04 מאי 2017, 15:38
הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.241942.html
אוקיי
אבי ודני האשמים
נפלא
כתוב שם בפירוש שההנהלה היא זו שאשמה במצב.
אי אפשר לעלות מהילוך ראשון לחמישי מיידית.
כל יוזמה, בטח אחת שמתיימרת לעשות זאת בצורה רצינית עם גישה לתקשורת היא מבורכת. התועלת הראשית של כל מכתב כזה היא קודם כל להעיר את האוהדים הישנונים.
לא, מה שרשום זה שדני וניקולה האשמים העיקריים ''אבל שגם השאר לא חפים מפשע''
"לא המאמן ולא השחקנים צריכים לתת הסברים אלא הגורמים שמינו אותם... לגורמים האלה יש שם - הנהלת הקבוצה"
04 מאי 2017, 15:43
הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.241942.html
אוקיי
אבי ודני האשמים
נפלא
כל יוזמה, בטח אחת שמתיימרת לעשות זאת בצורה רצינית עם גישה לתקשורת היא מבורכת. התועלת הראשית של כל מכתב כזה היא קודם כל להעיר את האוהדים הישנונים.
לא, מה שרשום זה שדני וניקולה האשמים העיקריים ''אבל שגם השאר לא חפים מפשע''
"לא המאמן ולא השחקנים צריכים לתת הסברים אלא הגורמים שמינו אותם... לגורמים האלה יש שם - הנהלת הקבוצה"
04 מאי 2017, 15:45
04 מאי 2017, 15:45
jol9 כתב:הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.241942.html
אוקיי
אבי ודני האשמים
נפלא
צודק ב100%
דני, אבי, ניקולה ורגב זה לפחות 50% מהכישלון
אי אפשר לקבל הכל ומיד.
חוץ מזה, אם דני יילך, סיכוי טוב שפדרמן יילך אחריו וזה כבר יחד 70% מהכישלון
04 מאי 2017, 15:47
שועל כתב:מה הסיבה שהאוהדים מתקשים להגיד במפורש את השם של פדרמן האב? הוא קדוש בעיניהם?
04 מאי 2017, 15:47
04 מאי 2017, 15:48
הצופה כתב:אני מסכים שהיה צריך להוסיף עוד שמות בצורה יותר ברורה,אבל זה לא אומר שלמסמך אין שום ערך.
ברור לכולם שלהנהלה אין יכולת לקיים את התנאים שכתובים כאן, ולכן או שהם ימכרו מרצון, או שהם יתנגדו לתנאים ויגרמו למחאה לפנות אליהם.
כך או כך, הם יעופו בסוף.
04 מאי 2017, 15:49
jol9 כתב:הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.241942.html
אוקיי
אבי ודני האשמים
נפלא
צודק ב100%
אי אפשר לקבל הכל ומיד.
04 מאי 2017, 15:51
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מה הסיבה שהאוהדים מתקשים להגיד במפורש את השם של פדרמן האב? הוא קדוש בעיניהם?
תמיד קל להאשים שעירים לעזאזל
זה כמו שזה שגודס מאמן בינוני ומטה לא אומר שההנהלה לא עזרה לכישלון שלו
04 מאי 2017, 15:52
הצופה כתב:אני מסכים שהיה צריך להוסיף עוד שמות בצורה יותר ברורה,אבל זה לא אומר שלמסמך אין שום ערך.
ברור לכולם שלהנהלה אין יכולת לקיים את התנאים שכתובים כאן, ולכן או שהם ימכרו מרצון, או שהם יתנגדו לתנאים ויגרמו למחאה לפנות אליהם.
כך או כך, הם יעופו בסוף.
04 מאי 2017, 15:55
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.241942.html
אוקיי
אבי ודני האשמים
נפלא
צודק ב100%
אי אפשר לקבל הכל ומיד.
לא, אני לא אשמה שאני גרועה בעבודה שלי, מי שאשם זה מי שלקח אותי לעבודה בלי שהיו לי כישורים מתאימים והמשיך להעסיק אותי למרות כישלונות חוזרים ונשנים
04 מאי 2017, 15:57
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי ודני האשמים
נפלא
צודק ב100%
אי אפשר לקבל הכל ומיד.
לא, אני לא אשמה שאני גרועה בעבודה שלי, מי שאשם זה מי שלקח אותי לעבודה בלי שהיו לי כישורים מתאימים והמשיך להעסיק אותי למרות כישלונות חוזרים ונשנים
צריך גם לראות את חצי הכוס המלאה.
סופסוף קורה משהו כאן. אי אפשר לעקם את האף על כל דבר ולהגיד זה לא יפתור כלום.
אם במקום הרביעייה הזאת מגיעים לכאן שלושה אנשי מקצוע טובים, אס המצב יהיה הרבה יותר טוב, גם אם עדיין לא מושלם.
04 מאי 2017, 16:03
04 מאי 2017, 16:18
ממכבי תל אביב נמסר בתגובה: "מועדון הכדורסל מכבי תל אביב גאה באוהדיו, שתמיד תומכים במועדון ומלווים אותו הן ברגעי הניצחונות וההישגים הבלתי נשכחים והן בתקופות הקשות יותר. מכבי תל אביב תמיד דאגה לקיים דיאלוג פורה עם אוהדיה ותמשיך לעשות זאת. אנו מקיימים שיח פתוח עם חלקים גדולים בקהל האוהדים שלנו ופתוחים לשמוע את מגוון הדעות השונות. מדי יום אנו מקבלים גם תגובות רבות מאוהדים שאמנם כואבים את המצב, כמו כולנו, אך מחבקים את המועדון ומצהירים כי ימשיכו לתמוך ולא יישברו. אנו מאמינים שהמכביסטים איתנו באש ובמים, בטוב וברע, ויחד נדע לצאת מתקופה קשה זו ולהתרומם לגבהים שהמועדון הזה מורגל אליהם".
04 מאי 2017, 16:21
RomanR כתב:ממכבי תל אביב נמסר בתגובה: "מועדון הכדורסל מכבי תל אביב גאה באוהדיו, שתמיד תומכים במועדון ומלווים אותו הן ברגעי הניצחונות וההישגים הבלתי נשכחים והן בתקופות הקשות יותר. מכבי תל אביב תמיד דאגה לקיים דיאלוג פורה עם אוהדיה ותמשיך לעשות זאת. אנו מקיימים שיח פתוח עם חלקים גדולים בקהל האוהדים שלנו ופתוחים לשמוע את מגוון הדעות השונות. מדי יום אנו מקבלים גם תגובות רבות מאוהדים שאמנם כואבים את המצב, כמו כולנו, אך מחבקים את המועדון ומצהירים כי ימשיכו לתמוך ולא יישברו. אנו מאמינים שהמכביסטים איתנו באש ובמים, בטוב וברע, ויחד נדע לצאת מתקופה קשה זו ולהתרומם לגבהים שהמועדון הזה מורגל אליהם".
04 מאי 2017, 16:24
RomanR כתב:ממכבי תל אביב נמסר בתגובה: "מועדון הכדורסל מכבי תל אביב גאה באוהדיו, שתמיד תומכים במועדון ומלווים אותו הן ברגעי הניצחונות וההישגים הבלתי נשכחים והן בתקופות הקשות יותר. מכבי תל אביב תמיד דאגה לקיים דיאלוג פורה עם אוהדיה ותמשיך לעשות זאת. אנו מקיימים שיח פתוח עם חלקים גדולים בקהל האוהדים שלנו ופתוחים לשמוע את מגוון הדעות השונות. מדי יום אנו מקבלים גם תגובות רבות מאוהדים שאמנם כואבים את המצב, כמו כולנו, אך מחבקים את המועדון ומצהירים כי ימשיכו לתמוך ולא יישברו. אנו מאמינים שהמכביסטים איתנו באש ובמים, בטוב וברע, ויחד נדע לצאת מתקופה קשה זו ולהתרומם לגבהים שהמועדון הזה מורגל אליהם".
04 מאי 2017, 17:09
04 מאי 2017, 17:17
שועל כתב:זה מאוד פשוט. להעיף את אבי וניקולה זה אולי לפתור זמנית חלק מהבעיה (וגם זה לא האמת, כי בעלים שמסוגלים להחזיק אנשים מהסוג הזה אין להם את היכולת להביא אנשים ראויים לאותה המשבצת) להעיף את דיוויד פדרמן וחבורתו ולהביא מישהו ראוי במקומם זה לפתור 100٪ מהבעיה. בעלים נורמליים לא יתנו לדברים מהסוג הזה להתרחש תחתיהם.
04 מאי 2017, 17:22
jol9 כתב:שועל כתב:זה מאוד פשוט. להעיף את אבי וניקולה זה אולי לפתור זמנית חלק מהבעיה (וגם זה לא האמת, כי בעלים שמסוגלים להחזיק אנשים מהסוג הזה אין להם את היכולת להביא אנשים ראויים לאותה המשבצת) להעיף את דיוויד פדרמן וחבורתו ולהביא מישהו ראוי במקומם זה לפתור 100٪ מהבעיה. בעלים נורמליים לא יתנו לדברים מהסוג הזה להתרחש תחתיהם.
אני יכול לחשוב על כמה תסריטים שבהם נפתרות בעיות עם החלפת הבעלות אבל גם נוצרות בעיות חדשות.
תיזכרו בכל הבעלים שעברו במגדל עד אורי אלון.
התחושה כאן לפעמים היא שזה הכל או כלום, אבל זה בדרכ מתברר כלא נכון.
כמות הביקורת שנזרקת לעבר המערכת היא עצומה, וכל כתבה/טור דעה/מחאה וכו׳, רק מגדילים את הסיכוי שמשהו יקרה בקיץ.
04 מאי 2017, 17:28