ankram כתב:jol9 כתב:בואו נמשיך לסמן ולהחתים שחקנים לפני שיש מאמן
בואו נמשיך להחתים שחקנים משלימים לפני שיש שחקנים מובילים
כיוון טוב
דווקא בנושא הזה , אני לא מסכים איתך , כמעט כל השחקנים הישראלים במכבי לאורך השנים , באו דרך ההנהלה , מה שנקרא "לשמור על ההגמוניה" , זה לא שאם יחתימו מאמן זר , הוא ידע בכלל מי זה משעור.
כפי שציינתי בפוסטים קודמים , הישראלים של מכבי לא חייבים להיות הנוצצים ביותר (כי אין) , או שחקני נבחרת עם אגו , בראש ובראשונה שחקן ישראלי של מכבי צריך להתאים ל DNA של המועדון (לא הנוכחי שהוכתם , ה DNA הקודם) , קרי , לחימה , הגנה , השתתחויות , בזה משעור הוא הישראלי הכי טוב שיצא לי לראות בליגה , לא מכיר את חוכמת המשחק שלו , כל כך , אבל אני מקווה שהוא לא אדיוט כמו סילבן.
משעור ריבאונדר טוב גם ברמה אירופאית , הוא אתלט , ארוך ויש לו לאן להתקדם , גם אם אחוזי ה 3 שלו לא טובים , יצא לי לא פעם לראות אותו קובר שלשה גורלית , מעיד משהו על הבחור.
החתמה טובה אם תגיע , אבל זה חייב לבוא ע"ח פניני או סילבן , רצוי שניהם.
אבל הזמנים השתנו, וגם האיכות של הישראלים השתנתה.
אני מניח שאם דורון ג'מצ'י היה פנוי או בלו חוזר מפרישה, אז היה הגיון במה שאתה אומר.
אבל אנחנו מדברים כאן על משעור, טימור, זוסמן וכו'. אין שום סיבה שההנהלה תבוא ותחליט ללכת על שחקן מסויים,
כשלא ברור בכלל מי המאמן ומיהם השחקנים הראשיים.
למה ששחקנים זוטרים (ועוד כ"כ זוטרים כמו שהצעת), ייקבעו את הטון בהחתמת השחקנים המובילים.
אין לי שום בעיה שזה יהיה משעור, אבל שיהיה מתאים למי שיישחק לפניו ברוטציה, ולא להיפך.