אשכול אירופה וכדורסל מהעולם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה וכדורסל מהעולם V3

הודעהעל ידי שועל » 01 יוני 2017, 21:34

felix_r כתב:
arel123 כתב:
felix_r כתב:
שועל כתב:חימקי משווה ל2-2
לא טוב למכבי

איך זה קשור למכבי?

מי שזוכה עולה ליורוליג אם אני לא טועה

ו? איך זה קשור למכבי?

עוד קבוצה עם הרבה כסף שיכולה להציע לכל שחקן/מאמן יותר ממה שיש למכבי להציע.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2017, 21:56

אני לא חושב שאיזשהי קבוצה למעט בארסה, צסקא או מכבי, רלוונטיות עבור בלאט.

יש כאן שלושה מאמנים - בלאט, ברצוקאס ואיטודיס, על שלוש/ארבע קבוצות. מעניין איך זה יסתדר בסוף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2017, 21:59

לא הבנתי. למה מכבי רלוונטית יותר לבלאט ממילאנו/חימקי (אם יחליטו במקרה להחליף מאמן)?
אחדשיודע

הודעהעל ידי RomanR » 01 יוני 2017, 22:03

אולם מפסידה לאולדנבורג 78-75 ומודחת בחצי הגמר הגרמני
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2017, 22:04

אחדשיודע כתב:לא הבנתי. למה מכבי רלוונטית יותר לבלאט ממילאנו/חימקי (אם יחליטו במקרה להחליף מאמן)?

כי אני לא חושב שיש לו מה לחפש שם.
מילאנו היא קבוצה בעייתית ואנדראצ'יברית, וחימקי בעוד שנה אולי שוב תחזור ליורוקאפ.

אני לא חושב שבשלב הזה, כסף זה מה שיניע אותו, חוץ מזה, קרוב לוודאי שגם במכבי הוא לא יהיה רעב ללחם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2017, 22:10

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:לא הבנתי. למה מכבי רלוונטית יותר לבלאט ממילאנו/חימקי (אם יחליטו במקרה להחליף מאמן)?

מילאנו היא קבוצה בעייתית ואנדראצ'יברית, וחימקי בעוד שנה אולי שוב תחזור ליורוקאפ.

אני לא חושב שבשלב הזה, כסף זה מה שיניע אותו, חוץ מזה, קרוב לוודאי שגם במכבי הוא לא יהיה רעב ללחם.

אה, ומה מכבי בשלב הזה?
אם אתה כבר מכניס ראש בריא למיטה חולה, אתה מצפה שישלמו לך יותר כסף ממקומות אחרים.
אין לי בכלל ספק שלעניין המשכורת יש משמעות גדולה למאמן בגילו. הוא צריך להיות טיפש מאוד כדי להגיע לפה.

מילאנו וחימקי ביי פאר עדיפות עבורו, במחיר הנכון.
קבוצות שלא הגיעו להישגים יותר מידי גדולים ביורוליג זמן רב. מה שאומר שפלייאוף ייחשב הצלחה מבחינתו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2017, 22:20

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:

אה, ומה מכבי בשלב הזה?
אם אתה כבר מכניס ראש בריא למיטה חולה, אתה מצפה שישלמו לך יותר כסף ממקומות אחרים.
אין לי בכלל ספק שלעניין המשכורת יש משמעות גדולה למאמן בגילו. הוא צריך להיות טיפש מאוד כדי להגיע לפה.

קבוצות שלא הגיעו להישגים יותר מידי גדולים ביורוליג זמן רב. מה שאומר שפלייאוף ייחשב הצלחה מבחינתו.

אי אפשר להתעלם מזה שמכבי זאת קבוצה מיוחדת עבור בלאט.
זה לא רק ראש בריא למיטה חולה, אלא לחזור כמושיע.

אם הדיבורים על מליון דולר צפונה שרוצים לשלם לבלאט, הם נכונים, אז לא יהיה באמת הבדל משמעותי, כי לא מילאנו ולא חימקי לא ישלמו לו משמעותית יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2017, 22:31

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:

אה, ומה מכבי בשלב הזה?

אם הדיבורים על מליון דולר צפונה שרוצים לשלם לבלאט, הם נכונים, אז לא יהיה באמת הבדל משמעותי, כי לא מילאנו ולא חימקי לא ישלמו לו משמעותית יותר מזה.

מושיע של האוהדים השבויים, כן. אני (ואני מכיר שעוד כמה) לא רוצה לראות אותו חוזר לקבוצה הזאת כל עוד הפדרמנים פה.
ואני לא קונה את הקלישאה ש-"זאת קבוצה מיוחדת עבורו". בסופו של דבר הוא מסכן את השם שלו, מפסיד כסף, ובשביל מה? אז יהיו כמה כותרות מחמיאות/פופוליסטיות אחרי החתימה. אם הוא לא יגיע לפלייאוף עם מכבי, זה כישלון. אם הוא לא יגיע לפלייאוף עם חימקי/מילאנו לעומת זאת, זה עוד יתקבל על הדעת. הוא יכל לחתום במכבי גם כשמצבה היה מעט טוב יותר (בעיקר תקציבית) בקיץ הקודם, וזה לא קרה.

הוא לא יוותר על חוזה העתק שלו בדרושפאקה בשביל מיליון דולר, בטח לא בשביל מיליון דולר במכבי (שעם המיסים שהוא צריך להשלים בארץ זה יוצא הרבה הרבה פחות).
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 01 יוני 2017, 22:38

בנוגע למיסים, לא חד משמעי בכלל, ראיתי גם ראיון בערוץ הספורט בשבוע שעבר שבו ראיינו רואה חשבון בנוגע לזה, והוא אמר שבכלל לא בטוח שהוא יצטרך להשלים מס.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2017, 22:42

בסבירות גבוהה, כן. והוא בוודאות יצטרך להסדיר את זה קודם (בטרם החתימה), שזה לא תמיד הליך קצר.
הלפרין היה צריך לעבור ייסורים עד שחזר לארץ.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שחף1 » 01 יוני 2017, 22:44

אני לא בטוח שבלאט רוצה לקחת את המשפחה שלו לחיות במוסקבה שוב בשביל לאמן בחימקי. אם זה צסק׳׳א זה כבר סיפור אחר, ועדיין זה קבוצה שהקו אצלה בין כישלון להצלחה הוא די דק. הפסדת בחצי גמר הפיינל פור- נכשלת.
שחף1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2017, 22:45

למה הוא צריך לקחת איתו את כל המשפחה? הם לא מסתובבים איתו כבר שנים (מאז קליבלנד בעצם). ילדים גדולים.
חוץ מזה, לא ראיתי שהפריע לו להגיע לאיסטנבול מוכת הפיגועים/מהפכות בשביל הכסף. סביר להניח שהוא רוצה לנצל את המומנטום ולסדר את המשפחה שלו לפני הפרישה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שחף1 » 01 יוני 2017, 22:53

מה הקשר פרישה. האיש בן 58. אותו גיל כמו אובראדוביץ׳ ולא בדיוק אותה רשימה של הישגים. למה שיפרוש ב-4 או 5 שנים הקרובות
גרג פופוביץ׳ בן 68 ואף אחד לא שואל אותו מתי הוא הולך לפרוש
שחף1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2017, 22:57

שחף1 כתב:מה הקשר פרישה. האיש בן 58. אותו גיל כמו אובראדוביץ׳ ולא בדיוק אותה רשימה של הישגים. למה שיפרוש ב-4 או 5 שנים הקרובות

נו, וזה אומר שהוא/אוברדוביץ' לא יפרשו בעוד 5 שנים נניח?
הוא כבר אמר פעם בראיון שהוא לא רואה את עצמו ממשיך עוד הרבה שנים.
זה שהוא יכול לאמן גם עד גיל 70 ויותר זה ברור, אין קשר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 01 יוני 2017, 23:30

פאו השוותה את סדרת הגמר ביוון. ספאנוליס החולה לא שיחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2017, 00:06

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:

אה, ומה מכבי בשלב הזה?

מושיע של האוהדים השבויים, כן. אני (ואני מכיר שעוד כמה) לא רוצה לראות אותו חוזר לקבוצה הזאת כל עוד הפדרמנים פה.
ואני לא קונה את הקלישאה ש-"זאת קבוצה מיוחדת עבורו". בסופו של דבר הוא מסכן את השם שלו, מפסיד כסף, ובשביל מה? אז יהיו כמה כותרות מחמיאות/פופוליסטיות אחרי החתימה. אם הוא לא יגיע לפלייאוף עם מכבי, זה כישלון. אם הוא לא יגיע לפלייאוף עם חימקי/מילאנו לעומת זאת, זה עוד יתקבל על הדעת. הוא יכל לחתום במכבי גם כשמצבה היה מעט טוב יותר (בעיקר תקציבית) בקיץ הקודם, וזה לא קרה.

הוא לא יוותר על חוזה העתק שלו בדרושפאקה בשביל מיליון דולר, בטח לא בשביל מיליון דולר במכבי (שעם המיסים שהוא צריך להשלים בארץ זה יוצא הרבה הרבה פחות).

אני חושב שמה שמכבי יכולה להציע לו, הוא לא יקבל לא בחימקי ולא במילאנו.
מכבי יכולה להציע לו מעמד על מבחינה מקצועית, חוזה ארוך טווח, יורוליג מובטח ולחיות בבית.

אנשים אמיתיים הם לא אנשים במשחק מנג'ר. עוד 200 אלף דולר, לבן אדם שמסיים חוזה של 5 מליון דולר לעונה, לא יעשה את ההבדל.

רוב הסיכויים הם שאם בלאט הולך לכל קבוצה שהיא לא מכבי, בארסה או צסקא, הוא לא יישאר שם ליותר מעונה אחת.
אז כן, גם מבחינה כספית, לא מן הנמנע שעדיף לו לחתום במכבי (כמובן בתנאי שהוא מקבל הצעות כמו שדוברו בתקשורת).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 יוני 2017, 00:13

מה? על מה אתה מדבר? מכבי יכולה להציע לבלאט מה שמילאנו / חימקי לא? מאיפה אתה מביא את זה?
מילאנו וחימקי יכולות להציע לבלאט בדיוק אותו דבר כמו מכבי, ויותר. חימקי, בניגוד לדרושפאקה אגב, יכולה להגיע ליורוליג עונה אחרי עונה דרך ה-VTB. מילאנו עם רישיון A בדיוק כמו של מכבי. מבחינה כסף, אין מה לדבר - לבעלים שלהם יש יותר מזומנים מאשר לפדרמן.

ולא, לא מדובר על 200 אלף דולר לפה או לשם, אלא על סכומים הרבה יותר משמעותיים. בלאט לא ייצא מהחוזה של 2 מיליון דולר נטו בטורקיה בשביל מיליון דולר במכבי פחות מיסים (אם וכאשר) של מאות אלפי דולרים.

ושום דבר לא ימנע ממנו לחתום בקבוצה אחרת אחרי שנה (במידה ושחימקי למשל לא ממשיכה ביורוליג עונה לאחר מכן), כמו שקורה כרגע בעצם. בטח לא מכבי, שתחכה לו כמה שרק ירצה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 יוני 2017, 00:17

מכבי לא יכולה להציע לבלאט יותר מאף קבוצה אחרת. לא מעמד מקצועי טוב יותר ובטח שלא יותר כסף. כמובן שגם עניין המס משמעותי מאוד.

זה לא אומר שהוא לא יחזור, אבל זה המצב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2017, 01:10

בוא נגיד שזה הווישפול ת'ינקינג שלי...

בניגוד למילאנו או חימקי, מכבי יכולה (תיאורטית) להציע לבלאט חוזה ל-5 שנים, עם סמכות מקצועית מוחלטת.
אם היא תציע לו חוזה כזה עם מליון דולר לעונה (ודובר על יותר), ותיקח על עצמה גם את עלויות המס (כמו שפורסם), אז
לדעתי זה חוזה יותר טוב מכל מה שחימקי או מילאנו תציע לו.

השאלה הגדולה היא האם הצעה כזאת היא מתקבלת על הדעת, או שזה סתם הזיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 02 יוני 2017, 01:13

"יכולה". מי אמר שהיא תעשה את זה, מי אמר שבלאט יאמין לה (הוא כבר נכווה פעם), ולמה שיכניס את עצמו לקן הצרעות הזה ששום איש מקצוע כושל לא עוזב אותו.
ומי אמר שקבוצות אחרות לא יציעו לו דברים דומים. חימקי ומילאנו הם קבוצות עם יכולות כספיות טובות יותר משל מכבי, וודאי הראשונה, וכולן יודעות מה הערך של מאמן כמו בלאט, גם דרוש הבינה את זה בעונה הקודמת.

ברצלונה די מפגרת שהיא לא מציעה לו חוזה ומעדיפה את שאראס.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־6 אורחים