19 אפריל 2017, 10:43
19 אפריל 2017, 12:04
אחדשיודע כתב:כשהכוכב שלך כבוי, אין לך באמת סיכוי בפלייאוף. אין בזה שוב דבר מפתיע.
אפילו מתקבל על הדעת בנסיבות.
19 אפריל 2017, 12:18
19 אפריל 2017, 12:33
19 אפריל 2017, 13:08
19 אפריל 2017, 13:53
אחדשיודע כתב:ראית את המשחק שאתה מדבר בכלל? הם "לא כאלה טובים" כשהוא בעצמו לא כזה טוב. הוא סחב אותם כל העונה.
וכשקורה משהו כזה יום לפני תחילת הפלייאוף, זה משפיע לא רק עליו - אלא על כל מי שסובב אותו.
וזה בלי קשר לעובדה שאם הייתי צריך להמר על הפתעה בפלייאוף (עוד לפני האירוע המדובר), הייתי הולך על הסדרה הזאת. שם את עניין המאצ'-אפים בצד לרגע.
19 אפריל 2017, 14:17
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:ראית את המשחק שאתה מדבר בכלל? הם "לא כאלה טובים" כשהוא בעצמו לא כזה טוב. הוא סחב אותם כל העונה.
וכשקורה משהו כזה יום לפני תחילת הפלייאוף, זה משפיע לא רק עליו - אלא על כל מי שסובב אותו.
וזה בלי קשר לעובדה שאם הייתי צריך להמר על הפתעה בפלייאוף (עוד לפני האירוע המדובר), הייתי הולך על הסדרה הזאת. שם את עניין המאצ'-אפים בצד לרגע.
ראיתי את שני המשחקים.
הם קבוצת פלייאוף הרבה פחות טובה מקבוצת ליגה רגילה ואני רחוק מלהיות היחדי שחשב ככה עוד לפני תחילת הפלייאוף.
הייתרון של הבולס לא כזה מפתיע.
19 אפריל 2017, 14:35
אחדשיודע כתב:אה, ולא ראית שהוא סיפק את אחד מהמשחקים הגרועים ביותר שלו העונה? כשמדובר בשחקן שהביא אותם לפוזיציה של מקום ראשון במזרח, אי אפשר להתכחש/להתעלם מהסיטואציה שהוא נמצא בה או לטעון שהיא לא משפיעה עליהם (בצורה ניכרת). זו שטות.
עזוב את זה שבלאו הכי הם היו נתקלים בקשיים מול שיקגו (שסיימה במאזן 2:2 מולם בעונה הסדירה), או מול כל קבוצת פלייאוף אחרת, זה לא קשור. העניין הוא שהם לא היו מגיעים לשיקגו בפיגור של 2:0 במצב רגיל, זה ברור לכולם פחות או יותר.
19 אפריל 2017, 14:39
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:אה, ולא ראית שהוא סיפק את אחד מהמשחקים הגרועים ביותר שלו העונה? כשמדובר בשחקן שהביא אותם לפוזיציה של מקום ראשון במזרח, אי אפשר להתכחש/להתעלם מהסיטואציה שהוא נמצא בה או לטעון שהיא לא משפיעה עליהם (בצורה ניכרת). זו שטות.
עזוב את זה שבלאו הכי הם היו נתקלים בקשיים מול שיקגו (שסיימה במאזן 2:2 מולם בעונה הסדירה), או מול כל קבוצת פלייאוף אחרת, זה לא קשור. העניין הוא שהם לא היו מגיעים לשיקגו בפיגור של 2:0 במצב רגיל, זה ברור לכולם פחות או יותר.
קשה להתווכח על עולם היפוטתי.
אם היית אומר לי לפני שהתחילה הסדרה (והיה את הסיפור עם האחות) ששיקגו יובילו 2 - 0 לא הייתי נופל מהכסא.
מעבר לזה, להתווכח "מה היה אם" זה לא משהו שיש טעם לעשות.
19 אפריל 2017, 15:46
19 אפריל 2017, 15:54
19 אפריל 2017, 16:22
19 אפריל 2017, 16:33
שועל כתב:אייזיאה היה טוב מאוד במשחק הראשון וזה לא עזר לבוסטון.
19 אפריל 2017, 16:35
19 אפריל 2017, 16:36
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אייזיאה היה טוב מאוד במשחק הראשון וזה לא עזר לבוסטון.
וגם ניהול משחק מצוין של המאמן שהכי מזלזלים בו בליגה.
הוא לא באמת היה טוב במשחק הראשון. סיים עם 33 נק' אומנם (ויחס אסיסיטים-איבודים רע של 6:6), אבל רובן הגיעו מאוחר מידי.
מי שראה משחקים טובים שלו העונה, יודע להגיד שהוא לא היה במיטבו - ונראה שגם החברים שלו הושפעו מהמצב רוח שלו.
19 אפריל 2017, 16:38
שועל כתב:הוא היה מצוין במשחק הראשון, וראיתי משחקים שלו העונה.
19 אפריל 2017, 16:39
LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אייזיאה היה טוב מאוד במשחק הראשון וזה לא עזר לבוסטון.
הוא לא באמת היה טוב במשחק הראשון. סיים עם 33 נק' אומנם (ויחס אסיסיטים-איבודים רע של 6:6), אבל רובן הגיעו מאוחר מידי.
מי שראה משחקים טובים שלו העונה, יודע להגיד שהוא לא היה במיטבו - ונראה שגם החברים שלו הושפעו מהמצב רוח שלו.
זה לא משנה, זה באמת לא מפתיע, בפלייאוף מצמצמים את הרוטציה והספסל פחות משנה, פתאום לאף אחד לא אכפת שיש לשיקאגו ספסל חלש, מה שכן יש להם זה סווינגמאן טופ 6-7 בליגה ואול אוף פיימר, דברים שאין לסלטיקס.
19 אפריל 2017, 16:40
אחדשיודע כתב:שועל כתב:הוא היה מצוין במשחק הראשון, וראיתי משחקים שלו העונה.
הוא לא. הוא היה טוב לקראת הסיום (החל מ-6 דקות לסיום).
וכנראה שלא ראית מספיק.
19 אפריל 2017, 18:04
אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אייזיאה היה טוב מאוד במשחק הראשון וזה לא עזר לבוסטון.
זה לא משנה, זה באמת לא מפתיע, בפלייאוף מצמצמים את הרוטציה והספסל פחות משנה, פתאום לאף אחד לא אכפת שיש לשיקאגו ספסל חלש, מה שכן יש להם זה סווינגמאן טופ 6-7 בליגה ואול אוף פיימר, דברים שאין לסלטיקס.
מי אמר שזה מפתיע? זה לחלוטין היה מפתיע (פיגור 2:0) אם בוסטון הייתה מגיעה במצב האידאלי. מי שאומר שלא, שקרן.
19 אפריל 2017, 18:18