פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: איינארס בגאצקיס מונה למאמן מכבי ת"א

22 אפריל 2017, 14:45

יוני, בחייאת דינק.

22 אפריל 2017, 14:54

החציל האצטקי כתב:יוני, בחייאת דינק.

טוב נו... ניסיתי.

22 אפריל 2017, 15:08

החציל האצטקי כתב:האיש בא לעבוד. אפשר להגיד מה שרוצים, אבל הוא גבר.

גבר היה מנתק את הפלאפון ועף מפה. רק סמרטוט חוזר אחרי שמפטרים אותו.

אז יש פה עניינים של כסף וכו', אבל "גבר"" הוא בטח שלא.

22 אפריל 2017, 15:09

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:האיש בא לעבוד. אפשר להגיד מה שרוצים, אבל הוא גבר.

גבר היה מנתק את הפלאפון ועף מפה. רק סמרטוט חוזר אחרי שמפטרים אותו.

אז יש פה עניינים של כסף וכו', אבל "גבר"" הוא בטח שלא.

אני חושב שהוא מסוגל לקחת אליפות. הקבוצה ובעיותיה לא קשורות למאמן.
אני חושב שהוא מבין את זה מצויין.

22 אפריל 2017, 15:14

החציל האצטקי כתב:אני חושב שהוא מסוגל לקחת אליפות. הקבוצה ובעיותיה לא קשורות למאמן.

האמת שאני לא מבין אותך - אתה לא זה שאומר פה שהוא מאמן גרוע?

לקבוצה הזו יש המון בעיות. אחת מהבעיות זה המאמן.

22 אפריל 2017, 15:15

לפי YNET נערכה הצבעה בישיבת ההנהלה בין שיבק לדרוקר והקולות התחלקו חצי- חצי ולכן בגאצקיס נשאר

22 אפריל 2017, 15:16

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני חושב שהוא מסוגל לקחת אליפות. הקבוצה ובעיותיה לא קשורות למאמן.

האמת שאני לא מבין אותך - אתה לא זה שאומר פה שהוא מאמן גרוע?

לקבוצה הזו יש המון בעיות. אחת מהבעיות זה המאמן.

הוא מאמן לא טוב. אבל למי אכפת בכלל?

22 אפריל 2017, 15:19

החציל האצטקי כתב:הוא מאמן לא טוב. אבל למי אכפת בכלל?

זה רלוונטי אם למישהו אכפת מאליפות ו/או לא לעוף בסיבוב הראשון בפלייאוף.

22 אפריל 2017, 15:33

לא רלוונטי. אתה יכול לזכות איתו, כמו שזכית בגביע, ואתה יכול לעוף בסוויפ מול חיפה/הרצליה. כנ"ל עם כל מאמן אחר שיגיע לפה.
לי בכל אופן הרבה יותר אכפת ממה שיקרה הלאה, מאשר אם מכבי תזכה העונה בגביע הליגה השני. לא רוצה פגיעה תדמיתית נוספת ובטח שלא להתחייב לעוד איש מקצוע בינוני לקראת העונה הבאה.

22 אפריל 2017, 15:36

"עשינו בשיטה הזו עוד שתיים-שלוש החתמות, שחשבנו שמדובר בפיתרון זמני. זו הייתה טעות שאני למדתי ממנה אחרי הרבה מאוד שנים, שעדיף להישאר במצב הנוכחי, גם אם אתה תקוע, מאשר לתת את החולצה של מכבי ת"א למישהו שהוא לא מתאים לשחק בקבוצה. לכן הטעויות שעשינו והשחקנים שהבאנו שלא ראויים להיות בקבוצה, הם טעויות שנעשו על ידי ובהסכמה של אחרים, מפני שחשבנו שזה זמני ובסוף דברים לא הסתדרו ונפלנו פה. אבל למדנו מזה לקח".

אמר פדרמן בפברואר 2016.
אז נכון, שהמאמן לא לובש את הגופייה של מכבי, אבל הדברים האלו לא מתממשים. יותר מהכל- זה מה שצריך לעמוד לנגד העיניים.
איינארס הוא לא הבעיה והחלפתו לא תהיה פתרון, גרוע או טוב, הוא יכול להגיע להישגים, והמועדון צריך לכבד את עצמו ולתת לו את הצ'אנס עד תום העונה.

22 אפריל 2017, 15:38

אחדשיודע כתב:לא רלוונטי. אתה יכול לזכות איתו, כמו שזכית בגביע, ואתה יכול לעוף בסוויפ מול חיפה/הרצליה. כנ"ל עם כל מאמן אחר שיגיע לפה.
לי בכל אופן הרבה יותר אכפת ממה שיקרה הלאה, מאשר אם מכבי תזכה העונה בגביע הליגה השני. לא רוצה פגיעה תדמיתית נוספת ובטח שלא להתחייב לעוד איש מקצוע בינוני לקראת העונה הבאה.

אם החלפת מאמן מעלה את הסיכוי לזכות באליפות מ- 50% ל- 60% (סתם מספרים) אז צריך לעשות את זה לדעתי.

אני לא חושב שהנזק התדמיתי יגדל מעבר למצב הנוכחי. ברור שאין מה להתחייב למישהו כמו דרוקר או שיבק, אבל במילא ההתחייבויות האלה כתובות על הקרח ככה שזה לא מש משנה. עניין כספי בלבד.

22 אפריל 2017, 15:41

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:לא רלוונטי. אתה יכול לזכות איתו, כמו שזכית בגביע, ואתה יכול לעוף בסוויפ מול חיפה/הרצליה. כנ"ל עם כל מאמן אחר שיגיע לפה.

אם החלפת מאמן מעלה את הסיכוי לזכות באליפות מ- 50% ל- 60% (סתם מספרים) אז צריך לעשות את זה לדעתי.

אני לא חושב שהנזק התדמיתי יגדל מעבר למצב הנוכחי. ברור שאין מה להתחייב למישהו כמו דרוקר או שיבק, אבל במילא ההתחייבויות האלה כתובות על הקרח ככה שזה לא מש משנה. עניין כספי בלבד.

מכבי לא צריכה לבזבז שקל מהתקציב של העונה הבאה בשביל השטות הזאת. סלח לי.
והסיכוי לזכות במשהו בסוף העונה לא יעלה באחוז, לא בשיטה שבה משחקים. זה תלוי בכשירות הסגל (הבינוני) שיעמוד לרשותה של מכבי ובמזל.

22 אפריל 2017, 15:42

אם הפועל ירושלים, שמתנהלת כמו מועדון גדול לאורך השנה, לא תיקח את התואר, זה רק עליהם.
אין למכבי שום סיבה להתאמץ.

22 אפריל 2017, 15:59

אם חשבתם שהוא היה טוב לפני
חכו שתראו איך נראה אחרי שכבר העלו אותו על מטוס ועשו לו יונייטד איירליינס

22 אפריל 2017, 16:07

RomanR כתב:לפי YNET נערכה הצבעה בישיבת ההנהלה בין שיבק לדרוקר והקולות התחלקו חצי- חצי ולכן בגאצקיס נשאר

זה הקטע שממציאים פה בפורום דברים הזויים, נכון?

22 אפריל 2017, 16:12

LIAV10 כתב:
RomanR כתב:לפי YNET נערכה הצבעה בישיבת ההנהלה בין שיבק לדרוקר והקולות התחלקו חצי- חצי ולכן בגאצקיס נשאר

הלוואי והייתי ממציא את זה

הנהלת מכבי תל אביב התכנסה הבוקר (שבת) ודנה בשאלת המאמן הבא של הקבוצה, אך לא הגיעה להסכמות בנוגע למי מבין שרון דרוקר או אריק שיבק הוא המתאים לתפקיד. בהצבעה שנערכה נוצר שוויון קולות בין שני המאמנים הישראלים.

22 אפריל 2017, 16:17

RomanR כתב:
LIAV10 כתב:

הלוואי והייתי ממציא את זה

הנהלת מכבי תל אביב התכנסה הבוקר (שבת) ודנה בשאלת המאמן הבא של הקבוצה, אך לא הגיעה להסכמות בנוגע למי מבין שרון דרוקר או אריק שיבק הוא המתאים לתפקיד. בהצבעה שנערכה נוצר שוויון קולות בין שני המאמנים הישראלים.

:duh

22 אפריל 2017, 16:21

לא קל להכריע בין מתווה שיבק למתווה דרוקר.

22 אפריל 2017, 18:39

אני מאוד מחבב את שיבק. דווקא הייתי רוצה לראות אותו במערכת, לא חייב העונה.

22 אפריל 2017, 18:53

שיבק לא רע באימון (לא ברמה שמצדיקה להביא אותו למכבי כמובן) אבל הוא רע מאוד בבניית קבוצות, אין לו מושג.
פרסם תגובה