16 אפריל 2017, 12:43
Holiday_Armadillo כתב:הנהלת מגדל - ''מכבי היא הקבוצה היחידה כרגע בליגה שאנחנו יכולים לנצח''
מצחיק שהם יותר ריאליים בקשר לאיכות הקבוצה שלהם מאשר כמה אנשים פה
16 אפריל 2017, 13:11
16 אפריל 2017, 13:13
jol9 כתב:ווימס, אתה מסביר נכון את העובדות, אבל לדעתי המסקנה שלך לא נכונה.
זה שאנשי המקצוע במכבי גרועים, ומביאים לכאן חבורה עלובה של בובלים, לא אומר שלא צריך לחזק את הקבוצה.
ההתנהלות של מכבי היא היסטרית. עונה אחת עושים מליון שינויים בסגל. עונה אחרי זה עושים מליון שינויים על הקווים.
בין לבין נותנים לאבי אבן ולרמי הדר לנהל את המשחקים הכי חשובים באירופה באותה העונה.
מעניין מה צריך לקרות בשביל שאבי אבן יעוף מהמועדון.
16 אפריל 2017, 13:26
אורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:הנהלת מגדל - ''מכבי היא הקבוצה היחידה כרגע בליגה שאנחנו יכולים לנצח''
מצחיק שהם יותר ריאליים בקשר לאיכות הקבוצה שלהם מאשר כמה אנשים פה
1. בהתחשב בכך שזו כתבה של ורד כהן ספק אם משפט כזה בכלל נאמר.
2. גם אם המשפט נאמר אני לא יודע אם זו ראייה ריאלית על הקבוצה או סתם ניסיון ללגלג עליכם.
ואם נעבור לאוהדים עצמם. לחלקם, בעיקר הביקורתיים שבהם, יש נטייה לגמד את הקבוצה שהם אוהדים ולהאדיר את היריבות.
אולי זה חלק מאיזו הכנה פסיכולוגית להפסד צפוי ואולי משהו אחר. אני לא פסיכולוג.
דבר אחד בטוח שתי הקבוצות ששיחקו אתמול הן לא 2 הקבוצות שהן יהיו בעוד חודש.
לא יודע עד כמה אוחיון, גאודלוק, סילי ומילר ישנו אותכם
(מילר נראה אתמול כמו שחקן שיצטרך הרבה יותר מחודש כדי להיכנס לעניינים וגאודלוק אחרי חודשיים בלי משחק מי יודע)
כמו שממש לא ברור לי איך האוול וג'נטילה ישנו אותנו
(ג'נטילה אחרי עונה מהגהינום במהלכה כמעט לא שיחק. האוול מוכח לגמרי בליגה שלנו השאלה איך צירופו ישפיע על חדר ההלבשה
בכלל ועל השחקנים שהוא ינגוס בדקות שלהם בפרט)
אבל מה שהיה אתמול לא יהיה בעוד חודש. זה בטוח.
16 אפריל 2017, 14:27
roy1000 כתב:שתי קבוצות כדורסל עלובות. מילא זרים עלובים כמו אייברסון, דווין קשישא, מילר הנכה, וראד הדפוק מצד אחד וג'רלס/דייסון העלובים, אמארה הזקן, קינזי חסר היכולת ופיטרסון הלא רלוונטי, אבל הישראלים זה בכלל רמה אחרת.
בשתי הקבוצות האלה משחקים כל הישראלים הבכירים חוץ מדאוסן וכספי. מה ראינו?
פניני פרש סופית. אין לו שום קשר לענף. סילבן פרש לפחות מהעונה הזו. שגב נגר לא רלוונטי. ואלכסנדר ה"ישראלי" הוא שחקן חסר משמעות.
מצד שני ליאור אליהו "נלחם" אבל נראה כמו איזה נגר ששייך במקרה הטוב לספסל של קריית גת. הלפרין במשחק "טוב" שלו נראה כמו שחקן שהיה צריך לפרוש לפני שנתיים. בר טימור נראה כמו שחקן בן 40 שלא מסוגל לעשות כלום בשום צד של המגרש. זליקוביץ' פצוע ולא רלוונטי.
השחקן היחידי שהראה יכולת אישית ברמה טובה היה מקל, אבל כרגיל כשהוא טוב, כל השאר גרועים. המשחק הטוב של מקל זו החדשה הכי גרועה מאתמול כי זה אומר שהוא נשאר פה כרכז הפותח לעוד עונה.
הדבר היחידי שאפשר ללמוד מהמשחק הזה הוא שהכדורסל הישראלי בשפל הכי גדול שלו ב-40 השנים האחרונות. המיקום בטבלה משקף לחלוטין את היכולת של שתי הקבוצות.
ירושלים כנראה יעשו ניקוי בית בעונה הבאה ויחליפו את רוב הסגל. במכבי אין מה לצפות. כבר ברור לחלוטין שהולכים לעונה פיננסית ושהעונה הבאה תהיה גרועה לפחות באותה המידה.
חוזרים לשנות ה-90.
16 אפריל 2017, 15:29
16 אפריל 2017, 16:42
16 אפריל 2017, 17:13
החציל האצטקי כתב:לדעתי העונה האחרונה נתנה סטמפה די ברורה על מצבו של הכדורסלן הישראלי באירופה. קרי: לא רלוונטי.
אני חושב שגם לגל מקל הסופרסטאר ברור היום שהוא רכז מחליף ביורוליג at best. אוחיון יודע את זה מזמן.
לנדסברג צריך לקחת את התיקים ולשחק דקות משמעותיות בחו"ל. החממה בארץ תקעה אותו ועשתה לקריירה שלו רק רע.
גם לאיתי שגב, אף על פי שאני מאמין שעוד יהיה פקטור העונה (הטריו של גאודלוק-ראד-מילר יהיה המשמעותי בישורת האחרונה ומי שישחקו לצדם הם "הלוחמים" ו"המרביצים"), יעשה רק טוב לברוח מכאן.
פניני הוא גופה שמקומה על קצה הספסל בתור מנופף מגבות מקצועי.
לג'ו אלכסנדר אין לי שום טענה. עושה בדיוק את מה שיודע. לא יותר אבל לשם שינוי גם לא פחות.
16 אפריל 2017, 17:30
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:לדעתי העונה האחרונה נתנה סטמפה די ברורה על מצבו של הכדורסלן הישראלי באירופה. קרי: לא רלוונטי.
אני חושב שגם לגל מקל הסופרסטאר ברור היום שהוא רכז מחליף ביורוליג at best. אוחיון יודע את זה מזמן.
לנדסברג צריך לקחת את התיקים ולשחק דקות משמעותיות בחו"ל. החממה בארץ תקעה אותו ועשתה לקריירה שלו רק רע.
גם לאיתי שגב, אף על פי שאני מאמין שעוד יהיה פקטור העונה (הטריו של גאודלוק-ראד-מילר יהיה המשמעותי בישורת האחרונה ומי שישחקו לצדם הם "הלוחמים" ו"המרביצים"), יעשה רק טוב לברוח מכאן.
פניני הוא גופה שמקומה על קצה הספסל בתור מנופף מגבות מקצועי.
לג'ו אלכסנדר אין לי שום טענה. עושה בדיוק את מה שיודע. לא יותר אבל לשם שינוי גם לא פחות.
הלוואי שאתה צודק לגבי מקל, אבל לדעתי זה הפוך. הוא היה, לכאורה, טוב אתמול. וכמו לכל שחקן, יש לו את האנשים שלו שמפמפמים לו כמה הוא מדהים וטוב, וכמה זו בעיה של הקבוצה, של הארגון, של המאמן, של השחקנים האחרים, של "תקופה רעה, שבה איבדתי את שמחת החיים שלי" ובלה בלה בלה. הרי הוא מרוויח פה סכומי עתק, כבר כמעט עונה וחצי. בהנחה ולא ישוחרר, זה מבחינתו אישור שהקבוצה מעוניינת בו, וזה בוסט רציני לביטחון העצמי המופרז ממילא שלו.
בנוגע לכל השאר, כן. סיל שבע ושחצן מדי מכדי לרצות להשתפר, ושגב, שאני מחבב, הוא שחקן ישראלי, ככה שכנראה וזה לא יקרה. ולגבי פניני אני באמת לא מבין איך עדיין מאריכים לו חוזה. כנראה חבר טוב של דני.
16 אפריל 2017, 17:37
16 אפריל 2017, 17:45
roy1000 כתב:לא ניתן לשחרר לא את אוחיון ולא את לנסברג. שניהם חתמו על חוזים חדשים בקיץ.
16 אפריל 2017, 17:50
16 אפריל 2017, 18:19
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:לא ניתן לשחרר לא את אוחיון ולא את לנסברג. שניהם חתמו על חוזים חדשים בקיץ.
* בקיץ 2015 (ל-3 שנים).
לא יודע לגבי לנדסברג, אבל יש אופציית יציאה מהחוזה של אוחיון לפי גלדסטון.
17 אפריל 2017, 18:38
17 אפריל 2017, 18:48