ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V5

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2017, 23:44

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:עדיין מזועזע אגב משוויון הנפש בו פדרמן הצהיר שהמאמן שלו עובד בהתנדבות

זה אותו פדרמן שהצהיר שההחלטה לפטר את אדלשטיין הייתה קלה.
הוא כל כך זחוח.

אגב הוא אמר דבר מעניין. הבחירה באדלשטיין היתה טעות גדולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 29 מאי 2017, 23:48

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:עדיין מזועזע אגב משוויון הנפש בו פדרמן הצהיר שהמאמן שלו עובד בהתנדבות

זה אותו פדרמן שהצהיר שההחלטה לפטר את אדלשטיין הייתה קלה.
הוא כל כך זחוח.

אגב הוא אמר דבר מעניין. הבחירה באדלשטיין היתה טעות גדולה.

לגביי אדלשטיין כולם ידעו את זה.
לפי גלדסטון הוא יקבל מענק כתלות בסיום העונה, אם תהיה אליפות הוא יקבל מענק גדול יותר
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מאי 2017, 00:11

אין ספק שהבינו שטעו, אומרים את זה בצורה ברורה בריש גלי, לא בורחים מאחריות, ועכשיו מתחילים לתקן, אנשים שתרמו המון למכבי אוהבים אותה לא פחות אם לא יותר מאיתנו, זה הזמן של כולנו לעמוד מאחוריהם, להפסיק את כל השטויות, ולצאת לדרך חדשה
שנתיים שלוש לא טובות לא משנות היסטוריה מפוארת והישגים יוצאי דופן,
מכבי אימפריה וכך נשאר!

איך אתם יוצאים ככה נגד האנשים שבנו את מכבי??!!
רק לפני 3 שנים היינו אלופי אירופה!!!
קורה שפעם ב25 שנה יש עונה שתיים גרועות...
מאיימים שלא ייקנו מנויים???
ממתי הצלחה הפכה לתנאי לאהדה????!!!!
אני מכבי...מי אתם בכללללל....

ג ז מ ת ם ! ! ! מה זה הדיבור המגעיל הזה אתם שמים לב על מי אתם מדברים על אנשים שתרמו את החיים שלהם בישביל מכבי ואתם מזלזלים בהם! אין לכם בושה!!!אפשר להגיד שהם טעו בהתנהלות!אבל בטח שלא לקלל אנשים כאלה שראוים לקבל פרס ישראל למפעל חיים!!!מה לא שמעתם את המוסג "באר ששתית ממנה אל תשליח בה אבן"!!!אז חברה באמת קצת ריספקת ותיזכרו שהאנשים האלה רוצים להועיל למועדון ולא להזיק!!!אגב לגבי דבר אחד אני כן מסכים עם שמעון שבתקופות הקשות נמדדים האוהדים ולא בניצחונות הרי עד ליפני 3 שנים הדבר הכי כיף היה להיות אוהד מכבי!אז חברה להתאפס!.ממכביסט שיודע להעריך!!!

אני מפסוט מהכנות של פדרמן לגמריי ! "אנחנו אשמים בעונה העגומה" לפחות דבר אחד נכון ...השאלה הנשאלת מה יהיה עתיד הקבוצה ....ולגבי ניקולה כנראה שבאמת אנחנו האוהדים לא יודעים הכל ...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 30 מאי 2017, 00:14

זה לא להאמין איך שאותן מנטרות חוזרות על עצמן עונה אחרי עונה. עצוב.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 30 מאי 2017, 00:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי הצופה » 30 מאי 2017, 00:21

אחדשיודע כתב:
הצופה כתב:למישהו יש קישור לראיון ה30+5+2? רוצה לבדוק מה בדיוק נאמר שם על התערבות ההנהלה בעניינים מקצועיים

https://www.youtube.com/watch?v=HUVnsFjDVnw

תודה
הצופה

הודעהעל ידי RomanR » 30 מאי 2017, 00:29

הצופה כתב:
אחדשיודע כתב:
הצופה כתב:למישהו יש קישור לראיון ה30+5+2? רוצה לבדוק מה בדיוק נאמר שם על התערבות ההנהלה בעניינים מקצועיים

תודה

אם אתה כבר צופה בזה תעדכן אם באמת דיברו שם על התערבות בצד המקצועי
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מאי 2017, 00:30

MTA2311 כתב:
אין ספק שהבינו שטעו, אומרים את זה בצורה ברורה בריש גלי, לא בורחים מאחריות, ועכשיו מתחילים לתקן, אנשים שתרמו המון למכבי אוהבים אותה לא פחות אם לא יותר מאיתנו, זה הזמן של כולנו לעמוד מאחוריהם, להפסיק את כל השטויות, ולצאת לדרך חדשה
מכבי אימפריה וכך נשאר!

ג ז מ ת ם ! ! ! מה זה הדיבור המגעיל הזה אתם שמים לב על מי אתם מדברים על אנשים שתרמו את החיים שלהם בישביל מכבי ואתם מזלזלים בהם! אין לכם בושה!!!אפשר להגיד שהם טעו בהתנהלות!אבל בטח שלא לקלל אנשים כאלה שראוים לקבל פרס ישראל למפעל חיים!!!מה לא שמעתם את המוסג "באר ששתית ממנה אל תשליח בה אבן"!!!אז חברה באמת קצת ריספקת ותיזכרו שהאנשים האלה רוצים להועיל למועדון ולא להזיק!!!אגב לגבי דבר אחד אני כן מסכים עם שמעון שבתקופות הקשות נמדדים האוהדים ולא בניצחונות הרי עד ליפני 3 שנים הדבר הכי כיף היה להיות אוהד מכבי!אז חברה להתאפס!.ממכביסט שיודע להעריך!!!

אני מפסוט מהכנות של פדרמן לגמריי ! "אנחנו אשמים בעונה העגומה" לפחות דבר אחד נכון ...השאלה הנשאלת מה יהיה עתיד הקבוצה ....ולגבי ניקולה כנראה שבאמת אנחנו האוהדים לא יודעים הכל ...

גזמתם
ריספקת
מפסוט
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי הצופה » 30 מאי 2017, 00:34

RomanR כתב:
הצופה כתב:
אחדשיודע כתב:

תודה

אין הבטחה שלא יתערבו יותר, אבל הוא מסביר שניקולה ודני אמרו לא להחתים את פארמר ביחד עם רוצ'סטי והם לא הקשיבו להם והוא מבין את הטעות (ולכן יעשה בקיץ אותו דבר בדיוק).
שאלו אותו מה התפקיד של ניקולה? ענה "אם אתם רוצים תקראו לזה מנהל מקצועי"
כל התשובות שלו מתחמקות ולא ברורות כדי שלא יתפסו אותו משקר.

מה שדווקא מצחיק שם, זה המשפט הבא שנאמר בהקשר אחר, אבל ניתן לקשר אותו מצוין להידרדרות של מכבי:" מה שראיתם השנה, זה כלום לעומת השנה הבאה, ועוד שנתיים וכן הלאה"
שיהיה לנו בהצלחה.
הצופה

הודעהעל ידי קובי » 30 מאי 2017, 00:55

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי RomanR » 30 מאי 2017, 00:57

הצופה כתב:
RomanR כתב:
הצופה כתב:
אחדשיודע כתב:

תודה

אין הבטחה שלא יתערבו יותר, אבל הוא מסביר שניקולה ודני אמרו לא להחתים את פארמר ביחד עם רוצ'סטי והם לא הקשיבו להם והוא מבין את הטעות (ולכן יעשה בקיץ אותו דבר בדיוק).
שאלו אותו מה התפקיד של ניקולה? ענה "אם אתם רוצים תקראו לזה מנהל מקצועי"
כל התשובות שלו מתחמקות ולא ברורות כדי שלא יתפסו אותו משקר.

מה שדווקא מצחיק שם, זה המשפט הבא שנאמר בהקשר אחר, אבל ניתן לקשר אותו מצוין להידרדרות של מכבי:" מה שראיתם השנה, זה כלום לעומת השנה הבאה, ועוד שנתיים וכן הלאה"
שיהיה לנו בהצלחה.

תודה, זכרתי שהוא לא דיבר על זה, אבל לא הייתי בטוח. הם היו תחת הקונספציה שהם השתלטו על המועדון חזרה בשביל להציל אותו מהקריסה של אותה עונה, ולכן מותר להם להמשיך להתערב. אולי סוף סוף הבינו משהו
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי toja27 » 30 מאי 2017, 01:05

הכל טוב ויפה רק שבסוף חשוב איזו קבוצה יבנו. זה מה שידבר בסוף. מה הרמה של השחקנים, איזה אופי יש להם ורמת החיבור ביניהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2017, 01:12

MTA2311 כתב:
מכבי אימפריה וכך נשאר!

תודה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 30 מאי 2017, 01:42

toja27 כתב:הכל טוב ויפה רק שבסוף חשוב איזו קבוצה יבנו. זה מה שידבר בסוף. מה הרמה של השחקנים, איזה אופי יש להם ורמת החיבור ביניהם.

כן. רק זה מה שחשוב.... רחב אופקים.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 30 מאי 2017, 02:19

שועל כתב:
toja27 כתב:הכל טוב ויפה רק שבסוף חשוב איזו קבוצה יבנו. זה מה שידבר בסוף. מה הרמה של השחקנים, איזה אופי יש להם ורמת החיבור ביניהם.

כן. רק זה מה שחשוב.... רחב אופקים.

רחב אופקים? מה זה אמור להביע? או שאתה סתם מנסה לסחוט ממני תגובה ?
בכל מקרה, ההרגשה שלי שיש דיבור מופשט מדי לאחרונה, קונקרטיות מסויימת כאן תעזור. העונה שמו לא מעט כסף על השחקנים אבל הבניה לא הייתה טובה בגלל הגורמים שציינתי. לעומת זאת , בעונה של אליפות אירופה, ההתנהלות הייתה אותה התנהלות אבל פגעו בשחקנים .
אם אני אקח לדוגמא את משחק השחמט לשם השוואה מסויימת, יש הרבה עקרונות משחק שאתה רוצה לפעול על פיהם, בראייה אסטרטגית של המשחק, אבל בסופו של דבר אם אתה טועה בחישוב של המהלכים, בקונקרטיות של העמדה , כל האסטרטגיות יכולות ללכת לפח במהלך מוטעה אחד.
בסוף היום שידעו לפגוע נכון בשחקנים הנכונים ובמאמן שיצליח לקחת את הקבוצה קדימה, ופתרנו את רוב המשימות לעונה הבאה , לפחות לאותה עונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2017, 08:50

תוז'ה, מה שאתה אומר זה נכון בטווח הקצר.
מה שהביא את מכבי למצבה היום, בין השאר, זאת אותה אליפות אירופה מופלאה, שאנשים כמו דני ואבי ניכסו לעצמם, ואחריה החליטו שהם פיצחו את השיטה, ואת התוצאות אנחנו רואים היום.

אז יכול להיות שמכבי תלך בכל הכוח והאמצעים על בלאט, ושחלק מהדברים יסתדרו בטווח הקצר, אבל אני לא בטוח שזה יהיה טוב בטווח הארוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 30 מאי 2017, 09:52

jol9 כתב:תוז'ה, מה שאתה אומר זה נכון בטווח הקצר.
מה שהביא את מכבי למצבה היום, בין השאר, זאת אותה אליפות אירופה מופלאה, שאנשים כמו דני ואבי ניכסו לעצמם, ואחריה החליטו שהם פיצחו את השיטה, ואת התוצאות אנחנו רואים היום.

אז יכול להיות שמכבי תלך בכל הכוח והאמצעים על בלאט, ושחלק מהדברים יסתדרו בטווח הקצר, אבל אני לא בטוח שזה יהיה טוב בטווח הארוך.

לדעתי זה נכון לכל עונה, אבל בטח אחרי שתי עונות נוראיות מבחינת הכימיה והשילוב של השחקנים והכישלון בסקאוטינג. בכל אופן זה לא סותר אחד את השני, רק הדגשתי את הנקודה שאחרי כל הדיבורים על המשכורת של שיבק, החלפת הGM או שלא, שמעון דיוויד ורקאנטי וכל החבורה וכו' , בסופו של יום צריכים להצליח בבחירת השחקנים הנכונים ובחירת מאמן נכון.
לגבי הטווח הארוך, אתה מוזמן להצטרף לשועל (או שלא , איך שאתה רוצה) בחלומות שלו על ששמעון יחליק על בננה, פדרמן יודח מהישרדות לאי המתים ושתהיה פשיטת רגל , הרס המותג וכו'. אני בסה"כ רוצה שמכבי תצליח לתקן את מה שצריכה לתקן ושנראה עונה טובה סוף סוף בשנה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2017, 09:59

toja27 כתב:

לדעתי זה נכון לכל עונה, אבל בטח אחרי שתי עונות נוראיות מבחינת הכימיה והשילוב של השחקנים והכישלון בסקאוטינג. בכל אופן זה לא סותר אחד את השני, רק הדגשתי את הנקודה שאחרי כל הדיבורים על המשכורת של שיבק, החלפת הGM או שלא, שמעון דיוויד ורקאנטי וכל החבורה וכו' , בסופו של יום צריכים להצליח בבחירת השחקנים הנכונים ובחירת מאמן נכון.
לגבי הטווח הארוך, אתה מוזמן להצטרף לשועל (או שלא , איך שאתה רוצה) בחלומות שלו על ששמעון יחליק על בננה, פדרמן יודח מהישרדות לאי המתים ושתהיה פשיטת רגל , הרס המותג וכו'. אני בסה"כ רוצה שמכבי תצליח לתקן את מה שצריכה לתקן ושנראה עונה טובה סוף סוף בשנה הבאה.

מועדון כמו מכבי לא אמור להתנהל ככה.
אתה מציע לסמוך על מזל או במקרה הטוב על סקאוטינג, אבל אין כאן דרך. או יותר נכון, יש כאן דרך של לובליאנה.
זה בדיוק מה שקורה בשנתיים-שלוש האחרונות.
מכבי היא לובליאנה שנכשלה בבחירת השחקנים והצוות המקצועי.

אבל אם אצל לובליאנה, 2 עונות כאלה מתקבלות בהבנה, אצל מכבי, עם התקציב שלה, עם ההכנסות שלה, עם הפוטנציאל שלה, ממש לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 30 מאי 2017, 10:15

jol9 כתב:
toja27 כתב:

מועדון כמו מכבי לא אמור להתנהל ככה.
אתה מציע לסמוך על מזל או במקרה הטוב על סקאוטינג, אבל אין כאן דרך. או יותר נכון, יש כאן דרך של לובליאנה.
זה בדיוק מה שקורה בשנתיים-שלוש האחרונות.
מכבי היא לובליאנה שנכשלה בבחירת השחקנים והצוות המקצועי.

אבל אם אצל לובליאנה, 2 עונות כאלה מתקבלות בהבנה, אצל מכבי, עם התקציב שלה, עם ההכנסות שלה, עם הפוטנציאל שלה, ממש לא.

לא אמרתי שאין צורך בשינוי בהתנהלות, אמרתי בעצמי בעבר מספר פעמים, שיתנו למאמן וGM שלצורך העניין הוא ניקולה ויצ'יץ' לבחור את השחקנים בלעדית בלי התערבות שלהם, ושיתנו לעמדת המאמן יותר כבוד ואמון. רק עם כל הדיבורים על "הדרך" ( לא אומר את זה בזלזול) שלא נשכח שמדובר בסופו של דבר בעיקר בדברים קונקרטיים מאוד כמו בחירת שחקנים נכונה , באיכות, באופי ובכימיה הנכונה ביניהם. בעונה שעברה נכשלו בעיקר באיכות ובשילוב והעונה באופי ובשילוב. תוסיף לזה שיכול להיות שגם המאמנים לא תמיד היו אידיאליים ובעיקר בגלל זה הקבוצה נכשלה קשות בשנתיים האחרונות. אני אגדיר את פרטי בניית הקבוצה ברמה טקטית וכל ההתנהלות שדיברתי במשפט הראשון ברמה האסטרטגית. אם בעונה הבאה ההנהלה לא תתערב בבחירת השחקנים כמו שהבטיחה ותתן לצוות המקצועי לבנות קבוצה, תשים על השולחן תקציב סביר של קבוצת יורוליג אז לפחות ברמה האסטרטגית הם עשו את שלהם לפחות לאותה עונה, הדבר הלא פחות חשוב שהצוות המקצועי יצליח להביא שחקנים מתאימים כמו שאמרתי כדאי שנראה כאן סוף סוף קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2017, 11:54

אפשר לפשט את זה לרמה הזאת, אבל אז כמו שאמרתי לפני, אתה הופך להיות סוג של לובליאנה.

בוחר שחקנים, מחתים אותם לשנה, הטובים בורחים לך אחרי שנה, ואז מתחילים מחדש.

בנוסף אתה מתעלם משני היבטים קריטיים נוספים בקיום של מועדון ספורט בעידן המודרני (לצד היותו של הGM לדמות המקצועית הבכירה
במועדון), וזה מחלקת הכושר ומחלקת הסקאוטינג.
אם ראית את הסרט על יוסיין בולט, ראית שם שהוא עובד עם אנשים בטופ העולמי בתחומם.
הטניסאים המובילים, כנ"ל.
כמובן שכל הקבוצות בספורט האמריקאי מביאות את זה לגבהים חדשים, ולרמת מקצועיות מטורפת.

זה נראה לך סביר שרגב פנאן, שסיים קורס וינגייט לפני שנה, הוא זה שאחראי על ההיבט הזה ומנהל את המצב הגופני של שחקנים שעולים מליוני דולרים?
אותו הדבר כמובן בהקשר לסקאוטינג. הסקאוטינג היום שונה מפעם. היום זה כבר לא מספיק לנסוע לווגאס (ומי שקרא את הספר של גרינוולד, יודע מה היתה המטרה האמיתית של הנסיעות האלה).
היום אתה צריך להחזיק אנשים בעלי טביעת עין, ויכולת ניתוח משובחים, ועל זה צריך לשלם.
מה שעושה אבי אבן, יכול לעשות בהתנדבות ילד בן 13. אתה צריך אנשי מקצוע אמיתיים, טובים ומנוסים כאן.

אני לא רואה שהולך לקרות שום שינוי בהיבטים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2017, 11:57

מה הייתה המטרה האמיתית של הנסיעות האלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים