29 מאי 2017, 17:52
שועל כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
מתיי? בעונה הבאה? ואם הם שוב יבטיחו הבטחות האוהדים יתנו להם עוד עונה? מתי הזמן להגיד דיי?
29 מאי 2017, 17:53
29 מאי 2017, 17:53
RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
מתיי? בעונה הבאה? ואם הם שוב יבטיחו הבטחות האוהדים יתנו להם עוד עונה? מתי הזמן להגיד דיי?
אני לא אחראי על האוהדים, ולא שולט בתגובותיהם ומעשיהם. אני יכול לתרום את חלקי, ולהביע דעתי. אני מעדיף לראות דברים בהווה ולא להתבסס על מקרי עבר
29 מאי 2017, 17:54
jol9 כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
למה הם בחרו להתייצב מול המצלמות דווקא עכשיו?
אני חושב שהם חיכו לטיימינג הנכון, וכרגע הטיימינג הוא נכון מבחינתם (אחרי שני ניצחונות).
הם מנסים למכור מנויים, ומה שהם עושים זה בדיוק את זה. מכירות. מארקטינג.
אם הם היו רוצים לשנות, אז כבר במרץ-אפריל היה צריך להיות ארגון מחדש של דברים, כולל אנשים שמתחילים להכין את העונה הבאה,
או יותר נכון - את העונות הבאות.
זה לא קרה, והיום אנחנו כבר כמעט ביוני, ולמכבי יהיה קשה מאוד להקים קבוצה מאפס בפרק הזמן הזה.
jol9 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:ShiriV כתב:
ציני או אמיתי? אי אפשר לדעת אצלך..
אין לו עצם אחת אמיתית בכל הגוף.
יש לו בדיוק אחת.
אבל אין שם עצם
למעשה אין שם כלום.
RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
אני לא אחראי על האוהדים, ולא שולט בתגובותיהם ומעשיהם. אני יכול לתרום את חלקי, ולהביע דעתי. אני מעדיף לראות דברים בהווה ולא להתבסס על מקרי עבר
29 מאי 2017, 17:55
שועל כתב:RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
אין דבר כזה הווה בלי עבר, זו התעלמות מהמציאות ולא מאפשר להסיק שום מסקנה הגיונית.
29 מאי 2017, 17:56
29 מאי 2017, 17:57
29 מאי 2017, 17:58
RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
אני חושב שהם חיכו לטיימינג הנכון, וכרגע הטיימינג הוא נכון מבחינתם (אחרי שני ניצחונות).
אם הם היו רוצים לשנות, אז כבר במרץ-אפריל היה צריך להיות ארגון מחדש של דברים, כולל אנשים שמתחילים להכין את העונה הבאה,
זה לא קרה, והיום אנחנו כבר כמעט ביוני, ולמכבי יהיה קשה מאוד להקים קבוצה מאפס בפרק הזמן הזה.
ייתכן, ולו רק ייתכן שדברים כבר קורים מאחורי הקלעים, אך לשם שינוי אנחנו לא מודעים אליהם.
אני לא יודע מדוע עכשיו בחרו לדבר, אני יכול להגיד לך שדני פדרמן אמר שהם מודעים לעובדה שהתקשורת עם האוהדים העונה הייתה אחת הבעיות שלהם.
ראוי לציין שכפי שהוא אמר אכן יש ראיון היום, מהבחינה הזאת לפחות הוא עמד במילתו
RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
אין דבר כזה הווה בלי עבר, זו התעלמות מהמציאות ולא מאפשר להסיק שום מסקנה הגיונית.
זה לא לגמריי נכון. אבל אני לא אכנס לזה, אינני מתעלם מדבר שהיה, אבל אני לא חי שם (או משתדל לפחות)
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:שועל כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
אותם אנשים ש''רואים את הדברים בהווה'' ורוצים לראות מה יהיה בעתיד עם ההבטחות, הם אותם אנשים שמבקשים לתת קרדיט להנהלה בגלל הצלחות עבר
29 מאי 2017, 17:59
MTA2311 כתב:"דני פדרמן אמר"
טוב גבר
29 מאי 2017, 17:59
29 מאי 2017, 18:00
jol9 כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
ייתכן, ולו רק ייתכן שדברים כבר קורים מאחורי הקלעים, אך לשם שינוי אנחנו לא מודעים אליהם.
אני לא יודע מדוע עכשיו בחרו לדבר, אני יכול להגיד לך שדני פדרמן אמר שהם מודעים לעובדה שהתקשורת עם האוהדים העונה הייתה אחת הבעיות שלהם.
אמרת שהוא "הבטיח" שהולך להיות משהו גדול, לא?
ראיון של שני המכובדים, זה hardly משהו גדול.
בכל מקרה, דני פדרמן הוא אומן בתקשורת. שום מילה שיוצאת ממנו, היא לא אמיתית בעיניי, ולדעתי זאת בושה שהוא עדיין פונקציה בכירה במועדון, ואפילו הולך לקבל קידום העונה.
29 מאי 2017, 18:00
jol9 כתב:MTA2311 כתב:"דני פדרמן אמר"
טוב גבר
מחכה לתגובה ל"אין שם כלום".
לדעתי זה היה מצחיק.
29 מאי 2017, 18:01
RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:אני חוזר ואומר, בלי טיפת ציניות בדבריי. מה שהם יגידו או לא יגידו היום לא ישנה דבר עד שהם לא יהיו המילה שלהם. יתנו למאמן לעבוד - יופי. לא יתנו - מחאות כאלה ואחרות כנראה יתרבו ויתרחבו.
אמרת שהוא "הבטיח" שהולך להיות משהו גדול, לא?
ראיון של שני המכובדים, זה hardly משהו גדול.
בכל מקרה, דני פדרמן הוא אומן בתקשורת. שום מילה שיוצאת ממנו, היא לא אמיתית בעיניי, ולדעתי זאת בושה שהוא עדיין פונקציה בכירה במועדון, ואפילו הולך לקבל קידום העונה.
טרם שמענו את הראיון. הדבר היחיד שנתתי לו קרדיט נכון לרגע זה הוא שהוא אמר שיהיה ראיון בשבוע הקרוב, ואכן שבוע אחר כך יש ראיון. מעבר לזה לא אמרתי דבר
29 מאי 2017, 18:02
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:"דני פדרמן אמר"
טוב גבר
מחכה לתגובה ל"אין שם כלום".
לדעתי זה היה מצחיק.
זה היה מצחיק, אז אח טבעי שאצחק
29 מאי 2017, 18:04
29 מאי 2017, 18:04
MTA2311 כתב:וזה לא לחיות בעבר בשום צורה.
אותה הנהלה, אותו gm, אותה מחלקת סקאוטינג, אותו מערך כושר ואותו דני פדרמן שמרחף כמו רוח הקודש מעל כל התהליכים במועדון.