המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:איזה היצע יש בשוק? אתם מעדיפים מאמן עם מלא ניסיון כמו יסמין רפשה?
יודע מה, לי אין מושג, לא מבין בשוק המאמנים. אבל אני מסרב להאמין שההיצע היחיד שיש זה שאראס, מאמן שלא הצליח ברמות הגדולות של אירופה, ועוד במיליון דולר, לא פחות.
בשביל זה יש צוות מקצועי, שאמור למצוא מאמנים שיביאו את הקבוצה הזו למקום הראוי לה.
איזה מאמנים עם ניסיון ברמות הגבוהות יהיו לך בשוק? יסמין רפשה? אוברדוביץ' מחימקי? זו הרמה פחות או יותר (אלא אם ברצוקאס יהיה פנוי, וספק אם הוא יבחר לבוא למכבי).
לא יודע אם יש הימור טוב יותר משאראס.
ומדובר על מיליון לשנתיים.
my man כתב:אגב אנחנו נהפכים להיות ז'לגיריס...לא רחוק היום..
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:איזה היצע יש בשוק? אתם מעדיפים מאמן עם מלא ניסיון כמו יסמין רפשה?
יודע מה, לי אין מושג, לא מבין בשוק המאמנים. אבל אני מסרב להאמין שההיצע היחיד שיש זה שאראס, מאמן שלא הצליח ברמות הגדולות של אירופה, ועוד במיליון דולר, לא פחות.
בשביל זה יש צוות מקצועי, שאמור למצוא מאמנים שיביאו את הקבוצה הזו למקום הראוי לה.
איזה מאמנים עם ניסיון ברמות הגבוהות יהיו לך בשוק? יסמין רפשה? אוברדוביץ' מחימקי? זו הרמה פחות או יותר (אלא אם ברצוקאס יהיה פנוי, וספק אם הוא יבחר לבוא למכבי).
לא יודע אם יש הימור טוב יותר משאראס.
ומדובר על מיליון לשנתיים.
שוב, אני לא מכיר את השוק. אבל אם שאראס באמת היה היחיד, לא היו לבטים לגבי להביא אותו.
וחלק מהעניין של "ספק אם הוא יבחר לבוא למכבי", זה כי לא נותנים פה למאמנים חופש בבניית סגל, או לחילופין, GM נורמלי. אז מלכתחילה אני בטוח שנפסלים מאמנים מסויימים, ולא פונים אליהם. בהנחה וההנהלה הייתה מנותקת מבניית הקבוצה, אני בטוח שהיה נמצא מאמן טיפ טיפה יותר מתאים לרמה.
yanay21 כתב:my man כתב:אגב אנחנו נהפכים להיות ז'לגיריס...לא רחוק היום..
אתה אופטימי, נשמה. יש לא מעט שחקנים ליטאים צעירים עם כישרון. לנו אין את זה.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אגב אנחנו נהפכים להיות ז'לגיריס...לא רחוק היום..
אתה אופטימי, נשמה. יש לא מעט שחקנים ליטאים צעירים עם כישרון. לנו אין את זה.
אני מדבר מבחינת שאיפות והישיגים..
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה בעד החתמה שלו בתנאים שהוצגו?
לא. הוא יתפרק תחת הלחץ. הפדרמנים יעשו לו בית ספר. אין לו את הנסיון והמעמד לעמוד מול ההנהלה.
אני חושב שבתנאים שיהיו בעונה הבאה (עונה פיננסית עם זרים זולים), אתה צריך להביא מאמן שמתאים לעבוד בתנאים כאלה וזה או טרינקיירי או ישראלי כמו דן שמיר או אפילו שרף.
שרף עוד מילא אבל דן שמיר? הוא לא יקרוס מול ההנהלה?
תחשוב ששאראס מגיע ממקום חזק בהרבה מכל המאמנים האחרונים של מכבי.
וגם יש לו אופי וכריזמה גדולים בהרבה.
אני חושב שיש לזה סיכוי להצליח, ולא משנה הסגל בשלב הזה.
''אופי וכריזמה'' של מאמן שעוד לא התחיל את הקריירה שלו זה ללא ספק מספיק מול מועדון דורסני עם הנהלה ממולחת
החציל האצטקי כתב:אז ששאראס יבוא, לפחות יהיה שמח...
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה בעד החתמה שלו בתנאים שהוצגו?
לא. הוא יתפרק תחת הלחץ. הפדרמנים יעשו לו בית ספר. אין לו את הנסיון והמעמד לעמוד מול ההנהלה.
אני חושב שבתנאים שיהיו בעונה הבאה (עונה פיננסית עם זרים זולים), אתה צריך להביא מאמן שמתאים לעבוד בתנאים כאלה וזה או טרינקיירי או ישראלי כמו דן שמיר או אפילו שרף.
''אופי וכריזמה'' של מאמן שעוד לא התחיל את הקריירה שלו זה ללא ספק מספיק מול מועדון דורסני עם הנהלה ממולחת
אז אני אומר שוב, שדינו של שחקן עבר גדול, שונה מדינם של מאמנים רגילים.
אך אחד לא מצפה משאראס לאמן בנוער של אלבא ברלין 5 שנים ולבוא מלמטה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:
אז אני אומר שוב, שדינו של שחקן עבר גדול, שונה מדינם של מאמנים רגילים.
אך אחד לא מצפה משאראס לאמן בנוער של אלבא ברלין 5 שנים ולבוא מלמטה.
למה לא? זידאן גם אימן בקבוצות בת עד שהגיע לריאל
גם סטיבן ג'רארד מאמן את קבוצת הנוער של ליברפול
roy1000 כתב:jol9 כתב:שרף עוד מילא אבל דן שמיר? הוא לא יקרוס מול ההנהלה?
דן שמיר בא עם איזה 20 שנות נסיון כולל יורוליג. אני חושב שהוא מתאים לעבוד עם תקציב נמוך בניגוד לשאראס. אני מאמין שלדן שמיר או טרינקיירי יש סיכוי סביר למצוא כמה גניבות שאולי יתחברו ויצליחו להביא את מכבי לעונת יורוליג סבירה. עם שאראס אין סיכוי.
אופי וכריזמה לא יביאו לך נצחונות. אני לא חושב שלשאראס יש סיכוי להצליח בתנאים שמכבי יתנו לו.
jol9 כתב:לאדלשטיין יש יותר נסיון מדן שמיר...
מכבי הולכת להעמיד תקציב נמוך יותר מז׳לגיריס?
אני אזכיר לך, שבאמת בשנתיים האחרונות צדקת בהמון תחזיות שליליות.
בתחזית אחת לא צדקת וזאת התחזית של התקציב.
לפני שרצים להכריז על עונה פיננסית, ראוי לחכות ולראות מה יהיה הסגל.
MTA2311 כתב:אין שום הבדל מבחינתי בין שאראס לכל מאמן אחד ביבשת שהגיע למקום 10 ביורוליג, או עשה עונה יפה באירופה פעם.
אני לא מסתנוור מהשם ומהמורשת.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אין שום הבדל מבחינתי בין שאראס לכל מאמן אחד ביבשת שהגיע למקום 10 ביורוליג, או עשה עונה יפה באירופה פעם.
אני לא מסתנוור מהשם ומהמורשת.
זה לא נכון, כי אם זה היה ככה, שום שחקן עבר לא היה מקבל לידיו קבוצה לאמן.
מה היה הנסיון של סטיב קר? מה היה הנסיון של זידאן?
rc4991 כתב:כרמל, שני דברים לגבי שאראס
1. יש לי תחושה שחלק גדול מהאנטי שלך מגיע בגלל שזה "מהלך שההנהלה רוצה" אז ישר עולה בך התנגדות מסויימת
2. חשוב להדגיש - זה לא רק ששאראס היה שחקן גדול, הוא היה רכז גדול ומאוד חכם, או כמו שאומרת הקלישאה "מאמן על המגרש"
שחקנים כאלה יכולים להצליח לדעתי יותר מ"סתם שחקן" שהיה גדול בגלל ההבנה האבסולוטית שלו במשחק כשחקן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים