ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V5

הודעהעל ידי RomanR » 07 יוני 2017, 01:43

שועל כתב:
RomanR כתב:נורא מתקשה להתלהב מחזרתו של בלאט, אם וכאשר

נכון. מה שבלאט עשה והוכיח שייך לעבר, ואנחנו דוגלים בשכחת העבר, הוא חלילה לא ינהל אותנו, זה אסור.
העתיד מזהיר, הבטחות וראיונות של ההנהלה, שמעון מזרחי עלה ליציע, ואסף מתוק שולף שמות של שחקנים בנון שלנטיות.

לא אמרתי שהעתיד מזהיר.
ואם אנסה למצוא מעט תוכן בתגובה שלך, לא התלהבתי מבלאט גם כשאימן פה, לא אוהב את הכדורסל שלו
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי גל גל » 07 יוני 2017, 01:43

גם מזה החרטא הזאת מועמדים ...הרי אמרו שרק המאמן קובע לא ? כל טוץץעוד אין מאמן אני לא חושב שיש מועמדים..אם שיבר יקח אליפות לדעתכם הוא ישאר במכבי ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שועל » 07 יוני 2017, 01:45

RomanR כתב:
שועל כתב:

נכון. מה שבלאט עשה והוכיח שייך לעבר, ואנחנו דוגלים בשכחת העבר, הוא חלילה לא ינהל אותנו, זה אסור.
העתיד מזהיר, הבטחות וראיונות של ההנהלה, שמעון מזרחי עלה ליציע, ואסף מתוק שולף שמות של שחקנים בנון שלנטיות.

לא אמרתי שהעתיד מזהיר.
ואם אנסה למצוא מעט תוכן בתגובה שלך, לא התלהבתי מבלאט גם כשאימן פה, לא אוהב את הכדורסל שלו

אתה לא צריך לאהוב. לא תמצא אף אחד עם הניסיון שלו והאיכויות שלו. להתלבט בינו לבין שאראס זה מצחיק, וגם בינו לבין טריינקרי אין מקום להשוואה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2017, 07:31

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:בדיוק, וזה בעייתי כשלעצמו.

מה שאני מנסה להגיד פה כבר כמה ימים בצורה די מעורפלת, זה שאו שיש gm, והוא הסמכות המקצועית העליונה, או שאפשר לוותר על הפוזיציה הזאת לחלוטין. כל משהו באמצע הוא לא בריא.

לא בטוח. המודל הזה כן עובד באן בי איי.
אני דווקא חושב שזה יכול להיות פתרון סביר לגמרי. מאמן צריך לאמן, לא להרכיב בפועל את הקבוצה.
הוא יכול לתכנן, הוא צריך לקבוע, אבל ברמה התפעולית מישהו צריך לעשות את הדברים בשבילו.

לא הבנתי איך זה סותר את מה שאמרתי.

זאת בדיוק הנקודה שלי. Gm הוא מנהל. הוא ממנה את הצוות המקצועי, הוא בוחר שחקנים (ביחד עם המאמן), הוא מרכיב את הצוותים התומכים (סקאוטינג, כושר), הוא מתווה דרך מקצועית במאקרו. המאמן מאמן. זה לא קונספט חדש, ואין סיבה שבמכבי זה יתנהל אחרת רק כי עדיין לא החליטו כמה באמת סומכים על ניקולה.

יש כל מיני מודלים. למשל בספרס יש לפופוביץ׳ מן הסתם את המשקל המקצועי הגבוה ביותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2017, 07:43

שועל כתב:
RomanR כתב:
שועל כתב:

לא אמרתי שהעתיד מזהיר.

אתה לא צריך לאהוב. לא תמצא אף אחד עם הניסיון שלו והאיכויות שלו. להתלבט בינו לבין שאראס זה מצחיק, וגם בינו לבין טריינקרי אין מקום להשוואה.

זה רק מוכיח שהכל זה עניין אישי.
ברור הרי שבלאט זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות למכבי ובפער.
הכדורסל שלו זה בכלל לא שיקול.
לא זוכר שהרבה התלוננו פה כשפארגו ובפרקינס חנקו קבוצה אחרי קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 07 יוני 2017, 09:21

דרך אגב נבט ספחיה באמת מאמן טוב אם וכאשר הוא מועמד
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי ankram » 07 יוני 2017, 09:44

גל גל כתב:דרך אגב נבט ספחיה באמת מאמן טוב אם וכאשר הוא מועמד

לא רק נבט ספחיה גם דיויד בלאד, אנדריאה חראקירי , יסמין פשרה , וז'אן פילטר קצר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי גל גל » 07 יוני 2017, 09:50

ankram כתב:
גל גל כתב:דרך אגב נבט ספחיה באמת מאמן טוב אם וכאשר הוא מועמד

לא רק נבט ספחיה גם דיויד בלאד, אנדריאה חראקירי , יסמין פשרה , וז'אן פילטר קצר.

חח ברצינות..אחרי שעזב את מכבי היה כל עונה במחנה אימון של הספרס..חוץ מזה זכה עם טאו באליפות ספרד ועם ולנסיה ביורוקאפ..היום הוא עוזר מאמן ב אטלאנטה ..אני חושב שהוא מתאים למכבי אם בלאט לא כן..הוא אחלה של מאמן והגיע להצלבה בעונה של מלחמה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yanay21 » 07 יוני 2017, 10:48

אני חושב שמבחינת נקודתית, בלאט הוא המאמן הכי מתאים למכבי(אלא אם ז'ליקו מגיע פתאום), אבל עדיין, השלילי עולה על החיובי. קודם כל, בהנחה והדיווחים נכונים, הציעו לו ערימות של כסף. מה זה אומר על התקציב, שממילא מצבו נראה רע אחרי כל ההפסדים הכספיים?
בנוסף, הוא מגיע לפה עם המון ציפיות, אולי הכי הרבה שהיו לו בקריירה האירופית שלו, ועם ערימות של אחריות. השיפור בקבוצה שלו בדרך כלל מתקיים באופן איטי יחסית, אבל יציב. הם מחפשים משיח על חמור לבן. המערכת שהוא עזב, שהייתה מאוד רעילה, נהפכה ליותר גרועה אחרי שעזב, לאחר האליפות הזאת שזרקה את הקבוצה לתהום. הוא לא מכיר את מכבי הנוכחית.
והכי חשוב, גם אם הוא מצליח כמו שאף מאמן לא הצליח בהיסטוריה האנושית כולה, ההפסד לטווח ארוך הוא עדיין שלנו. כי יהיו שנתיים, שלוש, ארבע שנים טובות, וזה רק יאפשר להם להמשיך לעשות מה שבא להם, כי "הבאנו הצלחות". השינוי בסמכות הוא פרסונלי, זה רק כי זה בלאט. רוב המאמנים יחטפו מהם כאפה עם הצד המעליב אם יבקשו עשירית מזה. כמו שהמצב היה בעייתי לפני הקדנציה שלו וגם אחרי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יוני 2017, 11:19

בלאט צפוי להחזיר תשובה למכבי תל אביב עד יום שני
למאמן הוצע 1.3 מיליון דולר לעונה בחוזה ל-3 שנים, ובמועדון מאמינים שיחזור. ההערכות הן שהוא בודק אופציות נוספות. גם נבן ספאחיה, חואן פלאסה ושאראס מועמדים לצהובים

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 43952.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2017, 11:39

אם הם מאמינים שהוא יגיע אז אני אתחיל להשלים עם הסירוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 07 יוני 2017, 11:57

yanay21 כתב:אני חושב שמבחינת נקודתית, בלאט הוא המאמן הכי מתאים למכבי(אלא אם ז'ליקו מגיע פתאום), אבל עדיין, השלילי עולה על החיובי. קודם כל, בהנחה והדיווחים נכונים, הציעו לו ערימות של כסף. מה זה אומר על התקציב, שממילא מצבו נראה רע אחרי כל ההפסדים הכספיים?
בנוסף, הוא מגיע לפה עם המון ציפיות, אולי הכי הרבה שהיו לו בקריירה האירופית שלו, ועם ערימות של אחריות. השיפור בקבוצה שלו בדרך כלל מתקיים באופן איטי יחסית, אבל יציב. הם מחפשים משיח על חמור לבן. המערכת שהוא עזב, שהייתה מאוד רעילה, נהפכה ליותר גרועה אחרי שעזב, לאחר האליפות הזאת שזרקה את הקבוצה לתהום. הוא לא מכיר את מכבי הנוכחית.
והכי חשוב, גם אם הוא מצליח כמו שאף מאמן לא הצליח בהיסטוריה האנושית כולה, ההפסד לטווח ארוך הוא עדיין שלנו. כי יהיו שנתיים, שלוש, ארבע שנים טובות, וזה רק יאפשר להם להמשיך לעשות מה שבא להם, כי "הבאנו הצלחות". השינוי בסמכות הוא פרסונלי, זה רק כי זה בלאט. רוב המאמנים יחטפו מהם כאפה עם הצד המעליב אם יבקשו עשירית מזה. כמו שהמצב היה בעייתי לפני הקדנציה שלו וגם אחרי.

שלוש, ארבע שנים זה המון זמן, בו יכולים להשתנות המון דברים. כרגע ייצוב המערכת וחזרה לאיזשהו מצב של הצלחה זה, לדעתי, הדבר החשוב
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי ShiriV » 07 יוני 2017, 14:13

אם בלאט אכן יבוא, כנראה שהבטיחו לו שיתנו לו לבנות סגל טוב שיתמודד ברמות הגבוהות, אחרת קשה לי להאמין שהוא היה מעז לחזור לערימת החרא כאן.. זה די מעודד בתכלס.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי yanay21 » 07 יוני 2017, 14:31

RomanR כתב:
yanay21 כתב:אני חושב שמבחינת נקודתית, בלאט הוא המאמן הכי מתאים למכבי(אלא אם ז'ליקו מגיע פתאום), אבל עדיין, השלילי עולה על החיובי. קודם כל, בהנחה והדיווחים נכונים, הציעו לו ערימות של כסף. מה זה אומר על התקציב, שממילא מצבו נראה רע אחרי כל ההפסדים הכספיים?

שלוש, ארבע שנים זה המון זמן, בו יכולים להשתנות המון דברים. כרגע ייצוב המערכת וחזרה לאיזשהו מצב של הצלחה זה, לדעתי, הדבר החשוב

זו הנקודה. מההיכרות שלנו עם הנפשות הפועלות דברים ישתנו לרעה. אם המערכת תתייצב, גם האגו שלהם יתייצב. המערכת לא צריכה להתייצב, היא צריכה להשתנות. אחרת יכולות להיות לנו ארבע שנים טובות, בתרחיש האופטימי, ואחרי זה-עוד ממה שלמדנו להכיר ולאהוב.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2017, 15:55

אני עדיין רוצה הבהרה להערת את ה''אנחנו בתהליכי יציאה'' שלהם

תהליכי יציאה = מחפשים מוכר?
תהליכי יציאה = מעבירים את הכוח לדור הצעיר?

אני צריכה לדעת אם השנאה היא תדמיתית או רק להשאיר אותה בחיים עוד כמה שנים וזהו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יוני 2017, 16:08

Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין רוצה הבהרה להערת את ה''אנחנו בתהליכי יציאה'' שלהם

את יודעת את התשובה לשאלה הזאת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2017, 16:10

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין רוצה הבהרה להערת את ה''אנחנו בתהליכי יציאה'' שלהם

בסדר, אבל אני רוצה לשמוע אותה מהם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 07 יוני 2017, 16:25

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

בסדר, אבל אני רוצה לשמוע אותה מהם

אני מניח, לא מידיעה, ששמעון יותר בדרך החוצה מהפדרמנים, ולו אין דור צעיר להעביר אליו.
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי RomanR » 07 יוני 2017, 16:27

yanay21 כתב:
RomanR כתב:

זו הנקודה. מההיכרות שלנו עם הנפשות הפועלות דברים ישתנו לרעה. אם המערכת תתייצב, גם האגו שלהם יתייצב. המערכת לא צריכה להתייצב, היא צריכה להשתנות. אחרת יכולות להיות לנו ארבע שנים טובות, בתרחיש האופטימי, ואחרי זה-עוד ממה שלמדנו להכיר ולאהוב.

אתה פסימי כזה בכל התחומים או רק במכבי?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי הצופה » 07 יוני 2017, 16:51

עוד קטע מעניין מהספר של גרינוולד: הוא מביא שם תוכן של מכתב ששמעון כתב ב1976 לחבר ההנהלה צבי בר שניסה להתפטר מחברותו בהנהלה:
"מסכים אנוכי בהחלט לדעתך כי היאחזות בתפקיד מסוים לתקופה ארוכה אינה בריאה, אולם כאמור יש לבחור את העיתוי הנכון ומדברי לאחרונה, כולל הישיבה האחרונה, בוודאי הבנת שגם בלבי חולפות לא פעם מחשבות והרהורי פרישה,אולם כאמור, נראה לי שאין זה העיתוי הנכון"

שיגידו כמה שבא להם שהם בתהליכי יציאה, בפועל הם לא ילכו לשום מקום.
הצופה

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־21 אורחים