המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:יוני, בחייאת דינק.
החציל האצטקי כתב:האיש בא לעבוד. אפשר להגיד מה שרוצים, אבל הוא גבר.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:האיש בא לעבוד. אפשר להגיד מה שרוצים, אבל הוא גבר.
גבר היה מנתק את הפלאפון ועף מפה. רק סמרטוט חוזר אחרי שמפטרים אותו.
אז יש פה עניינים של כסף וכו', אבל "גבר"" הוא בטח שלא.
החציל האצטקי כתב:אני חושב שהוא מסוגל לקחת אליפות. הקבוצה ובעיותיה לא קשורות למאמן.
אני חושב שהוא מבין את זה מצויין.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שהוא מסוגל לקחת אליפות. הקבוצה ובעיותיה לא קשורות למאמן.
אני חושב שהוא מבין את זה מצויין.
האמת שאני לא מבין אותך - אתה לא זה שאומר פה שהוא מאמן גרוע?
לקבוצה הזו יש המון בעיות. אחת מהבעיות זה המאמן.
החציל האצטקי כתב:הוא מאמן לא טוב. אבל למי אכפת בכלל?
אחדשיודע כתב:לא רלוונטי. אתה יכול לזכות איתו, כמו שזכית בגביע, ואתה יכול לעוף בסוויפ מול חיפה/הרצליה. כנ"ל עם כל מאמן אחר שיגיע לפה.
לי בכל אופן הרבה יותר אכפת ממה שיקרה הלאה, מאשר אם מכבי תזכה העונה בגביע הליגה השני. לא רוצה פגיעה תדמיתית נוספת ובטח שלא להתחייב לעוד איש מקצוע בינוני לקראת העונה הבאה.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:לא רלוונטי. אתה יכול לזכות איתו, כמו שזכית בגביע, ואתה יכול לעוף בסוויפ מול חיפה/הרצליה. כנ"ל עם כל מאמן אחר שיגיע לפה.
לי בכל אופן הרבה יותר אכפת ממה שיקרה הלאה, מאשר אם מכבי תזכה העונה בגביע הליגה השני. לא רוצה פגיעה תדמיתית נוספת ובטח שלא להתחייב לעוד איש מקצוע בינוני לקראת העונה הבאה.
אם החלפת מאמן מעלה את הסיכוי לזכות באליפות מ- 50% ל- 60% (סתם מספרים) אז צריך לעשות את זה לדעתי.
אני לא חושב שהנזק התדמיתי יגדל מעבר למצב הנוכחי. ברור שאין מה להתחייב למישהו כמו דרוקר או שיבק, אבל במילא ההתחייבויות האלה כתובות על הקרח ככה שזה לא מש משנה. עניין כספי בלבד.
RomanR כתב:לפי YNET נערכה הצבעה בישיבת ההנהלה בין שיבק לדרוקר והקולות התחלקו חצי- חצי ולכן בגאצקיס נשאר
LIAV10 כתב:RomanR כתב:לפי YNET נערכה הצבעה בישיבת ההנהלה בין שיבק לדרוקר והקולות התחלקו חצי- חצי ולכן בגאצקיס נשאר
זה הקטע שממציאים פה בפורום דברים הזויים, נכון?
הנהלת מכבי תל אביב התכנסה הבוקר (שבת) ודנה בשאלת המאמן הבא של הקבוצה, אך לא הגיעה להסכמות בנוגע למי מבין שרון דרוקר או אריק שיבק הוא המתאים לתפקיד. בהצבעה שנערכה נוצר שוויון קולות בין שני המאמנים הישראלים.
RomanR כתב:LIAV10 כתב:RomanR כתב:לפי YNET נערכה הצבעה בישיבת ההנהלה בין שיבק לדרוקר והקולות התחלקו חצי- חצי ולכן בגאצקיס נשאר
זה הקטע שממציאים פה בפורום דברים הזויים, נכון?
הלוואי והייתי ממציא את זההנהלת מכבי תל אביב התכנסה הבוקר (שבת) ודנה בשאלת המאמן הבא של הקבוצה, אך לא הגיעה להסכמות בנוגע למי מבין שרון דרוקר או אריק שיבק הוא המתאים לתפקיד. בהצבעה שנערכה נוצר שוויון קולות בין שני המאמנים הישראלים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־7 אורחים