LIAV10 כתב:פיני: "פפאלוקאס עדיין חי, להשוותו לשאראס? כמו וודקה לגזוז. "
מי הוודקה ומי הגזוז?
ידעתי שיהיה לו מה להגיד על ההשוואה הזאת..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:פיני: "פפאלוקאס עדיין חי, להשוותו לשאראס? כמו וודקה לגזוז. "
מי הוודקה ומי הגזוז?
yellowaura כתב:felix_r כתב:jol9,
תשמע, בעונה שעברה, כשהקבוצה שיחקה באמת מעבר לכל הציפיות, היו לי רק שבחים על בלאט.
העונה, כשהקבוצה משחקת גרוע (לרוב בגלל המאמן), אני יוצא בביקורת.
אתה חושב שזה מגמתי? לי זה נראה דווקא אובייקטיבי לגמרי.
פליקס אני רוצה להזכיר לך כמה דברים:
1. פארגו שבלאט בנה עליו דפק ברז
2. פארמר את סופו שנתנו משחקים טובים והיו הסופר סטארים של הקבוצה התפרקו
3. לאנגפורד הגיע בשלב מאוד מאוחר של העונה
4. סופו נפצע
5. אליהו בכושר רע
למרות כל זה בלאט בנה כמעט מחדש מערך חלופי בהתאם לאילוצים שנכפו עליו בכל שלב... מערך שכלל את הנדריקס שאליו התנגדת וטענת שהוא טווינר נמוך לעמדה שלו... בקיצור בלאט בנה קבוצה משאריות והפך אותה למצליחה.
המשחק המשעמם זה לא באשמתו של בלאט, לצערי יש לו סגל אפור מאוד אחרי העזיבה של פארמר. בכל זאת למכבי יש יחס נצחונות/הפסדים טוב מאוד אז אני לא מסכים שמכבי משחקת רע פשוט קצת משעמם ושוב לא באשמת המאמן.
yzafrir כתב:עוד משחק מזוויעה שמסנוור את כולנו .
העונה הזאת ניראת בדיוק כמו שסמית' נראה היום בחצי הראשון קיללו אותו פה כאילו הוא מחבל שבא לעשות פיגוע בהיכל ובחצי השני הוא הציל לנו את המשחק....גם פאפאס שנתן משחק טוב בסך הכל עשה כמה טעויות קריטיות שיכלו לעלות לנו במשחק אבל עדיין קושרים לו כתרים על סמך משחק אחד מול היריבה שהיא אחרונה בבית עם 0 ניצחונות .
אליהו הראה שבכושר שהוא נימצא פשוט אין ברירה אלא לתת לבלו לשחק שכמו במקרה סמית' פתח גרוע והיה שם במאני טיים....
היחיד שהוא פשוט סלע של יציבות לא רק מהעונה הזאת אלא שלוש שנים ברציפות זה לאנגפורד שמעמיד את אותם ממוצעים כמעט כל עונה . קשה לי לראות אותו נשאר פה , האמת שהוא שחקן NBA לא פחות לגיטימי מווימס....
אין מה לעשות , אבל עם איך שמכבי ניראים מול היריבה הכי חלשה בבית אין לנו כלכך מה לחפש בהצלבה בכושר הנוכחי והשחקנים יצטרכו להתאפס על עצמם מהר .
yzafrir כתב:אני יודע יוני , בגלל זה אמרתי בכושר הנוכחי . ברור לי שהשחקנים האלו שלא בכושר טוב יודעים כדורסל , אבל זה טימיננג גרוע להיות בו בכושר הכי חלש שלך....ואני גם לא סומך על אלו שסחבו אותנו עד לפה שזה אוחיון , פאפאס , סמית' ....אפילו הנדריקס הוא לא השחקן שיקח אותנו עד הסוף וגם לו יש את המגבלות שלו .
אם סופו ולאיהו ופניני וכו' לא יהיו בכושר טוב אנחנו ניפול ....
jol9 כתב:yzafrir כתב:אני יודע יוני , בגלל זה אמרתי בכושר הנוכחי . ברור לי שהשחקנים האלו שלא בכושר טוב יודעים כדורסל , אבל זה טימיננג גרוע להיות בו בכושר הכי חלש שלך....ואני גם לא סומך על אלו שסחבו אותנו עד לפה שזה אוחיון , פאפאס , סמית' ....אפילו הנדריקס הוא לא השחקן שיקח אותנו עד הסוף וגם לו יש את המגבלות שלו .
אם סופו ולאיהו ופניני וכו' לא יהיו בכושר טוב אנחנו ניפול ....
נקווה שמכבי תעשה את השדרוג ביכולת, כמו שהיא כבר הוכיחה שהיא יכולה.
סה"כ המשחק מול בארסה הוא לפרוטוקול, אבל לא צריך לזלזל באפשרות, להשיג ניצחון יוקרתי על הקטאלונים, שלא נראים מדהים.
jol9 כתב:ולמה מאלט שיחק רק 3 דק'?
yzafrir כתב:עוד משחק מזוויעה שמסנוור את כולנו .
העונה הזאת ניראת בדיוק כמו שסמית' נראה היום בחצי הראשון קיללו אותו פה כאילו הוא מחבל שבא לעשות פיגוע בהיכל ובחצי השני הוא הציל לנו את המשחק....גם פאפאס שנתן משחק טוב בסך הכל עשה כמה טעויות קריטיות שיכלו לעלות לנו במשחק אבל עדיין קושרים לו כתרים על סמך משחק אחד מול היריבה שהיא אחרונה בבית עם 0 ניצחונות .
אליהו הראה שבכושר שהוא נימצא פשוט אין ברירה אלא לתת לבלו לשחק שכמו במקרה סמית' פתח גרוע והיה שם במאני טיים....
היחיד שהוא פשוט סלע של יציבות לא רק מהעונה הזאת אלא שלוש שנים ברציפות זה לאנגפורד שמעמיד את אותם ממוצעים כמעט כל עונה . קשה לי לראות אותו נשאר פה , האמת שהוא שחקן NBA לא פחות לגיטימי מווימס....
אין מה לעשות , אבל עם איך שמכבי ניראים מול היריבה הכי חלשה בבית אין לנו כלכך מה לחפש בהצלבה בכושר הנוכחי והשחקנים יצטרכו להתאפס על עצמם מהר .
asafb96 כתב:yzafrir כתב:עוד משחק מזוויעה שמסנוור את כולנו .
סמית' הציל את המשחק, אבל לא לבד. הוא לא הגיע כל העונה, ולכן מגיע לו שבחים על החצי השני (כי בחצי הראשון הוא היה זוועת עולם), אבל זהו.
עזוב אותך משטויות, פאפאס הציל למכבי את היורוליג. בלעדיו היינו עפים היום מהטופ 16. מכבי נכנסו לפיגור ענק, ואז הוא נכנס. אם לא הוא, היינו גם מקבלים 20 הפרש, כי הקבוצה נראת המומה וחסרת ביטחון וסדר בפתיחה. הוא היה ענק, והראה לכולם, במיוחד לבלאט, שיש לו עוד המון המון מה לתרום.
אליהו בכושר לא טוב, אבל בלו בכושר גרוע הרבה יותר. הוא קלע בסוף שלשה שפתחה את ההפרש קצת, אבל כל שאר הזמן חירב את המשחק ולא פגע בכלום.
לאנגפורד אדיר. אגב, שימו לב לאחוזי עונשין שלו בטופ 16, ולאחוזי שלשות שלו מאז שהוא חזר לכושר קליעה מסוף השלב הראשון. ניהיה קלעי מצוין.
felix_r כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:עוד משחק מזוויעה שמסנוור את כולנו .
סמית' הציל את המשחק, אבל לא לבד. הוא לא הגיע כל העונה, ולכן מגיע לו שבחים על החצי השני (כי בחצי הראשון הוא היה זוועת עולם), אבל זהו.
עזוב אותך משטויות, פאפאס הציל למכבי את היורוליג. בלעדיו היינו עפים היום מהטופ 16. מכבי נכנסו לפיגור ענק, ואז הוא נכנס. אם לא הוא, היינו גם מקבלים 20 הפרש, כי הקבוצה נראת המומה וחסרת ביטחון וסדר בפתיחה. הוא היה ענק, והראה לכולם, במיוחד לבלאט, שיש לו עוד המון המון מה לתרום.
אליהו בכושר לא טוב, אבל בלו בכושר גרוע הרבה יותר. הוא קלע בסוף שלשה שפתחה את ההפרש קצת, אבל כל שאר הזמן חירב את המשחק ולא פגע בכלום.
לאנגפורד אדיר. אגב, שימו לב לאחוזי עונשין שלו בטופ 16, ולאחוזי שלשות שלו מאז שהוא חזר לכושר קליעה מסוף השלב הראשון. ניהיה קלעי מצוין.
זה שעופר שלח מספר לנו שלאנגפורד הוא לא קלע שלשות טוב, זה עדיין לא הופך את זה לאמת.
לגבי העונשין של לאנגפורד. אז העונשין שלו באמת לא אוטומאטי, אבל שמתי לב, שכאשר הוא זורק עונשין במאני טיים, האחוזים שלו פתאום הופכים לטובים מאוד. הוא יכול הלהחטיא בתחילת המשחק או באמצע, אבל בסוף המשחק הוא כמעט ולא מחטיא זריקות עונשין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־26 אורחים