שחף כתב:השאלה מה החלופות? קיצ'ן? דרייפר?
אני לא מבין למה תמיד מזכירים את קיצ'ן כשמדברים על רכז..
הוא לא סמול פורוורד?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:השאלה מה החלופות? קיצ'ן? דרייפר?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo,
לא סתם את לא אהבת את קוק. הוא פשוט שחקן אפור. משהו בסגנון של סמית'. שחקן סולידי אבל בלי שום אקסטרה. הוא לא עושה שום דבר שגורם לך לאהוב אותו.
שחף כתב:דווקא שוק הרכזים במצב די רע לדעתי. עצם זה שמסתכלים על רייס נניח שלא בדיוק מרשים מאוד(למרות שהוא נראה נחמד) מראה את זה.
LIAV10 כתב:שחף כתב:השאלה מה החלופות? קיצ'ן? דרייפר?
אני לא מבין למה תמיד מזכירים את קיצ'ן כשמדברים על רכז..
הוא לא סמול פורוורד?
שחף כתב:הוא לא מתאים ליד קית' לאנגפורד בעיני. מקפיץ יותר מידי וקולע מהשלוש מעט מידי.
felix_r כתב:שחף כתב:דווקא שוק הרכזים במצב די רע לדעתי. עצם זה שמסתכלים על רייס נניח שלא בדיוק מרשים מאוד(למרות שהוא נראה נחמד) מראה את זה.
רע? רע זה אנדרסטייטמנט ענק. פשוט שום כלום. לא היה שום רכז העונה שהרשים (חוץ מדיאמנטידיס ומקאלב). אפילו רכזים, שהיו טובים בעבר, משחקים פחות טוב העונה (כמו הוארטאס לדוגמא)
asafb96 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo,
לא סתם את לא אהבת את קוק. הוא פשוט שחקן אפור. משהו בסגנון של סמית'. שחקן סולידי אבל בלי שום אקסטרה. הוא לא עושה שום דבר שגורם לך לאהוב אותו.
תראה, הוא לא שחקן התקפה טוב, הוא די בינוני, אבל אי אפשר לקחת ממנו את יכולת ניהול המשחק והמסירה. הוא מוביל את היורוליג באסיסטים, ולא בפעם הראשונה. הוא מנהל משחק מצוין, וגם שחקן הגנה מצוין. התקפית, הוא די מוגבל, ובגלל זה הוא לא הגיע וגם לא יגיע לקבוצות הגדולות. אבל הוא שחקן די נחמד לטעמי.
felix_r כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo,
תראה, הוא לא שחקן התקפה טוב, הוא די בינוני, אבל אי אפשר לקחת ממנו את יכולת ניהול המשחק והמסירה. הוא מוביל את היורוליג באסיסטים, ולא בפעם הראשונה. הוא מנהל משחק מצוין, וגם שחקן הגנה מצוין. התקפית, הוא די מוגבל, ובגלל זה הוא לא הגיע וגם לא יגיע לקבוצות הגדולות. אבל הוא שחקן די נחמד לטעמי.
כמו שאמרתי, בכללי שחקן ברמה של סמית'. נחמד, לא יותר מזה. בחיים לא העלה אצלי מחשבה בהקשר עם מכבי.
החציל האצטקי כתב:שחף כתב:הוא לא מתאים ליד קית' לאנגפורד בעיני. מקפיץ יותר מידי וקולע מהשלוש מעט מידי.
בינינו, מי טוב ממנו?
מה הסיכויים שיחפשו מישהו בשדות זרים כשהילד המוכר והטוב חוזר לעצמו?
הוא גם לא צפוי להיות יקר מדי, גם כבר מכיר את המועדון והמאמן וגם מביא מנהיגות והמון אקסטרות מסביב.
אני מעריך את זה כרגע ב80% שהוא חוזר.
שחף כתב:החציל האצטקי כתב:שחף כתב:הוא לא מתאים ליד קית' לאנגפורד בעיני. מקפיץ יותר מידי וקולע מהשלוש מעט מידי.
בינינו, מי טוב ממנו?
מה הסיכויים שיחפשו מישהו בשדות זרים כשהילד המוכר והטוב חוזר לעצמו?
הוא גם לא צפוי להיות יקר מדי, גם כבר מכיר את המועדון והמאמן וגם מביא מנהיגות והמון אקסטרות מסביב.
אני מעריך את זה כרגע ב80% שהוא חוזר.
זה כמו שתגיד שאלן אנדרסון טוב בוודאות מסמית' והוא גם מוכר וטוב וכו'. אז לא, אני לא משווה את פרקינס לאנדרסון הסרטן, אבל יש גם שאלות של התאמה של שחקנים אחד לשני. פרקינס חד וחלק זה לא הגארד שאתה רוצה ליד לאנגפורד. שניהם יפגעו מהשילוב הזה.
שחף כתב:זה כמו שתגיד שאלן אנדרסון טוב בוודאות מסמית' והוא גם מוכר וטוב וכו'. אז לא, אני לא משווה את פרקינס לאנדרסון הסרטן, אבל יש גם שאלות של התאמה של שחקנים אחד לשני. פרקינס חד וחלק זה לא הגארד שאתה רוצה ליד לאנגפורד. שניהם יפגעו מהשילוב הזה.
שחף כתב:חוץ מזה, הזכרתי פה את איי ג'יי פרייס מאינדיאנה שלא ממש משחק השנה. יש גם את דראגיץ' שהוא unrestricted, אבל את האחרון אני לא רואה את מכבי מביאה. לא כי הוא לא טוב, כי למחירים של פדרמן פשוט יהיה יקר מידי לתת לו הצעה מספיק טובה לעזוב את ה-NBA.
שחף כתב:מי??
felix_r כתב:זה
http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=002870
שחף כתב:חוץ מזה, הזכרתי פה את איי ג'יי פרייס מאינדיאנה שלא ממש משחק השנה. יש גם את דראגיץ' שהוא unrestricted, אבל את האחרון אני לא רואה את מכבי מביאה. לא כי הוא לא טוב, כי למחירים של פדרמן פשוט יהיה יקר מידי לתת לו הצעה מספיק טובה לעזוב את ה-NBA.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־30 אורחים