05 מאי 2017, 10:25
jol9 כתב:ברור שלא מהכיס שלה. אבל זה לא משנה. בשנה שעברה היו דיבורים על עונה פיננסית, וזה לא היה המצב.
לכן בכלל לא בטוח שזה יהיה המצב בעונה הבאה.
סקוט הוא רק דוגמא. לא יודע אם הוא יותר טוב או פחות טוב ממאמנים אחרים. אני די בטוח אבל, שכמו שרוי אמר, שמעון לא יוכל להחתים לו את יבזורי על הראש.
זה לא יקרה.
05 מאי 2017, 11:14
05 מאי 2017, 11:25
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:ברור שלא מהכיס שלה. אבל זה לא משנה. בשנה שעברה היו דיבורים על עונה פיננסית, וזה לא היה המצב.
לכן בכלל לא בטוח שזה יהיה המצב בעונה הבאה.
סקוט הוא רק דוגמא. לא יודע אם הוא יותר טוב או פחות טוב ממאמנים אחרים. אני די בטוח אבל, שכמו שרוי אמר, שמעון לא יוכל להחתים לו את יבזורי על הראש.
זה לא יקרה.
ברור שזה משנה. לא יודע מי דיבר על עונה פיננסית, אבל הדיווחים בעונה שעברה היו על הגדלת התקציב בעקבות שינוי הפורמט של היורוליג (והגידול בהכנסות). השנה אנחנו עדים לדיווחים הפוכים, של הקטנת התקציב באופן משמעותי (לפי גלדסטון למשל, תקציב השחקנים צפוי לרדת מ-16 ל-12 מיליון). לא רואה סיבה להתכחש לכך שאין להם כסף או שהם השקיעו השנה סכומים שלא באמת היו ברשותם.
ואני בכלל לא בטוח ששמעון לא היה מחתים את יבזורי גם על שם/מאמן כמו ביירון סקוט (לפחות אם נחזור למועד שבו הוא הוחתם), שאין לו מושג בשוק הישראלי. גם אם זה פחות סביר על פניו. אני די בטוח שגם בתקופה של בלאט הוחתם לפחות שחקן אחד בניגוד לרצונו/ידיעתו (מורן רוט למשל). מעבר לשם שעומד על הקווים, שאני לא מטיל ספק בחשיבותו, ההנהלה פשוט צריכה לקבל החלטה שהיא לא מתערבת בעניינים המקצועיים. וזה לא קרה עד היום.
05 מאי 2017, 11:32
05 מאי 2017, 11:53
אחדשיודע כתב:ואני בכלל לא בטוח ששמעון לא היה מחתים את יבזורי גם על שם/מאמן כמו ביירון סקוט (לפחות אם נחזור למועד שבו הוא הוחתם), שאין לו מושג בשוק הישראלי. גם אם זה פחות סביר על פניו. אני די בטוח שגם בתקופה של בלאט הוחתם לפחות שחקן אחד בניגוד לרצונו/ידיעתו (מורן רוט למשל). מעבר לשם שעומד על הקווים, שאני לא מטיל ספק בחשיבותו, ההנהלה פשוט צריכה לקבל החלטה שהיא לא מתערבת בעניינים המקצועיים. וזה לא קרה עד היום.
05 מאי 2017, 11:55
05 מאי 2017, 12:07
אחדשיודע כתב:היו. היו דיווחים שדיברו על הגדלת התקציב, והיו גם לפני כן בפורום שדיברו על הגידול העתידי בהכנסות (אנוכי למשל).
"מכבי עיכבה גם בעונה שעברה משכורות" - כ-"עונש" על היכולת המקצועית.
"מכבי העלתה את מחירי המנויים" - כדי לכסות על ההפסדים ולהגדיל את התקציב. עכשיו יש דיווחים על הורדת מחירי המנויים.
"מכבי היתה בגרעון תקציבי בשל הכשלון המקצועי בשנה שעברה" - שחשבו שיכוסה ע"י הגידול בהכנסות עונה לאחר מכן.
05 מאי 2017, 12:17
אחדשיודע כתב:בתאוריה/חלומות, אולי. במציאות, אף אחד לא יחתים את מסינה ל-GM.
הם לא מסוגלים לא להתערב ואין להם כסף.
05 מאי 2017, 12:22
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:היו. היו דיווחים שדיברו על הגדלת התקציב, והיו גם לפני כן בפורום שדיברו על הגידול העתידי בהכנסות (אנוכי למשל).
"מכבי עיכבה גם בעונה שעברה משכורות" - כ-"עונש" על היכולת המקצועית.
"מכבי העלתה את מחירי המנויים" - כדי לכסות על ההפסדים ולהגדיל את התקציב. עכשיו יש דיווחים על הורדת מחירי המנויים.
"מכבי היתה בגרעון תקציבי בשל הכשלון המקצועי בשנה שעברה" - שחשבו שיכוסה ע"י הגידול בהכנסות עונה לאחר מכן.
בשל קושי תקציבי: מכבי תל אביב עיכבה משכורות לחלק מהשחקנים:
http://sports.walla.co.il/item/2958264
מכבי העלתה את מחירי המנויים בגלל שיש יותר משחקים. אין זכר לסיבות אחרות, כמו הגדלת התקציב.
http://sports.walla.co.il/item/2961212
"מכבי היתה בגרעון תקציבי בשל הכשלון המקצועי בשנה שעברה" - שחשבו שיכוסה ע"י הגידול בהכנסות עונה לאחר מכן
אין שום קשר. התקציב הגרעוני השנתי, אמור להיות מכוסה על ידי הבעלים, או באמת על ידי יותר הכנסות בעונה הבאה. אבל זאת לא סיבה לעלות את התקציב.
אני אשמח אם תוכל להביא סימוכין לדברים שאתה אומר, ולא רק להגיד - "היו דיווחים שדיברו על הגדלת התקציב"
זה לא מקדם את הדיון לשום מקום.
דייוויד פדרמן כתב:"אני לא יכול לדבר על המספרים המדויקים, אבל ברור לנו שצריך להיות משהו אחר לגמרי. במכבי תקציב שחקנים זה 50-60 אחוזים מהתקציב הכולל כי יש הוצאות אדירות, אבל חד משמעית תקציב השחקנים יגדל. יש קבוצות כמו ריאל ברצלונה וצסק"א שאיתם קשה לנו להתחרות, לכן אני לא רואה אותנו ב-4-5 הראשונות. אנחנו כן נהיה באמצע ובשביל זה אנחנו חייבים להגדיל את התקציב".
05 מאי 2017, 12:22
05 מאי 2017, 12:25
05 מאי 2017, 13:21
05 מאי 2017, 13:27
05 מאי 2017, 13:35
05 מאי 2017, 13:50
אחדשיודע כתב:כמו שאמרתי לך כבר בעבר - אתה רוצה לקחת מהדברים שלי, תיקח. אתה לא רוצה, אל תיקח.
אני בסך הכל אמין נראה לי.
הכיוון הוא חד משמעי.
05 מאי 2017, 13:52
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:כמו שאמרתי לך כבר בעבר - אתה רוצה לקחת מהדברים שלי, תיקח. אתה לא רוצה, אל תיקח.
אני בסך הכל אמין נראה לי.
הכיוון הוא חד משמעי.
אני גם חושב שאתה אמין, בגלל זה אני לא מבין למה אתה צריך להגיב בתוקפנות, למשהו שהיה לחלוטין לא תוקפני מצידי.
אני באמת לא זוכר דיווחים כאלו.
מאמין לך אבל שהיו...
בכל אופן, בסוף הכל מתנקז לאותם האנשים ולהחלטות שהם מסוגלים או לא מסוגלים לקבל.
אני אישית פחות מודאג מהתקציב כרגע, כי גם בתקציב נמוך, אפשר לבנות סגל טוב.
מנגד גם בתקציב של 100 מליון ש"ח, אפשר לבנות "קבוצה" שמפסידה כבר 12 פעם לקבוצות עם עשירית מתקציבה במקרה הטוב.
הכסף וההסכם של היורוליג, נותן לקבוצה סוג של רשת ביטחון. אם הדבר הזה יופקד שוב בידיים של מי שנמצא שם היום, אז זה רק יילך ויהיה גרוע יותר.
05 מאי 2017, 13:52
05 מאי 2017, 13:53
05 מאי 2017, 14:10
jol9 כתב:רוי, נדמה לי שאתה הובלת כאן את הקו של הקיצוצים בשלוש השנים האחרונות...
אני באמת לא יכול לדעת מה יהיה.
אני רק חושב שזה לא כזה חד משמעי.
05 מאי 2017, 14:15
my man כתב:זה פשוט הזוי שהמנויים בעוד חודש יחודשו כרגיל