שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עדיין מזועזע אגב משוויון הנפש בו פדרמן הצהיר שהמאמן שלו עובד בהתנדבות
זה אותו פדרמן שהצהיר שההחלטה לפטר את אדלשטיין הייתה קלה.
הוא כל כך זחוח.
אגב הוא אמר דבר מעניין. הבחירה באדלשטיין היתה טעות גדולה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עדיין מזועזע אגב משוויון הנפש בו פדרמן הצהיר שהמאמן שלו עובד בהתנדבות
הוא כל כך זחוח.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עדיין מזועזע אגב משוויון הנפש בו פדרמן הצהיר שהמאמן שלו עובד בהתנדבות
הוא כל כך זחוח.
אגב הוא אמר דבר מעניין. הבחירה באדלשטיין היתה טעות גדולה.
אין ספק שהבינו שטעו, אומרים את זה בצורה ברורה בריש גלי, לא בורחים מאחריות, ועכשיו מתחילים לתקן, אנשים שתרמו המון למכבי אוהבים אותה לא פחות אם לא יותר מאיתנו, זה הזמן של כולנו לעמוד מאחוריהם, להפסיק את כל השטויות, ולצאת לדרך חדשה
שנתיים שלוש לא טובות לא משנות היסטוריה מפוארת והישגים יוצאי דופן,
מכבי אימפריה וכך נשאר!
איך אתם יוצאים ככה נגד האנשים שבנו את מכבי??!!
רק לפני 3 שנים היינו אלופי אירופה!!!
קורה שפעם ב25 שנה יש עונה שתיים גרועות...
מאיימים שלא ייקנו מנויים???
ממתי הצלחה הפכה לתנאי לאהדה????!!!!
אני מכבי...מי אתם בכללללל....
ג ז מ ת ם ! ! ! מה זה הדיבור המגעיל הזה אתם שמים לב על מי אתם מדברים על אנשים שתרמו את החיים שלהם בישביל מכבי ואתם מזלזלים בהם! אין לכם בושה!!!אפשר להגיד שהם טעו בהתנהלות!אבל בטח שלא לקלל אנשים כאלה שראוים לקבל פרס ישראל למפעל חיים!!!מה לא שמעתם את המוסג "באר ששתית ממנה אל תשליח בה אבן"!!!אז חברה באמת קצת ריספקת ותיזכרו שהאנשים האלה רוצים להועיל למועדון ולא להזיק!!!אגב לגבי דבר אחד אני כן מסכים עם שמעון שבתקופות הקשות נמדדים האוהדים ולא בניצחונות הרי עד ליפני 3 שנים הדבר הכי כיף היה להיות אוהד מכבי!אז חברה להתאפס!.ממכביסט שיודע להעריך!!!
אני מפסוט מהכנות של פדרמן לגמריי ! "אנחנו אשמים בעונה העגומה" לפחות דבר אחד נכון ...השאלה הנשאלת מה יהיה עתיד הקבוצה ....ולגבי ניקולה כנראה שבאמת אנחנו האוהדים לא יודעים הכל ...
אחדשיודע כתב:הצופה כתב:למישהו יש קישור לראיון ה30+5+2? רוצה לבדוק מה בדיוק נאמר שם על התערבות ההנהלה בעניינים מקצועיים
https://www.youtube.com/watch?v=HUVnsFjDVnw
הצופה כתב:אחדשיודע כתב:הצופה כתב:למישהו יש קישור לראיון ה30+5+2? רוצה לבדוק מה בדיוק נאמר שם על התערבות ההנהלה בעניינים מקצועיים
תודה
MTA2311 כתב:אין ספק שהבינו שטעו, אומרים את זה בצורה ברורה בריש גלי, לא בורחים מאחריות, ועכשיו מתחילים לתקן, אנשים שתרמו המון למכבי אוהבים אותה לא פחות אם לא יותר מאיתנו, זה הזמן של כולנו לעמוד מאחוריהם, להפסיק את כל השטויות, ולצאת לדרך חדשה
מכבי אימפריה וכך נשאר!איך אתם יוצאים ככה נגד האנשים שבנו את מכבי??!!
אני מכבי...מי אתם בכללללל....ג ז מ ת ם ! ! ! מה זה הדיבור המגעיל הזה אתם שמים לב על מי אתם מדברים על אנשים שתרמו את החיים שלהם בישביל מכבי ואתם מזלזלים בהם! אין לכם בושה!!!אפשר להגיד שהם טעו בהתנהלות!אבל בטח שלא לקלל אנשים כאלה שראוים לקבל פרס ישראל למפעל חיים!!!מה לא שמעתם את המוסג "באר ששתית ממנה אל תשליח בה אבן"!!!אז חברה באמת קצת ריספקת ותיזכרו שהאנשים האלה רוצים להועיל למועדון ולא להזיק!!!אגב לגבי דבר אחד אני כן מסכים עם שמעון שבתקופות הקשות נמדדים האוהדים ולא בניצחונות הרי עד ליפני 3 שנים הדבר הכי כיף היה להיות אוהד מכבי!אז חברה להתאפס!.ממכביסט שיודע להעריך!!!אני מפסוט מהכנות של פדרמן לגמריי ! "אנחנו אשמים בעונה העגומה" לפחות דבר אחד נכון ...השאלה הנשאלת מה יהיה עתיד הקבוצה ....ולגבי ניקולה כנראה שבאמת אנחנו האוהדים לא יודעים הכל ...
RomanR כתב:הצופה כתב:אחדשיודע כתב:הצופה כתב:למישהו יש קישור לראיון ה30+5+2? רוצה לבדוק מה בדיוק נאמר שם על התערבות ההנהלה בעניינים מקצועיים
תודה
אם אתה כבר צופה בזה תעדכן אם באמת דיברו שם על התערבות בצד המקצועי
הצופה כתב:RomanR כתב:הצופה כתב:אחדשיודע כתב:הצופה כתב:למישהו יש קישור לראיון ה30+5+2? רוצה לבדוק מה בדיוק נאמר שם על התערבות ההנהלה בעניינים מקצועיים
תודה
אם אתה כבר צופה בזה תעדכן אם באמת דיברו שם על התערבות בצד המקצועי
אין הבטחה שלא יתערבו יותר, אבל הוא מסביר שניקולה ודני אמרו לא להחתים את פארמר ביחד עם רוצ'סטי והם לא הקשיבו להם והוא מבין את הטעות (ולכן יעשה בקיץ אותו דבר בדיוק).
שאלו אותו מה התפקיד של ניקולה? ענה "אם אתם רוצים תקראו לזה מנהל מקצועי"
כל התשובות שלו מתחמקות ולא ברורות כדי שלא יתפסו אותו משקר.
מה שדווקא מצחיק שם, זה המשפט הבא שנאמר בהקשר אחר, אבל ניתן לקשר אותו מצוין להידרדרות של מכבי:" מה שראיתם השנה, זה כלום לעומת השנה הבאה, ועוד שנתיים וכן הלאה"
שיהיה לנו בהצלחה.
MTA2311 כתב:אין ספק שהבינו שטעו, אומרים את זה בצורה ברורה בריש גלי, לא בורחים מאחריות, ועכשיו מתחילים לתקן, אנשים שתרמו המון למכבי אוהבים אותה לא פחות אם לא יותר מאיתנו, זה הזמן של כולנו לעמוד מאחוריהם, להפסיק את כל השטויות, ולצאת לדרך חדשה
מכבי אימפריה וכך נשאר!איך אתם יוצאים ככה נגד האנשים שבנו את מכבי??!!
אני מכבי...מי אתם בכללללל....ג ז מ ת ם ! ! ! מה זה הדיבור המגעיל הזה אתם שמים לב על מי אתם מדברים על אנשים שתרמו את החיים שלהם בישביל מכבי ואתם מזלזלים בהם! אין לכם בושה!!!אפשר להגיד שהם טעו בהתנהלות!אבל בטח שלא לקלל אנשים כאלה שראוים לקבל פרס ישראל למפעל חיים!!!מה לא שמעתם את המוסג "באר ששתית ממנה אל תשליח בה אבן"!!!אז חברה באמת קצת ריספקת ותיזכרו שהאנשים האלה רוצים להועיל למועדון ולא להזיק!!!אגב לגבי דבר אחד אני כן מסכים עם שמעון שבתקופות הקשות נמדדים האוהדים ולא בניצחונות הרי עד ליפני 3 שנים הדבר הכי כיף היה להיות אוהד מכבי!אז חברה להתאפס!.ממכביסט שיודע להעריך!!!אני מפסוט מהכנות של פדרמן לגמריי ! "אנחנו אשמים בעונה העגומה" לפחות דבר אחד נכון ...השאלה הנשאלת מה יהיה עתיד הקבוצה ....ולגבי ניקולה כנראה שבאמת אנחנו האוהדים לא יודעים הכל ...
toja27 כתב:הכל טוב ויפה רק שבסוף חשוב איזו קבוצה יבנו. זה מה שידבר בסוף. מה הרמה של השחקנים, איזה אופי יש להם ורמת החיבור ביניהם.
שועל כתב:toja27 כתב:הכל טוב ויפה רק שבסוף חשוב איזו קבוצה יבנו. זה מה שידבר בסוף. מה הרמה של השחקנים, איזה אופי יש להם ורמת החיבור ביניהם.
כן. רק זה מה שחשוב.... רחב אופקים.
jol9 כתב:תוז'ה, מה שאתה אומר זה נכון בטווח הקצר.
מה שהביא את מכבי למצבה היום, בין השאר, זאת אותה אליפות אירופה מופלאה, שאנשים כמו דני ואבי ניכסו לעצמם, ואחריה החליטו שהם פיצחו את השיטה, ואת התוצאות אנחנו רואים היום.
אז יכול להיות שמכבי תלך בכל הכוח והאמצעים על בלאט, ושחלק מהדברים יסתדרו בטווח הקצר, אבל אני לא בטוח שזה יהיה טוב בטווח הארוך.
toja27 כתב:jol9 כתב:תוז'ה, מה שאתה אומר זה נכון בטווח הקצר.
מה שהביא את מכבי למצבה היום, בין השאר, זאת אותה אליפות אירופה מופלאה, שאנשים כמו דני ואבי ניכסו לעצמם, ואחריה החליטו שהם פיצחו את השיטה, ואת התוצאות אנחנו רואים היום.
אז יכול להיות שמכבי תלך בכל הכוח והאמצעים על בלאט, ושחלק מהדברים יסתדרו בטווח הקצר, אבל אני לא בטוח שזה יהיה טוב בטווח הארוך.
לדעתי זה נכון לכל עונה, אבל בטח אחרי שתי עונות נוראיות מבחינת הכימיה והשילוב של השחקנים והכישלון בסקאוטינג. בכל אופן זה לא סותר אחד את השני, רק הדגשתי את הנקודה שאחרי כל הדיבורים על המשכורת של שיבק, החלפת הGM או שלא, שמעון דיוויד ורקאנטי וכל החבורה וכו' , בסופו של יום צריכים להצליח בבחירת השחקנים הנכונים ובחירת מאמן נכון.
לגבי הטווח הארוך, אתה מוזמן להצטרף לשועל (או שלא , איך שאתה רוצה) בחלומות שלו על ששמעון יחליק על בננה, פדרמן יודח מהישרדות לאי המתים ושתהיה פשיטת רגל , הרס המותג וכו'. אני בסה"כ רוצה שמכבי תצליח לתקן את מה שצריכה לתקן ושנראה עונה טובה סוף סוף בשנה הבאה.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:תוז'ה, מה שאתה אומר זה נכון בטווח הקצר.
לדעתי זה נכון לכל עונה, אבל בטח אחרי שתי עונות נוראיות מבחינת הכימיה והשילוב של השחקנים והכישלון בסקאוטינג. בכל אופן זה לא סותר אחד את השני, רק הדגשתי את הנקודה שאחרי כל הדיבורים על המשכורת של שיבק, החלפת הGM או שלא, שמעון דיוויד ורקאנטי וכל החבורה וכו' , בסופו של יום צריכים להצליח בבחירת השחקנים הנכונים ובחירת מאמן נכון.
לגבי הטווח הארוך, אתה מוזמן להצטרף לשועל (או שלא , איך שאתה רוצה) בחלומות שלו על ששמעון יחליק על בננה, פדרמן יודח מהישרדות לאי המתים ושתהיה פשיטת רגל , הרס המותג וכו'. אני בסה"כ רוצה שמכבי תצליח לתקן את מה שצריכה לתקן ושנראה עונה טובה סוף סוף בשנה הבאה.
מועדון כמו מכבי לא אמור להתנהל ככה.
אתה מציע לסמוך על מזל או במקרה הטוב על סקאוטינג, אבל אין כאן דרך. או יותר נכון, יש כאן דרך של לובליאנה.
זה בדיוק מה שקורה בשנתיים-שלוש האחרונות.
מכבי היא לובליאנה שנכשלה בבחירת השחקנים והצוות המקצועי.
אבל אם אצל לובליאנה, 2 עונות כאלה מתקבלות בהבנה, אצל מכבי, עם התקציב שלה, עם ההכנסות שלה, עם הפוטנציאל שלה, ממש לא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים