגיטימי מווימס....
אין מה לעשות , אבל עם איך שמכבי ניראים מול היריבה הכי חלשה בבית אין לנו כלכך מה לחפש בהצלבה בכושר הנוכחי והשחקנים יצטרכו להתאפס על עצמם מהר .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 22:43

yzafrir כתב:עוד משחק מזוויעה שמסנוור את כולנו .
העונה הזאת ניראת בדיוק כמו שסמית' נראה היום בחצי הראשון קיללו אותו פה כאילו הוא מחבל שבא לעשות פיגוע בהיכל ובחצי השני הוא הציל לנו את המשחק....גם פאפאס שנתן משחק טוב בסך הכל עשה כמה טעויות קריטיות שיכלו לעלות לנו במשחק אבל עדיין קושרים לו כתרים על סמך משחק אחד מול היריבה שהיא אחרונה בבית עם 0 ניצחונות .
אליהו הראה שבכושר שהוא נימצא פשוט אין ברירה אלא לתת לבלו לשחק שכמו במקרה סמית' פתח גרוע והיה שם במאני טיים....
היחיד שהוא פשוט סלע של יציבות לא רק מהעונה הזאת אלא שלוש שנים ברציפות זה לאנגפורד שמעמיד את אותם ממוצעים כמעט כל עונה . קשה לי לראות אותו נשאר פה , האמת שהוא שחקן NBA לא פחות לגיטימי מווימס....
אין מה לעשות , אבל עם איך שמכבי ניראים מול היריבה הכי חלשה בבית אין לנו כלכך מה לחפש בהצלבה בכושר הנוכחי והשחקנים יצטרכו להתאפס על עצמם מהר .

אבל אתה יודע שזה מאוד נזיל. מכבי כבר ידעה להתרומם מתצוגות מביכות ולתת משחקים גדולים.
סה"כ יש תקווה להמשך.
ליאור וסופו אמורים להיות בכושר טוב יותר בהצלבה, דייויד מצא את הרוטציות ואת הציוותים הטובים והנכונים, וסה"כ הלחץ אמור לרדת, כי מכבי לא תהיה פייבוריטית
מול היריבה שלה בהצלבה (במיוחד מול פאו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 22:45

מול קאזאן אני לא יודע אם אנחנו פייבוריטים, אבל אנדרדוג אנחנו לא. לגבי ליאור, אם זה מול פאו, סביר שהוא יתאדה. יותר מידי פיזיות וסייז וכו'.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 23 פברואר 2012, 22:47

אני יודע יוני , בגלל זה אמרתי בכושר הנוכחי . ברור לי שהשחקנים האלו שלא בכושר טוב יודעים כדורסל , אבל זה טימיננג גרוע להיות בו בכושר הכי חלש שלך....ואני גם לא סומך על אלו שסחבו אותנו עד לפה שזה אוחיון , פאפאס , סמית' ....אפילו הנדריקס הוא לא השחקן שיקח אותנו עד הסוף וגם לו יש את המגבלות שלו .
אם סופו ולאיהו ופניני וכו' לא יהיו בכושר טוב אנחנו ניפול ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 23 פברואר 2012, 22:59

yzafrir כתב:אני יודע יוני , בגלל זה אמרתי בכושר הנוכחי . ברור לי שהשחקנים האלו שלא בכושר טוב יודעים כדורסל , אבל זה טימיננג גרוע להיות בו בכושר הכי חלש שלך....ואני גם לא סומך על אלו שסחבו אותנו עד לפה שזה אוחיון , פאפאס , סמית' ....אפילו הנדריקס הוא לא השחקן שיקח אותנו עד הסוף וגם לו יש את המגבלות שלו .

נקווה שמכבי תעשה את השדרוג ביכולת, כמו שהיא כבר הוכיחה שהיא יכולה.
סה"כ המשחק מול בארסה הוא לפרוטוקול, אבל לא צריך לזלזל באפשרות, להשיג ניצחון יוקרתי על הקטאלונים, שלא נראים מדהים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 פברואר 2012, 23:01

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אני יודע יוני , בגלל זה אמרתי בכושר הנוכחי . ברור לי שהשחקנים האלו שלא בכושר טוב יודעים כדורסל , אבל זה טימיננג גרוע להיות בו בכושר הכי חלש שלך....ואני גם לא סומך על אלו שסחבו אותנו עד לפה שזה אוחיון , פאפאס , סמית' ....אפילו הנדריקס הוא לא השחקן שיקח אותנו עד הסוף וגם לו יש את המגבלות שלו .

נקווה שמכבי תעשה את השדרוג ביכולת, כמו שהיא כבר הוכיחה שהיא יכולה.
סה"כ המשחק מול בארסה הוא לפרוטוקול, אבל לא צריך לזלזל באפשרות, להשיג ניצחון יוקרתי על הקטאלונים, שלא נראים מדהים.

לא יודע כמה דייויד ילך חזק על המשחק הזה. זה לא שחסרים השנה למכבי משחקים לפרוטוקול.
מצד שני, סופו יגיע אחרי מנוחה של שבוע(לא ישחק בקופליה ומול ורסאץ') ואולי בלי לחץ אפשר יהיה לשבור מולם את המנחוס.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 23 פברואר 2012, 23:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 23 פברואר 2012, 23:02

אני גם לא יודע כמה בארסה ילכו חזק על המשחק הזה ויסתכנו בעוד פציעות...זה הופך את המשחק הזה פתוח לחלוטין בגלל חוסר החשיבות שלו....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 23 פברואר 2012, 23:27

דרמות ענק וברוך השם עלינו !! :heart כל הכבוד לכולם!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2012, 23:40

jol9 כתב:ולמה מאלט שיחק רק 3 דק'?

יותר נכון לשאול למה מאלט פתח בכלל בחמישייה?
עם איך שהוא נראה, לא היתה שום סיבה לתת לו לשחק יותר מ-3 דקות.

מאלט לדעתי צריך להיות אך ורק המחליף של לאנגפורד בעמדה 2 לדקות המעטות בהם הוא צריך לנוח/נכנס לבעיית עבירות, לא מעבר (מקסימום יכול לתת לו מנוחה בליגה, כי באמת שלאנגפורד צריך קצת לנוח).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 08:28

סמית' הציל את המשחק, אבל לא לבד. הוא לא הגיע כל העונה, ולכן מגיע לו שבחים על החצי השני (כי בחצי הראשון הוא היה זוועת עולם), אבל זהו.
עזוב אותך משטויות, פאפאס הציל למכבי את היורוליג. בלעדיו היינו עפים היום מהטופ 16. מכבי נכנסו לפיגור ענק, ואז הוא נכנס. אם לא הוא, היינו גם מקבלים 20 הפרש, כי הקבוצה נראת המומה וחסרת ביטחון וסדר בפתיחה. הוא היה ענק, והראה לכולם, במיוחד לבלאט, שיש לו עוד המון המון מה לתרום.
אליהו בכושר לא טוב, אבל בלו בכושר גרוע הרבה יותר. הוא קלע בסוף שלשה שפתחה את ההפרש קצת, אבל כל שאר הזמן חירב את המשחק ולא פגע בכלום.
לאנגפורד אדיר. אגב, שימו לב לאחוזי עונשין שלו בטופ 16, ולאחוזי שלשות שלו מאז שהוא חזר לכושר קליעה מסוף השלב הראשון. ניהיה קלעי מצוין.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 24 פברואר 2012, 09:34

asafb96 כתב:

סמית' הציל את המשחק, אבל לא לבד. הוא לא הגיע כל העונה, ולכן מגיע לו שבחים על החצי השני (כי בחצי הראשון הוא היה זוועת עולם), אבל זהו.
עזוב אותך משטויות, פאפאס הציל למכבי את היורוליג. בלעדיו היינו עפים היום מהטופ 16. מכבי נכנסו לפיגור ענק, ואז הוא נכנס. אם לא הוא, היינו גם מקבלים 20 הפרש, כי הקבוצה נראת המומה וחסרת ביטחון וסדר בפתיחה. הוא היה ענק, והראה לכולם, במיוחד לבלאט, שיש לו עוד המון המון מה לתרום.
אליהו בכושר לא טוב, אבל בלו בכושר גרוע הרבה יותר. הוא קלע בסוף שלשה שפתחה את ההפרש קצת, אבל כל שאר הזמן חירב את המשחק ולא פגע בכלום.
לאנגפורד אדיר. אגב, שימו לב לאחוזי עונשין שלו בטופ 16, ולאחוזי שלשות שלו מאז שהוא חזר לכושר קליעה מסוף השלב הראשון. ניהיה קלעי מצוין.

זה שעופר שלח מספר לנו שלאנגפורד הוא לא קלע שלשות טוב, זה עדיין לא הופך את זה לאמת.
לגבי העונשין של לאנגפורד. אז העונשין שלו באמת לא אוטומאטי, אבל שמתי לב, שכאשר הוא זורק עונשין במאני טיים, האחוזים שלו פתאום הופכים לטובים מאוד. הוא יכול הלהחטיא בתחילת המשחק או באמצע, אבל בסוף המשחק הוא כמעט ולא מחטיא זריקות עונשין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 24 פברואר 2012, 09:45

הקישקושים כאילו לאנגפורד הוא איזה סוליסט שלא מוסר זה דבר דבילי להחריד. צ'אק אידסון המהולל רשם בעונה הראשונה שלו במכבי 2.6 אסיסטים למשחק ולא ראיתי שמישהו ניסה לקרוא לו סוליסט. ללאנגפורד יש 2.4 אסיסטים למשחק בטופ 16, ובשתי העונות הקודמות שלו הוא עמד 2.5 ו-3 אסיסטים למשחק. אנשים פה מקובעים על התדמית שצביקה שרף ושלח ניסו ליצור לו.
שחף

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 24 פברואר 2012, 10:25

סוף סוף פאפאס רואה פארקט. הוא רכז נהדר, מוצא מעולה את שחקני המטרה בצבע, ואם בלאט ישכיל לתת פחות דקות לבלו (שהוא יכול להיות X פאקטור טוב אבל לא שחקן מוביל) ויותר לפאפאס ואליהו, מצבנו יהיה טוב
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 24 פברואר 2012, 11:29

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

זה שעופר שלח מספר לנו שלאנגפורד הוא לא קלע שלשות טוב, זה עדיין לא הופך את זה לאמת.
לגבי העונשין של לאנגפורד. אז העונשין שלו באמת לא אוטומאטי, אבל שמתי לב, שכאשר הוא זורק עונשין במאני טיים, האחוזים שלו פתאום הופכים לטובים מאוד. הוא יכול הלהחטיא בתחילת המשחק או באמצע, אבל בסוף המשחק הוא כמעט ולא מחטיא זריקות עונשין.

תאמין לי, אני האחרון שמקשיב לשטויות של שלח. הוא היה קלעי שלשות לא רע בכלל כל הקריירה. אין ספק, והיה לי ברור שהוא לא ימשיך באחוזים של הפתיחה. אבל מאז שהוא נכנס ליהיות שחקן בכיר וקבוע, הוא קולע כמעט 50% ל3 ביורוליג, ובטופ 16, יש לו 88% מהעונשין. אני בטוח שהוא לקח את עצמו בידיים, והתחיל לעבוד חזק מאוד על הקליעה. מספרים כאלה בחיים לא היו לו. אני לא יודע מה המספרים שלו בשאר המסגרות, אבל ממה שאני זוכר, הוא קולע גם שם הרבה מחוץ לקשת וחצי מרחק, ועושה את זה באחוזים מאוד גבוהים.
כמובן גם ההגנה שלו מצוינת. שומר אישי מצוין, ומשקיע הרבה מאוד בהגנה. תענוג של שחקן
שחף ועידו-מסכים איתכם ב100%
asafb96

הודעהעל ידי itai7 » 24 פברואר 2012, 14:23

איך הוא נופל :duh :laugh3

itai7

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2012, 15:29

דרך אגב אם מדברים על ההגנה של לאנג׳, פשוט מדהימה, אסף אמר שבליטא הוא היה זה ששמר טוב על וימס ולא סמית׳, היום בדקתי את העניין ואסף צודק..
כשלאנגפורד שמר על וימס הוא לדעתי לא קלע נקודה..

פשוט שחקן פנטסטי..מזמן לא היה במכבי שחקן כל כך שלם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2012, 15:37

אסף,
אני חושב שההגדרה שלך "תענוג של שחקן" היא המדוייקת ביותר. הוא פשוט שחקן שלם שמתאים באופן מושלם למכבי ולדייויד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 פברואר 2012, 15:38

דוגרי, עצוב מאוד לראות מה נשאר מיבטוקאס.
אישית, אף פעם לא החזקתי ממנו (למרות שהיה מאוד מוערך כאן בפורום), אבל היום הוא פשוט שחקן גמור. נגר שאפילו בהגנה לא עושה הרבה.
מקווה בשבילו שבסוף העונה הזו הוא יתלה את הנעליים. באמת שקשה לראות אותו משחק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, משה ו־31 אורחים