felix_r כתב:arel123 כתב:felix_r כתב:שועל כתב:חימקי משווה ל2-2
לא טוב למכבי
איך זה קשור למכבי?
מי שזוכה עולה ליורוליג אם אני לא טועה
ו? איך זה קשור למכבי?
עוד קבוצה עם הרבה כסף שיכולה להציע לכל שחקן/מאמן יותר ממה שיש למכבי להציע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:arel123 כתב:felix_r כתב:שועל כתב:חימקי משווה ל2-2
לא טוב למכבי
איך זה קשור למכבי?
מי שזוכה עולה ליורוליג אם אני לא טועה
ו? איך זה קשור למכבי?
אחדשיודע כתב:לא הבנתי. למה מכבי רלוונטית יותר לבלאט ממילאנו/חימקי (אם יחליטו במקרה להחליף מאמן)?
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:לא הבנתי. למה מכבי רלוונטית יותר לבלאט ממילאנו/חימקי (אם יחליטו במקרה להחליף מאמן)?
כי אני לא חושב שיש לו מה לחפש שם.
מילאנו היא קבוצה בעייתית ואנדראצ'יברית, וחימקי בעוד שנה אולי שוב תחזור ליורוקאפ.
אני לא חושב שבשלב הזה, כסף זה מה שיניע אותו, חוץ מזה, קרוב לוודאי שגם במכבי הוא לא יהיה רעב ללחם.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:לא הבנתי. למה מכבי רלוונטית יותר לבלאט ממילאנו/חימקי (אם יחליטו במקרה להחליף מאמן)?
מילאנו היא קבוצה בעייתית ואנדראצ'יברית, וחימקי בעוד שנה אולי שוב תחזור ליורוקאפ.
אני לא חושב שבשלב הזה, כסף זה מה שיניע אותו, חוץ מזה, קרוב לוודאי שגם במכבי הוא לא יהיה רעב ללחם.
אה, ומה מכבי בשלב הזה?
אם אתה כבר מכניס ראש בריא למיטה חולה, אתה מצפה שישלמו לך יותר כסף ממקומות אחרים.
אין לי בכלל ספק שלעניין המשכורת יש משמעות גדולה למאמן בגילו. הוא צריך להיות טיפש מאוד כדי להגיע לפה.
מילאנו וחימקי ביי פאר עדיפות עבורו, במחיר הנכון.
קבוצות שלא הגיעו להישגים יותר מידי גדולים ביורוליג זמן רב. מה שאומר שפלייאוף ייחשב הצלחה מבחינתו.
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:לא הבנתי. למה מכבי רלוונטית יותר לבלאט ממילאנו/חימקי (אם יחליטו במקרה להחליף מאמן)?
אה, ומה מכבי בשלב הזה?
אם אתה כבר מכניס ראש בריא למיטה חולה, אתה מצפה שישלמו לך יותר כסף ממקומות אחרים.
אין לי בכלל ספק שלעניין המשכורת יש משמעות גדולה למאמן בגילו. הוא צריך להיות טיפש מאוד כדי להגיע לפה.
קבוצות שלא הגיעו להישגים יותר מידי גדולים ביורוליג זמן רב. מה שאומר שפלייאוף ייחשב הצלחה מבחינתו.
אי אפשר להתעלם מזה שמכבי זאת קבוצה מיוחדת עבור בלאט.
זה לא רק ראש בריא למיטה חולה, אלא לחזור כמושיע.
אם הדיבורים על מליון דולר צפונה שרוצים לשלם לבלאט, הם נכונים, אז לא יהיה באמת הבדל משמעותי, כי לא מילאנו ולא חימקי לא ישלמו לו משמעותית יותר מזה.
שחף1 כתב:מה הקשר פרישה. האיש בן 58. אותו גיל כמו אובראדוביץ׳ ולא בדיוק אותה רשימה של הישגים. למה שיפרוש ב-4 או 5 שנים הקרובות
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:לא הבנתי. למה מכבי רלוונטית יותר לבלאט ממילאנו/חימקי (אם יחליטו במקרה להחליף מאמן)?
אה, ומה מכבי בשלב הזה?
אי אפשר להתעלם מזה שמכבי זאת קבוצה מיוחדת עבור בלאט.
זה לא רק ראש בריא למיטה חולה, אלא לחזור כמושיע.
אם הדיבורים על מליון דולר צפונה שרוצים לשלם לבלאט, הם נכונים, אז לא יהיה באמת הבדל משמעותי, כי לא מילאנו ולא חימקי לא ישלמו לו משמעותית יותר מזה.
מושיע של האוהדים השבויים, כן. אני (ואני מכיר שעוד כמה) לא רוצה לראות אותו חוזר לקבוצה הזאת כל עוד הפדרמנים פה.
ואני לא קונה את הקלישאה ש-"זאת קבוצה מיוחדת עבורו". בסופו של דבר הוא מסכן את השם שלו, מפסיד כסף, ובשביל מה? אז יהיו כמה כותרות מחמיאות/פופוליסטיות אחרי החתימה. אם הוא לא יגיע לפלייאוף עם מכבי, זה כישלון. אם הוא לא יגיע לפלייאוף עם חימקי/מילאנו לעומת זאת, זה עוד יתקבל על הדעת. הוא יכל לחתום במכבי גם כשמצבה היה מעט טוב יותר (בעיקר תקציבית) בקיץ הקודם, וזה לא קרה.
הוא לא יוותר על חוזה העתק שלו בדרושפאקה בשביל מיליון דולר, בטח לא בשביל מיליון דולר במכבי (שעם המיסים שהוא צריך להשלים בארץ זה יוצא הרבה הרבה פחות).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־12 אורחים