קלאסיקו: מכבי ת"א נגד הפועל י-ם, שבת 21:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קלאסיקו : מכבי ת"א נגד הפועל י-ם, שבת 21:00, ספורט 5

הודעהעל ידי אורי אלון » 16 אפריל 2017, 12:43

Holiday_Armadillo כתב:הנהלת מגדל - ''מכבי היא הקבוצה היחידה כרגע בליגה שאנחנו יכולים לנצח''

מצחיק שהם יותר ריאליים בקשר לאיכות הקבוצה שלהם מאשר כמה אנשים פה

1. בהתחשב בכך שזו כתבה של ורד כהן ספק אם משפט כזה בכלל נאמר.

2. גם אם המשפט נאמר אני לא יודע אם זו ראייה ריאלית על הקבוצה או סתם ניסיון ללגלג עליכם.

ואם נעבור לאוהדים עצמם. לחלקם, בעיקר הביקורתיים שבהם, יש נטייה לגמד את הקבוצה שהם אוהדים ולהאדיר את היריבות.
אולי זה חלק מאיזו הכנה פסיכולוגית להפסד צפוי ואולי משהו אחר. אני לא פסיכולוג.

דבר אחד בטוח שתי הקבוצות ששיחקו אתמול הן לא 2 הקבוצות שהן יהיו בעוד חודש.

לא יודע עד כמה אוחיון, גאודלוק, סילי ומילר ישנו אותכם
(מילר נראה אתמול כמו שחקן שיצטרך הרבה יותר מחודש כדי להיכנס לעניינים וגאודלוק אחרי חודשיים בלי משחק מי יודע)
כמו שממש לא ברור לי איך האוול וג'נטילה ישנו אותנו
(ג'נטילה אחרי עונה מהגהינום במהלכה כמעט לא שיחק. האוול מוכח לגמרי בליגה שלנו השאלה איך צירופו ישפיע על חדר ההלבשה
בכלל ועל השחקנים שהוא ינגוס בדקות שלהם בפרט)
אבל מה שהיה אתמול לא יהיה בעוד חודש. זה בטוח.
אורי אלון

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2017, 13:11

שתי קבוצות כדורסל עלובות. מילא זרים עלובים כמו אייברסון, דווין קשישא, מילר הנכה, וראד הדפוק מצד אחד וג'רלס/דייסון העלובים, אמארה הזקן, קינזי חסר היכולת ופיטרסון הלא רלוונטי, אבל הישראלים זה בכלל רמה אחרת.

בשתי הקבוצות האלה משחקים כל הישראלים הבכירים חוץ מדאוסן וכספי. מה ראינו?

פניני פרש סופית. אין לו שום קשר לענף. סילבן פרש לפחות מהעונה הזו. שגב נגר לא רלוונטי. ואלכסנדר ה"ישראלי" הוא שחקן חסר משמעות.

מצד שני ליאור אליהו "נלחם" אבל נראה כמו איזה נגר ששייך במקרה הטוב לספסל של קריית גת. הלפרין במשחק "טוב" שלו נראה כמו שחקן שהיה צריך לפרוש לפני שנתיים. בר טימור נראה כמו שחקן בן 40 שלא מסוגל לעשות כלום בשום צד של המגרש. זליקוביץ' פצוע ולא רלוונטי.

השחקן היחידי שהראה יכולת אישית ברמה טובה היה מקל, אבל כרגיל כשהוא טוב, כל השאר גרועים. המשחק הטוב של מקל זו החדשה הכי גרועה מאתמול כי זה אומר שהוא נשאר פה כרכז הפותח לעוד עונה.

הדבר היחידי שאפשר ללמוד מהמשחק הזה הוא שהכדורסל הישראלי בשפל הכי גדול שלו ב-40 השנים האחרונות. המיקום בטבלה משקף לחלוטין את היכולת של שתי הקבוצות.

ירושלים כנראה יעשו ניקוי בית בעונה הבאה ויחליפו את רוב הסגל. במכבי אין מה לצפות. כבר ברור לחלוטין שהולכים לעונה פיננסית ושהעונה הבאה תהיה גרועה לפחות באותה המידה.

חוזרים לשנות ה-90.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2017, 13:13

jol9 כתב:ווימס, אתה מסביר נכון את העובדות, אבל לדעתי המסקנה שלך לא נכונה.
זה שאנשי המקצוע במכבי גרועים, ומביאים לכאן חבורה עלובה של בובלים, לא אומר שלא צריך לחזק את הקבוצה.

ההתנהלות של מכבי היא היסטרית. עונה אחת עושים מליון שינויים בסגל. עונה אחרי זה עושים מליון שינויים על הקווים.
בין לבין נותנים לאבי אבן ולרמי הדר לנהל את המשחקים הכי חשובים באירופה באותה העונה.

מעניין מה צריך לקרות בשביל שאבי אבן יעוף מהמועדון.

לדעתי השחרור של סימפסון ואי ההבאה של חיזוק אחר הוא 100% בגלל שיקולים כספיים. מכבי נמצאת בבור כספי עצום והם מנסים לחסוך כל שקל אפשרי.

כרגע הם מתפללים שגאודלוק לא יחזור בשביל שלא יצטרכו לשלם לו על החודש האחרון (ואת הפיצוי על הפרת החוזה לעונה הבאה). זה כנראה לא יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 אפריל 2017, 13:26

אורי אלון כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הנהלת מגדל - ''מכבי היא הקבוצה היחידה כרגע בליגה שאנחנו יכולים לנצח''

מצחיק שהם יותר ריאליים בקשר לאיכות הקבוצה שלהם מאשר כמה אנשים פה

1. בהתחשב בכך שזו כתבה של ורד כהן ספק אם משפט כזה בכלל נאמר.

2. גם אם המשפט נאמר אני לא יודע אם זו ראייה ריאלית על הקבוצה או סתם ניסיון ללגלג עליכם.

ואם נעבור לאוהדים עצמם. לחלקם, בעיקר הביקורתיים שבהם, יש נטייה לגמד את הקבוצה שהם אוהדים ולהאדיר את היריבות.
אולי זה חלק מאיזו הכנה פסיכולוגית להפסד צפוי ואולי משהו אחר. אני לא פסיכולוג.

דבר אחד בטוח שתי הקבוצות ששיחקו אתמול הן לא 2 הקבוצות שהן יהיו בעוד חודש.

לא יודע עד כמה אוחיון, גאודלוק, סילי ומילר ישנו אותכם
(מילר נראה אתמול כמו שחקן שיצטרך הרבה יותר מחודש כדי להיכנס לעניינים וגאודלוק אחרי חודשיים בלי משחק מי יודע)
כמו שממש לא ברור לי איך האוול וג'נטילה ישנו אותנו
(ג'נטילה אחרי עונה מהגהינום במהלכה כמעט לא שיחק. האוול מוכח לגמרי בליגה שלנו השאלה איך צירופו ישפיע על חדר ההלבשה
בכלל ועל השחקנים שהוא ינגוס בדקות שלהם בפרט)
אבל מה שהיה אתמול לא יהיה בעוד חודש. זה בטוח.

אני בעד להפוך אותך לחבר צוות פה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי RomanR » 16 אפריל 2017, 14:27

roy1000 כתב:שתי קבוצות כדורסל עלובות. מילא זרים עלובים כמו אייברסון, דווין קשישא, מילר הנכה, וראד הדפוק מצד אחד וג'רלס/דייסון העלובים, אמארה הזקן, קינזי חסר היכולת ופיטרסון הלא רלוונטי, אבל הישראלים זה בכלל רמה אחרת.

בשתי הקבוצות האלה משחקים כל הישראלים הבכירים חוץ מדאוסן וכספי. מה ראינו?

פניני פרש סופית. אין לו שום קשר לענף. סילבן פרש לפחות מהעונה הזו. שגב נגר לא רלוונטי. ואלכסנדר ה"ישראלי" הוא שחקן חסר משמעות.

מצד שני ליאור אליהו "נלחם" אבל נראה כמו איזה נגר ששייך במקרה הטוב לספסל של קריית גת. הלפרין במשחק "טוב" שלו נראה כמו שחקן שהיה צריך לפרוש לפני שנתיים. בר טימור נראה כמו שחקן בן 40 שלא מסוגל לעשות כלום בשום צד של המגרש. זליקוביץ' פצוע ולא רלוונטי.

השחקן היחידי שהראה יכולת אישית ברמה טובה היה מקל, אבל כרגיל כשהוא טוב, כל השאר גרועים. המשחק הטוב של מקל זו החדשה הכי גרועה מאתמול כי זה אומר שהוא נשאר פה כרכז הפותח לעוד עונה.

הדבר היחידי שאפשר ללמוד מהמשחק הזה הוא שהכדורסל הישראלי בשפל הכי גדול שלו ב-40 השנים האחרונות. המיקום בטבלה משקף לחלוטין את היכולת של שתי הקבוצות.

ירושלים כנראה יעשו ניקוי בית בעונה הבאה ויחליפו את רוב הסגל. במכבי אין מה לצפות. כבר ברור לחלוטין שהולכים לעונה פיננסית ושהעונה הבאה תהיה גרועה לפחות באותה המידה.

חוזרים לשנות ה-90.

מסכים לגביי מצב הכדורסל הישראלי. בהתחשב בעובדה שכספי בכושר גרוע ודאוסן פצוע כל העונה, אנחנו הולכים לקבל בראש בקיץ.
אגב, פניני והלפרין עושים תחרות מי נראה פחות כמו ספורטאי?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2017, 15:29

לדעתי העונה האחרונה נתנה סטמפה די ברורה על מצבו של הכדורסלן הישראלי באירופה. קרי: לא רלוונטי.
אני חושב שגם לגל מקל הסופרסטאר ברור היום שהוא רכז מחליף ביורוליג at best. אוחיון יודע את זה מזמן.

לנדסברג צריך לקחת את התיקים ולשחק דקות משמעותיות בחו"ל. החממה בארץ תקעה אותו ועשתה לקריירה שלו רק רע.
גם לאיתי שגב, אף על פי שאני מאמין שעוד יהיה פקטור העונה (הטריו של גאודלוק-ראד-מילר יהיה המשמעותי בישורת האחרונה ומי שישחקו לצדם הם "הלוחמים" ו"המרביצים"), יעשה רק טוב לברוח מכאן.
פניני הוא גופה שמקומה על קצה הספסל בתור מנופף מגבות מקצועי.

לג'ו אלכסנדר אין לי שום טענה. עושה בדיוק את מה שיודע. לא יותר אבל לשם שינוי גם לא פחות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: קלאסיקו: מכבי ת"א נגד הפועל י-ם, שבת 21:00, ספורט 5

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2017, 16:42

וזאת הסיבה למה מכבי צריכה להחליף את כל הקאדר הישראלי שלה לחלוטין, לא רק את הזרים שלה. לחלוטין. וזה אפשרי. יש מספיק ישראלים שיכולים למלא בהצלחה את מקומם של הנוכחיים, חלקם רשמתי בחתימה שלי של פרופיל הסגל שהייתי רוצה לראות פה בעונה הבאה, ויש עוד אחרים.
er79

הודעהעל ידי yanay21 » 16 אפריל 2017, 17:13

החציל האצטקי כתב:לדעתי העונה האחרונה נתנה סטמפה די ברורה על מצבו של הכדורסלן הישראלי באירופה. קרי: לא רלוונטי.
אני חושב שגם לגל מקל הסופרסטאר ברור היום שהוא רכז מחליף ביורוליג at best. אוחיון יודע את זה מזמן.

לנדסברג צריך לקחת את התיקים ולשחק דקות משמעותיות בחו"ל. החממה בארץ תקעה אותו ועשתה לקריירה שלו רק רע.
גם לאיתי שגב, אף על פי שאני מאמין שעוד יהיה פקטור העונה (הטריו של גאודלוק-ראד-מילר יהיה המשמעותי בישורת האחרונה ומי שישחקו לצדם הם "הלוחמים" ו"המרביצים"), יעשה רק טוב לברוח מכאן.

לג'ו אלכסנדר אין לי שום טענה. עושה בדיוק את מה שיודע. לא יותר אבל לשם שינוי גם לא פחות.

הלוואי שאתה צודק לגבי מקל, אבל לדעתי זה הפוך. הוא היה, לכאורה, טוב אתמול. וכמו לכל שחקן, יש לו את האנשים שלו שמפמפמים לו כמה הוא מדהים וטוב, וכמה זו בעיה של הקבוצה, של הארגון, של המאמן, של השחקנים האחרים, של "תקופה רעה, שבה איבדתי את שמחת החיים שלי" ובלה בלה בלה. הרי הוא מרוויח פה סכומי עתק, כבר כמעט עונה וחצי. בהנחה ולא ישוחרר, זה מבחינתו אישור שהקבוצה מעוניינת בו, וזה בוסט רציני לביטחון העצמי המופרז ממילא שלו.

בנוגע לכל השאר, כן. סיל שבע ושחצן מדי מכדי לרצות להשתפר, ושגב, שאני מחבב, הוא שחקן ישראלי, ככה שכנראה וזה לא יקרה. ולגבי פניני אני באמת לא מבין איך עדיין מאריכים לו חוזה. כנראה חבר טוב של דני.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי RomanR » 16 אפריל 2017, 17:30

yanay21 כתב:
החציל האצטקי כתב:לדעתי העונה האחרונה נתנה סטמפה די ברורה על מצבו של הכדורסלן הישראלי באירופה. קרי: לא רלוונטי.

הלוואי שאתה צודק לגבי מקל, אבל לדעתי זה הפוך. הוא היה, לכאורה, טוב אתמול. וכמו לכל שחקן, יש לו את האנשים שלו שמפמפמים לו כמה הוא מדהים וטוב, וכמה זו בעיה של הקבוצה, של הארגון, של המאמן, של השחקנים האחרים, של "תקופה רעה, שבה איבדתי את שמחת החיים שלי" ובלה בלה בלה. הרי הוא מרוויח פה סכומי עתק, כבר כמעט עונה וחצי. בהנחה ולא ישוחרר, זה מבחינתו אישור שהקבוצה מעוניינת בו, וזה בוסט רציני לביטחון העצמי המופרז ממילא שלו.

בנוגע לכל השאר, כן. סיל שבע ושחצן מדי מכדי לרצות להשתפר, ושגב, שאני מחבב, הוא שחקן ישראלי, ככה שכנראה וזה לא יקרה. ולגבי פניני אני באמת לא מבין איך עדיין מאריכים לו חוזה. כנראה חבר טוב של דני.

מקל באמת ובתמים מאמין שהוא, זו שנה שנייה ברציפות, המציל הגדול של הקבוצה. לראיה, הריבים שלו עם שחקנים אחרים בקבוצה כפי שפרסמו בוואלה (בהנחה שזה נכון).
התקופה הזאת טובה רק בשביל להראות לאן מכבי יכולה להגיע עם מקל ולנדסברג - שזה לא רחוק בכלל. הבעיה שאין מי שיראה את זה ויסיק מזה מסקנות, לכן הם כנראה ישחררו את אוחיון, ישאירו את פניני לעונת פרישה בתור גוויה ומקל ימשיך לחרב לנו פה עונה אחרי עונה לנצח.
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2017, 17:37

לא ניתן לשחרר לא את אוחיון ולא את לנסברג. שניהם חתמו על חוזים חדשים בקיץ.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אפריל 2017, 17:45

roy1000 כתב:לא ניתן לשחרר לא את אוחיון ולא את לנסברג. שניהם חתמו על חוזים חדשים בקיץ.

* בקיץ 2015 (ל-3 שנים).
לא יודע לגבי לנדסברג, אבל יש אופציית יציאה מהחוזה של אוחיון לפי גלדסטון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 16 אפריל 2017, 17:50

לא מבקש מסיל להשתפר, לפחות שיהיה יציב בבינוניות שלו, הוא בנסיגה השנה, גם בהתקפה וגם בהגנה (אחרי שבעונה הקודמת הוא קצת התקדם הגנתית).

שגב אפילו כישראלי הוא בינוני ומטה, פניני גופה, מקל ואוחיון משתכרים פי שלוש מהשווי שלהם ולא יכולים לשחק יחד, אם לא יעשו שינויים רחבים בגזרת הישראלים מכבי תמשיך לדשדש.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2017, 18:19

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:לא ניתן לשחרר לא את אוחיון ולא את לנסברג. שניהם חתמו על חוזים חדשים בקיץ.

* בקיץ 2015 (ל-3 שנים).
לא יודע לגבי לנדסברג, אבל יש אופציית יציאה מהחוזה של אוחיון לפי גלדסטון.

אם אפשר להשתחרר מהחוזים של סילבן ואוחיון זה no brainer. אף אחד מהם לא שווה את הסכומים שהם מקבלים. שירושלים יקחו אותם.
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 17 אפריל 2017, 18:38

תגובה בסופר איחור:
שתי קבוצות חלשות בכושר נוראי, שנלחמו במה שראסקין הקלישאתי מפמפם לנו כ״קלאסיקו של הכדורסל הישראלי״. זילוּת בקלאסיקו? למה לא. אנחנו ישראלים, מעצמת הייטק, עם הצבא הכי חזק בעולם, זורחת לנו השמש מפי הטבעת.

הבחירה של ליאור אליהו כmvp של המשחק הזה, רק מדגישה עד כמה המשחק הזה היה עלוב וכמה השחקנים שהשתתפו בו פשוט המשיכו לבזות את הפרקט, כפי שנהגו לעשות בתקופה האחרונה.
מבחינת ירושלים, זה לא ממש משנה, כי נצחון על מכבי עדיין מרגש.

יותם הלפרין במשחק טוב מהרגיל, נראה כמו ישראלי ליגה ממוצע וכהרגלו, הוא קולע הכי טוב כשאין זמן על השעון (כי אי אפשר למסור).
אמארה היה מוחק את העונה הזו מהקריירה המפוארת שלו.
על בר טימור המשיחי, אפשר באמת להפסיק לדבר ברצינות כפוטנציאל יורוליג.

שאר הזרים של ירושלים לא ראויים לאיזכור.

לגבי מכבי: סמית׳ פשוט שחקן גמוּר. מת. לא תורם בשום אספקט של המשחק, מלבד קפיצה אפקטיבית לחסימה בהגנה פעמיים במשחק ואולי נסיון לחטיפה אחת.
בהגנה האישית הוא פשוט בדיחה, בהתקפה לא רלוונטי.
מי שחתום על ההחלטה להחתים שחקן בשלהי הקריירה לחוזה תלת שנתי שסותם את הברז התקציבי, צריך להחזיר את המפתחות, או להביא כסף מהבית.

אפרופו גופות - פניני. באמת שחבל להרחיב.

גופות בפוטנציה - מילר. היה נון פקטור במשחק. לא נראה כמו שחקן שהיה שווה לשקם לו את הקריירה בדמותו של חוזה תלת שנתי אחרי פציעה חוזרת וקשה. אבל, ימים יגידו.

אייברסון כפי שכבר כתבתי פה בעבר - שחקן בינוני שלא היה צריך להיות פה. חיובי ובלה בלה בלה - לא מעניין.

גל מקל נתן משחק מצויין ופה הבעייה. גל הוא שחקן שצריך את הכדור, שחקן שמתאים להוביל קבוצות קטנות/בינוניות. טפירו סטייל.
בקבוצת טופ יורוליג כמו שמכבי שואפת להיות (?), הוא מתאים להגיע מהספסל בלבד והשאלה המתבקשת היא, האם הוא מסוגל להיות רול פלייר. אני לא בטוח.

לאנדסברג שחקן מוכשר מאוד, שאני משוכנע שהיה יכול להיות מוביל כמעט בכל קבוצה ישראלית, אבל הוא פשוט לא מוצא את מקומו במכבי. זה קורה לו תחת מאמנים שונים, עונות רבות מדיי.

בשורה התחתונה - מצבת הישראלים בכי רע. החוק הרוסי פשוט הורג את הקבוצות ששואפות להצליח באירופה (מכבי ועכשיו גם ירושלים) ומעשיר את השחקן הישראלי שבדעיכה ופותח פער שלילי גדול יותר ויותר מ׳אחיו׳ האירופי.

האליפות הלא מעניינת בארץ, שוב, על הרצפה ואם להיות כנה - ל2 הקבוצות ששיחקו שלשום לא מגיע התואר הזה.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 18 אפריל 2017, 09:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 17 אפריל 2017, 18:48

כמעט ושכחתי - הויתור על סימפסון היא אחת מההחלטות הרעות שנלקחו פה.
אולי השחקן הכי חיובי ואיכפתי שנחת פה העונה ואחד מהשחקנים הבודדים שהצליחו להגיע באמצע העונה ואף להיות אפקיביים חיובית למכבי.

בליגת הגמדים שלנו היה יכול להיות תוספת משמעותית, אפילו יותר מ׳שחקני טופ יורוליג׳ שהחליטו לשחק בשביל מאמן איטלקי בליגה ישראלית.

לעולם לא נדע, אבל לטעמי - עלול להיות ההבדל בין מקום 1 ואליפות לכלום ושום דבר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, מרסר ו־21 אורחים