אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 מרץ 2012, 19:34

שחף כתב:השאלה מה החלופות? קיצ'ן? דרייפר?

אני לא מבין למה תמיד מזכירים את קיצ'ן כשמדברים על רכז..
הוא לא סמול פורוורד?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 19:34

felix_r כתב:Holiday_Armadillo,

לא סתם את לא אהבת את קוק. הוא פשוט שחקן אפור. משהו בסגנון של סמית'. שחקן סולידי אבל בלי שום אקסטרה. הוא לא עושה שום דבר שגורם לך לאהוב אותו.

תראה, הוא לא שחקן התקפה טוב, הוא די בינוני, אבל אי אפשר לקחת ממנו את יכולת ניהול המשחק והמסירה. הוא מוביל את היורוליג באסיסטים, ולא בפעם הראשונה. הוא מנהל משחק מצוין, וגם שחקן הגנה מצוין. התקפית, הוא די מוגבל, ובגלל זה הוא לא הגיע וגם לא יגיע לקבוצות הגדולות. אבל הוא שחקן די נחמד לטעמי.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2012, 19:35

שחף כתב:דווקא שוק הרכזים במצב די רע לדעתי. עצם זה שמסתכלים על רייס נניח שלא בדיוק מרשים מאוד(למרות שהוא נראה נחמד) מראה את זה.

רע? רע זה אנדרסטייטמנט ענק. פשוט שום כלום. לא היה שום רכז העונה שהרשים (חוץ מדיאמנטידיס ומקאלב). אפילו רכזים, שהיו טובים בעבר, משחקים פחות טוב העונה (כמו הוארטאס לדוגמא)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 19:36

LIAV10 כתב:
שחף כתב:השאלה מה החלופות? קיצ'ן? דרייפר?

אני לא מבין למה תמיד מזכירים את קיצ'ן כשמדברים על רכז..
הוא לא סמול פורוורד?

לא. הוא גארד

לדרייפר יש חוזה
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מרץ 2012, 19:37

שחף כתב:הוא לא מתאים ליד קית' לאנגפורד בעיני. מקפיץ יותר מידי וקולע מהשלוש מעט מידי.

בינינו, מי טוב ממנו?
מה הסיכויים שיחפשו מישהו בשדות זרים כשהילד המוכר והטוב חוזר לעצמו?
הוא גם לא צפוי להיות יקר מדי, גם כבר מכיר את המועדון והמאמן וגם מביא מנהיגות והמון אקסטרות מסביב.

אני מעריך את זה כרגע ב80% שהוא חוזר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 19:37

felix_r כתב:
שחף כתב:דווקא שוק הרכזים במצב די רע לדעתי. עצם זה שמסתכלים על רייס נניח שלא בדיוק מרשים מאוד(למרות שהוא נראה נחמד) מראה את זה.

רע? רע זה אנדרסטייטמנט ענק. פשוט שום כלום. לא היה שום רכז העונה שהרשים (חוץ מדיאמנטידיס ומקאלב). אפילו רכזים, שהיו טובים בעבר, משחקים פחות טוב העונה (כמו הוארטאס לדוגמא)

גם תאודוסיץ' לא מזכיר את הימים הטובים שלו באולי'. משנה שעברה הוא שחקן לא אי אי אי, וממש לא יציב
דווקא שבד סבבה לגמרי. גארד פנטסטי ושלם
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2012, 19:37

asafb96 כתב:

לא סתם את לא אהבת את קוק. הוא פשוט שחקן אפור. משהו בסגנון של סמית'. שחקן סולידי אבל בלי שום אקסטרה. הוא לא עושה שום דבר שגורם לך לאהוב אותו.

תראה, הוא לא שחקן התקפה טוב, הוא די בינוני, אבל אי אפשר לקחת ממנו את יכולת ניהול המשחק והמסירה. הוא מוביל את היורוליג באסיסטים, ולא בפעם הראשונה. הוא מנהל משחק מצוין, וגם שחקן הגנה מצוין. התקפית, הוא די מוגבל, ובגלל זה הוא לא הגיע וגם לא יגיע לקבוצות הגדולות. אבל הוא שחקן די נחמד לטעמי.

כמו שאמרתי, בכללי שחקן ברמה של סמית'. נחמד, לא יותר מזה. בחיים לא העלה אצלי מחשבה בהקשר עם מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 19:40

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

כמו שאמרתי, בכללי שחקן ברמה של סמית'. נחמד, לא יותר מזה. בחיים לא העלה אצלי מחשבה בהקשר עם מכבי.

אני לא חושב שהוא ברמה של סמית'. סמית' זה שחקן יורוקאפ לכל דבר. לא מעבר. ביורוליג הוא שחקן מאוד חלש. קוק בכל זאת הוא מוביל את היורוליג באסיסטים, והוא מנהל משחק פנטסטי. במצב הרכזים היום, הוא רכז יורוליג נחמד מאוד. יש לו יתרונות גדולות (כמו שאמרתי, ניהול משחק מצוין והגנה טובה), לצד חסרונות של יכולת התקפית בינונית. לצד סקורר כמו לאנגפורד זה יכול אולי לעבוד, אבל זה לא רלוונטי כי הוא חתום במילאנו
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 02 מרץ 2012, 19:41

החציל האצטקי כתב:
שחף כתב:הוא לא מתאים ליד קית' לאנגפורד בעיני. מקפיץ יותר מידי וקולע מהשלוש מעט מידי.

בינינו, מי טוב ממנו?
הוא גם לא צפוי להיות יקר מדי, גם כבר מכיר את המועדון והמאמן וגם מביא מנהיגות והמון אקסטרות מסביב.

זה כמו שתגיד שאלן אנדרסון טוב בוודאות מסמית' והוא גם מוכר וטוב וכו'. אז לא, אני לא משווה את פרקינס לאנדרסון הסרטן, אבל יש גם שאלות של התאמה של שחקנים אחד לשני. פרקינס חד וחלק זה לא הגארד שאתה רוצה ליד לאנגפורד. שניהם יפגעו מהשילוב הזה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 מרץ 2012, 19:42

שחף כתב:
החציל האצטקי כתב:

בינינו, מי טוב ממנו?

זה כמו שתגיד שאלן אנדרסון טוב בוודאות מסמית' והוא גם מוכר וטוב וכו'. אז לא, אני לא משווה את פרקינס לאנדרסון הסרטן, אבל יש גם שאלות של התאמה של שחקנים אחד לשני. פרקינס חד וחלק זה לא הגארד שאתה רוצה ליד לאנגפורד. שניהם יפגעו מהשילוב הזה.

1+
יש את אלה שיגידו שלפרקינס היה יותר קל ליד אנדרסון כי כל תשומת הלב הלכה אליו ולפרקינס היה יותר מרחב ובגלל זה הוא גם ירוויח מלהיות ליד לאנגפורד אבל אף אחד לא רוצה שניראה שוב כמו שנראינו אז..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2012, 19:43

אז פה דיעותינו חלוקות. לדעתי, גם קוק נראה כוכב ביורוקאפ, ונראה אפור ביורוליג. בדיוק כמו סמית'. אולי טיפה יותר טוב. לא משמעותי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מרץ 2012, 19:44

שחף כתב:זה כמו שתגיד שאלן אנדרסון טוב בוודאות מסמית' והוא גם מוכר וטוב וכו'. אז לא, אני לא משווה את פרקינס לאנדרסון הסרטן, אבל יש גם שאלות של התאמה של שחקנים אחד לשני. פרקינס חד וחלק זה לא הגארד שאתה רוצה ליד לאנגפורד. שניהם יפגעו מהשילוב הזה.

על פניו אתה צודק, אבל תחשוב שדברים דומים גם נאמרו על ההתאמה שלו עם ג'רמי פארגו.
פרקינס ידע להתאים את עצמו לפארגו, אני אישית מאמין שיתאים היטב גם לקית'.

גם פארגו קלע חוץ בינוני, גם פארגו מאוהב בכדור וצריך אותו כדי ליצור.
חשבנו בהתחלה שהשניים האלה ידרכו אחד לשני על האצבעות ורק יפריעו זה לזה- ובפועל הם הפכו לצמד הכי אטרקטיבי באירופה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 02 מרץ 2012, 19:46

חוץ מזה, הזכרתי פה את איי ג'יי פרייס מאינדיאנה שלא ממש משחק השנה. יש גם את דראגיץ' שהוא unrestricted, אבל את האחרון אני לא רואה את מכבי מביאה. לא כי הוא לא טוב, כי למחירים של פדרמן פשוט יהיה יקר מידי לתת לו הצעה מספיק טובה לעזוב את ה-NBA.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2012, 19:48

שחף כתב:חוץ מזה, הזכרתי פה את איי ג'יי פרייס מאינדיאנה שלא ממש משחק השנה. יש גם את דראגיץ' שהוא unrestricted, אבל את האחרון אני לא רואה את מכבי מביאה. לא כי הוא לא טוב, כי למחירים של פדרמן פשוט יהיה יקר מידי לתת לו הצעה מספיק טובה לעזוב את ה-NBA.

לאפאייט?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 02 מרץ 2012, 19:49

מי??
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2012, 19:52

שחף כתב:מי??

אוליבר לאפאייט.

אני לא אומר שהוא טוב. אני רק חושש שנגיע אליו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2012, 19:53

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מרץ 2012, 19:56

פרייס די בינוני, לא מבין ממה אתה מחזיק כל-כך. זה שיש לו רזומה בNBA לא קונה אותי. גם לאסי לואו היה והוא חתיכת נגר.
שוק הרכזים מחורבן ופרקינס מוכר וטוב. זה אמור להספיק כדי לגרום להנהלה לרצות להחזיר אותו, וגם בלאט בהחלט אוהב את דורון.

פליקסון, לאפייט שיחק באשדוד- שחקנים כאלה מסורתית לא מגיעים למכבי (עם עבר בליגת העל).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 19:56

הוא שחקן נחמד כזה לא? קצת שכונתי ממה שאני זוכר, אבל ממה שיש בשוק, זה עוד שם טוב יחסית.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 מרץ 2012, 19:57

שחף כתב:חוץ מזה, הזכרתי פה את איי ג'יי פרייס מאינדיאנה שלא ממש משחק השנה. יש גם את דראגיץ' שהוא unrestricted, אבל את האחרון אני לא רואה את מכבי מביאה. לא כי הוא לא טוב, כי למחירים של פדרמן פשוט יהיה יקר מידי לתת לו הצעה מספיק טובה לעזוב את ה-NBA.

עכשיו אתה גם תאשים את פדרמן בזה שהוא לא ייתן לדראגיץ' הצעה של מינימום 2.5 מליון דולר? כי רק מהסכומים האלה ומעלה הוא יחשוב על לעזוב את ה-NBA..כרגע הוא מקבל 2 מליון והוא יכול בקלות לקבל את זה שוב..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, WendelA ו־30 אורחים